Web Analytics Made Easy - Statcounter

شورای انتقالی جنوبی(جدایی‌طلبان) عقب نشینی نیروهایش از مواضع و مراکز نظامی در عدن در جنوب یمن را تکذیب کرد. ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۳۱ بین الملل آسیای غربی نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از شبکه روسیا الیوم، شورای انتقالی جنوبی اعلام کرد تفاهماتی که با ائتلاف عربی(سعودی اماراتی) به دست آمده، بر عقب نشینی نیروهایش از مراکز خدماتی شهر یمن تصریح می‌کند و شامل عقب‌نشینی از مراکز و مواضع نظامی نمی‌شود

نزار هیثم سخنگوی این شورا در گفت‌وگو با رادیو مونت کارلو اظهار داشت واژه عقب نشینی برای اقدامات اخیر شورای انتقالی در عدن صحیح نیست، تفاهماتی که میان شورای انتقالی و ائتلاف(سعودی اماراتی) به دست آمد، فقط مربوط به اماکن و مراکز خدماتی مانند بانک مرکزی، بیمارستان‌ها و مجتمع قضایی در بزرگترین شهر جنوب با هدف تامین امنیت آن در برابر هرگونه نزاع و درگیری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ورود بحران عدن به مرحله‌ای جدید/ تشدید اختلافات هادی و شورای انتقالی وابسته به امارات

هیثم وجود  توافق میان شورای انتقالی و ائتلاف سعودی اماراتی برای تشکیل کمیته فنی مشترک با هدف اداره تاسیسات و مرکز خدماتی را تایید کرد و گفت عملیات تامین امنیت آن تحت نظارت مستقیم ائتلاف خواهد بود تا عدم وجود هرگونه عناصری که ممکن است به امنیت در این مراکز خدشه وارد کند، تضمین شود.

این اظهارات در پی آن بیان می‌شود که ائتلاف سعودی اماراتی از آغاز عقب نشینی نیروهای شورای انتقالی جنوبی به سمت مواضع پیش از آغاز درگیری نظامی میان آن و نیروهای دولت عبدربه منصور هادی رئیس جمهور مستعفی و فراری در این شهر خبر داده بود.

شورای انتقالی که خواهان جدایی و استقلال جنوب یمن از این کشور است، با حمایت‌های امارات توانست در درگیری های اخیر بر تمام شهر عدن مسلط شود که ائتلاف سعودی  اماراتی را بر آن داشت تا تلاش‌های ملموسی برای حل این بحران میان مزدوران خود به کار گیرد.

این در حالی است که شماری از نمایندگان پارلمان وابسته به حکومت عبدربه منصور هادی خواستار اخراج نظامیان اماراتی از ائتلاف سعودی و دیگر مناطق یمن پس از آنچه کودتا در یمن خواندند، شدند.

بر اساس گزارش عربی 21، 9 نفر از نمایندگان یمنی در بیانیه مشترک، عربستان سعودی را مسئول حوادث اخیر شهر عدن دانست و بر ضرورت اینکه عبدربه منصور هادی و معاونش به مسئولیت خود در رویارویی با آنچه در عدن جریان دارد، تاکید کرده اند.

این نمایندگان خواستار مخالفت با تمام اقداماتی شدند که به گفته آنها «کودتاچیان » در عدن اتخاذ کرده، و عدم گفت‌وگو با آنها شده‌ و آنها را شورشی و کودتاچی علیه آنچه دولت مشروع و قانونی(در اشاره به دولت مزدور و مستعفی منصور هادی) خواندند.

اعتراف عربستان به هدف قرار گرفتن میدان بزرگ نفتی الشیبه در عملیات بزرگ پهپادی

یک منبع در بخش نفت عربستان سعودی به عملیات پهپادی یمنی‌ها در تاسیسات نفتی این کشور اعتراف کرد. این منبع اذعان کرد میدان و پالایشگاه نفتی الشیبه وابسته به شرکت نفتی آرامکو در معرض حمله پهپادهای انصارالله قرار گرفته است. این منبع افزود این حمله احتمالا با سه پهپاد صورت گرفت. این منبع که با رویتر گفت‌وگو می‌کرد، مدعی شده است که این حمله تاثیری برکارکنان و تولید نفت و عملیات جاری در این میدان نفتی نداشته است و تنها منجر به بروز آتش سوزی کوچک در میدان نفتی شده که مهار شده است.

