Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

خبرگزاری آسوشیتدپرس در تحلیلی درباره روابط آمریکا و اسرائیل پس از جنجال اخیر ممنوعیت ورود رشیده طلیب و ایلهان عمر به فلسطین اشغالی از سوی رژیم صهیونیستی و حمایت ترامپ از آن می‌نویسد:

اقدام روز پنجشنبه اسرائیل برای ممنوع کردن ورود رشیده طلیب و ایلهان عمر به فلسطین اشغالی باعث بروز اختلاف شدید حزبی در سیاست آمریکا در مورد موضوع روابط با اسرائیل شد و آتشی را شعله ور کرد که ترامپ مشتاقانه به شعله‌هایش دامن می‌زند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ترامپ از تصمیم اسرائیل در توییتر حمایت کرد و این مناقشه را به شکلی حزبی و سیاسی بازتاب داد و نوشت: رشیده طلیب و ایلهان عمر چهره حزب دموکرات بوده و از اسرائیل متنفرند.

ترامپ کمی پیش از اعلام این تصمیم اسرائیل در توییتی نوشته بود اگر اسرائیل اجازه ورود این زنان را بدهد این نشان دهنده ضعفی بزرگ خواهد بود.

حمایت دو حزب اصلی آمریکا از اسرائیل سنگ بنای روابط دو طرف از زمان تاسیس اسرائیل بوده است اما منتقدان تصمیم روز پنجشنبه اسرائیل می‌گویند آنها نگران هستند که ترامپ و نتانیاهو در حال بهره برداری از این وضعیت برای کسب منافع سیاسی کوتاه مدت هستند.

نتانیاهو ماه آینده میلادی انتخاباتی را پیشرو دارد و ترامپ نیز سال آینده میلادی در انتخابات شرکت می‌کند.

با این حال برخی از سرسخت ترین حامیان اسرائیل تصمیم روز پنجشنبه این رژیم را محکوم کرده و گفتند که این موضوع باعث تعمیق اختلافات موجود در آمریکا در مورد حمایت از اسرائیل می‌شود.

چاک شومر، رهبر اقلیت سنای آمریکا عالی رتبه‌ترین یهودی انتخاب شده در کنگره آمریکا و از مدافعان اسرائیل گفت: این اقدام تنها به روابط آمریکا و اسرائیل و حمایت از اسرائیل در آمریکا آسیب وارد خواهد کرد.

او تاکید کرد: جلوگیری از ورود نمایندگان کنگره آمریکا به اسرائیل نشانه ضعف است نه قدرت.

لابی حامی اسرائیل آیپک نیز که تلاش داشته از این اختلاف حزبی دور بماند با تصمیم روز پنجشنبه اسرائیل برای ممنوع کردن ورود این نمایندگان مخالفت و اعلام کرد: ما با حمایت‌های عمر و طلیب از جنبش‌های ضد اسرائیل و ضد صلح، تحریم و محروم سازی اسرائیل مخالفیم. ما همچنین معتقدیم هر نماینده کنگره باید بتوانند از این همپیمان دموکراتیک ما یعنی اسرائیل بازدید کرده و به آن سفر کند.

اگرچه در گذشته اختلاف حزبی در آمریکا بر سر اسرائیل وجود داشته اما ترامپ برعکس روسای جمهور قبل از خود تلاش می‌کند از این اختلافات بهره برداری کند. بذر این اختلافات به ویژه در زمان انعقاد توافق هسته‌ای برجام در دولت باراک اوباما در سال 2015 که با مخالفت شدید نتانیاهو همراه بود، کاشته شد.

قانونگذاران جمهوری خواه آمریکا نیز با نتانیاهو در این مخالفت با برجام همراهی کردند. ترامپ نیز زمانی که نامزد ریاست جمهوری بود روی این مسئله مانور داد تا خودش را یک حامی سرسخت اسرائیل نشان دهد و در ادامه نیز آمریکا را از برجام خارج کرد.

ترامپ به عنوان رئیس جمهور آمریکا برخلاف توصیه دستیاران ارشد سابق و اعتراضات دموکرات‌ها شهر قدس را به عنوان پایتخت اسرائیل به رسمیت شناخت، سفارت آمریکا را از تل آویو به این شهر منتقل کرد و حاکمیت اسرائیل بر بلندی‌های جولان را به رسمیت شناخت و کمک آمریکا به فلسطینان را نیز قطع کرد.

