Web Analytics Made Easy - Statcounter

زهرا سعیدی نماینده مبارکه در مجلس شورای اسلامی در نشست فراکسیون جوانان با مدیران سازمان کوثر گفت: جا دارد الگوی جوانگرایی سازمان اقتصادی کوثر به فراکسیون آمده و روی آن بحث شود. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، زهرا سعیدی نماینده مبارکه در مجلس شورای اسلامی در نشست فراکسیون جوانان با مدیران سازمان کوثر گفت: جا دارد الگوی جوانگرایی سازمان اقتصادی کوثر به فراکسیون آمده و روی آن بحث شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سعیدی خطاب به اسکندری مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر افزود: روی کمک فراکسیون جوانان حساب کنید و پیشنهاد می‌کنم باب چاپ یک کتاب با محتوای تجربیات مدیران جوان این سازمان باز کرده و آن را مکتوب و محفوظ کنید.

هاجر چنارانی نماینده مردم نیشابور در این نشست با تشکر از مدیران خراسانی گفت: ما یادمان نرفته که چطور مهندس اسکندری توانست خودکفایی گندم را برای دور اول ایجاد کند و به این بهانه تشکر دارم.
چنارانی با اشاره به اقتصادی مقاومتی گفت: بحث آمایش سرزمینی موضوع مهمی است که رهبر معظم انقلاب نیز تاکید فراوانی روی آن دارند و خواهش دارم با تیم جوان سازمان اقتصادی کوثر آن را پیگیری کند.
وی خطاب به اسکندری مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر گفت: در نیشابور بواسطه شرایط جغرافیایی آن آمادگی پرورش دام را داریم.
چنارانی افزود: باید مشی جامعه را به سمتی ببریم که کمترین استفاده از بازنشستگان را داشته باشیم و از این افراد در حوزه مشورت بهره بگیریم.

ساعی نماینده مردم تبریز نیز در این نشست با تشکر از اسکندری گفت: ان شاءالله جوانگرایی این سازمان ادامه داشته باشد و از جوانان در حوزه بنگاه داری بهره‌مند شویم.
وی گفت: فراکسیون جوانان در مجلس آماده است برای رسیدن سازمان اقتصادی کوثر به جایگاه عالی خود هر کمکی بتواند انجام دهد.

طباطبایی نژاد نماینده مردم اردستان در مجلس شورای اسلامی گفت: روحیه ریسک پذیری و جوانگرایی در سیره اهل بیت عصمت و طهارت هم وجود داشته است و آنچه مهم است توجه به میزان بهره وری از حضور این جوانان است، چرا که بعضا مجموعه‌های دولتی بهره وری مناسبی ندارند.

اسکندری مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر پس از صحبت‌های طباطبایی نژاد گفت: سه مورد از مجموعه‌های سازمان اقتصادی کوثر در تالار فرابورس حضور دارند. در سال ۸۸ کل سازمان ۴۰۳ میلیارد تومان ارزش گذاری شده بود، ولی الان فقط مجموعه کشاورزی ما ۸ هزار میلیارد تومان قیمت گذاری شده است.

عباس گودرزی نماینده مردم بروجرد نیز به ایراد سخن در این نشست پرداخت و باتشکر از برگزاری جلسه گفت: مسولان اگر ببینند نیروی جوان مفید فایده است، استفاده از آن شرط عقل است.
وی گفت: در شرایطی رهبر معظم انقلاب به جوانگرایی توصیه می‌کنند که برخی به سیاه نمایی علیه نظام می‌پرداختند و حتی برخی صاحب منصبان کشور نیز به این نتیجه رسیده بودند که کشور به بن بست رسیده است. حال آنکه رهبری با بیانیه گام دوم فرمودند: ما با جوانگرایی تازه میخواهیم قدم جدیدی برداریم.
گودرزی با اشاره به انفعال برخی مسولان گفت: کار‌های کوچک و بزرگ با روحیه انقلابی اثربخش خواهد بود.
وی خطاب به مدیران جوان سازمان اقتصادی کوثر گفت: پیشنهاد می‌کنم اردوی جهادی راه بیاندازید و با حضور در مجموعه‌های رو به ورشکستگی به آن‌ها مشاوره بدهید تا بتوانند مجدد سرپا شوند.