درخواست‌ یک سازمان حقوق بشری برای خروج نظامیان سودانی از یمن

خبر دیگر اینکه یک سازمان حقوق بشری از سودان خواست نیروهای نظامی خود را از یمن خارج کند  سازمان حقوق بشری عربی در انگلیس از نیروهای معارض سودان موسوم به ائتلاف نیروهای آزادی و تغییر خواست فورا برای خارج کردن نظامیان سودان از یمن اقدام کنند. این سازمان ، تعداد نظامیان سودان در جنگ یمن را 30 هزار نفر اعلام کرده است.

این سازمان در بیانیه‌ای آورده است نظام سودان از سال 2015 کودکان و مردانی را در مقابل پول سازمان دهی کرد تا در جنگی مشارکت کنند که سبب بدترین فاجعه انسانی در جهان شده است و با وجود انقلاب اخیر در سودان که خواستار آزادی و عدالت شده، شورای نظامی بر باقی ماندن نظامیان در جنگ یمن اصرار دارد.

این سازمان حقوق بشری، پافشاری شورای نظامی حاکم بر ادامه حضور نظامیان سودانی در این جنگ ویرانگر را محکوم کرد، چرا که توافق امضا شده میان نیروهای ائتلاف آزادی و تغییر و شورای نظامی دربرگیرنده هیچ بندی درباره عقب نشینی نظامیان سودانی از یمن نیست، با وجودی که گزارش‌هایی وجود دارد که از جنایات جنگی سخن گفته که نظامیان سودانی علیه ملت یمن مرتکب شده‌اند.

این سازمان خاطر نشان کرد منطقی نیست، انقلابی که به دنبال دولت مدنی و دموکراتیک در میهن است، برای گرفتن اختیارات حکومتی از ارتش درحالی تلاش می‌کند که نیروهای نظامی‌ این کشور در جنگی برای سیطره بر امور ملت دیگر و ظلم به آنها مشارکت کرده‌اند.

سازمان حقوق بشری عربی افزود علت این انحراف، تکیه گروه‌های انقلابی بر مسئله داخلی سودان بدون توجه به فعالیت ها و روابط شورای نظامی با برخی کشورهایی است که ملت هایشان را سرکوب می کنند و در  سرکوب انقلاب‌های مردمی عربی نقش ایفا کرده و برای از بین بردن انقلاب مردم سودان هم تلاش کردند.

این سازمان در بیانیه خود تاکید کرد از همان لحظه ای که گروه های انقلاب، با شورای نظامی، توافق امضا کردند، دیگر مسئولیت جنایاتی که نیروهای سودانی در یمن مرتکب می‌شوند، تنها به مسئولان ارتش منحصر نخواهد بود بلکه مسئولیت آن متوجه غیرنظامیانی که در اداره کشور سودان شرکت می‌کنند، هم  خواهد شد.

سودان در جنگ ویرانگر ائتلاف سعودی  اماراتی علیه ملت یمن از مارس 2015 مشارکت کرده است، هر چند این کشور به طور رسمی تعداد نظامیانش در جنگ را فاش نکرده است، ولی از آمادگی برای اعزام شش هزار نظامی دیگر به یمن خبر داده بود.

انتهای پیام/

R36361/P/S8,90/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "عربستان سعودی" اخبار "یمن"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار عربستان سعودی اخبار یمن اخبار عربستان سعودی اخبار یمن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۹۷۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های میزبانی جام‌جهانی ۲۰۳۴ / دلار‌های نفتی عربستان قرار است چگونه هزینه شوند؟

به گزارش صدای ایران از یورونیوز فارسی،ده سال مانده به زمان برگزاری جام جهانی فوتبال در عربستان سعودی، این کشور مشغول گسترش و بهبود زیرساخت‌های خود برای میزبانی از بزرگترین فستیوال فوتبال ملی در جهان است.

