Web Analytics Made Easy - Statcounter

"ناجی عبید" تحلیلگر سوری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به پیشروی نیروهای ارتش سوریه به سمت ادلب افزود: پیشروی نیروهای ارتش ما به سوی  شهر "خان شیخون" در ادلب به عنوان آخرین محل استقرار تروریست ها و مخالفان دولت دمشق، نه فقط از نظر نظامی بلکه از نظر سیاسی نیز حائز اهمیت است.

شهر خان شیخون برای افراد مسلح در ادلب از نظر سمبلیک بسیار حائز اهمیت است، زیرا از یک سو دروازه ادلب به شمار می آید و از سوی دیگر از طریق آن می توان حماه را محاصره کرد، از همین روز آزادی خان شیخون از نظر سیاسی و نظامی اهمیت زیادی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در خصوص اهمیت نظامی خان شیخون نیز باید گفت، رسیدن نیروهای سوریه به محورهای شرقی و غربی این شهر موجب قطع ارتباط آن با حومه شمالی استان حماه می شود حال آنکه شهرهای این منطقه شامل مورک، کفرزیتا و اللطامنه تقریبا از نظر نظامی سقوط کرده اند، زیرا از تمام محورها به محاصره در آمده اند و امکان دریافت کمک از ادلب را ندارند از همین رو آزادی این شهرک ها حتمی است و می توان آن را آزاد شده دانست.

در این میان ارتش سوریه باید دو شهرک معره النعمان و سراقب را آزاد کند تا راه اصلی به سمت ادلب باز شود، این در حالی است که اهالی این دو شهرک به منظور در امان ماندن از درگیری ها خواستار آشتی شده اند.

در مورد گفت و گوهای روسیه و ترکیه در آستانه نیز باید گفت، بین این دو تفاهمی حاصل نشد و در این میان ترکیه ضمن پافشاری بر اهداف خود گروههای تروریستی را نیز تحت حمایت قرار می دهد.

عبید ادامه داد: در این شرایط پیشروی کنونی ارتش سوریه به سمت ادلب بر خلاف میل و خواسته ترکیه است، از همین رو این پیشروی یک پیروزی سیاسی برای دولت سوریه است که می تواند از آن در گفت و گوهای آینده استفاده کند.

نکته قابل توجه اینکه به دلیل پیشروی نیروهای ارتش سوریه به سمت ادلب، ترکیه و آمریکا به این نتیجه رسیدند که باید بازی شطرنج را از طریق نفوذ در خاک سوریه ادامه دهند و بر این اساس بر ایجاد منطقه امن در شمال این کشور پافشاری دارند.

در این میان "نیروهای دمکراتیک سوریه" (قسد) و حامیانش، آینده کُردهای سوریه را به بازی گرفته اند و آنان را به سمت جنگی شکست خورده سوق می دهند، اما به نظر می رسد کُردها سکوت نخواهند کرد و اجازه نخواهند داد "قسد" سرنوشت آنان را به بازی بگیرد .

این کارشناس سوری افزود: با این توضیحات باید در نظر داشت که دولت سوریه بارها تاکید کرده که نیروهای اشغالگر آمریکا و ترکیه باید بر اساس قوانین بین المللی، سوریه را ترک کنند و دمشق اجازه نخواهد داد به حاکمیت و وحدت ارضی آن خدشه ای وارد شود.

عبید تصریح کرد: نقشه ترکیه و آمریکا مبنی بر ایجاد منطقه امن در شمال سوریه اگر پیروز شود، به مثابه باتلاق بزرگی برای آنان خواهد بود و برای ملت سوریه در شمال شرق فرات نیز فاجعه به بار خواهد آورد؛ بر این اساس است که نیروهای ارتش سوریه به سرعت در تلاش برای جلوگیری از زیاده خواهی های استعماری در شمال کشور هستند و پیروزی ارتش در آنجا پیروز واقعی و کامل در سوریه را رقم خواهد زد.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۸۹۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقابله با آمریکا؛ هدف مشترک تهران - مسکو

مدیر بخش بین‌الملل راسیا سگودنیا در گفتگویی گفت: ایران و روسیه با یک هدف مشترک به مقابله با غرب و اآریکا پرداخته، متحد شدند و همکاری‌ها را در این قالب پیش بردند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، نواف ابراهیم، کارشناس مسائل بین‌الملل در مصاحبه با برنامه راهبرد شرقی با بیان این که ایران و روسیه در سوریه فعالیت و همکاری را شروع کردند، یادآوری کرد: به برکت همین همکاری گروه‌های تروریستی عقب رانده شدند و باید خاطرنشان کرد که ایران اهمیت فوق‌العاده‌ای در دستگاه سیاست خارجی روسیه دارد.

در این‌ رابطه گفتگویی درباره موضوعات مختلف میان ایران و روسیه شکل‌گرفته است و با نگاه همه‌جانبه دو کشور، در سوریه نقطه عطفی را بر جا گذاشتند.

 مدیر بخش بین‌الملل "راسیا سگودنیا" افزود: طی دو سال اخیر که در دنیا تحولات عجیب‌وغریب را می‌بینیم، همکاری دو کشور تا حدودی ادامه دارد و روابط و همکاری‌ها در سطح منطقه‌ای شدت خود را نگه داشته و سطوح مختلفی پیدا کرده است.

