Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- تصویب قانونی جدید در مورد سوء استفاده جنسی کودکان در آمریکا به انتقال بیش از ۴۰۰ پرونده به دادگاه‌های نیویورک منجر شده است. تاریخ انتشار: 22:00 - 26 مرداد 1398 - کد خبر: ۵۴۲۳۳۹ به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان،  یک مقام دادگاه ایالتی آمریکا می‎گوید که بیش از ۴۰۰ مورد پرونده به عنوان بخشی از قانون جدید در خصوص سوء استفاده جنسی کودکان در دادگاه‌های نیویورک تشکیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش سی‎ان‎ان، قانون کودکان قربانی در نیویورک که  فوریه به تصویب رسید به قربانیان بزرگسالی که در کودکی مورد آزار و اذیت جنسی قرار گرفتند فرصتی یک ساله می‌دهد تا از متخلف و یا نهاد مربوطه شکایت کند.     لوسیان کالفن سخنگوی دادگستری نیویورک می‎گوید در داخل  شهر نیویورک ۱۶۹ پرونده، در خارج از شهر نیویورک ۲۵۸ پرونده دیگر و در کل ۴۲۷ پرونده سوء استفاده جنسی از کودکان تشکیل شده است.   بیشتر بخوانید: واکنش واتیکان به سوء استفاده جنسی صدها کشیش آمریکایی از کودکان 
سیستم دادگاه ایالتی ۴۵ قاضی را منحصراً برای بررسی به شکایات در نظر گرفته است.       از ۴۵ قاضی در نظر گرفته شده ۱۲ نفر از آن‌ها در نیویورک به بررسی شکایات می‌پردازند.   انتظار می‌رود دادخواست‌ها در مورد گزارش‌های موارد سوء استفاده جنسی در کلیسا‌های نیویورک، دانشگاه راکلفر، سربازان آمریکا، جفری اپستین دلال جنسی آمریکایی و بسیاری از موارد دیگر ارائه شود.
قاضی لارنس مارکس می‎گوید "پرونده‌های احیا شده در مورد قربانیان بسیار مهم هستند و بسیاری از مسائل حقوقی را به چالش می‌کشند و باید در اسرع وقت به طور مداوم در سراسر کشور بررسی شوند. "
علت تصویب این قانون آن است که بسیاری از قربانیان سوء استفاده جنسی کودکان به دلیل شرم و ترس سال‌ها این موضوع را پنهان نگه می‌دارند و چیزی از حادثه بر زبان نمی‌آورند.
حجم زیاد شکایات ارائه شده به دادگاه‌های آمریکا در مورد سوء استفاده جنسی از کودکان نشان دهنده معضل ریشه‌ای در این کشور است.


انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: شکایت سوء استفاده جنسی کودکان نیویورک آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۹۹۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابتلای ۶ نفر به تب کریمه کنگو در این استان

آفتاب‌‌نیوز :

رئیس گروه بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه در سال گذشته ۷۷ مورد تب کریمه کنگو در کشور شناسایی شده است، گفت: در سال جاری نیز تاکنون ۶ مورد بیمار در استان سیستان و بلوچستان داشته‌ایم که متاسفانه یک نفر از این مبتلایان فوت شده است.

«محمدرضا شیرزادی» رئیس گروه بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفت‌وگو با ایلنا درباره شیوع بیماری تب کریمه کنگو گفت: تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یک عفونت ویروسی است که از طریق گزش کنه بین دام‌ها گسترش می‌یابد، اما در دام‌ها علائم خاصی را ایجاد نمی‌کند تا دامدار متوجه شود که دام مبتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو است.

وی ادامه داد: ویروس تب خونریزی دهنده کریمه کنگو به مدت یک هفته در بدن دام می‌ماند و اگر در این مدت دام ذبح شده و قطعه قطعه شود، خطر انتقال این ویروس به کسی که این دام را ذبح کرده و یا گوشت تازه آن را قطعه قطعه کرده است وجود دارد. از سوی دیگر گزش کنه آلوده هم می‌تواند باعث انتقال بیماری به انسان شود.

رئیس گروه بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: یک یا دو هفته بعد از انتقال ویروس علائم بیماری پدیدار می‌شود که معمولا هم با تب شدید همراه است. یک معضل بزرگ در بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو این است که اگر این بیماری در افراد به موقع تشخیص داده نشود و درمان نشوند به دنبال تب، بدن درد و سردرد علائم دیگری مانند خونریزی در فرد نیز ظاهر می‌شود و ممکن است دچار خونریزی از بینی، خونریزی زیر پوستی، استفراغ خونی، اسهال خونی و… شود و این خون آلوده ممکن است باعث انتقال بیماری به سایر افراد در تماس با او شود. بنابراین یکی دیگر از راه‌های مهم انتقال این بیماری انتقال از فرد مبتلا به افراد سالم است.اگر در بیمارستان احتیاطات خاص در مورد بیمار انجام نشود، خطر انتقال بیماری به کارکنان بیمارستان، پرستاران و پزشکان منتقل می‌شود.

وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ نیز ۷۷ مورد مبتلا تشخیص داده شد و شش مورد منجر به فوت گردید. تاکنون نیز ۵ مورد مبتلا به تب خون‌ریزی‌دهنده کریمه کنگو را در استان سیستان و بلوچستان داشته‌ایم که یک مورد هم فوت شده است. این موارد به دنبال ذبح دام و قطعه قطعه کردن گوشت آن‌ها آلوده شده اند.

رئیس گروه بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر تاکید کرد: ذبح دام در کشتارگاه مانع از گسترش بیماری در جامعه می‌شود.

دیگر خبرها

  • رئیس جمهوری با حدود یکصد اتهام
  • پرونده مافیایی در دنیای ایجنت‌ها؛ وقتی کمیسیون انتقال منجر به تهدید می‌شود
  • بازداشت صدها نفر از حامیان فلسطین در نیویورک
  • ترامپ: پلیس باید دانشجویان مخالف اسرائیل را به شدت سرکوب کند
  • ترامپ: پلیس باید دانشجویانی که مخالف (نسل‌کشی) اسرائیل در غزه هستند را به شدت سرکوب کند
  • جزئیات کشف پرونده‌های قاچاق دختران و فساد جنسی
  • جزئیات پرونده‌های فساد جنسی پروژه کینگ، چَتِر بِیت و لِوِل آپ دنس
  • دستگیری دو بازیکن 19 ساله لیگ برتر انگلیس به اتهام تجاوز جنسی
  • تبعیض جنسیتی در دانشگاه‌های دانمارک/ ۳۷ درصد دانشجویان دکتری دختر تجربه تحقیر کلامی دارند
  • ابتلای ۶ نفر به تب کریمه کنگو در این استان