Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری بجنورد در رابطه با وضعیت صف های طولانی این روزها در نانوایی های بجنورد گفت: هیچ گونه کاهش سهیمه آردی نداشته ایم و سهمیه ها به روال قبل توسط نانوایی ها دریافت می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ هادی اعلمی، معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری بجنورد در گفتگو با خبرنگار عصراترک با اشاره به دو عامل اصلی کاهش آرد و کم شدن پخت نانوایی ها طی این مدت اظهار کرد: شرکت حمل و نقل خلیج فارس که توزیع آرد یارانه ای سراسر کشور را برعهده دارد بنابر مشکلات داخلی  آردها را با تاخیر به نانوایی ها می رسانند و این تاخیرها به 10 تا 12 روز می رسد در حالیکه از زمان خرید نانواها، آرد باید به مدت دو روز به دست آن ها برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اعلمی اضافه کرد: مسئله مهم دیگر این است که متاسفانه آرد فروشی خارج از شبکه مصرف در تعدادی از نانوایی ها به دلیل فاصله قیمت بین آرد آزاد و آرد یارانه ای  در حال افزایش است و این تخلفات باعث ایجاد این بحران ها می شود.

معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری بجنورد خاطر نشان کرد: در جهت رفع این مشکلات کارگروهی در شهرستان تشکیل داده ایم که با تشدید بازرسیها و نظارت کلی به هر شکل ممکن نانوایی های متخلف شناسایی شوند و در سهمیه آرد آنها تجدید نظر لحاظ شود.

وی با بیان اینکه آرد یک کالای استراتژیک است و نمی شود با آن مماشات کرد، گفت: اگر نانوایی پخت نداشته باشد یا پخت آن کمتر از حد مشخص باشد به ناچار کاهش سهمیه را خواهیم داشت.

اعلمی خاطر نشان کرد: همچنین افزایش سهمیه برای نانوایی هایی که مردم از آنها رضایت و فعالیت مناسبی دارند در نظر گرفته شده است.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار عصراترک در رابطه به اینکه شرکت غله در جلسه خبری در جمع خبرنگاران اعلام کرده بود که سهمیه نانی که به نانوایی ها داده می شود بیش از حد نیاز روزانه مردم است و بخشی از آردها خارج از شبکه به فروش می رسد که در همین راستا در جهت کاهش سهمیه اقدام خواهند کرد، گفت: شرکت غله آنالیزی را برای سرانه مصرف شهرستان در نظر گرفته و براساس این سرانه اعلام کرده که میزان سرانه بالاست و باید کاهش پیدا کند.

این مقام مسئول اضافه کرد: طبق آمارهای شرکت غله برای 103 نانوایی های آزاد پز بجنورد ،  سهمیه  آرد 558 تن اعلام شده که براساس سرانه تعریف شده کشوری باید 531 تن در ماه توزیع انجام شود، در حالی که 26 تن مازاد توسط نانوایی های سطح شهرستان بجنورد دریافت می شود.

اعلمی گفت:  وضعیت اقتصادی مردم نامناسب است و نان به قوت غالب مردم تبدیل شده  و این ها باعث ایجاد صف های طولانی درنانوایی ها شده است.

وی اضافه کرد:  باتوجه به جو پیش آمده از خبازان تقاضا داریم که از فروش آرد به قیمت آزاد خودداری کنند، اگر کنترل نداشته باشند باعث ایجاد این بحران ها می شود.

معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری بجنورد عنوان کرد: آرد دولتی و یارانه ای که توسط شرکت سراسری خلیج فارس به نانواها فروخته می شود کیلویی 665 تومان و آرد نیمه یارانه ای ، که از طریق سامانه سرانه مصارف غیریارانه ای شرکت غله ثبت نام انجام شده کیلویی 900 تومان به نانوایی ها داده می شود.

وی همچنین قیمت هر کیلو آراد برای نانواهای آزادپز را 900 تومان اعلام کرد و گفت: آرد این نانوایی ها از طریق کارخانجات آرد تامین می شود.

این مقام مسئول در انتها از تمامی مردم درخواست کرد در زمان هر گونه تخلف از سمت نانوایی ها در جهت فروش آرد با شماره تعزیرات 05832288022 تماس حاصل کنند تا از ایجاد این بحران ها پیشگیری شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۹۴۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابداع باتری برپایه آب با چگالی انرژی بالا و چرخه عمر طولانی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اینترستینگ اینجینیرینگ و بر اساس اعلام مجریان این طرح، این باتری‌های آبی جدید دو برابر بیشتر از باتری‌های لیتیوم یون رایج، چگالی انرژی خواهند داشت و این قابلیت را دارند که صنعت خودرو‌های الکتریکی را متحول کنند.

همچنین، باتری‌های آبی از آب به عنوان حلال برای الکترولیت‌ها استفاده می‌کنند که ایمنی آنها را افزایش می‌دهند. باتری‌های لیتیوم یونی غیرآبی معمولی دارای چگالی انرژی بالایی هستند، اما به دلیل وجود الکترولیت‌های آلی قابل اشتعال که به باتری اجازه شارژ و تخلیه را می‌دهد ایمنی مطلوبی ندارند.

