Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-27@02:38:29 GMT

سخت‌گیری صدور مجوز سمن‌ها مانع مشارکت اجتماعی است

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۹۲۷۸۶

سخت‌گیری صدور مجوز سمن‌ها مانع مشارکت اجتماعی است

تیران-فرماندار تیران و کرون گفت: سخت گیری در ارایه مجوز سمن ها مانع از مشارکت اجتماعی در کشور برای رفع مشکلات است.

به گزارش خبرنگار ایمنا از تیران، مجید حججی در نشست با سازمان های مردم نهاد تیران و کرون با اشاره به ضرورت مشارکت اجتماعی مردم، اظهارکرد: جمهوری اسلامی ایران نظامی با رویکرد حکومت مردم بر مردم است که این امر مهم با افزایش سازمان‌های مردم نهاد محقق خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سخت‌گیری در ارایه مجوز سمن ها مانع از مشارکت اجتماعی در کشور برای رفع مشکلات است و این سخت گیری ها مغایر با سیاست‌های کلی نظام برای حضور مردم در عرصه‌های مختلف کشور است.

فرماندار تیران و کرون با بیان اینکه نباید مشارکت و فعالیت عمومی  جامعه را  کنترل‌کرد، گفت: مانع تراشی و رفتارهای سلیقه ای برخی از نهادها در برابر سازمان های مردم نهاد موجب توقف فعالیت‌های این نهادهای مدنی شده است.

وی با بیان اینکه شرایط ارایه مجوز در کمسیون نظارت بر تشکل های مردم نهاد تسهیل شده، خاطرنشان‌کرد:  سخت‌گیری‌ها انگیزه‌های عمومی را برای فعالیت های عمومی و اجتماعی کاهش می‌دهد و این به ضرر جامعه است.

حججی مطالبه‌گری را از وظایف سازمان های مردم نهاد بیان کرد و گفت: مطالبه‌گری در توسعه و آبادانی هر منطقه لازم است و سازمان‌های مردم نهاد بر اساس ماموریت سازمانی خود در این مسیر گام بردارند.

وی تلاش سمن‌ها را در  توسعه گردشگری، حفظ و حراست محیط زیست و میراث فرهنگی را خواستار شد و تصریح‌کرد: ظرفیت های متعددی در حوزه میراث فرهنگی وجود دارد که فعالیت سازمان‌های مردم نهاد به رونق صنعت گردشگری کمک می‌کند.

کد خبر 386006

منبع: ایمنا

کلیدواژه: تيران و كرون فرماندار تیران و کرون سازمان های مردم نهاد شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۹۲۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور مجوز الکترونیک کسب و کار

محمود رشیدی‌اقدم مدیرکل اقتصاد و دارایی کرمانشاه گفت : یکی از مهم‌ترین اقداماتی که هم‌اکنون توسط وزارت اقتصاد در حال انجام است موضوع تبدیل مجوز‌های کسب و کار کاغذی به الکترونیک و دریافت کد یکتا است که در صورت عدم دریافت مجوز الکترونیک توسط اصناف و سایر واحد‌های صنفی تا پایان اردیبهشت‌ماه پروانه آنها باطل می‌شود.

مدیرکل اقتصاد و دارایی استان کرمانشاه گفت: اصناف و واحد‌های صنفی باید تا پایان اردیبهشت‌ماه نسبت به دریافت پروانه کسب و کار الکترونیک خود اقدام کنند، اما در غیر این صورت نمی‌توانند از تسهیلات دولتی بهره‌مند شوند.

رشیدی‌اقدم تصریح کرد: صاحبان کسب و کار و اصناف کرمانشاهی می‌توانند با مراجعه به سامانه درگاه ملی مجوز‌ها در کمتر از سه دقیقه با وارد کردن کد ملی، کد پستی و شماره پروانه خود برای دریافت پروانه الکترونیک اقدام کنند و یا با مراجعه به دفاتر پیشخوان این فرآیند را انجام دهند.

وی با اشاره به راه‌اندازی سامانه درگاه ملی مجوز‌ها ادامه داد: یکی از کار‌های بسیار مهم دولت سیزدهم راه‌اندازی درگاه ملی مجوز‌ها است که در گذشته اگر فردی متقاضی دریافت پروانه کسب و کار بود باید مراحل اداری را برای دریافت پروانه طی می‌کرد و به نوعی به کفش آهنین نیاز بود، اما اکنون این روند اصلاح شده و هزینه صدور مجوز نیز اندک است.

مدیرکل اقتصاد و دارایی استان کرمانشاه افزود: سامانه درگاه ملی مجوز‌ها با اطلاعات کافی، به صورت شفاف نسبت به صدور مجوز‌ها اقدام می‌کند و یکی از مهم‌ترین مزایای این طرح کوتاه شدن زمان صدور مجوز کسب و کار است.

رشیدی‌اقدم بیان کرد: سامانه درگاه ملی مجوز‌ها به بهبود فضای کسب و کار کمک شایانی می‌کند و نظارت پیشینی را به پسینی تبدیل می‌کند و صدور مجوز تنها به درگاه ملی مجوز‌ها واگذار شده و صدور پروانه کاغذی خلاف قانون است و متخلفان به دستگاه قضایی معرفی می‌شوند.

وی ادامه داد: در مجموع تاکنون ۸۹ هزار و ۷۲ درخواست در درگاه ملی مجوز‌های مربوط به استان کرمانشاه ثبت شده که ۵۶ هزار و ۴۴۲ مورد آن صادر شده و ۲۶ هزار و ۴۳۳ مورد رد شده و ۶ هزار و ۲۰۴ درخواست نیز در دست اقدام است.

مدیرکل اقتصاد و دارایی استان کرمانشاه گفت: ۹۰ درصد مجوز‌های کسب و کار در کمتر از سه روز صادر می‌شود، اما مجوز‌هایی که نیازمند استعلام و بازرسی چند دستگاه اجرایی است هفت روز زمان می‌برد .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • قرارگاه مردم نهاد در سازمان مدیریت بحران کشور تشکیل شده است
  • تصویب ۱۰ هزار میلیارد ریال برای استان ایلام
  • ساترا رقیب است یا شریک تولیدات تصویری؟/ ۷۰۰ تقاضا در انتظار مجوز
  • مشارکت مردم توسعه سیستان و بلوچستان را شتاب می‌بخشد
  • فرمانداریهای استان تهران برای همکاری با دبیرخانه ۱۰روز فرصت دارند
  • تحقق شعار سال جزو وظایف ارکان نظام اسلامی است
  • مشارکت بیش از ۳۰۰ سازمان مردم نهاد در طرح ملی مشارکت اجتماعی
  • تکمیل پروژه‌های نیمه تمام مدارس تیران در دستور کار قرار گیرد
  • رد ۱۶۰۰ درخواست مجوز صیادی بدون اعلام دلیل
  • صدور مجوز الکترونیک کسب و کار