Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-05@19:31:01 GMT

گوگل: رمزعبور کاربران قابل حدس است

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۹۱۶۵۶

به گزارش ایسنا، آمارهای منتشر شده از افزونه بررسی رمز عبور گوگل در طول یک ماه گذشته نشان می‌دهد که بالغ بر ۱.۵ درصد معادل ۳۱۶ هزار کاربر از رمزعبور و گذرواژه‌های بسیار ضعیف و نامطمئن استفاده می‌کنند و همین امر موجب شده است که امنیت سایبری حساب کاربری آنها به شدت کاهش یابد و از حد مجاز نیز پایین تر گزارش شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گوگل اوایل سال جاری میلادی بود که افزونه‌ای تحت عنوان بررسی گذرواژه (Password Checkup) را برای مرورگر اینترنتی گوگل کروم منتشر کرد تا کاربران بدان وسیله بتوانند از میزان امنیت سایبری رمزعبور مورد استفاده خود در حساب‌های کاربری گوگل آگاه شوند. این افزونه همچنین یک بانک اطلاعاتی شامل حدود چهار میلیارد نام کاربری و گذرواژه افشاشده در خود جای داده است.

حالا به تازگی آمارهای منتشر شده در وب سایت Gizmodo نشان می‌دهد که تعداد بسیار قابل توجهی از کاربران از رمزعبورهای قابل حدس و نامطمئن برای حساب‌های کاربری اینترنتی و آنلاین خود استفاده می‌کنند که همین امر موجب به خطر افتادن حریم خصوصی و امنیت سایبری اطلاعات و حساب‌های کاربری آنها خواهد شد.

روش کار این افزونه بدین صورت است که کاربران به منظور با خبر شدن از وضعیت امنیتی اکانت خود، نام کاربری و رمزعبور خود را وارد بانک اطلاعاتی مذکور می‌کنند و این افزونه با بهره‌گیری از هوش مصنوعی به صورت خودکار و بدون دخالت هیچ کارشناس و فرد حقیقی، به بررسی رمزعبور انتخابی و مورد کاربرد کاربران و تشخیص امنیت سایبری دستگاههای مربوطه خواهد پرداخت.

کارشناسان گوگل در این گزارش از تمامی کاربران درخواست کرده‌اند که هرچه سریعتر به ارتقای وضعیت امنیتی رمزعبور حساب‌های کاربری خود اقدام کنند تا دست هکرها و مجرمان سایبری را از دسترسی و نفوذ به حریم خصوصی کاربران کوتاه کرده و بدین ترتیب امنیت سایبری حساب کاربری خود را افزایش دهند.  

در سال‌های اخیر به شدت مساله حریم خصوصی و حفاظت از اطلاعات شخصی و محرمانه افراد حقیقی و حقوقی از اهمیت خاص و بسزایی برخوردار شده است و کارشناسان و محققان امنیتی نیز با پژوهش و بررسی‌های دقیق خود سعی دارند که علاوه بر هشدار به کاربران و صاحبان سرمایه و کسب و کار، به شرکت‌های تکنولوژی نیز هشدار دهند که در مورد امنیت سرویس‌های ارائه شده خود نهایت دقت را به خرج داده و در صورت لزوم به برطرف کردن ضعف‌های امنیتی مربوطه بپردازند.

یکی از مهم‌ترین اشتباهاتی که کاربران مرتکب می‌شوند، استفاده از یک گذرواژه برای حساب‌های کاربری مختلفشان است چراکه آن‌ها بر این باورند که انتخاب و یادآوری یک گذرواژه جداگانه برای حساب‌های کاربری متفاوت برایشان بسیار دشوار و ناممکن است. در این صورت، بهترین راهکار آن است که بجای استفاده از کلمات مشابه به هم از یک نرم‌افزار مدیریت رمزعبور که امنیت سایبری آن توسط سایت‌های معتبر تایید شده است، استفاده کنند.  

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۹۱۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضع قوانین سختگیرانه گوگل برای محتوای دیپ‌فیک

ایتنا - گوگل بخش قوانین محتوای نامناسب خود را به روز رسانی کرد تا به طور واضح تبلیغ وب سایت ها و سرویس های انتشار هرزنگاری دیپ فیک را منع کند.
هرچند این شرکت هم اکنون محدودیت های زیادی برای تبلیغاتی که شامل انواع خاصی از محتوای مستهجن هستند را اجرا می کند اما به روز رسانی جدید هیچ شکی باقی نمی گذارد که محتوایی که طوری تغییر یافته یا تولید شده تا هرزنگاری و مستهجن باشد، برخلاف قوانین آن است.

به گزارش ایتنا از مهر، هر آگهی که مروج سایت یا اپلیکیشن های تولید هرزنگاری دیپ فیک باشد و دستورالعمل ساخت چنین محتوایی را نشان دهد، آنها را تایید کند یا سرویس های هرزنگاری دیپ فیک مختلف را مقایسه کند، بدون هشدار تعلیق خواهد شد.

این آگهی ها دیگر اجازه انتشار در گوگل نخواهند داشت. شرکت فناوری آمریکایی از ۳۰ می۲۰۲۴ میلادی این قوانین را اجرا می کند و به آگهی دهندگان اجازه می دهد هرگونه تبلیغ ناقض این سیاست را حذف کنند.

ظهور فناوری های دیپ فیک به افزایش تعداد ابزارهای تبلیغاتی منجر شده که به طور خاص کاربران را هدف می گیرند که خواهان محتوای مستهجن هستند. برخی از این ابزارها حتی به عنوان سرویس هایی سالم خود را نشان می دهند تا بتوانند در اپ استور اپل و گوگل پلی فهرست شوند اما آنها در شبکه های اجتماعی برای ترویج قابلیت های هرزنگارانه خود، آشکارا عمل می کنند.

دیگر خبرها

  • سنگ چاقو تیز کنی که برای قصاب ۸۰۰ میلیون ریال آب خورد!
  • رمزهای عبور، گلوگاه‌های امنیت به شمار می‌رود
  • وضع قوانین سختگیرانه گوگل برای محتوای دیپ‌فیک
  • رمز‌های عبور‌امن سدی مقابل هکر‌ها
  • رقیبی تازه برای گوگل؛ موتور جستجو ChatGPT احتمالاً این هفته معرفی می‌شود
  • دریافت متن آهنگ‌ها در اسپاتیفای پولی می‌شود
  • مجازات واتس‌اپ برای کاربران خاطی!
  • خسارت ۹.۵ تریلیون دلاری حملات سایبری در سال ۲۰۲۴
  • چرا جنیفر انیستون در تیک تاک حساب کاربری ندارد؟
  • ایموجی صوتی؛ عجیب‌ترین قابلیت گوگل که به تماس‌های صوتی اضافه شد