Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-27@01:51:11 GMT

کاشت ۲۸ هزار گل فصلی مقاوم به خشکی

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۹۴۲۸۱

کاشت ۲۸ هزار گل فصلی مقاوم به خشکی

بیات ناظر فضای سبز دانشگاه در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند  ،با اشاره به اقدامات انجام شده در فضای سبز دانشگاه گفت: تولید گل و گیاه، طراحی و احداث فضای سبز جدید، بازپیرایی و زیباسازی فضای سبز موجود و نگهداری از فضای سبز اهم اقدامات این مدیریت را شامل می‌شوند.

او اشاره به کشت بذر گل‌های فصلی من جمله اطلسی ایرانی، گل عسلی، رعنا زیبا و نازآفتابی در شرایط خزانه و گلخانه افزود: از ۲۷ هزار گل تولیدی در گلخانه دانشگاه ۱۷ هزار به صورت ریشه‌ای به فضای سبز و باغچه‌ها انتقال داده شد و ۱۰ هزار گل دیگر نیز به گلدان منتقل گردید تا به مرور در فضا‌های جدید مورد استفاده قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیات اظهار کرد: کاشت بذر درختان زیتون تلخ و اقاقیای نرک و درختچه ارغوان به تعداد ۲ هزار نهال از دیگر اقدامات اجرا شده می‌باشد.

ناظر فضای سبز دانشگاه بیرجند عنوان کرد: خاک‌برداری، تسطیح خاک و کشت ۲۵۰ درخت، شامل توت برگ زینتی، زیتون تلخ، نارون چتری و اقاقیای نرک با آبیاری قطره‌ای در محوطه جدیدالاحداث مسجدامام جعفرصادق (ع) انجام شده است.

او با بیان اینکه خاکریزی و کشت ۹۵ نهال درخت توت برگ زینتی با آبیاری قطره‌ای در بلوار فرهیختگان از دیگر اقدامات فضای سبز است تصریح کرد: استفاده از گیاهان پوششی و شن‌های رنگی برای پوشاندن سطح خاک از دیگر اقداماتی است که تا پایان شهریور ماه اجرا خواهد شد.

بیات گفت: باکس‌های مقابل درمانگاه فرهیختگان پس از تکمیل با استفاده از شن‌های رنگی و کاشت گیاهان شمعدانی و بامپاس گراس طراحی و اجرا شد و در حال حاضر طراحی و خاکریزی میدان سازمان مرکزی انجام شده است.

ناظر فضای سبز دانشگاه بیرجند افزود: ۴۵۰ درختچه ارغوان و خرزهره در بلوار منتهی به دانشگاه بیرجند کشت شده است که آبیاری این درختان بصورت قطره‌ای است.

او ادامه داد: تکمیل درختان سازمان مرکزی با سرو خمره‌ای و استفاده از سیستم آبیاری قطره‌ای، تسطیح خاک باغچه‌های اطراف مسجد و باکس‌های حاشیه پیاده رو و اجرای سیستم آبیاری قطره‌ای در این منطقه و محوطه بانک تجارت و تزئین محوطه مقابل مجموعه آبی میلاد با گل‌های فصلی و شن‌های رنگی، هرس درختان و حذف پاجوش‌ها و انتقال و جابجایی درختان، گل‌کاری در مجتمع آفتاب، جوی‌تراشی و جمع آوری نخاله بخش دیگری از اقدامات است.

بیات کشت درختان توت برگ زینتی، کاج تهران، اقاقیای نرک، سنجد، نارون چتری، زیتون تلخ، سروشیراز، سرو خمره ای، ارغوان، خرزهره و طاووسی را در سطح فضای سبز دانشگاه در راستای افزایش زیبایی، رعایت اصول طراحی کاشت و ایجاد سایه نام برد و گفت: درختان تاکسودیوم، ژینکگو، افرای سه برگ، بلوط همیشه سبز و توت آمریکایی برای اولین بار در سطح فضای سبز دانشگاه کشت شده است.

ناظر فضای سبز دانشگاه بیرجند به منظور نگهداری از فضای سبز دانشگاه افزود: برنامه‌ای مدون مبارزه با آفات و بیماری‌ها به‌طور وسیع در سطح فضای سبز دانشگاه در حال انجام است که تاکنون ۲ سری در اردیبهشت و تیرماه محوطه فضای سبز دانشگاه سم پاشی شده است.
او بیان کرد: همچنین برای مبارزه با سوسک سرشاخه خوار رزاسه اقدام به حذف شاخه‌های آلوده و سوزاندن آن‌ها شده است.