ابراهیم ادامه داد: در چند سال اخیر ایران از طریق تحریم ایزوله شده و لذا روابط ایران و روسیه در این فضا از اهمیت بالایی برخوردار شده است.

وی در بخشی دیگر از این مصاحبه رادیویی با بیان این که پس از دو سال، اتفاقات در سوریه متوقف شده، گفت: امروز شاهد هستیم که دو کشور هم صدا شدند و نظرات مشترکی در مورد سوریه دارند.

ابراهیم با اشاره به بخشی از سخنان پوتین گفت: پوتین طی یک سخنرانی اعلام کرده بود روسیه در مقابل سوریه نگرانی خاصی ندارد؛ بلکه بر مسائل این کشور متمرکز است. ایران به‌عنوان یک بازیگر بزرگ منطقه‌ای در داخل سوریه فعالیت خود را انجام می‌دهد؛ ما هم شانه‌به‌شانه ایران فعالیت خود را در این کشور ادامه خواهیم داد.

مدیر بخش بین‌الملل راسیا سگودنیا افزود: در دنیا نگرانی‌هایی وجود دارد که می‌تواند همکاری ایران و روسیه را تحت‌الشعاع قرار دهد و یکسری مسائل پدیدآمده که بر روابط دو کشور در زمینه‌های ژئوپلیتیک، فرهنگی و اجتماعی تأثیر می‌گذارد؛ خاصه در موضوع برهم‌زدن نظم تک قطبی در دنیا!

ابراهیم در این باره توضیح داد: مثلاً روسیه همکاری‌هایی را با رژیم صهیونیستی دارد که ممکن است مشکلاتی را در زمینه همکاری ایران و روسیه پدید آورد.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به بیرون‌راندن گروه‌های تروریستی از جمله جبهة النصره از منطقه گفت: نقش ایران به‌گونه‌ای است که روسیه نمی‌تواند بین منطقه و سوریه یکی را برگزیند.

مدیر بخش بین‌الملل راسیا سگودنیا افزود: طی سال‌های اخیر اتفاقاتی در دنیا شکل‌گرفته که تعارض و همپوشانی منافع را پدید آورده و موجب شده کشورها صفر و صدی به مسئله نگاه نکنند.

در این‌ بین بسیاری معتقدند برای تسلط بر منطقه باید سوریه را در اختیار بگیرید و نگاه دیگر می‌گوید اگر روسیه را از آن خود کنید، بر کل دنیا مسلط خواهید شد و این همپوشانی منافع قدری بر پیچیدگی مسائل افزوده است.

ابراهیم در ادامه سخنان دیگر مهمان برنامه که تأکید کرد روسیه برای ماندن در منطقه باید با ایران بماند، گفت: بنده با این موضوع هم نظر هستم. در سوریه با مثلث ایران، ترکیه و روسیه روبه‌رو هستیم و دیگر کشورها کمتر نقش کلیدی را ایفا می‌کنند؛ از جمله امریکا و فرانسه. همچنین ایران و روسیه با ایفای نقش، امنیت ملی را فراهم کرده و صلح را برای مردم خود آوردند و روسیه به‌نوعی کمک‌های بشردوستانه را به سوریه آورد.

وی افزود: همه از ارتباط ایران و روسیه برای حفظ ثبات در سوریه اطلاع دارند؛ ولی پس از اتفاقاتی که برای ایران در پی تحریم افتاد، ایران و روسیه با یک هدف مشترک به مقابله با غرب و آمریکا پرداخته و متحد شدند و همکاری‌ها را در این قالب پیش بردند.

امضای یادداشت تفاهم امنیتی بین ایران و روسیهایروانی: تحریم‌های یکجانبه علیه سوریه باید لغو شود

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انهدام تجهیزات زرهی تروریست‌ها در حومه حلب، ادلب و لاذقیه
  • عملیات موفق ارتش سوریه علیه تروریست‌ها+فیلم
  • الدفاعی: وعده صادق، پایان‌بخش توهم ارتش شکست‌ناپذیر اسرائیل
  • لحظه اصابت و سرنگونی جنگنده پیشرفته آمریکا توسط انصارالله یمن+ ویدئو/ اعلام سفر رئیس موساد به عربستان/ طرح بلندپروازانه ترکیه برای ساخت ناو هواپیمابر/  حمله عناصر «پ.ک.ک» به نیروهای ارتش ترکیه
  • روسیه محل اقامت مزدوران ارتش اوکراین را بمباران کرد
  • نیروهای ارتش ترکیه مورد حمله عناصر «پ.ک.ک» قرار گرفتند
  • مقابله با آمریکا؛ هدف مشترک تهران - مسکو
  • آمریکا گروهک‌های تکفیری منطقه را احیا می‌کند
  • ۶۶ پهپاد ارتش اوکراین در منطقه «کراسنودار» روسیه منهدم شدند
  • برگزاری بیش از ۲۵ تظاهرات در ادلب برای سرنگونی «الجولانی»