Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج، در حاشیه کم‌کاری دولت در جمع کردن وضعیت بازار خودرو، ورود قوه قضائیه به تخلفات خودروسازان و قطعه‌سازانی که از تحویل قطعه خودداری می‌کردند؛ موجب شد بر زخم ناشی از تخلفات راکبان خودروسازی که بر جان مردم نشست، مرهمی شود.
در شماره‌های پیشین پرونده به تخلفات گسترده خودروسازان در مسئله سهام چرخه‌ای و مالکان شرکت کروز به عنوان بزرگترین تامین‌کننده قطعه که به دنبال تصاحب ایران خودرو بودند؛ پرداختیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پای قوه قضائیه بر گلوی تخلفات
تیغ عدالت دستگاه قضا پیش از همه به تن مدیران خودروساز نشست؛ نامه‌ای در فضای مجازی منتشر شده که منتسب به دستورالعمل اداره دعاوی حقوقی بانک مرکزی و حکم قضائی بازپرس شعبه ۱۴ ناحیه ۲۸ دادسرای عمومی و انقلاب تهران درباره پرونده مدیرعامل گروه صنعتی ایران‌خودرو است. در این نامه اشاره شده که بانک مرکزی به همه بانک‌ها نامه زده و دستور داده تمام حساب‌های هاشم یکه‌زارع (مدیر‌عامل شرکت ایران‌خودرو) را مسدود کنند و هیچ خدمات بانکی به او ندهند.
یک منبع آگاه در گفتگو با خبرگزاری دانشجو مدعی شد علت بسته شدن حساب‌های یکه‌زارع، مدیریت سابق او در ایران خودرو دیزل است.

همچنین با انتشار حکم بازپرس شعبه پنجم دادسرای کارکنان دولت در فضای مجازی سیدجواد سلیمانی، مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا، با حکم بازپرس شعبه پنجم دادسرای کارکنان دولت از اسفند سال گذشته برای شش ماه ممنوع‌الخروج شده است. بیشتر بخوانید: پشت پرده هزارتوی «خصوصی»سازی ایران‌خودرو / آیا قوه قضائیه و سازمان بازرسی ورود می‌کنند؟ سرنوشت صدها هزار میلیارد تومان سرمایه مردم در کلاف پیچیده غول خودروسازی / سایپا، مطمئن! مقصر گرانی و تحویل ندادن خودرو مردم کیست؟ / پاس‌کاری پینگ‌پنگی و میلیاردها دلاری که باید مطالبه کرد ما هیچ سهامی در ایران خودرو نداریم/ از آذر ۹۷ ارز آزاد تهیه کردیم قطعه‌سازی که رای روحانی را هم وتو کرد / ایران‌خودرو مانند بهمن‌موتور در دست سهامداران کروز! کروز با سومین قطب خودروسازی ایران چه کرد؟/ پوری حسینی: سهام خودروسازان در وثیقه است! رئیسی چگونه مانع بروز فاجعه در خودروسازی شد؟مجموعه‌ای از اتفاقاتی که به صورت زنجیره‌ای رقم خورد تا روند تغییرات قیمت خودروی داخلی در بازار غیرمنطقی شود، ازجمله مواردی است که گمان می‌رود در این پرونده‌ها ردپای آن‌ها دیده شود. ممنوعیت ثبت سفارش خودروی وارداتی به‌همراه کمبود قطعه برای ساخت خودروی داخل و مجموعه دیگری از عوامل، سوداگرانی را وارد عرصه بازار خودرو کرد که با دلال‌بازی، کار را به جایی رساندند که قیمت خودروی کارخانه در برخی مدل‌های پرفروش بیش از ۵۰ درصد با بازار فاصله داشت. مشکلات ایجادشده در بازار خودرو، نهاد‌های ناظر را وارد عمل کرد تا پرونده تخلفات خودروسازان داخلی شکل بگیرد. به‌تازگی نیز اسماعیلی، سخنگوی قوه قضائیه، با تشریح جزئیات بازداشت مدیران ارشد سایپا گفته بود: پرونده تشکیل شده و افرادی تحت تعقیب قرار گرفتند. این پرونده ۲۵ متهم دارد که شش نفر بازداشت هستند. به گفته او، برخی از بازداشتی‌ها از مدیران شرکت سایپا هستند و برخی از نمایندگی‌ها و شرکت‌هایی که به نمایندگی از سایپا مبادرت به ثبت‌نام و واگذاری خودرو می‌کردند. در تماس با بسیاری از کارشناسان و مسئولان خودرو، حکم ممنوع‌الخروجی مدیرعامل سایپا به‌شدت فعالان این عرصه را شوکه کرد و به نظر می‌رسید هیچ‌کس به درستی نمی‌داند چه اتفاقی در شرف رخ‌دادن است.
آزادسازی ۲۰ هزار خودرو از زندان!
ناصر سراج در پاسخ به این سئوال که پیگیری سازمان بازرسی کل کشور در مورد قرارداد‌های خودروسازان چه شد؟، به وضعیت نابسامان صنعت خودرو کشور اشاره کرد و اظهار کرد: چند روز قبل، وزیر صنعت، معدن و تجارت، کل خودروسازان، قطعه‌سازان و شورای روابط و تعزیرات را دعوت به جلسه و به‌طور کامل مشکلات را بررسی کردیم که تعداد زیادی ماشین در شهر‌ها و استان‌های مختلف دپو شده بود.
وی با بیان اینکه مشکل اساسی خودورساز‌ها مربوط به قطعه‌سازان بود که قطعات مورد نیاز را در اختیار خودروساز‌ها قرار نمی‌دادند، افزود: با ورود دستگاه قضایی و پیگیری‌های انجام‌شده این مشکل مرتفع و ۲۰ هزار خودروی دپو شده به مشتریان واگذار می‌شود.
گفتنی است شنیده‌ها حاکی است در جلسه رئیس سازمان بازرسی با خودروساز و قطعه‌سازان و وزیر صمت، وی با اشاره به یکی از قطعه‌سازان که قطعات چینی را وارد کشور کرده و به اسم تولید داخل به خودروساز قالب می‌کند، هشدار برخورد صریح داده است.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۰۱۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی تعارض منافع شرکت تعاونی کارکنان بنادر و گمرکات در ارائه برخی خدمات

