Web Analytics Made Easy - Statcounter

بزرگترین مرکز نگهداری و کنترل سگ های بلاصاحب جنوب غرب کشور به بهره برداری رسید.

به گزارش ایمنا به نقل از سایت شهرداری اهواز، رییس سازمان مدیریت پسماند شهرداری در این خصوص گفت: این مرکز با متراژ حدودا ۷ هزار متر مربع در نزدیکی صفیره راه اندازی شده است و بعد از مرکز کرج دومین مرکز نگهداری سگ های بلاصاحب مجهز کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدرضا قنواتی با بیان اینکه ماهانه ۶۰ قلاده سگ در این مرکز واکسینه و تحت عمل عقیم سازی قرار می گیرند، افزود: هزینه نگهداری و واکسینه شدن هر یک از سگ های بلاصاحب حدود یک میلیون تومان محاسبه شده است که با توجه به وجود ۶ الی ۷ هزار سگ بلاصاحب طی گزارشات دریافت شده، شهرداری به تنهایی قادر به انجام این کار نیست.

وی ادامه داد: این مرکز با تجهیزات کامل ساخته شده و شامل اتاق عمل، داروخانه، سیستم تهویه و دفع فاضلاب است. همچنین سگ های نر و ماده پس از انجام عملیات عقیم سازی و واکسینه شدن به همان محلی که جمع آوردی شده بودند بازگردانده می شوند.

رییس سازمان پسماند شهرداری اهواز خاطر نشان کرد: رها سازی سگها از این مرکز پس از پایان عملیات عقیم سازی به این دلیل است که آنها دیگر رفتار ستیزه گونه ندارند و پس از واکسینه شدن احتمال انتقال بیماری در آن ها به صفر می رسد.

وی با تاکید بر همکاری برخی نهادهای مربوطه در خصوص جمع آوری، نگهداری و عقیم سازی سگهای بلاصاحب، گفت: جمع آوری هرچه سریع تر سگ های بلاصاحب احتیاج به همکاری همه جانبه دارد، محیط زیست، علوم پزشکی، دامپزشکی، فرمانداری، نیروی انتظامی و بهداشت نسبت به این مهم بی تفاوت نباشند.

مدیر عامل سازمان پسماند شهرداری اهواز ادامه داد: متاسفانه باید گفت تا کنون میزان همکاری دانشگاه علوم پزشکی که نقش بسزایی در این خصوص دارد صفر بوده است.

وی از راه اندازی صفحه ای مجازی در آینده ای نزدیک برای در اختیار گذاشتن سگ مورد نیاز عموم به ویژه کشاورزان جهت نگهبانی مزارع، خبر داد و اظهار کرد: پیش از تهیه این صفحه، شهروندان می توانند با مراجعه حضوری نسبت به تهیه سگ های مورد نیاز خود اقدام و از سگ های واکسینه و عقیم شده استفاده کنند.

مدیر عامل سازمان پسماند شهرداری اهواز به حمایت جدی شهردار اهواز برای کنترل سگهای بلاصاحب به روش بهداشتی و علمی اشاره کرد و گفت: شهردار اهواز راه علمی جمع آوری سگ های بلاصاحب را برگزیده و روش اتلاف سگ ها را ممنوع کرده است.

قنوانی به مناطق شناسایی شده برای جمع آوری سگ های بلاصاحب اهواز اشاره کرد و گفت: پارک شهروند، آخر آسفالت، اکباتان، ملاشیه، سپیدار، سیصد دستگاه مناطقی است که شناسایی شده است.

وی با اشاره به دو روش مربوط به کنترل جمعیت سگهای بلاصاحب ، تصریح کرد: از سال ۱۳۸۸توسط وزارت کشور دستور عملی برای کنترل جمعیت سگ های بلاصاحب به شهرداری ها ابلاغ شد، که شامل روش سنتی و علمی بوده است.

رییس سازمان پسماند شهرداری اهواز ادامه داد: بکارگیری روش سنتی به کشتار سگ ها منتهی می شود که سگ کُشی روشی صحیح نیست و باید از روش علمی و بهداشتی جمع آوری سگ ها که همان روش عقیم سازی است استفاده کرد.

کد خبر 386171

منبع: ایمنا

کلیدواژه: اهواز شهرداري اهواز سگ های ولگرد شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۹۹۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مترو قم به ایستگاه پایانی بهره‌برداری نزدیک می‌شود

معاون برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم گفت: مرحله نخست مترو قم به مراحل پایانی رسیده و اگر واگن تأمین شود، آماده بهره‌برداری است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، مجید محمدرضا خانی گفت: در  سال 1402 پروژه‌هایی همچون ایستگاه آتش‌نشانی مادر و ساختمان جدید شورای اسلامی شهر قم به پایان رسید.