احسان قاضی زاده هاشمی نماینده مردم فریمان با تبریک دهه امامت و ولایت و عید غدیر خم با توضیح فرآیند جوانگرایی در مجلس دهم گفت: افزایش وام ازدواج جوانان و الزام به آزمایش ژنتیک پیش از ازدواج از جمله دستاورد‌های ما بود. مهم‌ترین اقدام ما در جوانگرایی به نتیجه رسیدن و اجرای قانون منع بکارگیری بازنشستگان بود.
نماینده مردم فریمان گفت: متولدین دهه پنجاه تا هشتاد پنجاه میلیون از جمعیت کشور را تشکیل می‌دهند و بایستی فرایند انتقال امورات به جوانان بدون تنش بین نسلی باشد و خدایی نکرده نگاه این نباشد که کار به مشتی جوان واگذار شود.
قاضی زاده هاشمی افزود: در جوانگرایی دنبال این نبودیم تا آقازاده‌ها و صاحبان ژن خوب کار‌ها را بدون صلاحیت کارشناسی و فنی بگیرند، بلکه معیار ما شایسته گزینی بوده است.
وی با بیان اینکه پیرمدیران عامل بسیاری از مشکلات کشور است، گفت: هدف غایی جوانگرایی همان کلید واژه گام دوم یعنی ما می‌توانیم هست.

سید فرید موسوی رئیس فراکسیون جوانان مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم تهران با تبریک عید غدیر خم گفت: حضور جوانان و مدیران دهه شصتی و هفتادی در سازمان موپر بسیار مبارک است، اما هدف صرفا تغییر نسل نیست که صرفا دهه هفتادی جایگزین دهه هفتادی شود، بلکه تلاش ما باید برای تغییر رویکرد‌ها و سازوکار‌های اجرایی در کنار تغییر سن مدیران باشد.
موسوی با بیان اینکه باید بررسی کنیم که کدام روند و زیرساختی که زمینه فساد را ایجاد میکرد را تغییر داده ایم، گفت: یکی از وظایف ما توجه به نسل بعد از خودمان نیز هست که برای آن‌ها چه کرده ایم و چه تفاوتی با مدیران ابتدای انقلاب می‌خواهیم داشته باشیم.

پاپی زاده نماینده مردم دزفول با ابراز خرسندی از حضور در جلسه گفت: فراکسیون جوانان همواره یکی از فراکسیون‌های فعال مجلس در برنامه‌های مختلف است که پتانسیل خ. ترابی علی: وبی برای حمایت از ایده‌های جمع حاضر دارد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: زهرا سعیدی سعیدی مجلس گام دوم انقلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۹۸۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهیه پیش نویس سند عملیاتی تحقق شعار سال در خراسان شمالی

به‌گزارش خبرگزاری صدا وسیما خراسان شمالی؛ مرتضی بهزادفر با حضور در نخستین برنامه زنده رصد شبکه اترک در سال جاری، با بیان اینکه طی سال‌های اخیر مقام معظم رهبری نامگذاری شعار سال را با نگاه عالمانه با محوریت اقتصاد قرار داده اند، گفت: مشارکت مردم و مردمی سازی اقتصاد بسترساز جهش در اقتصاد خواهد بود.
وی افزود: براساس ابلاغ سیاست‌های کلی در هر دو مورد بر موضوعات کلیدی نظیر پیشرفت اقتصادی توام با عدالت و مردمی سازی اقتصاد به عنوان هسته‌های اصلی و نقش مردمی به صورت ویژه تاکید شده است.

