Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@06:04:55 GMT

خانه احزاب خراسان جنوبی کماکان در انتظار راه‌اندازی

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۹۱۷۸۲

خانه احزاب خراسان جنوبی کماکان در انتظار راه‌اندازی

احزاب سیاسی با کارکردهای متعدد از جمله گسترش مشارکت سیاسی، مشروعیت، یکپارچگی ملی، مدیریت منازعات و جامعه‌‏پذیری سیاسی، تاثیر مهمی در زندگی عمومی و سیاسی مردم دارند و به گسترش آگاهی و سواد سیاسی جامعه کمک می‌کنند که ایجاد خانه احزاب نقش مهی در هماهنگی و انسجام این تشکل‌های سیاسی مردمی دارد.

فعال سیاسی اعتدال‌گرا گفت: راه اندازی خانه احزاب در استان خراسان جنوبی یک ضرورت برای نیل به استانی پیشرفته و توسعه‌یافته است که متاسفانه با وجود پیگیری‌های فراوان هنوز محقق نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابوالفضل زاهدی پور روز شنبه  در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: وجود نهادهای مدنی از جمله احزاب و تشکل‌های مختلف می‌تواند به عنوان بازوی قوی و نیرومند برای رشد و پویایی منطقه و کمکی برای دولت در هر استان باشد.

وی اظهار داشت: ایجاد خانه احزاب در سال‌های قبل تا حدودی پیگیری اما دوباره این موضوع متوقف شد.

مدیرمسئول روزنامه زعفران ادامه داد: خانه احزاب به عنوان یک نهاد مدنی موجب تقویت فعالیت دیگر نهادهای مدنی در استان می‌شود و به نوعی قوه نظارت‌گر بر عملکرد دولت و بازوی دولت است تا اقدامات دولت به سمتی پیش رود که سیاست‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی محقق شود.

وی گفت: تقویت احزاب در کشور از بسیاری رانت خواری‌ها و سوءاستفاده‌های سیاسی جلوگیری می‌کند و خانه احزاب نقش هماهنگ کننده، تجمیع کننده و همگرایی بین احزاب در استان را دارد.

زاهدی پور افزود: مقام معظم رهبری همواره تاکید دارند که مردم از سیاست دوری نکنند اما سیاست بازی نباشد و مردم هم تا حدودی با فرهنگ تحزب آشنا شده اند و در انتخابات مختلف حضور پررنگی داشته و صاحب نظرند که نشان از بلوغ سیاسی در جامعه ماست.

وی بیان کرد: خانه احزاب باید نماد دموکراسی، خردورزی، اخلاق سیاسی، پایبندی به قوانین و نقش‌آفرینی در همه ابعاد حکومت باشد و قطعا فعالیت صحیح و قانون‌مدارانه احزاب در خراسان جنوبی امکان نیل به جامعه ای پیشرفته و توسعه‌یافته را فراهم می‌کند.

فعال سیاسی اعتدال‌گرا گفت: حزب الگوهای رفتاری جامعه را تقویت کرده و برای مردم جامعه می تواند الگو باشد و یکی از راه‌های رسیدن به مردم‌سالاری دینی، تقویت احزاب است.

وی تصریح کرد: در حال حاضر احزاب از پشتوانه مردمی کمی برخوردار هستند که به دلیل نبود کارکرد حزبی صحیح است چون علاوه بر کمیته سیاسی در حزب کمیته اقتصادی، فرهنگی، ورزشی و غیره نیز وجود دارد که هر کدام از این کمیته‌ها باید با توجه به شرح وظایف نقش خود را در جامعه نشان دهند.

زاهدی پور معتقد است که تاکنون احزاب نقش خود را به درستی در جامعه ایفا نکرده و صرفا شکل اسمی داشته است.

وی گفت: اگر خانه احزاب هرچه زودتر در خراسان جنوبی راه اندازی شود به فعال شدن احزاب و تشکل‌ها در استان کمک می‌کند و اگر همگرایی برای توسعه استان بین احزاب مختلف ایجاد شود، روند توسعه خراسان جنوبی شتاب بیشتری پیدا می‌کند.

وی اظهار داشت: از مسئولان مربوط تقاضا داریم هرچه سریعتر زمینه ایجاد خانه احزاب در خراسان جنوبی را فراهم کنند تا احزاب فعال و فراگیر سطح استان با انسجام و شاکله قوی‌تری به کار خود ادامه دهند.

۷۵۵۹*۳۰۲۸

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خراسان جنوبی احزاب و تشکل های سیاسی خانه احزاب ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۹۱۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث و راه اندازی ۳۹۰۰ مترمکعب تصفیه خانه پساب در غرب تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا پوریا فر افزود: با توجه به وضعیت کم آبی موجود و همچنین کاهش برداشت آب خام از منابع زیرزمینی و لزوم تأمین آب جهت آبیاری فضای سبز و نظر شهردار منطقه مبنی بر استفاده از روان آب‌ها و پساب صنعت، احداث و راه اندازی تصفیه خانه شهرک آسمان و جنگل دستواره در دستور کار این معاونت قرار گرفته است.

وی ادامه داد: در خصوص کمبود آب و فرسودگی شبکه‌های آبرسانی گفت: به دلیل کمبود آب و بعضاً تخریب مسیرهای آبیاری، لوله‌ها، شبکه‌های آبرسانی و مخازن با مشکلاتی روبرو هستیم و وظیفه شهرداری بهبود وضع خدمات رسانی روزانه در منطقه است.

پوریافر با توجه به اهمیت شبکه آبرسانی و احداث مخازن گفت: با توجه به خشکسالی و مشکلات موجود در منطقه و پایین رفتن سطح آب چاه‌ها، طبق طرح جامع علاوه بر اصلاح شبکه‌های آبرسانی و برنامه‌ریزی و احداث مخازن در طی چند سال، دو تصفیه خانه هم برنامه‌ریزی شده تا نیاز آبی رفع شود.

پوریا فر در ادامه اظهار داشت: انتقال آب از دو تصفیه خانه موجود شهر تهران که تصفیه خانه فیروز بهرام به طول ۷ هزار متر طول و تصفیه خانه شهرک اکباتان به طول ۵ هزار متر طول از ظرفیت‌های موجود برای تأمین کمبود آب و نیاز آبی منطقه در سال ۱۴۰۳ پیش بینی شده است.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی صورت گرفته برای استفاده از پساب‌های صنعتی در منطقه برای تأمین آب موردنیاز در فضاهای سبز گفت: با توسعه استفاده از تصفیه خانه در صنایع منطقه بخشی از کمبود آب فضای سبز منطقه برطرف خواهد شد.

شهردار منطقه ۲۱ تهران یادآور شد: اجرای خط انتقال آب خام به طول ۱۶ هزار متر طول شامل: احداث فاز دوم انتقال خط شبکه آب خام بزرگراه فتح، تکمیل خط انتقال لوله ۳۱۵ میلی متر به طول ۱۰ کیلومتر حاشیه اتوبان شهید فهمیده، احیای شبکه انتقال و توزیع بدنه غربی آزادگان، تکمیل و جداسازی شبکه توزیع آب خام پارسل های شهرک دانشگاه از جمله اقدامات سال ۱۴۰۳ اداره فضای سبز معاونت خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۲۱ است.

کد خبر 6088925

دیگر خبرها

  • انتظار ۹ ساله تمام شد/ پرواز حجاج استان سمنان در آسمان سرزمین وحی
  • افتتاح هفتمین خانه هلال شهرستان دنا
  • راه‌اندازی بزرگ‌ترین مزرعه بادی فراساحلی بریتانیا
  • احداث و راه اندازی ۳۹۰۰ مترمکعب تصفیه خانه پساب در غرب تهران
  • افتتاح و راه‌اندازی ۳ خانه بهداشت در میناب
  • تاکید بر رفع آسیب‌های جامعه از سوی مسئولان
  • حمله افراد نقاب‌پوش به یک نشست سیاسی در سوئد
  • مردم با شرکت در انتخابات دور دوم مجلس به تکلیف دینی و سیاسی خود عمل کنند/ احزاب لیست مشترک بدهند
  • حمایت خانه احزاب استان گلستان از عملیات غرورآفرین «وعده صادق»
  • مصادیق نصرت الهی در جامعه ایران/تقدیر از فراجا بابت طرح نور