Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از اردبیل، مهران اوچی‌اردبیلی، رئیس جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل، روز گذشته، ۲۶ مردادماه در دیدار با مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان اردبیل، گفت: کمیته امداد امام خمینی(ره) همکاری‌های خوبی در حوزه‌های مختلف با جهاددانشگاهی استان اردبیل دارد.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته طبق قرارداد منعقد شده در ۹ دوره آموزشی به جامعه هدف کمیته امداد امام خمینی(ره) استان خدمات آموزشی مورد نیاز ارائه شد، اظهار کرد: جهاددانشگاهی به عنوان نهادی فعال در حوزه آموزشی، آمادگی دارد دوره‌های مورد نیاز مهارت محور را برای این اداره کل و دیگر دستگاه‌های اجرایی برگزار کند تا به رفع دغدغه‌های مسئولان استان برای اشتغالزایی کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل ادامه داد: این نهاد با سه مرکز مجهز در مرکز اردبیل و دو مرکز در شهرستان‌های پارس‌آباد و گرمی(مغان) در ارائه خدمات آموزشی مورد نیاز استان فعالیت دارد و در تلاش هستیم امکان بهره‌مندی مردم شریف شهرستان خلخال از خدمات آموزشی جهاددانشگاهی را نیز تا پایان سال جاری فراهم کنیم.

اوچی‌اردبیلی با اشاره به اینکه با همکاری کمیته امداد امام خمینی(ره) و جهاددانشگاهی می‌توان برگزاری دوره‌های آموزشی شغل‌محور را در شهرستان‌ها گسترش داد، اظهار‌ کرد: در طرح «توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار» که با هدف ایجاد اشتغال، پایدارسازی مشاغل و اتصال به بازار در استان توسط جهاددانشگاهی برگزار می‌شود معرفی‌شدگان از سوی اداره‌کل کمیته امداد هم شرکت خواهند داشت.

وی با بیان اینکه رشته‌های تحصیلی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی شعبه اردبیل گرایش به سمت برطرف‌سازی نیاز‌های استان و تخصص‌گرایی دارد، افزود: مددجویان می‌توانند با ثبت نام در رشته‌های مورد علاقه خود در این مرکز از خدمات آموزشی مهارت‌افزا بهره‌مند و پس از فارغ‌التحصیلی وارد بازار کار شوند.
رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل اضافه کرد: مرکز آموزش علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی شعبه اردبیل در دوازده کد رشته تحصیلی آماده ارائه خدمات به مددجویان است تا در اشتغالزایی برای این افراد مفید واقع شود.

اوچی‌اردبیلی ادامه داد: با توجه به تفاهم‌نامه همکاری جهاددانشگاهی با ادارات کل کمیته امداد امام خمینی(ره) و بهزیستی استان، این نهاد سعی دارد رشته‌های تحصیلی خود را در این راستا تدوین و ایجاد کند.

وی با اشاره به اینکه در مرکز درمان ناباروری قفقاز جهادانشگاهی اردبیل، برنامه‌های حمایتی خوبی برای زوجین در نظر گرفته شده است، یادآور شد: در کنار طرح‌های حمایت مالی از زوجین نابارور، تاکنون با همکاری کمیته امداد امام خمینی(ره) به ۱۷ زوج نابارور تسهیلات کم‌بهره درمانی ارائه شده است.

وی ادامه داد: طرح حمایت مالی از زوجین نابارور برای چهارمین سال متوالی در مرکز درمان ناباروری قفقاز جهاددانشگاهی اردبیل در حال اجراست و زوجین در صورت دارا بودن شرایط دستورالعمل ابلاغی از سوی وزارت بهداشت می‌توانند خدمات درمانی را با تخفیف و تعرفه دولتی دریافت کنند.

رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل با بیان اینکه تاکنون درمان یک هزار و ۲۰۰ نفر موفقیت‌آمیز بوده است، افزود: در راستای ارائه خدمات تشخیصی و درمانی به زوج‌های نابارور مناطق روستایی، قرارداد همکاری این نهاد با شرکت خدمات بیمه برکت منعقد شد که این امر نیز بخش دیگری از حمایت‌ها برای رفع دغدغه هزینه‌های درمان در این مرکز است.

‌توانمندسازی جامعه هدف کمیته امداد 
در این دیدار حسین دشتی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: جهاددانشگاهی با کار جهادی و گمنام، فعالیت‌های ارزشمند و گره‌گشایی در استان انجام داده است و مسئولان ظرفیت‌های آن را باور دارند.

 دشتی از آمادگی اداره‌کل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان اردبیل برای همکاری با جهاددانشگاهی در حوزه‌های مختلف خبر داد و افزود: برای ارائه خدمات آموزشی در شهرستان‌های استان با این نهاد همکاری لازم را خواهیم داشت تا از ظرفیت‌های خوب آن در استان بهره‌مند شویم.