تعاونی‌ها به عنوان الگوی اصلی مردمی سازی اقتصاد
بهزادفر با بیان اینکه در برنامه پنجم و ششم توسعه توجه به سهم تعاونی‌ها به عنوان الگوی اصلی مردمی سازی اقتصاد تاکید شد، اما توفیق زیادی در این حوزه وجود نداشته است، ابراز امیدواری کرد: با سیاست‌های کلان و برنامه ریزی‌هایی که اکنون در زمینه مردمی سازی انجام شده و تاکیدات مقامات عالی رتبه کشور بر تدوین سند اجرایی یکساله زمینه تحقق این مهم در استان و کشور فراهم شود.

رشد اقتصادی استان بر اساس شعار
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان به ابلاغ بخشنامه در قالب تدوین سند از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور به استان‌ها برای تحقق جهش تولید با مشارکت مردم اشاره کرد و افزود: در این برنامه بر رشد اقتصادی استان بر اساس شعار سال، شیوه‌ها و راهکار‌های مشارکت حداکثری مردم، فعالان اقتصادی و نخبگان، برنامه رشد اقتصادی، حفظ محیط زیست، حمایت از توسعه و تجاری سازی فناور‌های راهبردی، توجه به زنجیره‌های ارزش صنایع استان و توجه به نقش آفرینی پارک علم و فناوری و ظرفیت نخبگان و صنایع خلاق و... تاکید شده است.

احیای واحد تعطیل و توسعه تعاونی‌ها
وی ادامه داد: در این سند بر احیای واحد‌های راکد و نیمه تعطیل، توسعه تعاونی ها، مشارکت صندوق ها، بانک‌های خصوصی، بیمه‌ها و ابزار و شیوه‌های نوین تامین مالی و اتمام طرح‌های نیمه تمام که نقش پیشران اقتصادی در استان دارند نیز توجه ویژه شده است.

تهیه هشت بسته، محور اساسی جهش تولید در استان
بهزادفر اضافه کرد: برنامه رشد اقتصادی استان بر اساس شعار سال و همسو با سیاست‌های کلی برنامه هفتم پیشرفت و سند آمایش در برنامه اولیه پیشنهادی و عملیاتی این سازمان در قالب ۸ بسته، محور اساسی جهش تولید در استان تهیه شده است.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گفت: رویکرد سازمان برنامه و بودجه، برنامه ریزی برای انجام اقداماتی است که قابلیت اجرایی یک ساله داشته باشد تا نتیجه این اقدامات زودتر به منصه ظهور برسد.
توانمند سازی جوامع محلی در روستا‌های استان
بهزادفر در بخش دیگر سخنان خود با بیان اینکه توجه به توانمند سازی جوامع محلی در روستا‌های استان به صورت ویژه در دستورکار قرار گرفته است، افزود: ۳۰ درصد اقتصاد مردم استان وابسته به روستا است و فعالیت بخش کشاورزی برای استان یک محور مهم رونق اقتصادی و زمینه مشارکت مردم با رویکرد تحقق شعار سال است.
وی تصریح کرد:در همین راستا توسعه اشتغال و اجرای طرح توان افزایی جوامع محلی مورد توجه جدی قرار گرفته است و تاکنون سند توسعه اشتغال برای ۵۰۰ روستای استان اجرا شده است.

دیگر خبرها

  • ضرورت تسهیل و رفع موانع تولید در تحقق شعار سال
  • راه حل برون رفت از مشکلات کشور ایمان به شعار ما می‌توانیم است
  • اجرای سند توسعه اشتغال در ۵۰۰ روستای خراسان شمالی
  • تهیه پیش نویس سند عملیاتی تحقق شعار سال در خراسان شمالی
  • دهه نود بدترین دهه زندگی مردم بود
  • افزایش ضریب امنیت غذایی ایرانیان با خودکفایی در تولید لاین مرغ آمین
  • نهایت تاثیر گذاری را در اجرای شعار سال خواهیم داشت
  • اجرای ماده ۶۵ احکام دائمی توسعه کشور، راهگشای تولید در منطقه آزاد ماکو
  • وعده سازمان بازرسی منطقه ۳ برای رفع مشکلات تولیدکنندگان
  • تلاش خود را برای رفع مشکلات تولیدکنندگان به کار می‌گیریم