Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر از تصویب ۵۶ طرح کشاورزی با اعتبار ۵۴ میلیارد تومان خبر داد و گفت: تاکنون ۳۰ طرح آن با ۳۴ میلیارد تومان مصوب و به بانک عامل برای پرداخت تسهیلات معرفی شده است. ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۲ استانها بوشهر نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، محمدتقی منوچهری ظهر امروز در نشست بررسی روند طرح‌های کشاورزی استان بوشهر با بیان اینکه تاکنون 326 هکتار اراضی گلخانه‌ای در استان بوشهر ایجاد شده است اظهار داشت: امسال باید 300 هکتار به اراضی گلخانه‌ای استان بوشهر افزوده شود که تاکنون از برنامه عقب هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در 5 ماه امسال 24 هکتار طرح گلخانه‌ای در استان اجراء شده افزود: باید در 5 ماه 120 هکتار طرح گلخانه‌ای در استان بوشهر اجرا می‌شد ولی تاکنون 24 هکتار آن اجراء شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با اشاره به اینکه بیشترین سطح اراضی گلخانه‌ای استان بوشهر در شهرستان دیر است خاطر نشان کرد: شهرستان دیر با 107 هکتار  بیشترین و گناوه و دیلم با 5 هکتار کمترین سطح کشت گلخانه‌ای استان بوشهر به خود اختصاص داده‌اند.

منوچهری، از پرداخت تسهیلات به طرح‌های کشاورزی خبر داد و تصریح کرد: امیال تاکنون 56 طرح کشاورزی برای دریافت تسهیلات به بانک‌های عامل معرفی شده‌اند که 30 طرح آن دارای مصوبه است.

سطح اراضی گلخانه‌ای استان بوشهر 300 هکتار افزایش می‌یابد اجرای طرح‌های گلخانه‌ای در استان بوشهر تسریع شود استاندار بوشهر: تعرفه برق مصرفی کشت گلخانه‌ای اصلاح شود

وی، اعتبار مورد نیاز برای اجرای 56 طرح کشاورزی را 54 میلیارد تومان دانست و افزود: برای اجرای 30 طرح کشاورزی که دارای مصوبه است 34 میلیارد  تومان پرداخت می‌شود که تاکنون 4 طرح آن برای دریافت 6.4 میلیارد تومان با بانک‌ها قرارداد منعقد کرده‌اند.

انتهای پیام/ ت

R41363/P/S6,53/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۹۵۳۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی تولید ۱۰۵ هزار تن تخم‌مرغ در قزوین

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: پیش‌بینی ما این است که بیش از ۱۰۵ هزار تن تخم‌مرغ تا پایان امسال در واحدهای مرغداری استان تولید شود.

محمدحسین عطایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قزوین در رابطه با برنامه نهاد متبوعش برای تولید تخم مرغ اظهار کرد: پیش‌بینی ما این است که بیش از ۱۰۵ هزار تن تخم مرغ تا پایان امسال در واحدهای مرغداری این استان تولید شود.

وی از فعالیت ۷۶ واحد مرغ تخم‌گذار با ظرفیت ۹ میلیون و ۱۰۰ هزار قطعه در استان قزوین خبر داد و افزود: استان قزوین رتبه چهارم تولید تخم مرغ در کشور را دارد و بیشترین پراکنش واحدهای تولیدی تخم مرغ در شهرستان آبیک است.

رئیس جهاد کشاورزی استان همچنین از تولید ۸ هزار و ۷۰۰ تن تخم مرغ در واحدهای مرغ تخم‌گذار استان قزوین طی ماه اخیر خبر داد و افزود: ۸ هزار و ۷۶۰ تن تخم مرغ در فروردین ماه امسال در واحدهای مرغداری تخم‌گذار این استان تولید شده است.

عطایی با اشاره به عملیات مبارزه با آفت سن مادر تصریح کرد: مبارزه با آفت سن مادر در ۱۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی آبیک شروع شده و این عملیات به طور دقیق در سطح ۱۰ هزار و ۲۹۵ هکتار از مزارع گندم و جو این شهرستان که قطب اصلی تولید گندم و جوی استان است، اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه این میزان مبارزه انجام شده نسبت به سال گذشته ۱۶ درصد افزایش داشته است، ادامه داد: همچنین اجرای طرح کشت روی پشته‌های بلند در ۴۲۶ هکتار از مزارع کشاورزی شهرستان البرز از دیگر برنامه‌های جهاد کشاورزی استان است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با تاکید بر اینکه در این طرح گندم و کلزا با دستگاه کشت روی پشته‌ های بلند ثابت و به صورت آبیاری تیپ انجام شده است، اضافه کرد: از این میزان ۴۰۰ هکتار به زیر کشت گندم و ۲۶ هکتار به کشت کلزا رفته است.

عطایی اضافه کرد: در این طرح ارقام هیدرومیل، نپتون، اکاپی، نیما و نفیس از لحاظ خصوصیات فنولوژیکی و عملکردی با هم مقایسه می‌شوند که تراکم بهینه و کاهش مصرف بذر حداقل تا ۵۰ درصد، هوادهی مناسب بوته‌ها و کاهش بیماری‌های قارچی از مهمترین مزایای این طرح است.

وی از اجرای طرح مبارزه با علف‌های هرز در ۱۵۰۰ هکتار از مزارع شهرستان آوج خبر داد و گفت: با توجه به سطح زیر کشت ۵۰ هزار هکتار گندم در اراضی کشاورزی این شهرستان پایش این مزارع توسط کارشناسان ادامه دارد.

کد خبر 751125

دیگر خبرها

  • صادرات ۱۷ میلیون شاخه‌ گل نرگس از لرستان
  • نشای ۵۴ هزار هکتار از اراضی شالیزاری گیلان
  • خزعلی: تصمیم ورود بانوان به ورزشگاه‌ها با نظام بود | ممنوعیت جدید در راه؟
  • پیش‌بینی تولید ۱۰۵ هزار تن تخم‌مرغ در قزوین
  • ۸۲ درصد میانگین بارندگی استان بوشهر تحقق یافت
  • نشا کاری ۱۰۶ هزار هکتار از شالیرازهای مازندران
  • ارسال فایل ۱۰۳ هزار تن گندم خریداری شده به بانک کشاورزی ایلام
  • اجرای هفت پروژه باغات مدرن در آذربایجان شرقی
  • طرح ملی جهاد آبرسانی امیدبخش روستا‌های تشنه خراسان شمالی
  • طرح ملی جهادآبرسانی امیدبخش روستا‌های تشنه خراسان شمالی