در ماه‌های اخیر ترامپ تلاش کرد تا رشیده طلیب و ایلهان عمر را در بطن بحث سیاسی قرار دهد و به گفته برخی از همپیمانان ترامپ او اعتقاد دارد که مانور روی این دو نفر باعث دفع رای دهندگان از رای دادن به دموکرات‌ها خواهد شد.

دستیاران ترامپ می‌گویند این بخشی از راهبرد ترامپ است که اختلافات نژادی را در بطن کمپین انتخاباتی خود قرار دهد؛ با این هدف که نظر رای دهندگان محافظه کار حامی خودش و کسانی را که نگران تغییرات فرهنگی در آمریکا هستند به خود جلب کند. این دستیاران که نامشان را فاش نکردند، گفتند: ترامپ روی این موضوع حساب باز کرده که حمایتش از اسرائیل باعث جلب هر چه بیشتر حامیان یهودی و مسیحی انجیلی به او خواهد شد.

حمایت اخیر او از تصمیم نتانیاهو برای ممنوع کردن ورود طلیب و عمر می‌تواند مورد خوشایند پایگاه حامیانش از جمله جامعه مسیحیان انجیلی که او برای پیروزی دوباره در انتخابات ریاست جمهوری به آن نیاز دارد قرار گیرد اما کار را برای دیگر بخش‌های دولت به ویژه وزارت خارجه پیچیده‌تر خواهد ساخت.

اگرچه دیوید فریدمن، سفیر آمریکا در اسرائیل در حمایت از این ماموریت توییت کرد اما مسئولیت اصلی سفارتخانه او تضمین امنیت و ایمنی آمریکایی‌ها در خارج است.

وزارت خارجه آمریکا اخیرا در بیانیه‌ای درخصوص توصیه‌هایش در باره ارتباط با سفر به اسرائیل گفت: دولت آمریکا به دنبال رفتار برابر و آزادی سفر برای تمام شهروندان آمریکا صرفنظر از تبار و قومیت آنها است.

در این توصیه نامه عنوان شد، برخی آمریکایی‌های عرب از جمله آمریکایی‌های فلسطینی تبار با مشکلات چشمگیر و رفتار نابرابر و خصمانه در مرزهای اسرائیل مواجه شده‌اند و درخواست کرد آنها که با چنین رفتاری روبه‌رو می‌شوند فورا آن را به واحد خدمات شهروندی آمریکا در سفارتخانه شهر قدس گزارش دهند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: ترامپ اسرائیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۹۷۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غرب بدون روتوش

با ادامه حمایت‌های گسترده‌ دولت بایدن از اسرائیل، شعله‌های خشم دانشجویان آمریکایی علیه حامیان اسرائیل از جمله در دانشگاه‌های این کشور بالا گرفت و اکنون امواج خروشان اعتراض دانشجویان علیه اسرائیل تقریبا به سراسر آمریکا سرایت کرده است و تظاهرات دانشجویان طرفدار فلسطین به عنوان مهم‌ترین جنبش ضد اسرائیلی تاریخ آمریکا در ده‌ها دانشگاه آمریکا و اروپا با قدرت خواستار پایان یافتن جنگ در غزه، آتش بس و عدم حمایت حاکمان کاخ سفید از صهیونیست‌ها علیه فلسطینیان شده است.

به گزارش ایسنا، روزنامه خراسان در تیتر یک شماره امروز خود با این عنوان نوشت: «ما شاهد وضع پلیسی هستیم که تا حالا دیده نشده»! ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا در بخشی از صحبت‌هایش علیه بایدن به وضع دانشگاه‌های آمریکا اشاره می‌کند که در چند ماه اخیر فضای به شدت ضدصهیونیستی پیدا کرده‌اند و دانشجویان ۱۷دانشگاه به دانشگاهیان کلمبیا پیوسته‌اند و خواستار محکومیت جنایت اسرائیل در غزه و برقراری آتش‌بس در این باریکه و کمک‌های بشردوستانه به ۲ میلیون فلسطینی در غزه هستند.

