Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-26@05:09:13 GMT

رییس کل بانک مرکزی و موج سازی منفی علیه بخش خصوصی

تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۰۱۲۰۳

رییس کل بانک مرکزی و موج سازی منفی علیه بخش خصوصی

ساعت 24 - رییس بانک مرکزی ایران دریک سالتازه سپری شده چند کاررا به صورت تکراری دردستورکارددرد و در سخنرانی ها و نوشته هایش آنها را با ارسال پیامهای منفی ادامه می دهد. یکی از کارهای تکراری رییس بانک مرکزی این است که همواره توپ گران ونایاب شدن ارز را به زمین بخش خصوصی می فرستد و انها را مقصران بازار نابه سامان ارز معرفی می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او روزی صادرکنندگان را متهم می کند که ارزهای صادراتی را به بازار نمی اورند و روزی واردکتتدگان را متهم می کند که دلارها را می گیرند و کالا وارد نمی کنند.

 ناصرریاحی رییس اتحادیه واردکنندگان دارو با انتقاد از اینکه ریاست بانک مرکزی موج سازی منفی علیه بخش خصوصی را به مثابه راهبرد انتخاب کرده است می گوید"در زمینه واردات و واردکنندگان این اواخر اتفاقات عجیبی رخ داده است. چندی پیش خبری منتشر شد که یک میلیارد یورو ارز دولتی گم شده است و واردکنندگان دارو، رفع تعهد ارزی نکرده اند. در جریان همین مساله عبدالناصر همتی، رئیس‌کل بانک مرکزی نامه مبنی بر «عدم رفع تعهد ارزی» برخی از شرکت‌های واردکننده به رییس جمهور نوشت. همان زمان انگشت اتهام به واردکنندگان دارو نشانه رفت .همان زمان، آقای همتی گفتند گروهی از واردکنندگان رفع تعهد ارزی نکرده اند. با همین پیش فرض به رییس جمهوری نامه نوشته اند و رییس جمهور هم دستور برخورد هرچه سریع تر با این افراد را صادر کرد. در حالی که روند واردات تا رفع تعهد ارزی، روندی زمان بر است. در واقع ما از زمانی که ارز دریافت می کنیم تا زمانی که کالا را سفارش دهیم و وارد کشور شود و ترخیص کنیم، چند ماه طول می کشد. قانونا هم برای رفع تعهد شش ماه فرصت داریم. به همین دلیل هم ما از آقای همتی، رییس کل بانک مرکزی گله مندیم"

به گزارش روابط عمومی اتاق تهران ریاحی ادامه داد: .اگر مسئولان واقعا به دنبال متخلف هستند، باید به پرونده افرادی رسیدگی می کردند که مهلت آنها سررسید شده اما رفع تعهد نکرده اند. معلوم است در فاصله یکی دوماه از زمان گرفتن ارز، واردکننده نمی تواند رفع تعهد کند. همچنین گله دیگر من از رییس کل بانک مرکزی است که چرا بعد از دوماه نسبت به آن موج خبری که راه انداختند، می آیند در تلویزیون و اعلام می کنند که «منظور من این نبود. معلوم است واردات کالا زمان بر است» در واقع مسئولان فکر نمی کنند که زمانی که تمام رسانه های خارجی و داخلی این صحبت را پخش می کنند و همه جا اسم شرکت ها با نام صاحبان را منتشر شده، برای واردکننده مشکل ایجاد می شود. سواستفاده هایی که در میان رخ داده را چه کسی پاسخگو است؟ چه کسی جوابگوی آبروی رفته این واردکنندگان است؟اتفاق عجیب تر این است که این ماجرا یک بار 29 خرداد در رسانه ها منتشر شد و دوباره چند روز بعد با وجود توضیحات وزیر اقتصاد و سخنگوی دولت درباره نبودن چنین مساله ای، باز هم موج خبری ایجاد شد.  در تمام بخش های کشور فساد رخ می دهد، اما حالا مسئولان دست گذاشته اند روی بخشی که حداقل از لحاظ ارزی، پرونده اش پاک پاک است. جای تاسف دارد که مسئولان نسبت به آبروی مردم و فعالان اقتصادی این قدر بی توجه هستند.