از سویی، باتری‌های آبی نیز به دلیل حلالیت محدود الکترولیت و ولتاژ پایین باتری، عموما چگالی انرژی کمتری دارند. 

اکنون، محققان در چین یک باتری آبی با چگالی بالا بر اساس انتقال چند الکترونی هالوژن ساخته اند.

یک گروه تحقیقاتی به سرپرستی پروفسور «لی زیانفنگ» «LI Xianfeng» از مؤسسه فیزیک شیمی دالیان (DICP) آکادمی علوم چین (CAS) یک کاتد انتقال چند الکترونی را بر اساس برُم و ید ابداع کرده اند. در آزمایش باتری کامل، این کاتد به ظرفیت ویژه بیش از Ah/L ۸۴۰ و چگالی انرژی تا Wh/L ۱۲۰۰ بر اساس کاتولیت (آب فعال شده) دست یافته است.


استفاده از محلول مخلوط هالوژن

برای بهبود چگالی انرژی باتری‌های آبی، محققان از محلول مخلوط هالوژن از یون‌های یدید (I-) و یون‌های برمید (Br-) به عنوان الکترولیت استفاده کردند. آنها یک واکنش انتقال چند الکترونی را توسعه داده و I- را به عنصر ید (I۲) و سپس به یدات (IO۳-) منتقل کردند.

محققان می‌گویند در طول فرآیند شارژ، I- در سمت مثبت به IO۳- اکسید شد و H+ تولید شده به شکل یک الکترولیت پشتیبان به سمت منفی هدایت شد.طی فرآیند تخلیه، H+ از سمت مثبت هدایت شده و IO۳- به I- کاهش یافت.
فرآیند
کاتد انتقال چند الکترونی توسعه یافته دارای ظرفیت مشخص Ah/L ۸۴۰ بود. با ترکیب کاتد با Cd فلزی برای تشکیل یک باتری کامل، محققان به چگالی انرژی تا Wh/L ۱۲۰۰ بر اساس کاتولیت توسعه یافته دست یافتند.

به گفته محققان، Br- اضافه شده به الکترولیت می‌تواند برمید ید قطبی (IBr) را در طول فرآیند شارژ تولید کند که واکنش با H۲O را برای تشکیل IO۳- تسهیل می‌کند.
در طول تخلیه، IO۳- توانست Br- را به Br۲ اکسید کند و در واکنش الکتروشیمیایی برای اجرای تخلیه برگشت پذیر و سریع IO۳- شرکت کرد.

بنابراین، واسطه برمید تشکیل شده در طول فرآیند شارژ و تخلیه، فرآیند واکنش را بهینه کرد و به طور موثر انرژی جنبشی و برگشت پذیری واکنش الکتروشیمیایی را بهبود بخشید.
افزایش چرخه عمر باتری‌ها تا ۱۰۰۰ چرخه 

هنگامی که محققان الکترولیت خود را با یک آند وانادیوم آزمایش کردند، دریافتند که چرخه عمر باتری‌ها می‌تواند تا هزار چرخه افزایش یابد که پایداری قابل توجهی را نشان می‌دهد. به گفته آن‌ها چگالی انرژی باتری‌های آبی جدید حتی از برخی مواد الکترود جامد فراتر رفته و می‌تواند از نظر هزینه با باتری‌های لیتیومی رایج قابل مقایسه باشد.

بر اساس ادعای این دانشمندان، این پژوهش نشان دهنده قابلیت توسعه باتری‌های آبی با چگالی انرژی بالاست و این یک گزینه برای توسعه سیستم‌های ذخیره سازی انرژی در مقیاس شبکه و حتی وسایل نقلیه الکتریکی است.

پروفسور لی می‌گوید: این مطالعه ایده جدیدی را برای طراحی باتری‌های آبی با چگالی بالا ارائه می‌دهد و ممکن است کاربرد باتری‌های آبی را در زمینه باتری‌های قدرت (باتری‌های برقی) گسترش دهد.

نتایج این تحقیقات در نشریه Nature Energy منتشر شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ابطال مجوز فعالیت نانوایی های بی کیفیت
  • پیگیری و تسهیل رفع مشکلات اهالی کلاته محمدعلی پهلوان
  • در صحن شورای شهر همدان چه گذشت؟
  • ابداع باتری برپایه آب با چگالی انرژی بالا و چرخه عمر طولانی
  • جهاد آبرسانی در ۱۲۵ روستای لرستان
  • بیش از ۸۴۰ میلیون ریال تراکنش مازاد نانوایی ها بازگردانده شد
  • انتظار طولانی برای یک سفر واجب + ویدئو
  • طولانی‌ترین خیابان تهران ۶۹ سال قبل این شکلی بود + عکس
  • هشدار مرسک درباره ادامه اختلالات کشتیرانی در دریای سرخ
  • تهران قدیم | طولانی‌ترین خیابان تهران ۶۹ سال قبل این شکلی بود