حالا جنبش دانشجویی در حمایت از فلسطین در سراسر آمریکا شدت گرفته و به چند کشور دیگر سرایت کرده و تاکنون صدها دانشجو توسط پلیس دستگیر شده‌اند.دانشجویان در این کشورها همواره از گروه‌های پیشتاز حامی فلسطین بوده‌اند اما حملات وحشیانه و گسترده نظامیان صهیونیست علیه مردم بی‌دفاع فلسطین در بیش از ۲۰۰ روز گذشته و شهادت و مجروح شدن هزاران فلسطینی بی گناه، سبب شدت گرفتن موج اعتراضات در میان گروه‌های مختلف دانشجویی در دانشگاه‌های سراسر آمریکا و برخی کشورهای اروپایی شده است.اکنون موجی سریع از اعتراضات که یادآور جنبش ضد جنگ ویتنام است، دانشگاه‌های سراسر ایالات متحده را در پاسخ به جنگ اسرائیل علیه غزه فرا گرفته است که منجر به دستگیری صدها نفر و آنلاین شدن تعداد زیادی از کلاس‌ها شده است، موجی که به دانشگاه‌های اروپا نیز رسیده و آن را تجربه کرده‌اند.

تظاهرات ضد اسرائیلی به کدام‌یک از دانشگاه‌های آمریکا سرایت کرده است؟

دانشگاه کلمبیا

حمله پلیس به دانشجویان و بازداشت آن‌ها در دانشگاه کلمبیا آمریکا اعتراضات ضد اسرائیلی را در آمریکا دوباره شعله ور ساخت.دانشگاه کلمبیا یک دانشگاه خصوصی در شهر نیویورک است و درگیری میان دانشجویان و پلیس پس از آن صورت گرفت که برخی مقام‌های این دانشگاه از پلیس خواستند، کمپ اعتراضی دانشجویان علیه اسرائیل را جمع کند.قبل از این درگیری‌ها، دانشجویان این دانشگاه از مسئولان دانشگاه خواستند تا روابط خود را با شرکت‌ها و موسسات اسرائیلی قطع کنند.این گروه از دانشجویان اوایل روز چهارشنبه گذشته اقدام به برپایی چادرهایی در یکی از محوطه‌های چمن‌های دانشگاه کرده و پس از آن در همبستگی با فلسطین فریادها اعتراض بلند و کرده شعار ما حماس هستیم را می‌دادند.با ادامه تنش در کلمبیا و ترس برخی از دانشجویان از پا گذاشتن در محوطه دانشگاه و دستگیری توسط پلیس، مسئولان این دانشگاه اعلام کردند که دانشگاه تا پایان ترم به یادگیری ترکیبی روی خواهد آورد، به این معنی که برخی از کلاس‌ها آنلاین خواهند شد.اگرچه، کلمبیا جدیدترین دانشگاهی است که شاهد تظاهرات ضدصهیونیستی در آمریکاست اما این دانشگاه، پیشتر نیز سوابق اعتراض داشته است؛ به ویژه در سال ۱۹۶۸ زمانی که صدها دانشجو خشمگین از نژادپرستی و جنگ ویتنام، پنج ساختمان دانشگاه را اشغال کردند.نکته این‌جاست که به نوشته الجزیره،دانشگاه کلمبیا با وال‌استریت و شرکت‌های اسلحه‌سازی حامی اسرائیل دارای روابط اقتصادی نزدیک است و دانشجویان و استادان حامی فلسطین که اخراج می شوند فرصت ادامه تحصیل در دیگر دانشگاه‌ها و ورود به بازار کار از دست می‌دهند."

دانشگاه ییل

دانشگاه ییل یک دانشگاه خصوصی درشهر نیوهیون، ایالت کانکتیکات آمریکاست که طبق گزارش‌های رسانه‌ای، پلیس این شهر تنها در یک روز تعداد ۶۰ نفر از جمله ۴۷ دانشجو را دستگیر کرده است.بازداشت‌ دانشجویان  پس از آن صورت گرفت که گروهی از دانشجویان فارغ التحصیل اعتصاب غذا کردند تا از یکی از مدارس و کالج‌هاش مشهور وابسته به دانشگاه یعنی «آیوی لیگ» بخواهند که از همکاری با شرکت‌های مسلح وابسته به اسرائیل صرف نظر کند.گروه دانشجویی اعتصاب کنندگان «گرسنگی برای فلسطین» با ارسال نامه‌ای به «سالوی» مدیر دانشگاه، «ییل» را به "همدستی نسل کشی" در غزه متهم کرده و از او خواسته است که آشکارا به سرمایه گذاری دانشگاه در شرکت‌های تسلیحاتی وابسته به اسرائیل پایان دهد.

