Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@23:24:32 GMT

بودجه بیمه بافندگان پرداخت نشد

تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۰۵۰۳۰

بودجه بیمه بافندگان پرداخت نشد

«فرشته دستپاک» در نشست خبری امروز (یکشنبه) در پاسخ به سوال خبرنگار اقتصادی ایرنا درباره بودجه تخصیص یافته برای بیمه بافندگان توضیح داد: مجلس برای بیمه بافندگان در سال ۹۸ حدود ۱۸ هزار و ۸۸۸ میلیارد ریال بودجه تعیین کرد که بیش از سه برابر بودجه سال ۹۷ بود؛ اما از آنجا که در جنگ اقتصادی هستیم و فروش نفتمان کاهش یافته، تاکنون رقمی از بودجه تخصیص داده نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
وی ادامه داد: سال گذشته با بیمه عشاری و روستایی که بیمه‌ای مشابه تامین اجتماعی است، تفاهمنامه‌ای امضا کردیم که می‌تواند موقتا قالیبافان را پوشش دهد.
وی در پاسخ به سوال دیگری درباره میزان صادرات فرش دستباف در دوره تحریم توضیح داد: پیش از تحریم‌ها حدود ۲۹ درصد فرش دستباف به آمریکا و سپس ۱۲ درصد به آلمان صادرات داشتیم. با توجه به اینکه بیشترین انبارهای فرش دستباف را در کشور آلمان داریم و اتحادیه هم آنجا فعال است، کماکان به این کشور صادرات انجام می‌دهیم.
رئیس مرکز ملی فرش با بیان اینکه ۲۹ درصد صادرات فرش  به آمریکا را از دست دادیم، ادامه داد: دومین کالایی که آمریکا بعد از نفت تحریم کرد، فرش دستباف بود. اکنون کشورهای دیگری در حال جایگزینی با آمریکا هستند و به اتحادیه آ سه آن و دیگر کشورهایی که می‌توانند خرید فرش دستباف داشته باشند، ورود کرده‌ایم.
دستپاک خاطرنشان کرد: صادرات فقط از طریق گمرک نیست و صادرکنندگان هم با توجه به تجربه‌شان از مبادی دیگری برای صادرات فرش ورود کرده‌اند، به همی دلیل تحریم تاثیر زیادی بر میزان صادرات فرش دستباف نداشته است. 
وی درباره چگونگی بازگشت ارز حاصل از صادرات فرش دستباف اظهار داشت: سال گذشته پیمان سپاری را از دو ماه به هفت ماه رساندیم و صادرکنندگان فرش دستباف تا هفت ماه برای پیمان سپاری زمان دارند. اما در تلاش هستیم که این فرصت زمانی به بالای یک سال افزایش یابد. 

رئیس مرکز ملی فرش با اشاره به برگزاری بیست و هشتمین نمایشگاه فرش دستباف در شهریور گفت: امسال  برنامه‌ریزی متفاوتی داشتیم تا بتوانیم نمایشگاه متفاوتی داشته باشیم. بیش از ۸۵۰ غرفه برای این کار در نظر گرفته شده که تقریبا همه سالن‌های نمایشگاه را در بر می گیرد. در طول تاریخ برگزاری نمایشگاه‌های فرش دستباف، اولین بار است که نمایشگاه به این عظمت برگزار می‌شود. 
وی درباره برنامه‌های نمایشگاه توضیحاتی ارائه کرد و گفت: در روز اول سامانه سجاف (سامانه جامع آماری فرش ایران) و همچنین سامانه وب و دکوراسیون رونمایی می‌شود. در روز دوم نیز نشستی تخصصی با حضور تجاری از پنج قاره جهان برگزار می‌شود. 
رئیس مرکز ملی فرش همچنین با اشاره به برگزاری نشست نقش تبلیغات و بازاریابی در فضای مجازی تصریح کرد: امسال برنامه داریم از کسانی که در فروش اینترنتی فرش دستباف فعالیت می‌کنند، حمایت جدی داشته باشیم تا فرش دستباف را از طرق مختلف به دنیا معرفی کنیم.
به گفته وی بیش از ۸۰ درصد کسانی که در حوزه فرش دستباف فعالیت می‌کنند، زنان کشور هستند و تا کنون از آن‌ها به نحو شایسته تقدیر نشده است.
دستپاک همچنین درباره وضعیت استارت‌آپ‌های حوزه فرش دستباف بیان کرد: تا سال گذشته استارتاپ خاصی در حوزه فرش دستباف نداشتیم اما امروز افراد بسیاری برای طراحی استارتاپ اعلام آمادگی کرده‌اند و برای حمایت جدی از این افراد برنامه‌هایی داریم.
رئیس مرکز ملی فرش همچنین تاکید کرد: ما بزرگترین صنف در کشور هستیم و حدود دو میلیون نفر در این صنف فعالیت می‌کنند و با کمترین سرمایه‌گذاری در فرش دستباف می توانیم بالاترین ارزش افزوده و اشتغال را داشته باشیم.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مرکز ملی فرش ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۰۵۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داروخانه‌ها برای خرید شیر خشک پول ندارند

آفتاب‌‌نیوز :

هادی احمدی افزود: در کل کشور ۱۶ هزار داروخانه فعالیت دارد که با بیمه‌های پایه قرارداد دارند و سازمان‌های بیمه گر هم باید به تعهدات خود عمل کنند.

وی ادامه داد: وضعیت داروخانه‌ها به علت تأخیر در پرداخت مطالبات مناسب نیست هر سه سازمان بیمه گر تأمین اجتماعی، بیمه سلامت و نیرو‌های مسلح به داروخانه‌ها بدهکار هستند.

احمدی گفت: سازمان‌های بیمه گر باید یک ماه پس از دریافت اسناد مطالبات داروخانه‌ها را پرداخت که تا کنون این مهم اتفاق نیافتاده است.

وی ادامه داد: سازمان تأمین اجتماعی آخرین پرداختی که به داروخانه‌ها داشته مربوط به آذر پارسال بوده آن هم فقط در بخشی از داروخانه‌های کشور و آخرین پرداخت بیمه سلامت هم مربوط دی پارسال است و در بیمه نیرو‌های مسلح نیز به همین صورت است.

احمدی گفت: در حال حاضر داروخانه‌ها در خرید شیرخشک مشکل دارند و چرخه اقتصادی داروخانه‌ها مشکلات جدی دارد، چون پولی جهت تهیه شیرخشک ندارند.

وی گفت: سازمان هدفمندی یارانه‌ها و بیمه سلامت منابع تهیه شیر خشک را به داروخانه‌ها پرداخت نکرده اند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • داروخانه‌ها برای خرید شیر خشک پول ندارند
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند
  • رشد صددرصدی صادرات فرش دستباف از خراسان رضوی
  • (ویدیو) علت تأخیر در پرداخت الکترونیکی بیمه‌های تکمیلی
  • مروری بر بودجه در سال ۱۴۰۳؛ دست دولت در جیب مردم برای جبران کسری!
  • رفع ابهامات حق بیمه مشاغل سخت و زیان‌آور و مفاصا حساب قراردادها
  • ثبت صادرات ۶ میلیارد دلاری در خوزستان
  • خواسته بافندگان فرش دستباف: بی گره‌ها و ربات باف‌ها هویت‌دار شوند
  • بودجه روسیه برمبنای نفت ۶۵ دلاری تنظیم می‌شود
  • وقتی دولت و بذرپاش ابلاغیه رهبری را دور می‎زنند