جایی که حکومت پادشاهی باید استادیوم‌ها، هتل‌ها و شبکه‌های حمل و نقل خود را به شکل قابل توجهی بهبود و گسترش دهد. خبرگزاری فرانسه در گزارشی به این مسئله پرداخته و اضافه می‌کند که زیرساخت‌ها دغدغه اصلی این پادشاهی نفت‌خیز نفت است، تنها کاندیدای برگزاری جام جهانی ۲۰۳۴ که به زودی رسما این میزبانی را از سوی فیفا دریافت خواهد کرد.

عربستان صادرکننده نفت خام فاقد منابع نیست، اما برای تلطیف وجهه خود به عنوان یک کشور محافظه‌کار و اسلام‌گرای افراطی تلاش می‌کند با جذب سرمایه‌گذار خارجی این نقیصه را برطرف کند.

این کشور با سرمایه هنگفت ۵۰۰ میلیارد دلار در پروژه شهری آینده‌نگر و بلندپراوزانه نئوم می‌خواهد تصویری از آینده را ارائه نماید. صرف نظر از اینکه این ایده جاه‌طلبانه تا چه اندازه عملی و اجرایی خواهد بود، بیشتر نمایانگر تمایل ولیعهد ماجراجوی سعودی برای نمایش و جلب توجهات جهانی است.


چالش استادیوم‌ها
برای میزبانی جام جهانی ۲۰۲۴ عربستان به ۱۴ ورزشگاه با ظرفیت دست‌کم ۴۰ هزار نفر نیاز خواهد داشت تا بتوانند پذیرای ۴۸ تیم حاضر در جام جهانی باشند، اما در حال حاضر تنها دو ورزشگاه آماده هستند؛ استادیوم ملک عبدالله در جده و استادیوم بین‌المللی ملک فهد که در ریاض در حال بازسازی است.

این کشور که دارای لیگ فوتبال معتبری است حدود ۳۰ زمین دیگر هم دارد، اما بیشتر آنها قدیمی، کوچک و یا احاطه شده توسط پیست‌های دو و میدانی هستند که دیگر در دنیای فوتبال مرسوم نیستند.

یکی از مقامات فدراسیون فوتبال عربستان به خبرگزاری فرانسه می‌گوید: «ما هنوز ده سال در پیش داریم که در طی آن وضعیت استادیوم‌ها به طور اساسی تغییر خواهد کرد.» او که نخواست نامش فاش شود، افزود: «این یک چالش بزرگ است، اما ما بر آن غلبه خواهیم کرد.»

اسکان و حمل و نقل
علاوه بر جام جهانی فوتبال، این کشور بیابانی با جمعیت ۳۲ میلیون نفر میزبان جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۷، بازی‌های آسیایی زمستانی ۲۰۲۹ و همچنین بازی‌های آسیایی ۲۰۳۴ نیز خواهد بود. برگزاری بازی‌های زمستانی در این کشور بیابانی و کویری انتقاد طرفداران محیط زیست را به همراه داشته، اما پادشاهی سعودی می‌خواهد بدون توجه به این انتقادات تمام این فرآیند‌ها را به مدد دلار‌های نفتی طی کند.

قطر همسایه، که میزبان اولین جام جهانی در خاورمیانه در سال ۲۰۲۲ بود، قبل از این رویداد تا ۲۲۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری کرد که زیرساخت‌های مربوطه را نیز شامل می‌شود.


عربستان سعودی در حال حاضر ساخت دو استادیوم جدید را آغاز کرده است: استادیوم بین المللی ملک فهد در قیدیه، پروژه‌ای بزرگ در خارج از پایتخت، و استادیوم دیگری در شهر دمام، در شرق کشور. هر دو این استادیوم‌ها قرار است دو سال دیگر افتتاح شوند.