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۰۱۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با اعلام رییس صدور کمیته مجوز حرفه‌ای : AFC واگذاری استقلال و پرسپولیس را تایید کرد

به گزارش  صدای ایران از ایسنا، مصطفی زارعی، مدیر دپارتمان صدور مجوز حرفه‌ای در آیین واگذاری مالکیت استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی که صبح امروز (چهارشنبه) در محل وزارت امور اقتصادی و دارایی با حضور وزیر ورزش و جوانان و احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی، اعضای هیات مدیره باشگاه استقلال و پرسپولیس و همچنین شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس و شرکت‌های تابعه آن و اعضای هیات مدیره بانک‌های شهر، ملت، تجارت، صادرات، رفاه و اقتصاد نوین برگزار شد، اظهار کرد: یک بیماری ۴۰ ساله درمان شده و امدواریم اتفاقات خوبی در خصوص این دو باشگاه رخ دهد.


وی افزود: ورزش را باید به عنوان یک صنعت پولساز ببینیم و  بدانیم که ۲ درصد از تولید ناخالص کشور‌های پیشرفته را به خود اختصاص می‌دهد و هدفگذاری کشور‌های همسایه در ۳ ساله آینده ۳ درصد است و  باید به این سمت حرکت کنیم و نقطه آغاز این کار، واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی است.

رییس صدور کمیته مجوز حرفه‌ای با بیان اینکه یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌ها واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی بود، اعلام کرد: با کنفدراسیون فوتبال آسیا مسائل را چک کرده‌ایم و مشکلی وجود ندارد و باید سراغ سایر اشکالات برویم و آنها را نیز حل کنیم.


زارعی ادامه داد: امیدوار هستیم هر دو باشگاه مجوز حرفه‌ای بگیرند و سایر مشکلات خود را حل کنند؛ اگر یکی از این دو باشگاه واگذار می‌شد از نظر AFC مشکل حل می‌شد، اما خوشبختانه سهام دو باشگاه به یک اندازه واگذار شد.
مدیر دپارتمان صدور مجوز حرفه‌ای با اشاره به اینکه امیدواریم این اتفاق سرعت حرکت ورزش و فوتبال ایران را بیشتر کند، گفت: از اعضای فدراسیون فوتبال تشکر می‌کنیم چرا که پیگیری بسیاری انجام دادند و وزارت ورزش هم همراه بود و در نهایت این اتفاق رخ داد. همچنین جای تشکر دارد که با همکاری وزارت اقتصاد و سازمان خصوصی سازی مشکلات دو باشگاه حل شد و  یک جلسه نیز با حضور شرکت توسعه و نوسازی اماکن ورزش و سازمان لیگ داشتیم و امیدواریم ورزشگاه آزادی نیز تکان اساسی به خود ببیند.

دیگر خبرها

  • با اعلام رییس صدور کمیته مجوز حرفه‌ای : AFC واگذاری استقلال و پرسپولیس را تایید کرد
  • درویش مدیرعامل پرسپولیس پس از خصوصی‌سازی
  • سود ۳ میلیون دلاری پرسپولیس از خصوصی‌سازی
  • معاون وزیر اقتصاد: امروز استقلال و پرسپولیس رسما واگذار شدند
  • معاون وزیر اقتصاد: استقلال و پرسپولیس رسما واگذار شدند
  • ۷۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی در کرمانشاه پرداخت شد
  • دولت از بخش خصوصی حمایت کند/ تعویق ۸ ماهه مطالبات واردکنندگان برنج
  • بانک‌های استان سمنان تخصیص بیشتر تسهیلات تبصره ۱۸ را افزایش دهند
  • رییس مجلس: تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است
  • رییس مجلس: تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است + فیلم