Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج، مصطفی فروتن از اعضای گروه جهادی جامعه صالحین درباره دیدار اخیر جهادگران با رهبر معظم انقلاب گفت: سه روز قبل از دیدار با ما تماس گرفتند و گفتند که گروه های جهادی قرار است با رهبر معظم انقلاب دیدار کردند و در این مدت مسلماً ذوق شوق  فراوانی داشتیم.

وی ادامه داد: ما در گذشته با مقام معظم رهبری دیدار داشتیم اما نمی‌دانم دیدار اخیر به چه دلیلی برای بنده خاص‌تر بود، شاید به این دلیل بود که با جمع دوستان جهادی در دیداری صمیمانه با رهبرمان شرکت می‌کردیم و از نزدیک پای بیانات ارزشمند معظم‌له نشستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فروتن تاکید کرد: مقام معظم رهبری در همان ابتدای دیدار فرمودند که بنای صحبت کردن ندارند و می‌خواهند شنونده باشند. ایشان آمده بودند که صحبت‌های جهادگران را بشنوند و وقتی صحبت‌های دوستان ما انجام شد احساس کردیم لبخند رضایتی بر لبان حضرت آقا نشست و اتفاقی که باید رخ می داد، رخ داد.

این فعال جهادی تصریح کرد: مقام معظم رهبری در این دیدار فرمودند این که حرکت های جهادی به یک سبک زندگی، یک رویه و یک جریان دائم در زندگی نیروهای جهادی تبدیل شده و امکان ظرفیت سازی‌های بزرگ تر و فتح افق های بلندتر برای انقلاب را دارد و این جریان جریانی است که می توان روی آن حساب کرد برای اینکه بتواند باری از انقلاب را بردارد.

وی یادآور شد: در جریان دیدار از در بیانات و فرمایشات رهبر معظم انقلاب اینگونه دریافتیم که به نظر ما نگاه بزرگتری در این جریان دارند و حتی فرمودند بروید سراغ آنهایی که از خدمت کردن در اردوهای جهادی محروم هستند.

فروتن افزود: مام معظم رهبری همچنین اعتقاد داشتند این جنس حرکت‌ جهادی در هیچ قالبی نمی‌گنجد و فراتر از قالب‌های حاکمیتی و قالب‌های مرسوم می بایست ادامه حیات دهد و هم اگر قرار است رشد و حرکت کند در این بستر باشد، هرچند موضوع ساختار بسیج در حوزه بسیج‌شوندگی نیروها، مورد تایید مقام معظم رهبری بود ولی این قائل نبودند که این حرکت در هر قالبی حتی قالب مبارکی مثل بسیج خلاصه شود.

این فعال جهادی یاد آور شد: در جمعی که به دیدار رهبر انقلاب رفته بودیم اکثر دوستان کسانی بودند که سال‌ها تجربه فعالیت جهادی را داشتند، در این میان تعدادی از جوانان هم دیده می‌شدند، حاج حسین یکتا هم که اخیراً به جمع جهادگران پیوسته و بسترهای اجتماعی که می توان روی آن را کارکرد را خوب می شناسد، میهمان این جلسه بود.

وی با اشاره به تاکید مجدد رهبر انقلاب برای استفاده از جوانان در مسئولیت‌های مختلف، گفت: رهبر انقلاب در این جلسه هم تاکید کردند که باید جوان‌ها در کشور به کارگیری شوند و همچنین فرمودند که اگر قرار است جوانان به کار گیری شوند باید رئیس دولت جوان سرکار بیاید.

فروتن ادامه داد: قبل از نماز چند نفر از دوستان سخنان خود را مطرح کردند و معظم‌له با دقت گوش می‌دادند، بعد از اینکه نماز تمام شد یکی از دوستان از محضر رهبر انقلاب اجازه گرفت که صحبتی را بیان کند و معظم له هم همانجا کنار سجاده روی صندلی خود نشستند و اجازه دادند تا این دوستمان صحبتش را انجام دهد.

