Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-01@21:33:15 GMT

سبک‌های متخلف کاراته استان همدان منحل می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۰۳۵۴۵

سبک‌های متخلف کاراته استان همدان منحل می‌شود

رئیس هیئت کاراته استان همدان گفت: با سبک‌هایی که در کاراته استان، صرفاً به دنبال درآمدزایی هستند برخورد قانونی می‌شود. ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۹ استانها همدان نظرات - اخبار استانها -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم ازهمدان، محمد زنگنه صبح امروز در نشست خبری خود با خبرنگاران با بیان اینکه در کشور 84 سبک کاراته فعالیت می‌کند، اظهار داشت: تعداد سبک‌های فعال در استان همدان 27 سبک است که از این تعداد 17 سبک کنترلی  و 10 سبک نیز غیر کنترلی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که برخی از سبک‌های کاراته به محل درآمدزایی مسئولان سبک‌ها تبدیل شده است گفت: مسئولان برخی از سبک‌ها با اخذ پول به بهانه‌های مختلف از ورزشکاران برای خود کسب درآمد می‌کنند و نفس ورزش و آموزش را فراموش کرده‌اند.

دومین اردوی آماده سازی تیم کاراته بانوان آغاز شدکسب 9 مدال رنگارنگ مسابقات آسیایی توسط کاراته کاران چهارمحال و بختیاریامینی: در انتخاب بازیکنان و مربیان تمامی رده‌های سنی استقلال دارم/ جو را برای همکاری با فدراسیون کاراته مساعد دیدم

 رئیس هیئت کاراته استان همدان عنوان کرد: با توجه به مجوزی که فدراسیون به هیئت‌های استانی داده، هیئت‌ها می‌توانند سبک‌هایی که روح ورزش را نادیده می‌گیرند و با هیئت هماهنگی ندارند منحل کند.

وی تاکید کرد: از این پس بر فعالیت و عملکرد سبک‌های کاراته در استان همدان نظارت بیشتری خواهد شد و در پایان سال سبک‌های برتر معرفی می‌شوند و با سبک‌هایی که تخلف داشته‌ و در پی درآمدزایی بوده‌اند برخورد می‌شود.

زنگنه با اشاره به اینکه کاراته همدان در 6 سال گذشته سیر صعودی داشته است اظهار داشت: در ارزیابی فدراسیون، هیئت استان همدان در میان 10 هیئت برتر کشور قرار دارد و در ارزیابی اداره کل ورزش و جوانان استان، رتبه  هیئت کاراته تک رقمی است.

وی  عنوان کرد: هیئت کاراته در تمام شهرستان‌های استان فعال است و در دورافتاده‌ترین روستاهای استان هم کلاس‌های کاراته برگزار می‌شود.

رئیس هیئت کاراته استان همدان با بیان این که در حال حاضر 3 هزار و 250 کاراته‌کا مرد و زن تحت نظر هیئت استان به صورت سازماندهی شده فعالیت می‌کنند گفت: 130 مربی و 70 داور نیز در سطح استان به پرورش ورزشکاران و قضاوت مسابقات می‌پردازند.

وی در رابطه با برکناری الله کرم شهگل از مربیان نام آشنای کاراته استان از ریاست هیئت کبودرآهنگ که در رسانه‌های استان و کشور بازتاب زیادی داشت و حواشی بسیاری ایجاد کرد هم گفت: دلیل برکناری الله کرم شهگل عملکردش بود. وی 12 شاکی داشت و برای هیئت استان برخی تخلفاتش محرض شده بود.

زنگنه  افزود: در جلسات متعددی از جمله در جلسه با مدیرکل ورزش و جوانان قصد داشتیم در فضایی آرام به بررسی مستندات وی بپردازیم اما آقای شهگل هیچگونه مستنداتی برای مباحث مالی خود ارائه نکردند.

رئیس هیئت کاراته استان با بیان این که کاراته کبودراهنگ پتانسیل بالایی دارد، اما شهرستان‌های دیگر استان نیز به همین اندازه دارای ظرفیت هستند، تصریح کرد: در چند سال اخیر علی رغم حمایت‌های همه جانبه از آقایان شهگل و داوودی دیگر مربی فعال در کبودراهنگ، آنها نتوانستند به اعتماد ما پاسخ مثبت بدهند.

وی عنوان کرد: در 3 مرحله مسئولیت تیم استان را به آقای شهگل و در 2 مرحله به آقای داوودی واگذار کردیم، اما با وجود حمایت‌های مالی مناسب نتوانستند نتیجه درخوری کسب کنند.

زنگنه با اشاره به این که در زمان مسئولیت آقایان در تیم استان، ورزشکاران سایر شهرستان‌ها نادیده گرفته می‌شدند و فقط از شاگردان خود، در تیم استان استفاده می‌کردند گفت: کارته‌کاهای کبودراهنگی نیز به حریف تمرینی فرزندان این دو مربی تبدیل شده بودند.

