Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام قمی با بیان اینکه اتفاقا تلاقی نیروی جوانی و مدیریت آن با سیاست‌های اقتصاد مقاومتی بسیار نیکوست، گفت: جوانان بهتر می‌توانند فرهنگ مقاومتی را ایجاد کنند.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با حضور در نشست فراکسیون جوانان با مدیران سازمان اقتصادی کوثر با اشاره به اینکه مشاهده زحمات افرادی که برای مردم و انقلاب زحمت می‌کشند شرط انصاف و مروت است، گفت: در حق کرامت و بزرگواری مردم بسیار راه مانده تا کسی بگوید ما کارمان را انجام دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به اصرار برخی برای کسب اجازه مبارزه مسلحانه از امام راحل ره و پس زدن این رویکرد مسلحانه از سوی ایشان گفت: امام با این رویکرد مخالفت داشت و حتی اجازه ایجاد حزب را هم ندادند و فرمودند: مدل کاری ما با کل دنیا متفاوت است و باید بومی خاص خودمان را پیدا کنیم.
وی با اشاره به تفاوت رویکرد فرهنگ ایرانی و اسلامی گفت: در اقتصاد هم باید همسو با این فرهنگ عمل کنیم و همانگونه که امیرالمومنین فرمودند: دست به زانو بگیریم و از جای برخیزیم.
حجت الاسلام قمی با اشاره به درهم تنیدگی عجیب فرهنگ و اقتصاد گفت: مسیر گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی از سوی رهبر معظم انقلاب به تدریج بیان شد و زمانی آغازین گام آن بیان شد که چشم امید همه به خارج از کشور بود و پس از به ثمر نشستن برجام اتفاقا بر آن اصرار شد.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با بیان اینکه یکی از ویژگی‌های هویت انقلاب ما جوانگرایی بود گفت: مسئله جوانگرایی حتی از زمان حضرت علی علیه السلام مطرح بود که اتهام ایشان همان جوان بودنشان بود.
حجت الاسلام قمی با بیان اینکه اتفاقا تلاقی نیروی جوانی و مدیریت آن با سیاست‌های اقتصاد مقاومتی بسیار نیکوست، گفت: جوانان بهتر می‌توانند فرهنگ مقاومتی را ایجاد کنند، چرا که جوان دارای ویژگی‌هایی از جمله صراحت و خوش حوصلگی است.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در خاتمه گفت: مدیران جوان در تبیین اقتصاد مقاومتی از همه حتی از من طلبه هم مفید به فایده‌تر هستید.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: قمی حجت الاسلام قمی سازمان تبلیغات جوانگرایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۹۸۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نخستین نشست شورای رابطین امور بانوان و خانواده استان اصفهان در سال ۱۴۰۳ با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی، عاصمه قاسمی مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده در سالن امیرکبیر دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان برگزار شد.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده در این نشست با اشاره به اثرگذاری استادان زن در جامعه اظهار کرد: شبکه بانوان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی در سه سطح استادان، کارکنان و دانشجویان؛ شکل گرفته است که اهدافی همچون راهبری شبکه بانوان فرهیخته دانشگاه، توانمندسازی تخصصی شبکه بانوان فرهیخته دانشگاه؛ هماهنگی و نظارت بر عملکرد شورا‌های راهبری استان‌ها، هماهنگی و نظارت بر عملکرد مسئولین استان‌ها؛ ایجاد بستر تعاملی با فعالان حوزه زنان و خانواده داخل و خارج از دانشگاه را در دستور کار دارد.

قاسمی با بیان اینکه امور زنان و خانواده باید در امور دانشجویان خانم، با قوت وارد شوند، ادامه داد: ویژگی و فطرت نهادینه شده بانوان در آموزش و تعلیم و پرورش، به لحاظ پارامتر انتقال مفاهیم و دارا بودن مؤلفه‌ها و خصایص ذاتی همچون مهرورزی، صبوری و خستگی ناپذیری که خداوند در زن برای مادری قرار داده است، در شغل بسیاری از اساتید خانم تبلور یافته است.

وی با اشاره به هدف اساسی آموزش عالی خاطرنشان کرد: بانوان در هر رشته و مقطعی که تدریس می‌کنند، اهتمام ویژه‌ای را صرف صلح‌گرایی در محیط‌های سخت و ستیزه‌جو می‌نمایند. چنین معلمانی به ترویج فرهنگ تعامل، صلح و مدارا می‌پردازند و با گفتار و کردار خود، آموزش می‌دهند.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان هم با اشاره به دغدغه استادان هیئت علمی، تصریح کرد: جامعه چه تفاوتی بین زنان موفق و موثر در دنیای امروزی قائل شده است؟ پیامد حضور زنان موثر در جایگاه علمی، تا چه حد انفاق افتاده است؟ برای رشد هوش و نبوغ لازمه زنان در حوزه تعلیم و تربیت، چه تسهیلاتی درنظر گرفته شده است؟

نرگس عطریان با تأکید بر نیاز‌های بانوان در دانشگاه آزاد اسلامی تبیین کرد: فعالیت‌های ورزشی، جبران مشکلات ارگونومی و ساعات کار زیاد، برنامه‌های کمک آموزشی فرزندان، توانمندسازی شایستگی‌های فرهنگی در زنان، ازجمله موارد مهمی است که باید نسبت به آن توجه ویژه داشت.

در پایان این نشست، از بانوان هیئت علمی برگزیده و افتخارآفرین در عرصه‌های مختلف علمی، پژوهشی و تحقیقاتی با حضور دکتر طهرانچی ریاست دانشگاه آزاد، محمدعلی نادی معاون علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد، نجفی رییس دانشگاه آزاد استان، محمد باقری معاون هماهنگی و برنامه‌ریزی استان و سایر مسئولان استانی تقدیر شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پاسخ رهبر انقلاب به نامه رییس سازمان تبلیغات
  • پاسخ رهبر انقلاب به نامه رییس سازمان تبلیغات اسلامی: کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کارهای اسلامی و جهادی است
  • پاسخ رهبر انقلاب به نامه رئیس سازمان تبلیغات اسلامی درباره یک طرح
  • عکس/پاسخ رهبر انقلاب به نامه رئیس سازمان تبلیغات اسلامی
  • ۳۳۰ عنوان برنامه طی هفته بسیج سال جاری در کرمانشاه اجرا می‌شود
  • شش مولفه اقتصاد مقاومتی متعلق به مردم است 
  • قاسمی: استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • اولویت مجلس آینده «اقتصاد» و «فرهنگ» خواهد بود
  • اعطای نشان ملی به شرکت آرد هشترود