Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@17:06:14 GMT

مشارکت حداکثری مردم در انتخابات، تودهنی به ترامپ است

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۹۷۰۲۵

مشارکت حداکثری مردم در انتخابات، تودهنی به ترامپ است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت اطلاعات، حجت الاسلام سید محمود علوی امروز شنبه در گردهمایی مدیران حراست دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و پارک های علم و فناوری در دانشگاه علامه طباطبایی، با تبریک سالروز ولادت با سعادت امام هادی (ع) و بیان آموزه ها و احادیثی از آن حضرت به مساله فعالیت حراست ها اشاره کرد و افزود: این مسئولیت با ظرافت در معرض عوارضی است که انسان را دچار فراز و نشیب های سختی می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علوی فعالیت حراست ها در مراکز علمی را با توجه به ضرورت وجود آرامش در کنار امنیت دانست و اظهار داشت: در میان عناصر علمی اقدامات حراستی از ظرافت خاصی برخوردار است و باید بسترهای جرم و خلاف را با تدبیر به حداقل برسانند و به جای مچ گیری، دست گیری کنند.

وی اقدامات حراست ها را به منزله نقش اورژانس توصیف و خاطر نشان کرد: در کنار اطلاع رسانی موارد به دستگاه اطلاعاتی باید تدابیر لازم را برای رفع مسائل جزیی بیندیشند.

وزیر اطلاعات گرامیداشت جامعه علمی و حفظ کرامت آنان را وظیفه نخست مجموعه های حراست دانشگاه ها و پژوهشگاه ها دانست و تاکید کرد: نه تنها این قشر از جامعه بلکه باید برای همه افراد جامعه حتی افراد پایین دست نیز کرامت و حرمت قائل شد.

علوی گفت: بر اساس آموزه های اسلامی همه چیز حتی کعبه، قرآن کریم، پیامبر، نظام رهبری و حکومت برای مردم است و زیرمجموعه حکومت اسلامی نیز باید در خدمت مردم باشند و اقدامات حراستی و اطلاعاتی باید با مردم، برای مردم، به نفع مصالح و امنیت مردم و از خود مردم باشد.

وی تصریح کرد: مردم باید به گونه ای احساس کنند که در تأمین امنیت مشارکت کنند و در این فضای غیر امنیتی خلاقیت، نوآوری و ابداعات شکوفه خواهد زد.

علوی گفت: اگر بخواهیم به کشور خدمت کنیم باید به گونه ای تدبیر کنیم که فضاهای علمی باز و مملو از آرامش و امنیت باشد چرا که در این شرایط افراد دچار عقده نمی شوند و جهت گیری مخرب پیدا نمی کنند.

وی با بیان این که رفتارهایی موجب ایجاد عقده حقارت می شود، ادامه داد: مصونیت جامعه مستلزم حفظ کرامت انسان هاست و در این صورت شاهد فراز مغزها نخواهیم بود.

علوی افزود: باید برای جامعه بستر ساز امنیت و آرامش باشیم و از دشمنان و بدخواهان سلب آرامش کنیم و با منافقان و تروریست ها با قاطعیت برخورد کنیم چرا که نبود امنیت فیزیکی نیز به جامعه لطمه می زند.

وزیر اطلاعات اظهار داشت: پیوند حاکمیت و مردم موجب تقویت نظام و خنثی سازی توطئه ها و طمع دشمنان خواهد شد.

علوی با اشاره به این که آرامش جامعه حتی موجب ارتقاء فرهنگ دینی می شود، خاطرنشان کرد: باید به گونه ای عمل کنیم که مایه آرامش دل ها باشیم و مردم از شنیدن اسم وزارت اطلاعات احساس امنیت و آرامش و دشمنان احساس خطر و واهمه کنند.

وی در بخش دیگری از سخنانش به دشمنی های آمریکا علیه کشورمان اشاره کرد و افزود: در شرایط کنونی و فشار اقتصادی مردم بیش از گذشته با حکومت و نظام اسلامی همراهی می کنند و مسئولین نظام نیز پشت سر رهبری معظم انقلاب اسلامی هستند.

علوی با بیان این که باید با مردم با لطف و محبت برخورد و از درنده خویی پرهیز کرد، گفت: اسلام در کرسی تحقیق حق است و دیگران را باطل می داند اما در کرسی حکومت عدالت، معیشت، امنیت و حرمت را به طور یکسان برای آحاد جامعه می داند.

وزیر اطلاعات افزود: اسلام دین انتقام گیری و ایجاد فشار بر مردم نیست و دوست داریم دانشگاه ها که فرهنگ استکبار ستیزی بر آن حاکم بود باشد و حاکمیت این فرهنگ با دیکته کردن و تحمیل امکان پذیر نیست بلکه باید با استدلال توأم با محبت ایجاد شود و مجموعه های حراست می توانند در این زمینه همراهی موثری داشته باشند.