به گفته یک مقام سعودی، طراحی یک استادیوم جدید در دیریه در نزدیکی ریاض نیز از پیش تصویب شده، در حالی که رسانه‌های محلی گفتند که مناقصه‌های ساخت و توسعه زمین‌های فوتبال به‌زودی به ارزش ۲.۶۹ میلیارد دلار آغاز می‌شود.

اما این کشور تنها به استادیوم‌ها نیاز ندارد و حمل و نقل و اسکان طرفداران هم در شهر‌های میزبان این مسابقات یعنی در ریاض، جده، دمام و اب‌ها و همچنین در قیدیا و نئوم نیز حائز اهمیت است.

حسین ماهران، معمار، در کنفرانسی درباره طراحی و ساخت استادیوم که در ماه فوریه در ریاض برگزار شد، به خبرگزاری فرانسه گفت: «عواملی مانند اسکان و حمل و نقل عمومی در داخل و بین شهر‌ها هنوز باید توسعه یابد. اما واضح است که پادشاهی قاطعانه به این راه متعهد است.»

چالش عمده آب و هوا
گرما، در کشوری که دمای هوا در تابستان از ۴۰ درجه سانتیگراد فراتر می‌رود، چالش دیگری برای کشور میزبان است، اگرچه یاسر المصحال، رئیس فدراسیون فوتبال عربستان سعودی سال گذشته گفت که پادشاهی آماده است تا این رویداد را در تابستان مانند زمستان برگزار کند.


رضوان درویش، رئیس شرکت تهویه مطبوع عربستان سعودی گرین ایر به خبرگزاری فرانسه می‌گوید: «در حال حاضر برنامه‌های خنک کننده برای سه ورزشگاه مورد استفاده لیگ عربستان وجود دارد که ستاره‌های جهانی مانند کریستیانو رونالدو و نیمار را به خود جذب کرده است.»

فراتر از زیرساخت‌های فیزیکی، عربستان سعودی همچنین باید منابع انسانی لازم برای مدیریت سایت‌ها، از امنیت گرفته تا نظافت، از جمله تهیه بلیط و پذیرایی را نیز در نظر بگیرد.

لی کولیر، از گروه مشاوره STRI، با برآورد این که کشور خلیج فارس به جای واردات نیروی کار به دنبال آموزش سعودی‌ها خواهد بود، تاکید کرد که این یک چالش بزرگ خواهد بود.

در فاصله یک دهه مانده تا زمان برگزاری جام جهانی فوتبال در عربستان سعودی این کشور با چالش‌های قابل توجهی رو به رو خواهد بود که امیدوار است به مدد دلار‌های نفتی، مدیریت و مشاوره خارجی و همچنین تربیت نیروی انسانی مناسب بتواند از پس آن برآید.

دیگر خبرها

  • آیا جنگ سرد بعدی یک مسابقه ازدحام پهپادی خواهد بود؟
  • بلاروس: ناتو باعث سلطه آمریکا بر اروپا شده و گسترش آن را نمی‌پذیریم
  • چالش‌های میزبانی جام‌جهانی ۲۰۳۴ / دلار‌های نفتی عربستان قرار است چگونه هزینه شوند؟
  • اردوغان: نتانیاهو شبیه هیتلر است/ عربستان سعودی: تداوم ارتکاب جنایات جنگی از سوی نیروهای اشغالگر اسرائیلی در غزه را محکوم می کنیم/ حزب الله مقر تیپ گولانی در عکا را هدف حمله پهپادی قرار داد/ رسانه صهیونیستی: داستان حقیقی این است که ما آنگونه که نتانیاهو م
  • راهبرد اصلاح طلبان برای مدیریت فضای داخلی مجلس دوازدهم/اعتراف تلویحی هم میهن: آشوب‌های ۷۸ کار دوستان ما بود!
  • ۹۰ هزار شهروند ایرانی عازم حج امسال می شوند
  • ملک سلمان را به بیمارستان بردند
  • پادشاه سعودی به بیمارستان منتقل شد
  • ۹۰ هزار شهروند ایرانی عازم حج امسال خواهند شد
  • سفیر ایران: امسال ۹۰ هزار ایرانی عازم حج خواهند شد