وی اضافه کرد: کمیته امداد امام خمینی(ره) اعطای تسهیلات کم‌بهره به زوج‌های نابارور معرفی شده از سوی جهاددانشگاهی را ادامه خواهد داد چرا که ایجاد امید در خانواده‌ها و کمک به رفع مشکلات آنان از رسالت‌های اصلی این اداره‌کل است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) با بیان اینکه رشته‌های مرکز آموزش علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی اردبیل به ویژه در رشته گیاهان دارویی، مددکاری اجتماعی و کسب و کار، برای اشتغال‌زایی و آینده مددجویان گره‌گشا است، اظهار کرد: از این پتانسیل برای توانمندسازی جامعه هدف این اداره‌کل استفاده خواهیم کرد.
دشتی با اشاره به اینکه استفاده مطلوب از ظرفیت و توانمندی‌های جهاددانشگاهی می‌تواند زمینه مناسبی را برای ایجاد اشتغال و توسعه استان فراهم کند، یادآور شد: جهاددانشگاهی استان اردبیل خدمات ارزشمندی را تاکنون به استان ارائه کرده و مایه افتخار است که کمیته امداد امام خمینی‌(ره) با این نهاد همکاری می‌کند.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا قرآن تدوین جهاددانشگاهی دوره مهارت محور کمیته امداد اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۰۱۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقشه راه تجارت ایران و عراق تدوین می‌شود

عبدالامیر ربیهاوی، مدیرکل دفتر غرب آسیای سازمان توسعه تجارت  ایران عراق را شریک دوم تجاری ایران معرفی کرد و افزود: عراق جزو کشور‌های اولویت‌دار ما در تجارت محسوب می‌شود؛ در سال‌های اخیر ما در تجارت با این کشور بر صادرات کالا با ارزش افزوده بالاتر مانند صادرات خدمات فنی و مهندسی تمرکز کردیم.

این مقام مسئول با بیان اینکه ششمین کمیسیون مشترک ایران و عراق در حال برگزاری است، گفت: کمیسیون مشترک با حضور احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و دارایی ایران و وزیر تجارت عراق ۱۶ اردیبهشت کار خود را آغاز کرد؛ در صورت جلسه این کمیسیون بند‌های دستگاه‌هایی که در این کمیسیون نقش دارند آورده شده است.

وی نقش وزارت صمت در کمیسیون مشترک ایران و عراق را کاربردی دانست و افزود: مهم‌ترین کمیته این کمیسیون کمیته تجاری و اقتصادی است که مسئولیت آن با سازمان توسعه تجارت ایران، به‌خصوص دفتر غرب آسیا این سازمان است. در این کمیته از سازمان‌های تحت پوشش مانند سازمان زمین‌شناسی، شرکت شهرک‌های صنعتی و... بند‌هایی به عنوان بند‌های پیشنهادی قید شده است.

ربیهاوی با اشاره به مهم‌ترین بند‌های کمیسیون مشترک ایران و عراق، بیان کرد: برگزاری سومین کمیته بازرگانی ۱۴۰۳ و پیشنهاد برگزاری کمیته مشترک صنعتی در سال جاری از مهم‌ترین بند‌های پیشنهادی کمیسیون مشترک است؛ گفتنی است این دو بند مورد توافق طرف عراقی نیز قرار گرفته است. درکنار این بندها، موضوعاتی مربوط به کمیته تجاری مانند بحث توافقات اتاق‌های بازرگانی، پیگیری اختلافات بین تجار، توسعه صادرات و تسهیل در امور تجاری اتاق‌های بازرگانی در دستور بررسی قرار گرفته است.

 مدیرکل دفتر غرب آسیای سازمان توسعه تجارت ایران ادامه داد: شرکت‌های خدمات فنی و مهندسی ایرانی که در عراق فعال‌ هستند با یکسری مشکلات مواجه هستند. تلاش ما رفع و رجوع این مشکلات و تسهیل ورود شرکت‌های ایرانی در بازار عراق و اخذ ضمانت‌نامه‌های بانکی و افتتاح حساب و... است.

وی تدوین نقشه راه تجارت ایران و عراق را به عنوان دیگر توافق‌ کمیسیون مشترک دو کشور دانست و افزود: نقشه راه همکاری‌های اقتصادی و تجاری ج. ا ایران و جمهوری عراق به عنوان یکی از بحث‌های تسهیل تجارت هدف‌گذاری شده است. هدف بررسی روابط اقتصادی ما با عراق در این کمیسیون است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۳۷۰ نفر در بابل
  • ۷ درصد رتبه‌های برتر کنکور از مددجویان کمیته امداد هستند
  • توزیع اقلام لوازم خانگی بین مددجویان بسطام
  • مسئول کمیته نیروهای مسلح ستاد بزرگداشت امام خمینی(س): دشمنان امام را نقدهای غیرمنصفانه می‌کنند/ توصیه ما این است که به مناطق محروم بیشتر توجه شود
  • نقشه راه تجارت ایران و عراق تدوین می‌شود
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • توزیع ۱۲۷ میلیارد تومان جهیزیه بین مددجویان لرستان
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود
  • تردد روان در محور بندر امام(ره)_آبادان
  • باز بودن محور بندر امام خمینی به آبادان