علوی اکثریت دانشجویان و جامعه علمی را همراه و همدل نظام اسلامی دانست و گفت: دانشجویان فرصت برای نظام هستند و باید هوشیارانه جلوی نفوذ دشمنان را برای تبدیل ظرفیت دانشجویان به تهدید علیه نظام بگیریم.

وزیر اطلاعات دو قطبی کردن جامعه را یکی از اقدامات دشمنان اعلام کرد و گفت: توسعه چتر اطلاعاتی و رصد و اشراف اطلاعاتی و حفظ و صیانت از اساتید، دانشجویان و نخبگان در برابر نفوذ دشمنان از جمله اقدامات ضروری مجموعه های حراست دانشگاه هاست.

علوی در بخش دیگری از سخنانش به مساله تایید صلاحیت ها اشاره کرد و افزود: در بررسی و رسیدگی به تایید صلاحیت ها باید سخنان افراد را شنید و استناد تنها به گزارشات منابع راهگشا نیست و در معرض تردید است.

وی اظهار داشت: امیال سیاسی و جناحی نباید در تصمیم گیری ها تأثیرگذار باشد و استقلال اقدامات اطلاعاتی به منزله نفی اصولگرایان یا اصلاح طلبان نیست بلکه باید در کنار احترام به همه جریانات سیاسی در اقدامات حرفه ای ذره ای این جناح بندی ها را دخالت نمی دهیم و به نفع یا علیه کسی اقدام نمی کنیم.

وزیر اطلاعات با اشاره به این که مشارکت حداکثری مردم در انتخابات موجب تودهنی زدن به ترامپ و هیأت حاکمه آمریکا می شود، گفت: باید از دو قطبی شدن فضای دانشگاه ها در دوران انتخابات و موج سواری دشمنان جلوگیری کرد.

کد خبر 4694871 جواد بخشی الموتی

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت اطلاعات اصولگرایان امريكا انقلاب اسلامی ایران ایران مجلس شورای اسلامی ارتش جمهوری اسلامی ایران ایالات متحده آمریکا وزارت امور خارجه ایران محمد جواد ظریف اسحاق جهانگیری حسن روحانی محمدجواد ظریف هیئت دولت خلیج فارس شورای نگهبان سید عباس موسوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۹۷۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعضای شورا از بطن مردم انتخاب شده و همیشه و در تمام سختی‌ها در کنار مردم هستند

رییس شورای عالی استانها با اشاره به مردمی بودن نهاد شورا اظهار داشت: اعضای شورا از بطن مردم انتخاب شده و طبق وظیفه قانونی، همیشه و در تمام سختی‌ها در کنار مردم هستند.

به گزارش ایسنا، «شهرام دبیری» رئیس شورای عالی استان‌ها به مناسبت فرارسیدن روز ملی شوراها ظهر امروز در نماز جمعه تهران سخنرانی کرد.

دبیری در این سخنرانی در حضور نمازگزاران تهرانی عنوان کرد: روز ملی شوراها را به عموم مردم و جامعه شورایی و روز کارگر و معلم را به کارگران زحمتکش و فداکار و معلمان فرهیخته و خدوم کشور تبریک عرض می‌کنم.

وی افزود: جای بسی افتخار است که ایران امروز در اوج اقتدار و عزت به‌عنوان الگوی انقلابی و آزادی خواهی در دنیا و منطقه مطرح شده است. پیشرفت‌های علمی و تکنولوژی جمهوری اسلامی ایران چشمگیر و صعودی بوده و چشم جهانیان را خیره کرده است.

رئیس شورای عالی استان‌ها تصریح کرد: ۹ اردیبهشت ماه سال ۱۳۵۸ مصادف با فرمان تاریخی حضرت امام به شورای انقلاب مبنی بر تهیه و تصویب آیین نامه اجرایی شوراها برای اداره امور محلی شهر و روستایی است که متاسفانه به دلیل شروع جنگ تحمیلی، فعالیت شوراها با تأخیر از سال ۱۳۷۸ شروع به کار کردند. 

دبیری ادامه داد: جایگاه شوراها در قانون اساسی بسیار رفیع است. به طوری که یک فصل از قانون اساسی مربوط به شوراها بوده و طبق اصل هفتم قانون اساسی شوراها از ارکان تصمیم گیری و اداره امور کشورند.

وی با اشاره به مردمی بودن نهاد شورا اظهار داشت: اعضای شورا از بطن مردم انتخاب شده و طبق وظیفه قانونی، همیشه و در تمام سختی‌ها در کنار مردم هستند. در همین موضوع سیل اخیر سیستان و بلوچستان، اعضای شوراهای شهر و روستا و شورای عالی استان‌ها از استان سیستان و بلوچستان از اولین لحظه‌ها و به صورت شبانه روزی پیگیر حل مشکلات مردم سیل زده بودند. چراکه اعضای شورا خود از جنس همین مردمند و هنوز هم برای باز گشایی راه‌های روستایی تلاش می‌کنند.