وی از آغاز مجدد پروژه مجموعه فرهنگی ورزشی امام موسی صدر که یکی دو سال مسکوت مانده بود، خبر داد و افزود: تقاطع غیرهمسطح فردوسی صدوق با مبلغ 100 میلیارد تومان آغاز شد که سال 1403 به پایان می‌رسد.

 معاون برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم با بیان اینکه ایمن‌سازی کمربندی امام علی (ع) به مراحل نهایی رسیده است، تصریح کرد: تقاطع نیک‌اندیش نیز در سال 1402 آغاز شد و در حال اجرایی شدن است.

 محمدرضاخانی با اشاره به اینکه تقاطع غیرهمسطح نماز و شهدای پرواز در سال 1402 به بهره‌برداری رسید، گفت: اجرای بخشی از پروژه مسیر دسترسی تقاطع غیرهمسطح شهدای سلامت از دیگر اتفاقات سال 1402 بود.

 وی با تأکید بر اینکه مرحله نخست مترو به مراحل پایانی رسیده و اگر واگن تأمین شود، آماده بهره‌برداری است، ادامه داد: تملک خانه تاریخی توکلی برای احداث خانه‌موزه با هدف ارتقای فرهنگ تاریخی شهر و تقویت تاریخچه هیئت‌های مذهبی در شهر قم از دیگر اتفاقات سال 1402 بود.

 معاون برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم با اشاره به پروژه پارکینگ چهل‌اختران، اذعان کرد: این طرح از اواخر سال 1401 آغاز شد، سال 1402 تملک آن به پایان رسید و عملیات عمرانی آن در روزهای ابتدایی سال جاری تمام شد.

 محمدرضاخانی با اشاره به اتمام پروژه بزرگ بلوار جعفر طیار (ع) اضافه کرد: این بلوار با 50 سال قدمت در طرح‌های توسعه شهری قم، سال 1402 به بهره‌برداری رسید که خبر خوبی برای شهروندان بود.

 وی با تأکید بر پیگیری تملک برای تعریض محور دروازه ری و بهسازی این محله بر اساس طرح تفصیلی در سال 1402 گفت: بخش مهمی از این پروژه انجام‌ شده است و سال 1403 به اتمام می‌رسد.

 معاون برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم با اشاره به پروژه ساماندهی قبرستان نو و احداث باغ مزار مشاهیر، افزود: این طرح نیز سرعت خوبی داشته است و اوایل سال جاری به اتمام می‌رسد.

 محمدرضاخانی با اشاره به وجود 1029 ردیف بودجه و 2000 پروژه در بودجه 1402 شهرداری قم افزود: این پروژه‌ها با پیشرفت فیزیکی 90 درصدی در اختیار شهروندان قرار گرفت.

به گزارش تسنیم، خط یک متروی قم به طول 14.8 کیلومتر و 14 ایستگاه عبوری در حال احداث است. مرحله نخست خط یک مترو قم در قالب 6 ایستگاه حدفاصل قلعه کامکار تا میدان مطهری قرار دارد.

همچنین خط 2 مترو نیز به طول 28 کیلومتر از اراضی 560 هکتاری طرح نهضت ملی مسکن در شهرک پردیسان آغاز شده و در محدوده میدان 72 تن و بلوار شهید خداکرم به پایان می‌رسد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برنامه امسال شهرداری تهران برای مترو چیست؟
  • بهره برداری ازهشت طرح آموزشی، خدماتی و رفاهی دانشگاهی کاشان
  • جمع‌آوری ۱۵۰ سگ بدون صاحب از سطح نصیرشهر
  • مترو قم به ایستگاه پایانی بهره‌برداری نزدیک می‌شود
  • کمربندی نسیم شمال بدون قطع یک‌ درخت احداث شد
  • بهبود خدمات‌رسانی شهرداری تبریز با بهره‌برداری از مرکز کنترل ترافیک و مدیریت بحران
  • زنگ خطر سگ‌های بلاصاحب و صاحب‌دار در جنوب کرمان به صدا در آمده است
  • کرج برای نگهداری از سگ‌های بلاصاحب جای کافی ندارد
  • بهره‌برداری از ۱۳ پروژه ورزشی تا پایان اردیبهشت ماه در تبریز
  • ‌۱۷۰ میلیارد ریال، هزینه کنترل جمعیت سگ‌های ولگرد بر دوش شهرداری گرگان