Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-27@06:14:30 GMT

شیخ زکزاکی در فرودگاه ابوجا بازداشت شد

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۸۹۶۸۲

دستگیری و بازداشت مجدد شیخ زکزاکی و همراهانش در فرودگاه ابوجا به محض ورود به کشور در پی سفر به هند سبب شد هواداران جنبش اسلامی اعلام کنند اعتراض‌های خیابانی هر روزه را از سر خواهند گرفت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پلیس مخفی نیجریه با حضور در فرودگاه «ننامدی آزیکیوه» «ابوجا» پایتخت نیجریه، «شیخ زکزاکی» رهبر جنبش اسلامی نیجریه و همراهانش را به محض ورود به خاک این کشور به بازداشتگاه منتقل کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش رسانه‌های نزدیک به جنبش اسلامی نیجریه، پلیس مخفی این کشور موسوم به DSS شیخ زکزاکی و همراهانش را به محض ورود به فرودگاه بین المللی ابوجا دستگیر و به بازداشتگاهی درایالت «کادونا» که پیشتر در آن زندانی بودند، منتقل کردند.   شیخ زکزاکی که در پی برگزاری اعتراض‌های گسترده مردمی برای درمان به هند سفر کرده بود، با انتشار ویدئویی در توئیتر توضیح داده بود که بیمارستان هندی محل درمان وی به دلیل گزارش‌های نادرست دولت نیجریه و همچنین محدودیت‌های اعمال شده توسط دولت قادر به درمان وی و همسرش نبوده و به همین دلیل با درخواستش برای بازگشت به نیجریه موافقت کرده‎اند.   در یک کلیپ صوتی شیخ ابراهیم زکزاکی از حضور نیروهای امنیتی در اطراف تخت او در بیمارستان و همچنین امتناع مدیریت آن مرکز درمانی برای بررسی جراحی‌های ایشان ابراز تاسف کرد.   سخنگوی جنبش اسلامی نیجریه نیز خبر بازگشت زکزاکی را تایید کرد.   با انتشار خبر بازگشت و بازداشت مجدد شیخ زکزاکی، شیعیان نیجریه اعلام کردند اعتراض‌های خیابانی هر روزه را در این کشور از سر خواهند گرفت.   ایالت کادونای نیجریه به جمع زیادی خبرنگارانی که ساعت‌ها منتظر ورود شیخ زکزاکی به کشور بودند، اجازه مصاحبه نداد.   جنبش اسلامی با انتشار بیانیه‌ای دلیل بازگشت شیخ زکزاکی و همسرش از سفر درمانی به هند را عدم همکاری دولت نیجریه برای سهولت درمان و نیز ممانعت از حضور پزشک شیخ زکزاکی در روند درمان به دستور دولت نیجریه اعلام کردند.   شیخ زکزاکی رهبر جنبش اسلامی نیجریه از سال ۲۰۱۵ تاکنون توسط دولت این کشور در زندان به سر می‌برد. این در حالی است که دیوان عالی نیجریه حکم آزادی این رهبر مذهبی نیجریه و همسرش را در سال ۲۰۱۶ صادر کرده است. منبع: میزان

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۸۹۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حماس: آمریکا شریک جنایات وحشیانه صهیونیست‌ها است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، «عزت الرشق» عضو دفتر سیاسی جنبش حماس گفت که دولت آمریکا به رهبری بایدن، شریک جنایت‌های رژیم صهیونیستی است.

وی گفت: دولت آمریکا به رهبری بایدن، حقوق فردی و حق آزادی بیان را نقض و دانشجویان و اعضای هیأت علمی را به دلیل مخالفت با نسل‌کُشی فلسطینیان در نوار غزه به دست رژیم نئونازی صهیونیستی، بازداشت می‌کند.

وی افزود که دولت بایدن در جنگ وحشیانه علیه ملت فلسطین شریک است. بایدن نمی‌خواهد بپذیرد با افکار عمومی آمریکایی مواجه است که ماهیت رژیم نئونازی صهیونیستی را کشف و از ارزش‌های انسانی حمایت کرده و در طرف درست تاریخ ایستاده‌است.

الرشق تصریح کرد: دانشجویان امروز رهبران آینده هستند و سرکوب آن‌ها به این معناست که دولت بایدن دیر یا زود تاوان سنگینی به خاطر آن در انتخابات خواهد پرداخت.

بر اساس این گزارش، مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه (هفتم اکتبر ۲۰۲۳) در پاسخ به چندین دهه جنایات رژیم صهیونیستی عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل انجام دادند و این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده‌ «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و متوقف ساختن عملیات مقاومت، بطور وحشیانه اقدام به بمباران این منطقه تحت محاصره کرد و پس از مدتی، حملات زمینی خود را آغاز کرد.

ارتش رژیم صهیونیستی از همان آغاز هدف اصلی خود از جنگ علیه نوار غزه را بازگرداندن اسیران صهیونیستِ در نزد مقاومت و نابودی جنبش حماس اعلام کرد اما در نهایت، بعد از ۴۸ روز مجبور شد که به آتش بس موقت تن داده و از راه مذاکره با همین جنبش حماس تعدادی از اسرای خود را در مقابل اسرای فلسطینی آزاد کند.

رژیم صهیونیستی سپس با آغاز مجدد جنگ علیه غزه اعلام کرد که هدف از این اقدام فشار بر جنبش حماس برای آزادی سایر اسیران صهیونیست و نابودی کردن این جنبش است اما جنبش حماس نیز در مقابل اعلام کرد که تا زمانی که یک آتش بس دائمی و پایدار برقرار نشود، اسیران صهیونیست آزاد نخواهند شد و آزادی آنها نیز از طریق تبادل با اسیران فلسطینی خواهد بود.

دیگر خبرها

  • جنبش دانشجویی ضدصهیونیستی به فرانسه رسید
  • واکنش انصارالله به سرکوب معترضان حامی غزه در آمریکا
  • جهاد اسلامی کمک‌های آمریکا به اشغالگران را محکوم کرد
  • حماس: آمریکا شریک جنایات وحشیانه صهیونیست‌ها است
  • درمان اقتصاد نفتی جز با مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست
  • درخواست آرژانتین از پاکستان و سریلانکا : احمد وحیدی وزیر ایران را بازداشت کنید
  • سیاست دولت سیزدهم در حوزه فرودگاهی رشد متوازن است
  • جمهوری اسلامی در بخش‌های مختلف هوایی محتاج هیچ کشوری نیست
  • منبع حماس: ۳۰ افسر شاباک اسیر حماس هستند
  • حماس: ۳۰ افسر اسرائیلی را در اختیار داریم