Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - در نشست مشترک مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب و رئیس پژوهشگاه صنعت نفت بر ضرورت گسترش همکاری‌های دو جانیه تاکید شد.
به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، احمد محمدی، مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب در این نشست که روز شنبه (26 مردادماه) در اهواز برگزار شد، گفت: پایه و حرکت اولیه مجموعه نفت بر مبنای سازمان‌های مغزافزار بنا نهاده شده که پژوهشگاه صنعت نفت یکی از مهم‌ترین آنهاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ‌با اشاره به اینکه در پژوهشگاه صنعت نفت مجموعه‌ای از افراد باتجربه و بادانش حضور دارند، افزود: روند همکاری در بخش‌های مختلف مانند خدمات آزمایشگاهی، مطالعات و اجرای پروژه‌ها مطلوب است و امیدواریم با تعامل و همفکری و همکاری بیشتر و مستمر بتوانیم این روند را توسعه دهیم.
این مقام مسئول تاکید کرد: طرح‌های مطالعاتی پژوهشگاه شامل طیف وسیعی از زنجیره صنعت نفت هم در حوزه بالادستی و هم پایین‌دستی است و انتظار داریم برای هم‌افزایی بیشتر و رسیدن به اهداف مورد نظر با داشتن طرح و نقشه و منطبق با راهبردهای وزارت نفت حرکت کنیم و برای سهولت در هدایت و کنترل این طرح‌ها آنها را از طریق کانال‌های پژوهشی دنبال کنیم.
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیر جنوب ابراز امیدواری کرد با بهره‌گیری از ظرفیت‌های بالای دو مجموعه در آینده بتوان صدور خدمات فنی - مهندسی به خارج از مرزهای کشور را محقق کرد.
در ادامه جعفر توفیقی، رئیس پژوهشگاه صنعت نفت نیز در این نشست اظهار کرد: این نگاه مثبت مدیریت شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب به پژوهشگاه صنعت نفت برای ما یک سرمایه و پشتیبان است که سبب افزایش انگیزه در کارکنان می‌شود.
وی کمک به توسعه فناوری و تبدیل صنعت نفت به یک صنعت دانش‌بنیان را از اهداف پژوهشگاه دانست و افزود: با وجود اینکه صنعت نفت در زمینه تولید و فروش، یک صنعت بین‌المللی است، امیدواریم در بازار فناوری نیز حرف‌های نو برای مطرح کردن داشته باشیم.
رئیس پژوهشگاه صنعت نفت وجود سرمایه‌های انسانی قوی، زیرساخت‌های آزمایشگاهی و تجهیزاتی مطلوب و امکانات مناسب پردیس را فرصت مناسبی برای نقش‌آفرینی بیش از پیش پژوهشگاه برشمرد و افزود: تجربه‌های مثبت چه در گذشته و چه هم‌اکنون در بین دو مجموعه وجود دارد و همکاران ما مجری پروژه‌های ارزشمندی در مناطق نفت‌خیز جنوب بوده‌اند.
توفیقی تصریح کرد: شرایط تحریمی کنونی را یک فرصت تلقی می‌کنیم و ایمان داریم با توانمندی‌های خود و حمایت‌های مدیران صنعت نفت قادریم خلأ شرکت‌های خارجی را پر کنیم.
وی افزود: پژوهشگاه صنعت نفت به شبکه‌ای از دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقاتی و شرکت‌های دانش‌بنیان متصل است و می‌تواند با استفاده از این ظرفیت‌ها نیازهای مبتنی بر دانش و فناوری را برطرف سازد.
توفیقی اظهار کرد: امیدواریم فصلی نو برای همکاری با مناطق نفت‌خیز جنوب ایجاد شود و بتوانیم با عبور از شرایط تحریمی به جایگاه واقعی پژوهش و تحقق سرمایه‌گذاری بلندمدت در این حوزه دست یابیم.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۰۳۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید فبین‌فود را در سطح بین‌المللی گسترش دهیم

ایسنا/خراسان رضوی رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی ریاست جمهوری با اشاره به چشم‌انداز رویداد ملی فبین‌فود گفت: چشم‌انداز ما برای این رویداد این است که تبدیل به رویدادی بین‌المللی شود و در سطح جهان گسترش یابد.