رئیس شورای عالی استان‌ها تاکید کرد: جامعه شورایی کشور در راستای توسعه پایدار به دنبال حکمرانی خوب شهری با مشارکت همه شهروندان در تصمیم گیری‌ها است. از سوی دیگر همراه دولت، جامعه مدنی و بخش خصوصی است.

وی عنوان کرد: اکنون مهم‌ترین وظیفه دولت، ما و تمامی مسئولان، مهار تورم است. این وظیفه ماست که با ایجاد امکانات رفاهی، امید را در جامعه افزایش دهیم و بتوانیم مشارکت مردم را در تمام امور ارتقا دهیم. راه سنجش موفقیت هر مجموعه سازمان یا نهاد میزان مشارکت مردم در فعالیت‌های آن مجموعه است. پس بیایید متحد و همدل، با هم مشارکت مردم را افزایش داده و مردم را محرم خود بدانیم. چرا که مردم ما لایق بهترین‌ها هستند و بزرگترین پشتیبان کشور و نظام محسوب می‌شوند.

دبیری در بخش دیگری از سخنان خود گفت: جامعه شورایی با توجه به ظرفیت قانونی خود مبنی بر برنامه‌ریزی در خصوص مشارکت مردم در راستای انجام خدمات اجتماعی، رفاهی و عمرانی، آمادگی خود را جهت تحقق شعار سال «جهش تولید، با مشارکت مردم» و اقدامات عملی در این رابطه را اعلام می‌نماید. از این رو استفاده از ظرفیت عظیم جامعه شورایی که در صف اول ارتباط با مردم قرار دارند و به دنبال حل مشکلات مردم هستند در این زمینه بسیار کارساز خواهد بود.

دبیری توضیح داد: اعضای شورا در روستاها تمام تلاش خود را جهت رفع کمبودها و نارسایی‌ها و افزایش مشارکت و خودیاری مردم برای پیشبرد امور روستا و تبیین سیاست‌های دولت و تشویق و ترغیب روستاییان جهت اجرای این سیاست‌ها و نظارت بر اجرای طرح‌ها و پروژه‌های عمرانی روستایی می‌کنند.

رئیس شورای عالی استان‌ها کمک رسانی و امداد در مواقع بحرانی و تلاش برای رفع اختلافات افراد و محلات و حکمیت میان آن‌ها را از دیگر وظایف شوراها در روستاها برشمرد و گفت: اعضای شوراهای روستا به‌خوبی توانسته‌اند این وظایف را انجام می دهند.

دبیری ضمن اعلام آمادگی مدیریت شهری برای ایجاد زمینه سرمایه‌گذاری بیان کرد: از عموم مردم و سرمایه گذاران دعوت می‌کنیم در خصوص گسترش مراکز گردشگری و تفریحی، ورزشی و فرهنگی مشارکت نمایند.

رئیس شورای عالی استان‌ها ادامه داد: یکی از مهمترین اهداف ما «اجرای مدیریت یکپارچه شهری» است که در آن تمام سازمان‌های شهری و خدمات دهنده و فرهنگی با هماهنگی شهرداری‌ها و شوراها، شهر را اداره می کنند. همان تجربه موفقی که در تمام دنیا اجرایی شده است. 

بر اساس گزارش روابط عمومی شورای عالی استانها، وی با بیان اینکه جامعه شورایی، با تمام توان در خدمت مردم و کشور هستند گفت: اعضای شوراهای روستا، بخش، شهر، شهرستان، استان و شورای عالی استان‌ها بی صبرانه منتظر ملاقات با مقام معظم رهبری هستند و ما اینجا از بیت حضرت آقا درخواست می‌کنیم که در زمان مقتضی اجازه این ملاقات را به جامعه شورایی کشور بدهند تا جامعه ۱۲۷ هزار نفری شوراهای کشور با انگیزه و اشتیاق بیشتر در رابطه با عملی کردن شعار سال قدم‌های بلند و مؤثری را بردارند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مسئولان به بازخورد انجام وظایف خود در انتخابات توجه کنند
  • لزوم بازنگری مدیران استان قزوین در رفتار و عملکرد خود
  • جامعه و دولت به درآمدی که مردم ایجاد می‌کنند وابسته است
  • مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد
  • اعضای شورا از بطن مردم انتخاب شده و همیشه و در تمام سختی‌ها در کنار مردم هستند
  • اعضای شورا در سختی‌ها کنار مردم است
  • چرا مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس مهم است؟
  • مردم نباید به انتخابات دور دوم مجلس بی‌اعتنا باشند
  • ابتکار عمل رسانه ملی در انتخابات، مشارکت آگاهانه مردم را رقم زد
  • نباید کسی تصور کند «دور دوم انتخابات مجلس» فاقد اهمیت است