Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی فارغی در حاشیه برگزاری پنجمین جشنواره گلدهی لاله های تالابی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با تشکر از شهرداری و شورای اسلامی شهر بندرانزلی در برگزاری این جشنواره اظهار کرد: بیش از ۱۷ سال در جشنواره های مختلف داخلی و خارجی فعالیت دارم و معتقدم برگزاری اینگونه جشنواره ها با اهداف مشخص می تواند تاثیر بسیاری در توسعه فرهنگ حفظ محیط زیست برای انتقال آن به نسل های آینده به دنبال داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه برگزاری جشنواره هایی از این دست باید خروجی مناسبی نیز داشته باشد، افزود: انزلی به دلیل دارا بودن مواهب الهی همچون تالاب و دریا و جاذبه های تاریخی و گردشگری همواره به عنوان مقصد سفر مسافران و گردشگران از سراسر ایران است اما با برگزاری این جشنواره ها بندرانزلی می تواند به عنوان یکی از قطب گردشگری کشور مطرح شود.

فارغی با اشاره به اینکه جزیره کیش با برگزاری چنین جشنواره هایی تبدیل به یکی از مقاصد گردشگران داخلی و خارجی شده ، تاکید کرد: برگزاری اینگونه جشنواره ها در تمام دنیا و به بهانه های مختلف انجام می شود اما باید در اینگونه جشنواره های با رویکرد محیط زیستی، علاوه بر توجه به محیط زیست ، نشاط اجتماعی را نیز فراهم آوریم چون با ایجاد نشاط اجتماعی می توان خوراک فرهنگی مناسبی به مخاطبان ارائه داد.

وی با تاکید بر لزوم تداوم و استمرار اینگونه جشنواره های هدفمند تصریح کرد: رسانه ها به عنوان بازوی توانمند تحقق اهداف اینگونه جشنواره ها، رسالت بزرگی بر عهده دارند و باید بیش از پیش زبان گویای مطالبات مردم از مسئولان و توصیه برای توجه ویژه مردم به محیط زیست پیرامون خود باشند.

این هنرمند اهل بندرانزلی با اظهار تشکر از تلاش دادستان انزلی در توقف اجرای طرح بایوجمی در تالاب بین المللی انزلی اظهار کرد: مقاومت دادستان انزلی در توقف اجرای طرح بایوجمی ستودنی است چرا که او به دور از هرگونه تصمیم احساسی و بر اساس استدلالات علمی منطبق بر تحقیق اساتید برجسته دانشگاه های معتبر کشور و بدون توجه به هیچ جناح و گروهی و تنها برای رفاه حال مردم تصمیم درست را اتخاذ و دستور توقف طرح بایوجمی را صادر کرد که به عنوان یک شهروند انزلی از او سپاسگزارم.

فارغی خاطرنشان کرد: محیط زیست و مواهب الهی به عنوان امانت به دست ما سپرده شده و باید بدون هیچ گونه اهمال ، غفلت و اشتباه جبران ناپذیر به دست نسل های آینده برسانیم و همه با هم کمک کنیم محیطی سالم برای زندگی فرزندانمان بسازیم.

به گزارش ایرنا مهدی فارغی متولد بندرانزلی بوده که به عنوان جوانترین فیلم ساز نخستین فیلم کوتاهش به نام بازگشت پرستو در جشنواره سینمایی اکران شد و پس کارگردانی و تولید چندین فیلم کوتاه و حضور در جشنواره های مختلف سینمایی با کارگردانی تله فیلم هیچ و پوچ با کیفیت ب در کشور مطرح شد .

وی شاگرد اساتیدی همچون داوود رشیدی، حمید سمندریان ، مهدی فخیم زاده و قطب الدین صادقی بوده و در حال حاضر با دعوت سازمان فرهنگ و ارتباطات با اجراهای بین المللی ، رکورد دار اجرای بین المللی و به عنوان سفیر اجرایی جمهوری اسلامی در کشورهای آسیایی، اروپایی و روسیه محسوب می شود و به عنوان مجری شبکه های سراسری صدا و سیما مشغول به فعالیت بوده و برنامه صبح آمد معروفترین برنامه ای است که فارغی اجرای آن را از سبکه سوم سیما برعهده دارد.

پنجمین جشنواره گل دهی لاله های تالابی از ۲۱ مرداد ماه آغاز شده و تا ۲۶ مرداد ادامه دارد.

بندرانزلی در ۴۰ کیلومتری غرب مرکز گیلان واقع شده و به دلیل دارا بودن مواهی الهی همچون تالاب و ساحل خزر و جاذبه های تاریخی و گردشگری به عنوان یکی از مقاصد سفر مسافران و گردشگران از سراسر کشور است.

۷۴۷۱ / ۲۰۰۷/

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر تحریم ظریف جمهوری اسلامی روسیه گردشگران داخلی و خارجی گردشگری مهدی فخیم زاده قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر تحریم ظریف امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۸۹۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله

 به گزارش تابناک، اجرای طرح گردشگری و طبیعت‌گردی در میانکاله و شبه‌جزیره آشوراده از ۲۵سال گذشته مطرح شد، اما اجرای این طرح بار‌ها با مخالفت کارشناسان و حامیان محیط‌زیست به تعویق افتاد. در سال ۱۳۹۷دولت وقت این طرح را آغاز کرد، اما کش و قوس میان حامیان محیط‌زیست و مدیران اجرایی استان باز هم سبب توقف این طرح شد.

