Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@23:06:37 GMT

استعمارگران جامعه را به فرعون‌پرستی دعوت می‌کنند

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۹۱۷۰۷

استعمارگران جامعه را به فرعون‌پرستی دعوت می‌کنند

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه باید مسجد طراز جمهوری اسلامی مدنظر باشد گفت: استعمارگران جامعه را به فرعون پرستی دعوت می‌کنند. ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۹ استانها خراسان جنوبی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، آیت‌الله سیدعلیرضا عبادی صبح امروز در دیدار با رئیس و کارکنان مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان جنوبی اظهار داشت: مسجد در بحث آثار تاریخی که برای امور مختلف منشأ بوده، محل سکوی قضاوت، کرسی درس، ابلاغ احکام و اعزام نیرو به جبهه‌ها بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه روح همه اعمال توحید است افزود: در گذر زمان و از 200 سال قبل که پای استعمارگران به میدان آمده تا توانستند جایگاه مسجد را پایین آورده‌اند و آن را به صورت یک ابزار برای اهداف خودشان دانستند.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با اشاره به اینکه استعمارگران جامعه را به فرعون پرستی دعوت می‌کنند بیان کرد: استکبار در مسجدالحرام و مسجد النبی که در رأس همه مساجد است اهداف ذلت مسلمانان، تفرقه و قتل را بین آنان انجام می‌دهد.

کمبود مسجد در خیابان‌های اصلی شیراز؛ مساجد مظهر اسلامی بودن یک شهر استجشن‌های عید سعید غدیر خم در 230 کانون مسجد استان بوشهر برگزار می‌شودمسجد مقدس جمکران برای اسکان زائران غیر ایرانی اربعین حسینی در نظر گرفته شد

عبادی تصریح کرد: 80 هزار کودک یمنی با تعبیه فکری خادمان مسجد دینی و خادمین حرمین به خاک و خون کشیده می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: در این راستا بر اساس حکمت الهی، انقلابی بر اساس اسلام ناب حاصل شد که اگر این انقلاب نبود جامعه را تا محو شدن همه مظاهر ایمن پیش می‌بردند.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی گفت: بیداری که در این منطقه حاکم شد توانست منطقه را آگاه کند در آن زمان در مسجد تنها پیش نماز مطرح بود اما امروز باید به سمت مدیریتی برویم که بتواند نقش اصیل اسلامی را در جامعه پیاده کند.

عبادی با اشاره به اینکه باید کثرت‌ها موجب وحدت و مدیریت‌هایی متناسب با زمان حاصل شود اظهار داشت: بخشی از مسائل اصیل فرهنگی، ایمانی و اخلاقی خود به خود در نیروهای امام مسجد وجود دارد اما نباید به این امرقانع بود.

وی با تاکید بر اینکه باید مسجد طراز جمهوری اسلامی مدنظر باشد افزود: جمهوری اسلامی یک نعمت است و در شرایطی قرار گرفته‌ایم که همه چیز تغییر کرده و در احکام دین سئوالات جدیدی مطرح می‌شود که باید جوابی برای همه آنها داشته باشیم.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی گفت: امور مساجد به صورت متصدی صادرات فرهنگ، ایمان و دینی که همه عناوین دیگر تحت آن قرار می‌گیرد و برای اینکه مسجد طراز جمهوری اسلامی را بتواند معنی کند باید از انواع پیشنهادات و تجربیات ائمه جماعت نمونه بگیرد.

عبادی با بیان اینکه مسجد طراز جمهوری اسلامی برای ما تعریف نشده است بیان کرد: مسجد یک مرکز اندیشه توحیدی است که در جای خود می‌تواند محصولاتش را عرضه کند و مشاور خوبی برای مدیران باشد.

وی خاطرنشان کرد: باید نسبت به اهداف اصلی که مدیریت جامعه بشری است کار شود و تلاش کنیم تا حرکتی به مساجد داده شود که متوقف نشود.

مساجد در تشکیل انقلاب، تداوم و تثبیت آن تاثیر بسزایی دارند

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان جنوبی نیز در این دیدار با بیان اینکه در جنگ اقتصادی مساجد می‌توانند محور باشند گفت: تحقق مسجد تراز انقلاب را در دستور کار داریم.