وی ادامه داد: بعد از آن بنده از رهبر انقلاب اجازه گرفتم و درباره حضور جریانات جهادی در جریانی به اسم اربعین‌های مهدوی مطالبی را بیان کردم و گفتم این فضای فستیوالی جریان اربعین باید با حضور نیروهای جهادی به یک فضا و جریان خادمی تبدیل شود که باعث ایجاد تغییر در ساختارها شود و حرکتی باشد برای حرکت افق های پیش رو از جمله موضوع نابودی اسرائیل، که حضرت آقا فرمودند چه باید کنیم؟ که بنده موضوع مطالعه راهبردی که در این حوزه انجام شده بود را تقدیم مقام معظم رهبری کردم و معظم‌له هم از عنوان که «اربعین‌های مهدوی» بود و هم از موضوع استقبال کردند و آنقدر این عنوان طرح برایشان شیرین  بود که سه بار عنوان «اربعین‌های مهدوی» را تکرار کردند.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۹۱۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول فصلنامه «ماجرا»

سردبیر فصلنامه تاریخی‌سیاسی «ماجرا» گفت: ما گام اول را برای پرداختن به خاطرات و کارنامه رهبر انقلاب در این فصلنامه برداشتیم.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، آیین رونمایی از فصلنامه تاریخی‌سیاسی «ماجرا» با حضور علی باقری‌کنی معاون سیاسی وزارت امورخارجه، منوچهر متکی وزیر اسبق امور خارجه، محمدمهدی دادمان رییس حوزه هنری و جواد موگویی سردبیر فصلنامه روز یکشنبه ۹ اردیبهشت در خانه اندیشه‌ورزان جوان برگزار شد.

در ابتدای این مراسم، جواد موگویی پژوهشگر تاریخ که سردبیری فصلنامه «ماجرا» را نیز برعهده دارد با بیان اینکه تصمیم چاپ فصلنامه «ماجرا» مربوط به سال ۱۴۰۰ بود، گفت: حوادث ۱۴۰۱ انتشار فصلنامه را تعویق انداخت. از طرفی اولین شماره را درباره دکترین نظام درحالی قبل از عملیات طوفان‌الاقصی شروع کردیم که واقعاً نمی‌دانستیم قرار است چه اتفاقاتی رقم بخورد که نکته قابل توجه اینجاست انتشار ماجرا به اتفاقات طوفان الاقصی برخورد. در محافل و فضای مجازی شنیده‌ایم که گفته شده ما این فصلنامه را بعد از حمله به اسراییل شروع کرده‌ایم که باید بگویم چنین چیزی نیست.

وی در ادامه به تشریح رویکرد فصلنامه ماجرا پرداخت و گفت: رویکرد فصلنامه حوادث بعد از انقلاب خواهد بود و علت آن این است که ما در تاریخ‌نگاری بعد از انقلاب غفلت عظیمی کرده‌ایم و تاریخ‌نگاری دهه ۶۰ را در افکار عمومی باخته‌ایم هرچند یک دهه بعد و در موضوع تاریخ‌نگاری دهه ۷۰ مسئله بکر است.

سردبیر فصلنامه ماجرا عدم دسترسی به اسناد را نقطه ضعف برای پرداختن به تاریخ دانست و افزود: وزارت خارجه هنوز اسناد مشروطه، مسئله ملی شدن صنعت نفت و حکومت پهلوی اول و دوم را آزاد نکرده است و دستگاه‌های سندی ما مثل مرکز اسناد خیلی سلیقه‌ای عمل می‌کنند. عدم بازگویی خاطرات از طرف رجال سیاسی نیز یک مساله مهم است که متاسفانه در کشورمان پابندی به جلسات خاطره‌گویی نیستند و افراد براساس سلیقه خاطرات را می‌گویند و همین باعث می‌شود ما افکار عمومی را از دست بدهیم.

وی با تاکید براینکه دنبال دیده شدن فصلنامه «ماجرا» نیستیم، گفت: ما گام اول را برای پرداختن به خاطرات و کارنامه رهبر معظم انقلاب برداشته‌ایم و امیدوارم ابعاد این مسئله به بحث و گفتگو گذاشته شود.

در ادامه، علی باقری‌کنی معاون سیاسی وزارت خارجه ابتکار و شجاعت را ویژگی مهم فصلنامه «ماجرا» دانست و با تاکید براینکه ورود به پژوهش درباره امنیت ملی جسارت و شهامت و فکر می‌خواهد، گفت: مجموعه مصاحبه‌ها و تصاویر جمع‌آوری شده در این فصلنامه ارزشمند است که نشان می‌دهد در آینده با سلسله مطالبی روبرو خواهیم بود که می‌تواند نیاز‌های نسل کنونی و آینده کشورمان و دیگر کشور‌ها را که دغدغه فرایند انقلاب دارند را از دل پژوهش بشناسند.