شقایق حق‌جوی جوانمرد امروز ۱۳ اردیبهشت در اولین رویداد ملی فبین‌فود که در هتل پردیسان مشهد برگزار شد، با اشاره به اهمیت کیفیت غذا در کلام پیامبر(ص) اضافه کرد: با توجه به سخن رهبری و شعار سال که جهش تولید با مشارکت مردم است، باید از مردم خواستار شویم که در حوزه ارتقای صنعت غذا مشارکت کنند، زیرا غذای خوب حق تمامی مردم ایران است و باید در تامین غذای خوب و سالم خود کوشا باشند. صنعت غذا، صنعتی شاداب با گردش مالی بزرگ است که پتانسیل ایجاد ثروت و اشتغال را به خوبی دارد و بعد از صنعت پتروشیمی دومین صنعت بزرگ ایران است. لذا همه ما باید به ارتقای آن توجه کنیم.

رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی ریاست جمهوری بیان کرد: انسان برای اینکه بتواند خوب زندگی کند، باید در مرحله اول غذای خوبی داشته و در مرحله بعدی دارای شغل مناسبی باشد. دانشگاه‌های ما رشد بسیار خوبی داشته و فارغ‌التحصیلان آن مهارت‌های بالایی دارند، بنابراین باید جوانان ایرانی ما در همین صنایع پویای ایران مشغول به فعالیت شوند.

حق‌جوی جوانمرد ادامه داد: صنعت غذا با سختی مواد اولیه را جمع می‌کند و سعی در حرکت دارد و نیازهای مختلفی را شامل می‌شود، بنابراین سخت می‌تواند نوآوری را در خود جای دهد. لذا ما در معاونت علمی ریاست‌جمهوری فقط مسئول توسعه فناوری نیستیم، بلکه مسئول اشاعه فناوری هم هستیم که این اتفاق در چنین رویدادی رخ خواهد داد.

وی با بیان اینکه رویداد فبین‌فود در راستای همرسانی صنعت و فناوری است، عنوان کرد: صنایع ما نیازهایی دارند و متخصصین باید برای رفع این نیازها وارد شوند تا صنعت ناچار به واردات نباشد و نوآوری در ایران توسط فارغ‌التحصیلان دانشگاهی صورت گیرد. لذا این رویداد طراحی شده است تا به این مسائل رسیدگی کند. صنعتی که با سختی اجزای خود را در کنار هم جمع می‌کند، برای تمرکز بر روی نوآوری دچار سختی است و باید واسطه‌ای در این میان روی کار بیاید و نوآوری را به ارمغان بیاورد. همچنین تکثیر نمونه جدید، هزینه‌ و ریسک بالایی دارد، لذا باید نهاد بینابینی حضور یابد که ساخت سریع و آسان در آن صورت گیرد. چنین نهادی فب‌لب (آزمایشگاه ساخت سریع) نامیده می‌شود.

رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی ریاست جمهوری با اشاره به چشم‌انداز این رویداد بیان کرد: چشم‌انداز ما برای این رویداد این است که تبدیل به رویدادی بین‌المللی شود و در سطح جهان گسترش یابد. فرهنگ غنی ما سرشار از دستورالعمل‌های غذایی بسیار فاخر است که نه تنها به دلیل طعم بلکه به دلیل نوآوری و ترکیبات بسیار خاص، دارای ارزش غذایی بالایی هستند. غذای هر قوم یکی از مهمترین نمادهای فرهنگ و تمدن آن است. بنابراین باید بتوانیم تمامی قدرت خلاقانه خود را با نوآوری ترکیب نماییم تا ارزشی خلق شود که بتوانیم آن را در سطح کشور معرفی کنیم و انتشار دهیم.

در پایان این بخش از مراسم، قراردادهای همکاری میان برخی از صاحبان صنایع با پژوهشگران و اساتید دانشگاه امضا شد. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • باید فبین‌فود را در سطح بین‌المللی گسترش دهیم
  • اهمیت دوچندان صنعت نفت با فرهنگ‌سازی و اثرگذاری در حوزه هنر
  • برنامه‌های فرهنگی و هنری اوقات فراغت مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • برنامه‌های فرهنگی،هنری اوقات فراغت در مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • برنامه‌های فرهنگی، هنری و تربیتی اوقات فراغت در محلات با محوریت مساجد گسترش می‌یابد
  • گسترش سرمایه‌گذاری چین در آرژانتین
  • همکاری‌های هنری ایران و روسیه گسترش می‌یابد
  • قطار ارتباط دانشگاه با صنعت به سرعت پیش می‌رود
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو