Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا معاون برنامه ریزی و عمرانی فرماندار آستارا روز شنبه در جلسه کمیسیون تعزیرات حکومتی و ستاد تنظیم بازار در فرمانداری این شهرستان گفت: ماموران مربوطه نظارت بر روند تهیه و عرضه لباس مدارس را در خیاطی های معین، آغاز کرده اند و نوع و جنس پارچه و بهای لباس ها باید مطابق مصوبه این کمیسیون باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کامبیز لقمانی مقدم افزود: بهای لباس مدارس به تناسب تورم و نسبت به سال گذشته، حدود ۳۰ درصد افزایش یافته است، اما با هر گونه تخلف صنفی مبنی بر تعویض نوع و جنس پارچه و گرانفروشی لباس مدارس، با جدیت برخورد خواهد شد.

وی همچنین از شهرداری آستارا خواست، همه ساله قیمت های پیشنهادی ورودی، آلاچیق و کمپینگ های گردشگری خود را برای بررسی و تصویب نهایی به ستاد تنظیم بازار شهرستان ارائه کند.

محسن آهنی رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت آستارا نیز از تعیین ۲۰ خیاط در سطح این شهرستان برای دوخت و دوز لباس مدارس و نظارت بازرسان این اداره بر روند کار آنها خبر داد.

عسگر شایان کارشناس اداره آموزش و پرورش آستارا نیز در این جلسه اظهار کرد: برای دانش آموزان ۱۶۰ مدرسه لباس دوخته می شود و این تعداد مدرسه، با همکاری اتحادیه خیاطان بین خیاطی ها تقسیم شده است.

وی ادامه داد: دوخت لباس مدارس آغاز و یک نمونه از لباس هر مدرسه در همان مرکز آموزشی در معرض دید قرار گرفته است و والدین برای تهیه لباس فرزندان خود، به خیاطی ها مراجعه کنند.

۱۷ هزار دانش آموز در ۱۵۰ مدرسه آستارا در سال تحصیلی گذشته مشغول تحصیل بودند.

شهرستان مرزی بندر آستارا با ۹۱ هزار نفر جمعیت در منتهی الیه غرب استان گیلان و مرز جمهوری آذربایجان واقع شده است.

۷۱۲۴

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آستارا مد و لباس تعزیرات حکومتی تنظیم بازار مدارس دولتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۹۷۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید، اشتغال و تأمین معاش خانواده، ثمره پشتکار بانوی اراکی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ خانم سمیعی در زمره بانوان برتر کارآفرین استان مرکزی است که ۱۲ سال قبل با دریافت تسهیلات ۱۰ میلیون تومانی کمیته امداد، کارگاه کوچک خیاطی خود را راه اندازی کرد.
این بانوی کارآفرین که دانش آموخته رشته طراحی دوخت است توانست با چرخ خیاطی که پدرش به او هدیه داد سرویس آشپزخانه تولید و با سرمایه حاصل از فروش هنر خود و تسهیلات کمیته امداد چرخ خیاطی خریداری و کارگاه کوچک راه اندازی کند.
سمیعی می‌گوید: با سود حاصل از فروش لباس‌های تولید شده در کارگاه و دریافت تسهیلات بیشتر از کمیته امداد، از کارگاه ۱۲ متری به کارگاه ۲۰۰ متری و از یک چرخ خیاطی به ۲۲ چرخ خیاطی رسیده است.
او تاکنون توانسته برای ۵۰ سرپرست خانوار شغل ایجاد کند و هر هفته تا ۱۲ هزار دست انواع تن پوش زنانه، مردانه و لباس مخصوص کودکان تولید و در بازار به فروش می‌رساند.
در چهار سال گذشته ۱۹ هزار مددجوی کمیته امداد با اعطای هزار میلیارد تومان تسهیلات توانمند شده‌اند.

دیگر خبرها

  • تشدید گشت‌های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • بنگاه‌های املاک همدان زیر ذره‌بین نظارت کارگروه تنظیم و کنترل بازار مسکن
  • بررسي قيمت گوشت با قيمت هاي نامتعارف در جلسه تنظيم بازار استان
  • تشدید گشت های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • راهنمای خرید چرخ خیاطی (8 نکته‌ای که باید بدانید)
  • گزارش‌هایی از تخلفات مجتمع‌های بین راهی قم اعلام شد
  • فردا، افتتاح کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی در مشهد
  • کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی در مشهد مقدس افتتاح می‌شود
  • تامین مالی فروشگاه‌ها از طریق تسهیلات
  • تولید، اشتغال و تأمین معاش خانواده، ثمره پشتکار بانوی اراکی