وی پژوهش تاریخ را یک میدان خطیر دانست و افزود: پرداختن به پژوهش تاریخ یک میدان بسیار خطیر است که فعالیت در آن آسان نیست، چون چندگانگی نگاه و ایده و تفکر در آن جولان پیدا می‌کند و طبیعی است که تلاقی نگاه‌ها در این میدان وجود دارد.

معاون سیاسی وزارت خارجه در ادامه گفت: جای چنین پدیده‌ای در میان منشورات انقلاب اسلامی خالی بود که امیدواریم با ارتقا کیفی مجموعه به محصولات و تولیدات معتبرتر و مستحکم‌تر و قابل اعتنا بیشتری دست پیدا کنیم. آن چیزی که به‌نظرم مهم می‌آید، این است که آن کاری که نتیجه این زحمت و تلاش خودش را نشان دهد، این است که ما به یک الگو و الگو‌هایی در عرصه حکمرانی جمهوری اسلامی با نگاه رهبر مقام معظم رهبری برسیم تا زمینه ارتقا حکمرانی دینی در کشور صورت گیرد. باقری هدف از پرداختن به تاریخ پژوهشی انقلاب را الگوسازی دانست و گفت: علوم انسانی مثل ریاضی نیست که رابطه علی و معلولی قطعی مشخص را نشان دهد لذا علوم انسانی پیچیدگی و شیرینی خاص خودش را دارد پس ما باید با این نگاه این کار را روشمند ببینیم.

او به تشریح خطرات جدی انقلاب اسلامی در چهار دهه گذشته اشاره کرد و گفت: کارکرد و نتیجه این مجله باید روشن شدن فرایند و ساز و کاری باشد که کشورمان را به این نتیجه رساند که در بیش از سه دهه گذشته از خطرات جدی که می‌توانست کشور را در عرصه دیگری وارد کند، چیست و چه ویژگی‌هایی وجود داشت که ما توانسته این این موفقیت را کسب کنیم.

معاون سیاسی وزارت خارجه با بیان اینکه روایت‌ها معمولاً از تنگناهاست، گفت: فهم من این است که رمز اصلی این موفقیت و کلید واژه اصلی آن حکمت است حکمتی که رهبری و شالوده حکمرانی جمهوری اسلامی در دوره امام (ره) و رهبر انقلاب از آن بهره داشته است.

حکمت علاوه‌بر اینکه دانش و اطلاعات دارد، نور دارد که ناشی از ایمان شخصی و تقوای حاکمیت (سیاسی) است. این تقوا یعنی اینکه به الزامات یک حکومت دینی پایبند باشید.

در ادامه مراسم، منوچهر متکی وزیر اسبق خارجه کشورمان به ذکر خاطراتی از دوران مسوولیت در وزارت خارجه پرداخت و نگاه مردم نسبت به مجلس شورای اسلامی و دشواری‌های فعالیت در آن را تشریح کرد. در بخش پایانی این مراسم، فصلنامه تاریخی‌سیاسی «ماجرا» با حضور میهانان ویژه رونمایی شد

دیگر خبرها

  • پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول فصلنامه «ماجرا»
  • تعاون به عنوان رکن مهم مشارکت مردم، مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است
  • دیدار جمعی از معلمان سراسر کشور با رهبر انقلاب
  • گام اول فصلنامه «ماجرا»، پرداختن به خاطرات و کارنامه رهبر معظم انقلاب است
  • معلمان با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند
  • باقری:‌ گذر موفق ایران از نشیب وفرازها مرهون حکمت رهبر معظم انقلاب است
  • ساخت بیمارستان بهارستان از محل مصوبات سفر رهبر معظم انقلاب
  • ماجرای دریافت انگشتر مقام معظم رهبری توسط یک کارگر
  • فیلم| ماجرای حضور رهبر انقلاب در خانه شهید شیرودی | خبر مهمی که رهبر انقلاب از رادیو شنید
  • همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب چهارشنبه در قم