با روی کار آمدن دولت سیزدهم و پس از سفر استانی رئیس‌جمهور به استان گلستان و بازدید از منطقه، رئیس‌جمهور بر ضرورت رفع مشکلات پیش روی اجرای طرح طبیعت گردی آشوراده تأکید کرد و بلافاصله جلسات مستمری توسط سازمان حفاظت محیط‌زیست و با همکاری دستگاه‌های مربوطه ازجمله استانداری گلستان برگزار و قرار شد اجرای هرگونه طرح گردشگری در این ذخیره‌گاه مهم زیست‌کره با هماهنگی سازمان حفاظت محیط‌زیست انجام شود.

مردادماه سال گذشته، سیزدهمین نشست کمیته ملی طبیعت‌گردی که با حضور علی‌اصغر شالبافیان، معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، معاون محیط طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط‌زیست و معاون حفاظت و امور اراضی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری به‌عنوان اعضای کمیته ملی طبیعت‌گردی برگزار شد، موضوع پروژه طبیعت‌گردی جزیره آشوراده منطبق با معیار‌های محیط‌زیستی در محدوده ۲۲ هکتاری به‌عنوان یکی از موضوعات مهم و دارای اولویت از سوی شخص رئیس‌جمهور در سفر استانی گلستان، مطرح شد و مورد تأیید نهایی اعضا قرار گرفت. سفر رئیس قوه قضاییه استان گلستان هم دستور ویژه حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای را برای رفع جنبه‌های حقوقی و قضایی مسائل و مشکلات استان ازجمله مسئله «طرح گردشگری جزیره آشوراده» را در پی داشت و طرح گردشگری آشوراده ضمن توجه به جوانب و ملاحظات زیست‌محیطی، به لحاظ حقوقی و قضایی هم تعیین تکلیف شد.

ماجرا از چه قرار است؟
فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست کشور در این باره گفت: «اداره میراث فرهنگی با مصالح ساختمانی بدون انجام هماهنگی، قصد ورود به منطقه حفاظت شده میانکاله را داشت که با ممانعت محیط‌بانان میانکاله از ورود مصالح ساختمانی به این منطقه جلوگیری و قرار شد اداره میراث فرهنگی استان گلستان پس از اخذ مجوز نسبت به ورود به میانکاله اقدام کند.»

سرهنگ جمشید محبت‌خانی افزود: «یک اثر تاریخی در منطقه حفاظت شده میانکاله قرار دارد که وظیفه حفظ و نگهداری آن برعهده میراث فرهنگی است، اما نیاز است از قبل، مجوزی برای ورود به منطقه گرفته شود؛ محیط‌بانان نیز وظیفه کنترل مجوز را دارند. دستگاه دولتی برای انجام هرگونه فعالیت عمرانی در منطقه حفاظت شده باید مجوز داشته باشد. با توجه به اینکه مسئولان میراث فرهنگی مجوز ارائه نداده بودند، محیط‌بانان میانکاله از ورود مصالح به منطقه ممانعت به عمل آوردند و با احترام از آنان خواستند که پس از اخذ مجوز نسبت به ورود مصالح به منطقه اقدام کنند.»

او ادامه داد: «برخلاف برخی مباحث مطرح شده، وقوع درگیری بین محیط‌بانان و کارکنان میراث فرهنگی به هیچ عنوان رخ نداده است بلکه بحث جزئی بین طرفین به‌وجود آمده بود که درنهایت آقای تقی‌پور، مسئول پناهگاه حیات وحش میانکاله برای بررسی بیشتر موضوع به پاسگاه دریابانی محل رفت و بعد از نیم ساعت حضور در پاسگاه، موضوع با صحبت حل و فصل و قرار شد مجوز لازم از محیط‌زیست استان گرفته و سپس وارد منطقه شوند. تأکید می‌کنم که بحث شفاهی بوده و بازداشت و درگیری رخ نداده است.»

آذرماه سال گذشته نیز انتشار تصاویر درگیری لفظی محمدجوادساروی، مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان گلستان با یک محیط‌بان در جزیره آشوراده خبر ساز شده بود که واکنش مدیران سازمان حفاظت محیط زیست را به دنبال داشت.

منبع: همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • ثبت تصویر گوزن قرمز ایرانی در ارتفاعات جنگلی رودبار + فیلم
  • رخ نمایی مرال قرمز ایرانی در ارتفاعات جنگلی رودبار
  • برگزاری جشنواره شکوفه‌های بادام در شهر زیبای دژکرد
  • برگزاری جشنواره زمین پاک در آستارا
  • درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • سومین جشنواره چند رسانه‌ای گردشگری کشور به میزبانی کرمان برگزار می‌شود
  • جشنواره‌های گردشگری با رویکرد ملی و بین‌المللی تدوین شود
  • زنجیره افتتاح پروژه‌ها در شهر اصفهان آغاز می‌شود/ تشکیل شوراها موجب جهش در مدیریت شهری شد
  • تصویب محدوده و ضوابط بافت تاریخی شهر لاهیجان
  • برگزاری جشنواره شکوفه‌های بادام در دژکرد اقلید