رئیس سازمان بازرسی کل کشور دستور بررسی تعارض منافع شرکت تعاونی کارکنان بنادر و گمرکات در ارائه برخی خدمات از قبیل اجاره انبارها ، باسکول و…و انحصاری کردن این امور را صادر کرد.

به گزارش ایسنا، در جریان سفر استانی رئیس قوه قضاییه به استان هرمزگان و بازدید رئیس سازمان بازرسی کل کشور از شهرستان پارسیان، بندر پارسیان مورد بازدید قرار گرفت.

دکتر خدائیان در جریان این بازدید دستور بررسی تعارض منافع شرکت تعاونی کارکنان بنادر و گمرکات در ارائه برخی خدمات از قبیل اجاره انبارها، باسکول و…و انحصاری کردن این امور را صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور، وی همچنین در رابطه با اختصاص سهم شهرستان‌های در معرض آلودگی صنایع آلاینده از عوارض سبز، دستور داد که پیگیری لازم صورت گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تشکیل ۱۰ پرونده برای واحد صنفی متخلف در زاهدان
  • بررسی تعارض منافع شرکت تعاونی کارکنان بنادر و گمرکات در ارائه برخی خدمات
  • دو دستور مهم رئیس سازمان بازرسی در جریان سفر به پارسیان
  • نجات ۹ قطعه کبک وحشی از شکارچیان متخلف در سقز
  • پشت‌پرده آهنگ مشهور فریدون فروغی بعد از ۱۶سال فاش شد + ویدئو
  • 12 محصول ایران خودرو و سایپا ارزان شد + جدول قیمت
  • ایدکوپرس سایپا،‌ تندیس شرکت برتر ایران را از رئیس جمهور دریافت کرد
  • قیمت محصولات سایپا پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ کف قیمت خودرو در بازار
  • نجات ۹ قطعه کبک وحشی از دست شکارچیان متخلف در سقز
  • نانوایی متخلف در یزد شناسایی شد