Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران در مراسم رونمایی از سامانه پژوهشیار با قابلیت اتصال به سامانه شفافیت شهرداری تهران گفت: برای آنکه پژوهش‌ها ثبت شود باید به سامانه مالی قراردادها متصل شوند تا در صورت عدم ثبت و کد قراردادی، پژوهش انجام نشود. ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۹ اجتماعی تهران نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، بهاره آروین در مراسم آیین رونمایی نسخه جدید سامانه پژوهشیار با قابلیت اتصال به سامانه شفافیت شهرداری تهران امروز در تالار ایران زمین ساختمان شماره 2 شورای شهر تهران برگزار شد اظهار کرد: این اتفاق می‌تواند بر کیفیت پژوهش‌های این حوزه اضافه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از مهمترین اتفاقاتی که پس از اتصال سامانه پژوهشیار به سامانه شفافیت رخ می‌دهد، جلوگیری از پژوهش‌های تکراری در شهرداری تهران است. پژوهش‌هایی که در واحدی از شهرداری انجام شده اما به دلیل آنکه در دسترس سایر واحدها نبوده، سهوا یا عمدا به واحدهای دیگر شهرداری نیز ارائه شده است.

عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران درباره پژوهش‌های تکراری گفت: مثلا در سازمانی مانند بهزیستی یا وزارت کشور که حوزه کاری مشابهی دارند، مشاهده شده پژوهشی که در این نهادها انجام شده به عنوان پژوهش جدید به شهرداری عمدا یا سهوا داده شده است. باید این سامانه به سامانه‌های مشابهی مانند ایران داک متصل شود تا از هرگونه موازی کاری و تکرار در حوزه پژوهش جلوگیری شود.

آروین تصریح کرد: در دسترس قرار گرفتن این پژوهش‌ها به‌جز آنکه انباشت دانش را در جامعه افزایش می‌دهد، به ارتقاء کیفیت پژوهش‌ها کمک می‌کند. زمانی که یک سازمان پژوهشی را انجام می‌دهد، تنها یک ناظر کیفیت آن را مورد ارزیابی قرار می‌دهد اما وقتی در معرض دید عموم قرار گیرد، این پژوهش توسط همتایان دانشگاهی و علمی نیز مورد ارزیابی قرار گرفته و در میان مدت نظارت همتایان باعث ارتقاء کیفی پژوهش‌ها می‌شود. زیرا در جامعه علمی کمتر رودربایستی وجود دارد و دانشگاهی‌ها معمولا بی رودربایستی نقاص علمی پژوهش ها را منتقل می‌کنند.

وی افزود: به غیر از پژوهش‌ها، پیوست‌های مطالعاتی که در دسترس عموم قرار می‌گیرد با انتشار پیوست‌های مطالعاتی پروژه‌های عمرانی، جریان نقد و ارزیابی پروژه‌ها توسط ناظران فراهم و پیوست‌هایی که ضعیف و صوری است و قرار است با بودجه عمومی احداث شوند، توسط نهادهای نظارتی، رسانه ها و نهادهای تخصصی شناسایی خواهند شد.

عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه یکی دیگر از ثمرات به اشتراک‌گذاری این پژوهش‌ها این است که جامعه دانشگاهی می‌تواند به داده‌های سازمان‌ها دسترسی پیدا کند چرا که معمولا سازمان‌ها این داده‌ها را به عنوان غنیمت‌های سازمانی دانسته و کمتر در اختیار نهاد دانشگاهی قرار می‌دهند که می‌توان بر اساس داده‌های مورد استفاده در این پژوهش‌ها سیاست‌گذاری‌های دقیق‌تری به نهاد اجرایی پیشنهاد کند.

آروین گفت: امروز 800 پژوهش که در سالهای اخیر در اختیار عموم قرار می‌گیرد باید برای جلوگیری از کپی‌های احتمالی به سیستم‌هایی مانند ایران داک متصل و در این زمینه تفاهمنامه‌هایی با وزارت علوم بسته شود. همچنین برای آنکه تمامی پژوهش‌ها ثبت شود باید به سامانه مالی قراردادها متصل شوند تا در صورت عدم ثبت و کد قراردادی، امکان انجام پژوهش وجود نداشته باشد.

عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران تاکید کرد: مرکز مطالعات در این میان باید نقش نهاد نظارتی را ایفا کند. ابتدا در برابر درخواست موضوع نهاد اجرایی، مجموع پژوهش‌های موجود را ارائه و در ادامه بر کیفیت پژوهش انجام شده نظارت کند.

اختلاف‌نظر اعضای شورای شهر تهران برای انتخاب آقای رئیس!

انتهای پیام/

R1491/P1014142/S2,25/CT11 واژه های کاربردی مرتبط شورای شهر تهران

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شورای شهر تهران شورای شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۹۱۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امانی، عضو شورای شهر: ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند

به گزارش صدای ایران از ایلنا، عضو شورای شهر تهران با تاکید بر این که دغدغه مهم و اصلی شهروندان محله جوادیه سکونت اتباع بیگانه است، گفت: شرایط به گونه‌ای است که ۶۰درصد از ساکنان این محلات را اتباع تشکیل می‌دهند. ۱۰ تا ۳۰درصد دانش‌آموزان مدارس این محله نیز از اتباع هستند.

ناصر امانی در دویست و سی و دومین جلسه شورای شهر تهران در جریان ارائه گزارش بازدید از محله جوادیه با بیان این که ۴۴درصد از بافت این محله فرسوده است، اظهار داشت: علی‌رغم تسهیلاتی که شورا و شهرداری برای نوسازی بافت فرسوده در نظر گرفته‌اند، به دلیل ریزدانگی، نزدیک به ۱۰۰فقره پروانه نوسازی بافت فرسوده در این محله صادر شده است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران با بیان این که شهرداری در روز‌های اخیر به‌خوبی در جمع آوری معتادان عمل کرده است، گفت: مساله‌ای که وجود دارد بازگشت معتادان است؛ کما این که در گذشته نیز بار‌ها به محل بازگشته‌اند.

امانی با بیان اینکه سقف یکی از مدارس محله جوادیه در حال ریزش است، تصریح کرد: تجمع ده‌ها نفر از اتباع در یک واحد مسکونی، نارضایتی مدیران مدارس و درخواست برای راه اندازی مدرسه مجزا برای اتباع در این بازدید مطرح شد.

وی خاطرنشان کرد: مهمترین درخواست‌های مردم محله جوادیه شامل ساماندهی اتباع بیگانه، جلوگیری از ورود آنها به محلات قدیمی و تعیین تکلیف ریل‌های راه‌آهن است که هیچ‌یک به مسئولیت شهرداری بازنمی‌گردد و وزارت کشور و اداره اتباع باید به این موضوعات رسیدگی کنند.

دیگر خبرها

  • راه اندازی سامانه سوت زنی برای مشاوران املاک
  • ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند
  • امانی، عضو شورای شهر: ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند
  • میدان جی مسدود خواهد شد
  • شهرک‌های صنعتی دانش‌بنیان در هرمزگان راه‌اندازی شود
  • جلوگیری از تضییع حقوق شهرداری تهران در پرونده ۷۷ میلیاردی
  • لزوم تمرکز فعالیت‌های عمرانی در معاونت فنی شهرداری تهران
  • اطلاعات املاک واگذار شده شهرداری تهران منتشر شود
  • ۴۶۰ روز به پایان مدیریت شهری ششم باقی مانده است
  • تسریع روند راه‌اندازی سامانه راهبردی ناوگان آتش‌نشانی تبریز