بیات اظهار کرد: تغییر سیستم آبیاری مناطق چمن کاری شده از غرقابی به بارانی یکی از عوامل صرفه جویی است.

انتهای پیام / ط ا

سم پاشی ۲ سری فضای سبز در دانشگاه 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه شهرداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۹۴۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش شهرداری نسبت به قطع درختان کنار باغ موزه قصر | آفت چوب خوار درختان را پوک کرده بود

به گزارش همشهری آنلاین، طبق اعلام روابط عمومی منطقه ۷، اخیرا فیلمی در فضای مجازی به نمایش در آمده است که نشان می دهد شهرداری منطقه ۷ در باغ موزه قصر تعدادی درخت را قطع کرده است و این طور وانمود می کند که گویی شهرداری به دنبال قتل عام درختان و دشمنی با آنهاست!

این روابط عمومی طی اطلاعیه اظهار کرده است:

ضمن تشکر از حساسیت شهروندان نسبت به حفظ و نگهداشت فضای شهر که همواره مورد تاکید مدیریت شهری بوده به اطلاع می رساند که ۱۳ اصله درخت طبق نظر پزشک گیاه، مبتلا به آفت پوست خوار و چوب خوار شده بود و ضرورت قطع این درختان توسط پزشک گیاه به اداره فضای سبز اعلام شد. سپس این موضوع با ارائه مستندات پزشکی در کمیسیون ماده ۷ طرح و اعلام شد که برای حفظ سایر درختان آن محوطه و نیز حفظ جان عابران و شهروندانی که در این محوطه تردد می‌کنند، قطع این درختان اجتناب ناپذیر است و کمیسیون بر اساس مستندات پزشک گیاه و نیز سایر کارشناسان، رای به قطع این درختان داد.

در نتیجه بر خلاف فضاسازی رسانه ای که قطع این درختان را در جهت بی‌توجهی به نگهداشت فضای سبز توسط شهرداری تلقی می‌کرد، واقعیت این است که برای حفظ فضاهای سبز شهری و طبق قوانین موجود و با نظر کارشناسان معتبر این اتفاق موجود است و در صورت لزوم تمامی اسناد و مدارک به انتشار در خواهد آمد.

از سوی دیگر با توجه به این که آفت چوب خوار تنه درخت را به تدریج از داخل پوک می‌کند در فصولی که در شهرمان باد و طوفان وجود دارد، شکستن و افتادن این درختان به جان و مال شهروندان آسیب می زند.

در پایان اعلام می کند که حساسیت افکار عمومی نسبت به نگهداشت فضای سبز شهری یک سرمایه ارزشمند برای شهرداری و خادمان شهر است و ضمن ارج نهادن به این نگرانی، به صورت کامل پاسخگوی تمامی دغدغه ها و نگرانی ها در این زمینه هستیم.

کد خبر 847230 منبع: خبرگزاری شهر برچسب‌ها منطقه ۷ فضای سبز گیاهان و درختان شهردارى تهران

دیگر خبرها

  • قطع درختان در محدوده باغ موزه قصر
  • ماجرای قطع درختان در بوستان قصر چیست؟
  • (ویدئو) کاشت نهال به‌جای درختان قطع شده در جنگل‌های هیرکانی
  • دلیل قطع درختان در محدوده باغ‌موزه قصر مشخص شد
  • چرا برخی درختان در محدوده باغ‌موزه قصر قطع شده‌اند؟
  • توضیحات شهرداری درباره قطع درختان کنار باغ موزه قصر | آفت چوب خوار درختان را پوک کرده بود
  • واکنش شهرداری نسبت به قطع درختان کنار باغ موزه قصر | آفت چوب خوار درختان را پوک کرده بود
  • فضای سبز بروجرد با پساب آبیاری می‌شود
  • واکنش رئیس سازمان سیما و منظر شهرداری قم به پلمب چاه‌های آبیاری فضای سبز/ بخش قابل‌توجهی از فضای سبز قم نابود می‌شود
  • آیا خشکاندن و آب ندادن به درختان جرم است؟