حجت‌الاسلام والمسلمین نوری اظهار داشت: مساجد در سخت افزار خود هرچند ضعیف هستند اما اگر روح حقیقی مساجد که امامت است احیاء شود بسیار تأثیرگذار است.

وی با بیان اینکه به برکت انقلاب اسلامی مساجد اسلامی بعد از انقلاب دچار حیات طیبه شده‌اند افزود: در حال حاضر ضعف‌هایی وجود دارد که باید برطرف شود و تحقق مسجد تراز انقلاب را در دستورکار داریم.

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان جنوبی با بیان اینکه در مرحله دولت سازی، مساجد باید متفاوت عمل کنند بیان کرد: مساجد در تشکیل انقلاب، تداوم و تثبیت آن تاثیر بسزایی داشته اند.

نوری با اشاره به اینکه در جنگ اقتصادی مساجد می‌توانند محور باشند تصریح کرد: با احیای مدل امامت مساجد می‌توانند نقش موثری در جامعه داشته باشند.

وی با بیان اینکه امروز در مساجد کثرت‌هایی داریم که به وحدت نرسیده‌اند خاطرنشان کرد: وظیفه توانمندسازی و آموزش در مساجد بسیار مهم است.

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان جنوبی با اشاره به اینکه تاکنون در برخی موارد رشد کم بوده است اما در این میان هیچگاه متوقف نبوده است یادآور شد: همیشه حرکت رو به جلو بوده است و امید است در بحث توانمندسازی نیز جلو برویم.

نوری با بیان اینکه در سال جاری برنامه ویژه‌ای در بحث حوزه علمیه داریم اظهار داشت: تعریف، ترمیم و ساختار و شاخص گذاری و قانون گذاری مساجد را در دستور کار داریم چون در برخی از مسائل در مساجد دچار خلأهایی هستیم.

وی افزود: یکی از اقدامات دیگری که سال گذشته انجام شد این است که شوراهای مساجد را برای اولین بار در استان تشکیل داده‌ایم و امسال نیز این اجتماع را با حضور مسئولان مرتبط با مساجد و ائمه جماعت برگزار خواهیم کرد تا حول محور مسجد جمع شوند.

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان جنوبی گفت: امسال در بحث ائمه جماعات 6 منطقه در بیرجند مشخص شده تا شبکه جماعت و امامت شکل بگیرد تا بهتر به اهداف خود برسیم.

انتهای پیام/ش

R41348/P/S6,56/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۹۱۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی از شوراهای اسلامی روستاها خواست تا برای تولید و رونق اقتصادی برنامه‌ریزی کنند و گفت: مردم باید شوراها را کانون همیاری، همفکری، تعامل و اثربخشی ببینند نه اینکه محل درگیری و تقابل باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، علیرضا عباس‌زاده امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در همایش استانی شوراهای اسلامی استان با گرامیداشت سالروز تأسیس نهاد شوراهای اسلامی، به تشریح جایگاه این نهاد مردمی در نظام جمهوری اسلامی ایران پرداخت و با اشاره به اینکه شوراها می‌توانند در اولویت نظام برنامه‌ریزی، تصمیم‌سازی و اجرایی قرار بگیرند، اظهار کرد: دولت سیزدهم مردمی سازی را در اولویت کارهای خود قرار داده و الزامات آن را پذیرفته است.

وی افزود: دولتی که یکی از برنامه‌های کلان خود و گفتمان غالب در کشور و جامعه را مردمی‌سازی اعلام می‌کند حتماً به الزامات این بحث توجه دارد و می‌دانیم که یکی از بخش‌های مردمی‌سازی توجه به شوراها است.

معاون استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه شوراها ابتدایی‌ترین و مؤثرترین سطح ارتباط مردم با دولت و جامعه هستند، عنوان کرد: ظرفیت دولت مردمی برای تقویت امور شورایی و قالب کردن گفتمان مردمی‌سازی در جامعه، ظرفیت ویژه‌ای است که باید از آن استفاده کنیم.

عباس‌زاده تأکید کرد: تحقق شعار سال یعنی جهش تولید با مشارکت مردم که جزو برنامه‌های کلان برای رفع مسائل عمده کشور است، این جهت را به ما نشان می‌دهد که اکنون مسئله اقتصادی حائز اهمیت است اما حل همین معضل جامعه هم با مشارکت مردم انجام شدنی است.

