Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر،  صمد یوسفی‌اصل ظهر شنبه در نشست خبری با خبرنگاران در محل پارک علم و فناوری زنجان، گفت: خبرنگاران با در نظر گرفتن شرایط کاری محلی که در آن فعالیت دارند از بسیاری امکانات خود گذشت کرده اند و باید این را قبول کرد که اگر وضعیت مالی تامین نباشد کیفیت کاری پایین  می آید. 

یوسفی اصل به تشبیه کار خبری و تولید اشاره کرد و گفت: کار تولید همانندکار خبر سودده نیست و افرادی که در این حوزه فعالیت دارند با عشق کار می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به فعالیت کانون کارآفرینان در استان اشاره کرد و گفت: یکی از اقدامات این کانون ارائه مشاوره به افرادی که متقاضی ایجاد کار آفرینی هستند و همچنین ایده‌های خلاقانه را پرورش داده و روی آن سرمایه‌گذاری کنیم.

رئیس کانون کار آفرینان استان زنجان تصریح کرد: از سال ۸۶ بحث کارآفرینی در ایران مطرح شده وبه تبع در استان زنجان هم شش سال است که این کانون ایجاد شده است. 

یوسفی اصل بر حمایت از تولیدکنندگان برای کمک به اقتصاد کشور و اشتغالزایی تاکید کرد و افزود: در کشورهای دیگر تسهیلات بسیار خوبی به سرمایه‌گذاران پرداخت می شود و باید در ایران هم این چنین باشد. 

رئیس کانون کار آفرینان استان زنجان گفت: دلیل استقرار ما در یک فضای دانشگاهی و پارک علم و فناوری این بوده که ایده‌های برتر را به بحث کارآفرینی نزدیک کنیم.

یوسفی اصل تصریح کرد: نهادینه کردن کار آفرینی در مدارس ، انتخاب و شناسایی کارآفرینان برتر، تئوری کردن تدریس در دانشگاه‌ها و تمهیدات لازم برای تجاری سازی طرح‌ها و تسهیل در ارتباطات از جمله اقدامات این کانون است. 

وی با اشاره به اینکه برد تولیدات ما از عراق و افغانستان بیشتر نمی‌رود، گفت: تولیدات خوبی داریم ولی دولت دست و پای تولید کننده را بسته است.

کد خبر 4694491

منبع: مهر

کلیدواژه: کارآفرینی اشتغال روز خبرنگار بوشهر قزوین شیراز شهرکرد گرگان خطبه های نماز جمعه عید سعید قربان ایلام سانحه تصادف بیرجند مجلس شورای اسلامی مشهد خرم آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۹۵۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، دکتر فروزنده کلانتری افزود: بهبود وضعیت سلامت مادران یکی از اهداف مهم سازمان ملل است و در ایران، مراقبت‌های بهداشتی از مادران از طریق نظام شبکه بهداشتی و خانه‌های بهداشت ارائه می‌شود.
وی، انجام مشاوره‌های رایگان در زمینه فرزند آوری و جوانی جمعیت، مراقبت‌های پیش از بارداری جهت زنان ۵۴-۱۰ ساله همسردار خواستار فرزند، مراقبت‌های پیش از بارداری، تجویز مکمل‌های لازم، ارجاع جهت ویزیت پزشک، دندان پزشک، ماما، کارشناس تغذیه و روان شناس، درخواست آزمایش‌های لازم قبل از بارداری برای داشتن بارداری ایمن‌تر و پیگیری مادر تا رفع مشکل یا کنترل بیماری را از جمله خدمات قابل ارائه توسط ماما‌ها در حوزه بهداشت برشمرد.
دکتر کلانتری همچنین به مراقبت‌های دوران بارداری اشاره کرد و اظهار داشت: این مراقبت‌ها شامل ۹ مراقبت است که سه مراقبت در نیمه اول بارداری و ۶ مراقبت در نیمه دوم بارداری (به محض اطلاع مادر از بارداری) انجام می‌شود.
وی افزود: اندازه گیری وزن و فشارخون و سمع قلب جنین، توزیع مکمل‌های لازم دوران بارداری به صورت رایگان، درخواست وانجام آزمایش‌های دوران بارداری، پیگیری و درمان بیماری‌های دوران بارداری و ارجاع به متخصص در صورت لزوم، برگزاری رایگان کلاس‌های آمادگی زایمان در راستای توانمندسازی مادران برای انتخاب روش زایمان وسازگار شدن با درد، آموزش ورزش‌های دوران بارداری و تن آرامی برای مادران باردار از جمله اقداماتی است که در دوران بارداری انجام می‌شود.
وی ادامه داد: آموزش‌های لازم دوران بارداری و زایمان و شیردهی، بالا بردن سطح آگاهی مادران در زمینه بارداری و زایمان طبیعی و سزارین، تامین سبد غذایی مادران مبتلا به سوء تغدیه، شناسایی مادران با بارداری نیازمند مراقبت ویژه و پیگیری روند درمان تا کنترل یا برطرف شدن مشکل از دیگر مواردی است که در دوران بارداری جهت مادران صورت می‌گیرد.
مدیر گروه جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس معاونت بهداشتی دانشگاه تصریح کرد: انجام سه بار مراقبت پس از زایمان، ارائه آموزش‌ها با توجه به نیاز مادر، مشاوره و حمایت از مادر شیرده و ارائه مکمل‌های لازم هم از خدمات ماما‌های حوزه بهداشت جهت مادرانی است که به تازگی زایمان کرده اند.
وی خاطر نشان کرد:انجام غربالگری سرطان‌های شایع زنان شامل معاینات برست و سرویکس، مشاوره‌های دوران بلوغ، مشاوره حین ازدواج، انجام مشاوره‌های رایگان در زمینه انصراف از سقط عمدی جنین و تلاش در راستای منصرف نمودن مادران از تصمیم به سقط، آموزش خود مراقبتی به تمامی بانوان و ارائه مراقبت‌ها و آموزش‌های دوران یائسگی از دیگر خدمات ماما‌ها به زنان می‌باشد.

دیگر خبرها

  • مشاوره تحصیلی هوشمند در کمترین زمان و بدون اتلاف وقت
  • بهره مندی بیش از ۵ هزار نفر در البرز از مشاوره ژنتیک
  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • ۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • ۲ هزار مددجوی کمیته امداد از خدمات پزشکی بهره مند شدند
  • کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد
  • متقاضیان ملی مسکن هیچ قراردادی برای پروژه های نهضت ملی مسکن ندارند
  • فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد
  • ایفای مسئولیت اجتماعی صنایع برای واحد تجاری، جامعه و محیط سودمند است