Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاد حوزه علمیه قم با اشاره به اقدامات امام هادی(ع) برای ترویج معارف دینی گفت: یکی از بهترین ابتکاراتی که در زمان امام هادی(ع) شکل گرفت تشکیل شبکه وکالت و انتخاب وکلا بود که از طریق این وکلا به سؤالات شیعیان پاسخ می‌دادند. ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۷ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

حجت‌الاسلام علی عزیزی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قم، با اشاره به فرارسیدن سال روز میلاد امام هادی(ع) اظهار داشت: حاکمان عصر امام هادی(ع) بسیار به اهل‌بیت(ع) و پیروانشان ظلم می‌کردند و شیعیان نیز افرادی بودند که نسبت به ظلم مقابله می‌کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه امام هادی(ع) با 6 نفر از خلفای بنی‌عباس هم‌عصر بودند، افزود:ا ین خلفای عصر امام هادی(ع) همگی ظالم و ستمگر بودند و این حاکمان با اینکه رو به‌زوال بودند اما از تحت‌فشار قرار دادن شیعیان به دلیل ترسی که از زوال حکومت داشتند کوتاهی نمی‌کردند.

استاد حوزه علمیه با اشاره به اقدامات امام هادی(ع) برای ترویج معارف دینی بیان کرد: یکی از بهترین ابتکاراتی که در زمان امام هادی(ع) شکل گرفت تشکیل شبکه وکالت و انتخاب وکلا بود که از طریق این وکلا به سؤالات شیعیان پاسخ می‌دادند.

عزیزی تصریح کرد: شبکه وکالت زمان امام هادی(ع) و سایر امامان حاکی از نظم و انسجام در اسلام است، دین اسلام همیشه قائل به یک سازمان‌دهی بوده و نظم و انسجام از چارچوب‌های اسلام و از مهم‌ترین پایه‌های حکومتی است.

وی با تأکید بر اینکه یکی از بهترین ابتکاراتی که در زمان ائمه معصومین(ع) شکل گرفت تشکیل شبکه وکالت بود بیان کرد: سازمان و شبکه وکالت به این صورت بود که ائمه معصومین(ع) در نقاط مختلف وکیل انتخاب می‌کردند و نقل و انتقالات مالی که بر اساس مصالح اسلام شکل می‌گرفت توسط همین نمایندگان انجام می‌شد.

واکنش امام هادی (ع) به ادعای زنی که خود را  زینب کبری نامیدزیارت جامعه کبیره امام هادی(ع)، پاسخی محکم به برخی روشن‌فکران استماجرای تبعید امام هادی(ع) به شهر نظامی/ چرا امامان پیشین اقدام به بیان معارف زیارت جامعه کبیره نکرده بودند؟

استاد حوزه علمیه با بیان اینکه یکی از کارهای مهم امام هادی(ع) تقویت پایگاه‌های علمی بود گفت: همین پایگاه‌های علمی اصحاب و یاران امام را شکل می‌داد، امام هادی(ع) سؤالات شیعیان را به وکلا ارجاع می‌دادند و وکلا را نسبت به پرسش‌های شیعیان با توجه به انحرافات و شبهات آن روز توجیه می‌کردند.

عزیزی با تأکید بر اینکه امام هادی(ع) در امر به‌معروف و نهی از منکر و مبارزه پنهان و آشکار با خلیفه ستمگر وقت لحظه‌ای کوتاهی نمی‌کردند خاطرنشان کرد: امام هادی(ع) در جهت تربیت شاگردان متعهد و قوی تلاش بسیار کردند و در کنار تعلیم و تعلم در مدینه نسبت به امر به‌معروف و نهی از منکر و مبارزه پنهان و آشکار با خلیفه ستمگر وقت لحظه‌ای کوتاهی نمی‌کردند.

انتهای پیام/ح

R7854/P/S6,62/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۹۰۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجمع استادیاران صالحین در بوشهر تشکیل شد

به گزارش خبرنگار مهر، مجمع استادیاران صالحین صبح چهارشنبه با حضور آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری استاد شبکه تربیتی بسیج استان بوشهر و نیز سردار دشتی جانشین فرماندهی سپاه استان بوشهر و استادیاران شبکه تربیتی بسیج برگزار شد.

آیت الله صفایی بوشهری نماینده ولی فقیه در استان بوشهر و استاد شبکه تربیتی بسیج راهبرد و اهداف برنامه‌های مجموعه تعلیم و تربیت سپاه استان بوشهر را برای سال ۱۴۰۳ تبیین کرد.

حجت الاسلام موسوی مسئول تعلیم و تربیت سپاه گزارشی از عملکرد سال ۱۴۰۲ معاونت تعلیم و تربیت سپاه استان بوشهر در عرصه دارالقرآن بسیج، دوره‌های آموزشی طرح ولایت و توانمند سازی ارکان شبکه، اردوهای تربیتی، نظارت‌ها و بازرسی از کمیت و کیفیت را ارائه داد.

در ادامه احکام مسئولیتی استادیاران جدید توسط نماینده ولی فقیه در استان بوشهر به افراد اعطا شد.

کد خبر 6087179

دیگر خبرها

  • سربازی برای امام زمان (عج)بالاترین توفیق طلاب حوزه‌های علمیه است
  • نقش ماموستا ملااحمد فخری در مبارزه با گروهک‌های معاند کم نظیر بود
  • تجلیل رهبر معظم انقلاب از پخش برنامه تلاوت قاریان نوجوان از شبکه قرآن
  • چرایی برابری فضیلت زیارت عبدالعظیم(ع) و امام حسین(ع)
  • تجلیل رهبر معظم انقلاب از پخش برنامه رمضانی تلاوت قاریان نوجوان از شبکه قرآن
  • آیت‌الله العظمی دوزدوزانی تبریزی: روحانیت فقط به عبا و عمامه نیست/ اشتباه عالِم مانند اشتباه فرد عادی نیست، عده‌ای را منحرف می کند/ روحانی واقعی برای تربیت دینی و انسانی باید تلاش و تبلیغ کند‌
  • حضرت عبدالعظیم (ع) پرچمدار جهاد تبیین بود
  • علل انتخاب حضرت عبد العظیم حسنی (ع) برای وکالت در ری
  • مجمع استادیاران صالحین در بوشهر تشکیل شد
  • دعوت میزبان برنامه محفل برای تماشای مسابقه قرآنی‌ها