وی با تأکید بر اینکه شعار سال هم ظرفیت دیگری برای توجه دادن به امر شورایی است، تصریح کرد: اگر قرار است بسیج مشارکت مردم و ظرفیت آنان پای کار همه برنامه‌های کلان کشور به ویژه بحث جهش تولید بیاید، اینجا هم شوراها نماد مردمی بودن و مشارکت مردم هستند.

معاون استاندار خراسان جنوبی در ادامه به خدمات ارزنده و قابل توجه نظام در روستاها اشاره کرد و افزود: در حال حاضر ۹۰۴ روستا در خراسان جنوبی دارای شورای اسلامی هستند اما با وجود فراهم بودن زیرساخت‌ها، مردم از روستاها مهاجرت کردند.

وی متذکر شد: برای مهاجرت معکوس جمعیت به روستاها و ماندگاری آنان هم دولت و هم شوراهای اسلامی به عنوان نخبگان و معتمدین مردم باید باید برنامه داشته باشند و روستاها را به مرکز تولید و رونق اقتصادی تبدیل کنند اما اکنون این رویکرد در شوراها نیست.

عباس‌زاده از شوراهای اسلامی روستاها خواست تا برای تولید و رونق اقتصادی برنامه‌ریزی کنند و گفت: مردم باید شوراها را کانون همیاری، همفکری، تعامل و اثربخشی ببینند نه اینکه شوراها محل درگیری و تقابل باشند.

وی در ادامه پاسداری از حرمت جایگاه شوراها را از رسالت‌های اعضای شوراها دانست و افزود: در قانون حد و حریم برای شورا و دخالت در امور اجرایی و جاری روستاها و شهرها لحاظ شده اما متأسفانه این تقابل و درگیری‌ها در شوراها حتی در برخی روستای کم جمعیت تبدیل به معضل شده است.

معاون استاندار خراسان جنوبی همچنین به اقدامات خوب در حوزه شوراها و تعامل بین دهیاری‌ها و شهرداری‌ها اشاره کرد و افزود: در خراسان جنوبی در مقایسه با سایر استان‌های کشور کمترین تخلفات، سو استفاده و نابسامانی را در وضعیت شوراها داریم.

وی از شوراهای اسلامی روستاها و شهرها برای پیگیری دلسوزانه امور مردم قدردانی کرد و گفت: اتفاقات بسیار خوبی در بخش سرمایه‌گذاری در شوراهای اسلامی روستاها و شهرها در حال تحقق است که این می‌تواند برای تأمین درآمد پایدار شهرداری‌ها و دهیاری‌ها و رفع نیازهای اساسی مردم در این مناطق مفید باشد و رویکرد دولت نیز همین است.

عباس‌زاده با ذکر این نکته که اقدامات سازمان دهیاری‌ها و شهرداری‌ها نسبت به دوران گذشته خیلی متفاوت شده، تصریح کرد: اکنون حدود ۶۰ درصد بودجه‌های شهرداری که مصوب می‌کنیم با مجوز دولت در قانون بودجه تأمین می‌شود که رقم قابل توجهی است.

معاون استاندار خراسان جنوبی گفت: طی دو سال اخیر ۶۱ دستگاه ماشین‌آلات شهری به شهرداری‌های استان خراسان جنوبی تخصیص یافته که اگر همین روند ادامه یابد در پایان دولت سیزدهم از نظر نسبی شهرداری‌های استان در حوزه ماشین‌آلات به خودکفایی می‌رسند.

کد خبر 748877

دیگر خبرها

  • اجرای بیش از ۱۰۰ برنامه در دهه کرامت آذربایجان غربی 
  • خراسان جنوبی از بالاترین ضریب‌های امنیتی برخوردار است
  • برگزاری ویژه برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • برگزاری ویژه‌ برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • تعاملات مدیران دستگاه‌های اجرایی با اعضای شوراها افزایش یابد
  • ضرورت همدلی بین شوراها برای رفع مشکلات مردم
  • تاکید بر انجام اقدامات جهش زا توسط اعضای شوراها
  • افتتاح ۱۷۶ طرح عمرانی با کمک شوراهای اسلامی در استان
  • شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند
  • راه اندازی پایگاه هوشمند سرای بازی کودک در مساجد