دانشگاه نیویورک

پلیس نیویورک در گزارشی اعلام کرد که تعداد ۱۳۳ معترض علیه اسرائیل را  پس از تظاهراتی در دانشگاه نیویورک در میدان مقابل دانشکده بازرگانی این دانشگاه، بازداشت شدند.سخنگوی دانشگاه نیویورک به رسانه‌ها گفت این تظاهرات بدون اطلاع قبلی یا کسب مجوز از مراجع مرتبط برگزار شده است.

ماساچوست

ایالت ماساچوست، در شرق آمریکا به دلیل وجود موسسات آکادمیک و دانشگاهی شهرت گرفته اما بوستون مرکز این ایالت نیز در یک هفته اخیر شاهد برپایی چندین اردوگاه اعتراضی ضد جنگ ظالمانه اسرائیل علیه فلسطین بوده است.دانشجویان کالج «امرسون» چادرهایی را در نزدیکی ساختمان‌های دانشگاهی در مرکز شهر بوستون برپا کردند. گروهی از دانشجویان دانشگاه تافتس نیز در این شهر یک کمپ چادری در پردیس «مدفورد» راه اندازی کردند.هر دو گروه به این موضوع اعتراض دارند که کالج‌های آن‌ها با سازمان‌های طرفدار اسرائیل و پروژه‌های تحقیقاتی مرتبط با تلاش‌های ضد فلسطینی ارتباط مالی دارند.طبق گزارش‌های رسانه‌ای تاکنون بیش از ۱۴کمپ و چادر توسط دانشجویان معترض در محوطه چمن دانشگاه در موسسه فناوری ماساچوست در کمبریج برپا شده است. دانشجویان خشمگین اعلام کردند که این کالج، از بودجه مستقیم در وزارت دفاع (جنگ) اسرائیل برخوردار است.

دانشگاه اموری

جنبش دانشجویان علیه اسرائیل در آمریکا خیلی زود همه گیر شد. دانشجویان این دانشگاه نیز با برپا کردن چادر و تجمعات اعتراضی خواستار آتش بس فوری در غزه و عدم ماشین جنگی تل‌آویو توسط واشنگتن و کاخ سفید شدند.اما رسانه‌ها گزارش دادند نیروی پلیس ایالت جورجیا از تفنگ‌های شوکر در سرکوب و اعمال خشونت علیه این دانشجویان استفاده کردند و معترضان را در محوطه دانشگاه اموری Emory University در آتلانتای ایالت جورجیا دستگیر کردند.

دانشگاه هاروارد

تعدادی از دانشجویان دانشگاه هاروارد نیز یک روز پس از ممنوعیت فعالیت گروه «کمیته همبستگی فلسطین» و چند روز پس از محدود شدن دسترسی دانشگاه به چمنزار، در محوطه هاروارد چادر اعتراضی برپا کردند.

دانشگاه براون

دانشگاه براون از قدیمی ترین دانشگاه‌های آمریکا در شهر پراویدنس ایالت رود آیلند است که دانشجویان آن در جنبش کنونی فعالیت موثر داشته و بیش از یک دوجین کمپ یا چادر اعتراضی در پارک پردیس دانشگاه، برپا کردند و از مسئولان دانشگاه خواستند تا شرکت‌های سازنده سلاح برای اسرائیل را تامین مالی نکرده و با آن‌ها همکاری و فعالیت مشترک نداشته باشند.

دانشگاه میشیگان

دانشجویان معترض بیش از ۳۰ چادر در بخش مرکزی پردیس Ann Arbor دانشگاه میشیگان برپا کردند که پلیس در درگیری با دانشجویان تعداد زیادی از این خیمه‌ها را برچید و گروهی از دانشجویان را دستگیر کرد.

دانشگاه مینه سوتا

دانشگاه مینه‌سوتا در شهر مینیاپولیس در ایالت مینه‌سوتا آمریکا نیز عرصه کارزار پلیس و دانشجویان معترض بود. طبق گزارش‌های منتشره  ۱۴نفر از دانشجویان و معترضان ضد جنگ در دانشگاه مینه‌سوتا توسط پلیس و پس از برهم زدن کمپ اعتراضی آن‌ها، دستگیر شدند.

دانشگاه تگزاس

در جنوب آمریکا، گروه بزرگی از دانشجویان دانشگاه تگزاس  در شهر آستین، بخشی از محوطه چمنزار را اختصاص به برپایی چادر اعتراض به جنگ اسرائیل علیه فلسطین دادند که با حمله گارد مسلح تعدادی از دانشجویان دستگیر و چادر آنها برچیده شد.دانشگاه تگزاس در دالاس نیز دو شب قبل شاهد اقدام مشابه دانشجویان خشمگین بود.