وی با انتقاد از رؤسای ادارات ورزش و جوانان شهرستان‌های کبودرآهنگ و اسدآباد اظهار داشت: پس از برکناری آقای شهگل رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان کبودرآهنگ اصرار زیادی داشت که وی را برگرداند و با فردی که هیئت معرفی کرد تعامل نداشت. سرپرست اداره ورزش و جوانان اسدآباد نیز بدون هماهنگی با هیئت اقدام به انتخاب سرپرست برای هیئت کاراته این شهرستان کرده است.

رئیس هیئت کاراته استان همدان با اشاره این که از ابتدای سال تا کنون اداره کل ورزش و جوانان استان همدان ریالی به هیئت کمک نکرده است، عنوان کرد: از حضور در هیئت به دنبال کسب منفعت نیستم. فعال اقتصادی هستم و از آنجا که در این رشته فعالیت کردم به نوعی زکات مال خود را در کاراته هزینه می‌کنم و بارها از جیب خودم برای کاراته هزینه کرده‌ام.

انتهای پیام/ش

R41405/P/S6,75/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۰۳۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این زن اصلا مدال نداشته که به علی دایی تقدیم کند!

آفتاب‌‌نیوز :

انتشار تصاویری از یک ورزشکار کنار علی دایی با این تیتر که «فلان ملی‌پوش مدالش را به علی دایی اهدا کرد» حاشیه‌ساز شده است. برخی ورزشکاران قدیمی مدعی شدند این خانم نه عضو تیم ملی بوده و هست و نه مدالی بین‌المللی دارد که بخواهد به دایی اهدا کند! 

در همین اثنا مریم رنجبرساری، عضو سابق تیم ملی تیر و کمان در یک استوری که در اینستاگرامش منتشر کرد به همین شخص تاخت. به همین بهانه با او تماس گرفتیم تا علت را جویا شویم. رنجبرساری به خبرنگار «اعتماد» گفت: ایشان چند سال پیش گفته قهرمان کاراته است، اما فدراسیون کاراته تکذیب کرد. معلوم نیست او از چه طریقی اسپانسر پیدا می‌کند، اما در بیوی اینستاگرامش نوشته قهرمان تیر و کمان است! بچه‌های کاراته هم برای من فرستادند و پرسیدند این را می‌شناسی؟ گفتم نه. اصلا بچه‌های کاراته هم او را قبول ندارند.

رنجبرساری ادامه داد: خود من به دلیل اینکه پول اعزام و تجهیزات برای رفتن به مسابقات را نداشتم از تیم ملی کنار رفتم. مثل من زیاد بودند، اما اگر او به تیم ملی رفته احتمالا پول هزینه‌های خودش را داده و به تیم ملی رسیده! ملی‌پوش سابق افزود: او اصلا مدالی نداشته که به علی دایی تقدیم کند. برای من عجیب است او علی دایی را چطور پیدا کرده و به دیدار یکی از بزرگان ورزش ما رفته است. ورزشکاری به بزرگی علی دایی از قبل رزومه طرف مقابل را می‌بیند و بعد به دیدار ورزشکاری می‌رود. اما این ورزشکار اصلا مدالی نداشته است! شاید مدال استانی بوده است، اما نه بچه‌های کاراته و نه تیر و کمان می‌گویند او مدالی نیاورده است. من فقط به این فکر می‌کنم و از این ناراحتم چرا برای من که قهرمانی آسیا را داشتم اسپانسری نبود، اما برای ورزشکاران این شکلی دو تا سه تا اسپانسر پیدا می‌شود!

وی در ادامه با اشاره به هزینه‌های سنگین در تیر و کمان که خیلی‌ها از پس آن برنمی‌آیند و به ناچار خداحافظی می‌کنند، افزود: سال ۸۹ یا ۹۰ بود که تیم‌های پرسپولیس و استقلال در تیر و کمان تیمداری می‌کردند و من به عضویت استقلال درآمدم. رقابت بین این دو تیم در همه رشته‌ها جذاب است و در آن سال هم رقابت نزدیکی داشتیم و در نهایت ما قهرمان شدیم و آقای فتح‌الله‌زاده مدیرعامل وقت استقلال قرار بود نفری ۵ سکه به ما پاداش بدهند، اما ما که چیزی ندیدیم!

منبع: اعتمادآنلاین

دیگر خبرها

  • تغییرات در رأس باشگاه استقلال؛ سمیعی جانشین خطیر شد
  • دیدار اعضای هیئت کشتی استان همدان با علیرضا دبیر
  • زاکانی: ورود اولین نمونه قطار چینی در خرداد به تهران | تمام قراردادهای ما ضمانت بانکی دارد | می خواهند قراردادمان با چین را منحل کنند اما نمی توانند
  • هیئت وزنه‌برداری استان همدان ۱۷ نشان به دست آورد
  • درخشش دختر سمنانی در مسابقات انتخابی تیم ملی کاراته
  • شهرداری همدان در جذب شهروندان به ورزش خلاقانه عمل کند
  • ۵۵۰ وزنه‌بردار در مسابقات قهرمانی کشور حضور پیدا می‌کنند
  • اعزام ۱۰ تیم ورزش نابینایان البرز به مسابقات قهرمانی کشور
  • این زن اصلا مدال نداشته که به علی دایی تقدیم کند!
  • اعلام جزئیات حمایت مؤثر و مستمر از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش