Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازنده مشهدی هواپیماهای فوق سبک معتقد است اگر از وی و امثال وی حمایت صورت بگیرد توان اشتغال‌زایی بالایی در این صنعت وجود دارد. ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۵ استانها خراسان رضوی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، آدم عجیب و غریبی است؛ به گفته خودش تحصیلاتش تا دوم راهنمایی است که البته بابت آن مدرکی نمی‌دهند اما از همان زمان عشق پرواز بوده و شور و شوق پرواز و هواپیما یک لحظه هم از سرش بیرون نرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خودش می‌گوید علاقه‌ام به هواپیما و پرواز سبب شده بود در تمام این سال‌ها مطالعاتش را در این زمینه ادامه دهد؛ به مزاح می‌گوید تفاوتش با دکتر و مهندس این است که آنها رفته‌اند دانشگاه و دکتر شده‌اند اما او در گوشه خانه‌اش خودش دست به مطالعه زده است و دکتری خودش را دارد. برای بسیاری سوال به وجود آمده بود که چگونه است وی با این مدرک حتی در این حوزه تدریس نیز می‌کند و حتی امروز کارورزان برخی دانشگاه‌های علمی-کاربردی برای طی دوره کارورزی خود به وی مراجعه می‌کنند.

رضا نظامی موظف خودجوش و شخصی وارد این عرصه شده است و البته که این روزها بسیار نیز گلایه‌مند است زیرا در مسیر دریافت مجوز پرواز ماکت‌ها و هواپیماهای تک نفره و دونفره‌اش سنگ‌اندازی زیادی شده است.

وی می‌گوید برای شناخت بهتر از هواپیماها و دست به کار شدن برای ساخت آنها بسیاری از مراکزی را که در این زمینه فعال هستند از نزدیک دیده است؛ اصفهان و کرج و تهران را خودش رفته و در مورد هواپیماها اطلاعاتی کسب کرده و سپس تصمیم گرفته دست به تولید هواپیماهای تک نفره و دونفره و ماکت هواپیما بزند و البته که بازهم گلایه‌ها رهایش نمی‌کنند.

کاهش میانگین عمر ناوگان کیش‌ایر به 24.5 سال/آهو، هواپیمای کیش‌ایر را زمینگیر کردسمنان| سانحه سقوط هواپیمای آموزشی در گرمسار به روایت تصاویراعزام تیم بررسی سازمان هواپیمایی به محل سقوط هواپیما در سمنان

 نظامی موظف خاطرنشان می‌کند: یکی از مهمترین مشکلاتی که وجود دارد این است که خلبانانی که گواهینامه پرواز برای هواپیمای فوق سبک دارند توان خرید این گونه هواپیماها را ندارند زیرا نمونه وارداتی آنها بسیار گران قیمت است و درصدد بودم و هستم که نمونه داخلی این هواپیماها را تولید کنم.

وی ادامه می‌دهد: سنگ‌اندازی‌ها زیادی در مسیرم صورت گرفته است؛ پارک علم و فناوری پاسخم را نداد؛ به استاندار وقت خراسان رضوی نامه نوشتم اما به نتیجه نرسیدم؛ اگر می‌توانستم خط تولید این هواپیماها را راه‌اندازی کنم حداقل برای 2000 نفر اشتغال‌زایی صورت می‌گرفت.

این شهروند خلاق مشهدی عنوان می‌کند: طراحی و مدل‌سازی و قالب‌سازی هواپیماهای فوق سبک را صورت می‌دهم؛ نمونه‌های هواپیماهای طراحی شده سرنشین‌دار است و برای موارد دیگری نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ هواپیماهای یک نفره عمدتا تفریحی است اما برای سایر موارد نیز می‌توان استفاده کرد.

نظامی موظف تصریح کرد: قطعاتی که در هواپیما وجود دارد در سیمولاتورها نیز نصب می‌شود که همان شبیه ساز پرواز است و دانشجو روی این شبیه‌ساز پرواز کار می‌کند اما پرواز صرفا به صورت مجازی صورت می‌گیرد و بعد از این 50 ساعت آموزش در هواپیما و یا هلیکوپتر داخلی قرار می‌گیرد.

وی گفت: تمام بدنه و قطعات را به صورت داخلی برای هواپیماهای طراحی شده خود استفاده کردم؛ متاسفانه حمایتی نشدم و در مجموع تنها یک میلیون قرض الحسنه و یک میلیون بلاعوض دریافت کردم؛ بسیج سازندگی و سپاه حمایت صورت دادند اما هیچ ارگان دیگری در این مسیر به من کمک نکرد.

نظامی موظف خاطرنشان می‌کند: جایی نمانده که مراجعه نکرده باشم و نامه‌نگاری‌های متعددی صورت دادم و بسیار گلایه‌مند هستم؛ برای 15 میلیون وام باید ضامن‌های متعدد با خودم ببرم و در این شرایط نمی‌توان به فکر کارآفرینی بود.

وی ادامه می‌دهد: تمام سرمایه من هزینه شخصی‌ام بوده و امروز هواپیمای فوق سبکم در فرودگاه گلبهار است و پرواز نکرده است و یکی از هلیکوپترها نیز در یک مجتمع دیگر قرار دارد و در حال حاضر در حال تولید یک هواپیمای دونفره هستم.

نظامی موظف عنوان می‌کند: این هواپیماها چون پروازی صورت نداده‌اند ماکت هستند اما اگر ماکت نصب شود تبدیل به هواپیمای واقعی می‌شود اما هواپیمای یک نفره در آشیانه گلبهار سه سال است که مانده است و مجوز پرواز نمی‌دهند.

وی ادامه می‌دهد: بالای 300 میلیون تومان در این حوزه سرمایه‌گذاری کرده‌ام؛ اگر مجوز پرواز داده می‌شد و پرواز صورت می‌گرفت اثبات می‌شد که هواپیما نقص ندارد و برای مجوز تولید اقدام می‌کردیم؛ نیاز جامعه هوانوردی نیز موید این مسئله است؛ افراد زیادی گواهینامه پرواز گرفته‌اند اما فقط 160 نفر موفق به تهیه هواپیما شده‌اند زیرا قیمت هواپیمای وارداتی با وضعیت فعلی دلار بالای 700 میلیون تومان است ما خط تولید ما راه بیفتد هواپیما را با 80 میلیون تومان می‌توانیم تولید و به فروش برسانیم.یک خط تولید یک یا دو نفره به راحتی برای 100 نفر اشتغال ایجاد می‌کند.

نظامی موظف خاطرنشان کرد: زمینه کاری بسیار زیادی در حوزه پروازی وجود دارد اما تمام اینها مستلزم مجوزهای لازم است؛ امیدوارم ارگان‌ها پای کار بیایند و از بنده حمایت کنند زیرا ظرفیت مناسبی برای اشتغال زایی وجود دارد.

انتهای پیام/ ت

R41347/P/S6,1188/CT2

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۹۲۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی/ همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال همایش کشوری آموزش پزشکی

در پایان دومین روز از بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی از پنج پژوهشگر، ۶ ایده نوآورانه دانشجویی، سه پایان نامه برتر آموزش پزشکی، یک سخنرانی کوتاه و یک کارگاه آموزشی تقدیر شد.

 به گزارش وبدا، دکتر حوریه محمدی، رییس مرکز مطالعات و توسعه آموزش معاونت آموزشی وزارت بهداشت و دبیر بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی، با اشاره به اهمیت دانش پژوهی و پروژه‌های مبتنی بر شواهد گفت: پروژه‌های تغییر مبتنی بر شواهد است و ما به دنبال اثبات فرضیه نیستیم بلکه می‌خواهیم روش‌هایی که آزموده و نتیجه بخش بوده است را در محیط واقعی کلاس درس بیاوریم تا بهره وری موسسه آموزشی بهتر و همراهی محیط بیشتر شود.

وی با ارائه گزارشی از روند اجرایی جشنواره گفت: این جشنواره در شش حیطه برگزار و از دانشگاه‌ها خواسته شد تا برای هر حیطه یک فرآیند ارسال کنند. در مجموع از میان ۱۹۶ فرآیند ارسال شده از سراسر کشور به دبیرخانه، ۲۰ فرآیند حائز رتبه شدند.

رییس مرکز مطالعات و توسعه آموزش وزارت بهداشت، سپس به مشارکت دانشگاه‌ها اشاره کرد و افزود: امسال از ۷۰ دانشگاه ۵۴ دانشگاه مشارکت کردند و ۱۶ دانشگاه نیز هیچ فرآیندی ارسال نکردند. انتخاب نشدن برخی از دانشگاه‌ها در این رقابت از ارزش‌های آنها کم نمی‌کند.

دکتر محمدی، از همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال خبر داد و گفت: امسال توانستیم با دوره‌های آموزشی تیم داوری را تقویت کرده و داوری پررنگ تری داشته باشیم و قطعا بانک داوران را در دوره‌های بعدی تقویت خواهیم کرد. این یکی از تفاوت‌های جشنواره امسال بود.

وی همچنین بر حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی تاکید کرد و گفت: تداوم برنامه‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و در نظر داریم تا از طریق سازو کار مناسب، استمرار پروژه‌های اثربخش را داشته باشیم. امسال تمرکز بر روی دانشگاه‌های بزرگ نبود و از دانشگاه‌های کوچکتر نیز برگزیده داشتیم.

رییس مرکز مطالعات و توسعه آموزش وزارت بهداشت، با اشاره به انتخاب شعار "آموزش پزشکی از کلاس درس تا عرصه" گفت: شعار همایش بر اساس ماموریت معاونت آموزشی وزارت بهداشت برای تربیت نیروی انسانی و کادر درمان توانمند و تاثیر گذار انتخاب شد تا از این طریق اهمیت پیوستگی مطالب تئوری و عملی یادآوری شود.

دکتر محمدی، توسعه و بازنگری برنامه‌های درسی منطبق بر نیاز‌های جامعه را پیش نیاز تحقق شعار خواند و تصریح کرد: ارتقای کیفیت آموزش بالینی، آموزش دانشجو محور با تاکید بر اخلاق حرفه‌ای و استفاده از تکنولوژی‌های نوین آموزشی متناسب با نیاز کلاس‌های درس از جمله مواردی است که می‌تواند موجب تحقق شعار جشنواره شود.

وی مشارکت شش دانشگاه در یک کلان منطقه به صورت مشارکتی در جشنواره و پذیرش مقالات کامل به جای خلاصه مقاله را از جمله تفاوت‌های جشنواره امسال نسبت به سال‌های گذشته خواند و بر ضرورت توجه به پروژه‌های مبتنی بر شواهد تاکید کرد.

دبیر بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی، در نشست پایانی با ارائه آمار کلی از رویداد‌ها گفت: در جشنواره امسال، ۱۴ صبحانه کاری، ۱۷ کارگاه، ۳ کلینیک مشاوره، ۳ نشست تخصصی و همچنین ۵۱ مقاله و ۶۴ پوستر پذیرفته شدند.

دکتر محمدی تعداد شرکت کنندگان در همایش امسال را ۲ هزارو ۶۴۷ نفر به صورت حضوری و ۳۱۷ نفر به صورت مجازی از طریق آپارات، عنوان کرد و گفت: مقالات برگزیده امسال در مجلات معتبر از طریق دبیر خانه منتشر خواهد شد.

دبیر ششمین جشنواره دانشجویی ایده‌های نوآورانه آموزشی، از ارسال ۷۰۷ ایده به جشنواره خبر داد و گفت: جشنواره دانشجویی ایده‌های نوآورانه امسال رکورد ایده‌های دانشجویی را زد به گونه‌ای که از میان ۶۵۴ ایده پذیرفته شده ۱۱ ایده به مرحله داوری رسید و در نهایت امروز از ۶ ایده تقدیر شد.

دکتر محمدی در پایان، ضمن ابراز امیدواری از تشکیل تیم‌های علمی خوب، از همکاری دانشگاه‌ها و تیم اجرایی قدردانی کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • دعوای زنان هواپیمای کویتی را وادار به فرود اضطراری کرد
  • پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی (فیلم)
  •  فراخوان ایده‌های مردم برای تحقق مشارکت در جهش تولید
  • (ویدئو) پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی
  • آغاز فروش هواپیمای برقی عمود پرواز ارزان تر از هلی کوپتر
  • خبری که جهان را نگران کرد؛ پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی!
  • حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی/ همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال همایش کشوری آموزش پزشکی
  • اولین خلبان بازرگانی ایرانی؛ کاپیتان داریوش تیمسار
  • حمایت اوسمار از هواداران زن پرسپولیس (عکس)
  • هفتمین سفر فضایی «ویرجین گلکتیک» ماه آینده انجام می‌شود