دانشگاه برکلی

در ساحل غربی آمریکا دانشجویان دانشگاه برکلی در کالیفرنیا خیمه زدند و از مسئولان این دانشگاه خواستند تا از ارائه کمک مالی غیرمستقیم به اسرائیل اجتناب کنند و در عین حال یک برنامه مطالعات فلسطینی در این دانشگاه راه‌اندازی کنند.

دانشگاه کالیفرنیای جنوبی

در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی در لس‌آنجلس، برخی از معترضان قبل از اینکه توسط نیروهای پلیس محلی دستگیر شوند، اقدام به برپایی چادر فلسطین کردند که تعدادی از دانشجویان برای حمایت از این اقدام در اطراف این چادر تجمع کردند.

دانشگاه پلی تکنیک هومبولت

تعدادی از دانشجویان دانشگاه پلی تکنیک ایالتی کالیفرنیا در شهر هومبولت به همراه گروه دیگری از معترضان پس از اشغال یک ساختمان این دانشگاه، با برخورد پلیس روبه رو شدند و پس از آن بود که اعلام شد محوطه دانشگاه تا پنج‌شنبه ممنوع الورود است و برخی کلاس‌ها نیز از حضوری به آنلاین تغییر شکل داده شد.

سیاتل

صدها دانش‌آموز دبیرستانی و دانشجو در شهر سیاتل ایالت واشنگتن هم در اعتراض به تهاجم اسرائیل علیه غزه تظاهرات کردند.

سایر دانشگاه‌های آمریکا

تعداد زیاد دیگری از دانشگاه‌های آمریکا هم‌چنان در حال پیوستن به خیزش عظیم دانشجویان این کشور علیه جنایات اسرائیل هستند، طبق گزارش‌های منتشر شده رسانه‌های مختلف تا صبح جمعه محوطه دانشگاه نورث وسترن در ایوانستون ایلینوی و همچنین دانشگاه جورج واشنگتن شاهد اردو زدن دانشجویان معترض بوده است.دانشجویان جورج واشنگتن با انتشار تصاویر اردو زدن خود در محوطه این دانشگاه در شبکه ‌های مجازی اعلام کردند که قصد ندارند به این زودی چادرهای حمایت از فلسطین را جمع کنند.

دانشگاه‌ها در خارج از آمریکا

پس اوج گرفتن جنبش ضد اسرائیلی در دانشگاه‌های آمریکا، گردهمایی دانشجویان حامی فلسطین در کالج Sciences Po Paris در فرانسه برگزار شد. این دانشگاه با دانشگاه کلمبیای آمریکا فعالیت مشترک آموزشی دارد.دانشجویان معترض فرانسوی خواستار قطع رابطه و همکاری این دانشگاه با دانشگاه‌ها و شرکت های درگیر در جنگ اسرائیل علیه غزه شدند.دانشجویان فرانسوی پیشتر نیز تحت رهبری دانشجویان دانشگاه سوربون در پاریس مرکز این کشور تظاهرات اعتراض‌آمیز گسترده‌ای را علیه اسرائیل به راه انداختند و از دولت ماکرون خواستند تا از اسرائیل در جنگ غزه حمایت نکند و مسئولیت حمایت آشکار از فلسطینی ها را برعهده گیرد.

دانشگاه سیدنی استرالیا

تعدادی از دانشجویان دانشگاه سیدنی استرالیا نیز در یک فراخوانی از تمامی دانشجویان این دانشگاه خواستند تا در یک اردوی دانشجویی برای متوقف ساختن همکاری این دانشگاه با دانشگاه‌ها و سازندگان تسلیحات اسرائیلی شرکت کنند.

