Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-29@17:23:55 GMT

هنگام مواجهه با کلاهبرداری مجازی چه کنیم؟

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۸۷۷۴۲

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ روند انجام شکایت و مراجعه به پلیس فتا در مواجهه با کلاهبرداری‌ و برداشت‌های غیرقانونی را تشریح کرد.

به گزارش «تابناک»، سرهنگ تورج کاظمی در گفتگو با فارس درخصوص چگونگی مراجعه مردم به پلیس فتا در مواجهه با کلاهبرداری‌ و برداشت‌های غیرقانونی اظهار داشت: جرم، عملی است که در قانون برایش مجازات تعیین شده و شکایت در آن موردقابل تعقیب است؛ اما باید دانست که برای رسیدگی به شکایت، مجوز قضایی نیاز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به پرونده‌های پلیس فتا -که بیشتر درخصوص برداشت‌های اینترنتی غیرمجاز از حساب اشخاص است- پرداخت و گفت: درخصوص این پرونده‌ها مسدودسازی حساب و استعلامات بانکی نیاز است که احتیاج به مجوز قضایی دارد؛ یعنی ابتدا باید به مرجع قضایی مراجعه کرد.

سرهنگ کاظمی در پاسخ به دیگر پرسش فارس درخصوص چگونگی ثبت شکایت در پرونده کلاهبرداری و برداشت‌ های غیرمجاز اعلام کرد: افراد مالباخته ابتدا باید به مرجع قضایی، دادسرای جرایم رایانه‌ای مراجعه کنند؛ در تهران این دادسرا در خیابان آیت‌اله کاشانی بلوار اباذر است.

وی گفت: پس از مراجعه به دادسرا و اخذ مجوز لازم جهت اقدام پلیس، شهروندان باید به مقر پلیس فتا در خیابان مطهری بعد از چهارراه قائم‌مقام مراجعه کنند.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ، مدارک لازم برای انجام شکایت را بسته به نوع جرم متفاوت دانست و خاطرنشان کرد: ادله‌ای که انجام جرم را ثابت کند از جمله مدارک اولیه برای انجام شکایت است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: پلیس فتا کلاهبرداری فضای مجازی برداشت غیرقانونی شکایت مالباختگان جرایم رایانه ای غضنفر رکن آبادی فاجعه منا شیخ زکزاکی حسن عباسی نفتکش گریس ۱ استقلال بحرین محمد علی نجفی میترا استاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۸۷۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ درصد جرایم رانندگی اشتباه ارسال می‌شود/ دو علت بروز خطا

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار تیمور حسینی اظهار داشت: دو موضوع باعث اشتباه ارسال شدن جرایم رانندگی است؛ یک، موضوع کیفیت دوربین‌ها و دو، دستکاری ارقام پلاک خودرو توسط برخی از رانندگان است.

وی افزود: این دو عامل باعث شده است ۵ درصد جرایم رانندگی اشتباهی برای افراد ارسال شود که برای پاک کردن این جرایم اشتباه، افراد به مراکز پلیس راهور مراجعه کنند.

حسینی بیان کرد: البته سامانه رسیدگی غیرحضوری یا اینترنتی به اعتراضات در دست آماده‌سازی است و امیدواریم به‌زودی یعنی در سال ۱۴۰۳ بتوانیم این سامانه را معرفی و رونمایی کنیم تا دیگر برای اعتراض به تخلفات رانندگی نیاز به مراجعه حضوری نباشد.

رئیس پلیس راهور در پایان گفت: در سال گذشته ۱۵۷ میلیون جریمه برای رانندگان متخلف صادر شده است.

کد خبر 6092109

دیگر خبرها

  • ۵ درصد جرایم رانندگی اشتباه ارسال می‌شود/ دو علت بروز خطا
  • برخورد قضایی با برداشت‌های غیرمجاز از سد‌های تامین کننده آب مشهد
  • شرایط دریافت وام ازدواج در سال ۱۴۰۳
  • انهدام شرکت هرمی کیونت در کرج
  • دستگیری کلاهبردار فراری پس از ۱۳ سال
  • کلاهبردار فراری پس از ۱۳ سال دستگیر شد
  • کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی
  • کلاهبرداری از طریق جعل اسناد خودرو در نظرآباد
  • پلیس علیه تبلیغ‌کنندگان سلاح در فضای مجازی
  • کلاهبرداری از مالباخته در فضای مجازی