پاسخ تُند سندرز به نتانیاهو

اما با افزایش اعتراضات دانشجویی در آمریکا به جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه، بنیامین نتانیاهو، طرفداران فلسطینی در دانشگاه‌های آمریکا را «یهودستیز» و" اوباش "دانست و با «وحشتناک» خواندن این اعتراضات گفت که تظاهرات «باید متوقف شود.» در مقابل، سناتور ارشد و دموکرات آمریکایی برنی سندرز به اظهارات نخست وزیر اسرائیل که اعتراضات به سیاستهای تل آویو در جنگ غزه را ضدیهودی خوانده واکنش نشان داد.سندرز گفت، «نه آقای نتانیاهو، این (اعتراضات) ضدیهودی یا در حمایت از حماس نیست»؛ اگر نگاه کنیم که دولت افراط گرای شما ۳۴ هزار فلسطینی را کشته و بیش از ۷۷ هزار نفر که ۷۰ درصد آن‌ها زن و کودک هستند را مجروح کرده است.این سناتور ارشد آمریکایی افزود: وقتی با بمباران بیش از ۲۲۱ هزار منزل مسکونی را در غزه تخریب، بیش از یک میلیون نفر را آواره و همه زیرساخت‌های مدنی را نابود می‌کنید این ضدیهودی نیست.

الجزیره نقشه‌ای از دانشگاه‌های آمریکا که در جنبش دانشجویی ضد اسرائیل در روزهای اخیر شرکت داشته‌اند منتشر کرده که این نقشه همچنان در حال تکمیل است.

جمع بندی 

دولت و کنگره آمریکا به رغم مخالفت شدید افکار عمومی خود، در ادوار مختلف به ویژه در روزهای اخیر حمایت‌های گسترده‌ای از جنگ و تجاوز اسرائیل علیه فلسطین کرده‌اند. دولت آمریکا روز پنج‌شنبه ۳۰ فروردین،قطعنامه درخواست عضویت کامل کشور فلسطینی در سازمان ملل متحد را وتو کرد. وتوی این قطعنامه از سوی آمریکا در حالی صورت گرفت که فرانسه، چین و روسیه، سه عضو دائم شورای امنیت و همچنین دو متحد آمریکا یعنی ژاپن و کره جنوبی به پیش‌نویس این قطعنامه رای مثبت داده بودند. همچنین مجلس سنای آمریکا به‌تازگی یک بسته کلان حمایت مالی از اسرائیل را شامل ۲۶میلیارد دلار به تصویب رساند که ۴ میلیارد دلار آن صرف تکمیل سیستم‌های دفاع موشکی اسرائیل خواهد شد.

پس از این اقدامات بود شعله‌های خشم دانشجویان آمریکایی علیه حامیان اسرائیل از جمله در دانشگاه‌های این کشور بالا گرفت.اکنون امواج خروشان اعتراض دانشجویان علیه اسرائیل تقریبا به سراسر آمریکا سرایت کرده است و تظاهرات دانشجویان طرفدار فلسطین به عنوان مهم‌ترین جنبش ضد اسرائیلی تاریخ آمریکا در ده‌ها دانشگاه آمریکا و اروپا با قدرت خواستار پایان یافتن جنگ در غزه، آتش بس و عدم حمایت حاکمان کاخ سفید از صهیونیست‌ها علیه فلسطینیان شده است.

این درحالی است که برخی نمایندگان رسانه‌ها و ناظران بین‌الملل پیش‌بینی کرده‌اند که چادرهای اعتراضی دانشجویان در روزهای آتی بخش‌های بیشتری از آمریکا و اروپا را فرا می‌گیرد.نمایندگان رسانه‌های مختلف گزارش دادند که اعتراضات تحت رهبری دانشجویان آمریکایی و اروپایی، مسالمت آمیز و شعارهای آن‌ها فقط حاوی پیام « فلسطین را آزاد کنید» بوده، اما معترضان با واکنش گسترده از سوی مقام‌های آمریکایی و اسرائیلی از جمله اتهامات یهودی ستیزی روبه‌رو شده‌ و به همین دلیل مورد  سرکوب نیروهای پلیس قرار گرفته‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تجمع دانشجویان گیلان در حمایت از خیزش جهانی دانشجویی
  • اژه ای: جریانات مختلف سیاسی و اجتماعی از این اقدامات و آرای ما، هر کدام بهره‌برداری‌های خود را می‌کنند
  • جلب اعتماد نیروی کار منجر به رشد بهره‌وری می‌شود
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • کنایه بایدن به ترامپ: با یک بچه ۶ ساله رقابت می‌کنم
  • انتقاد بایدن از ترامپ در مهمانی در کاخ سفید
  • هاآرتص: اسرائیل دانشگاه‌های آمریکا را از دست داده است
  • تجمع دانشجویان قزوینی در حمایت از مردم مظلوم غزه
  • مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در نمین به بهره برداری رسید
  • غرب بدون روتوش