Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، حسن خانزادی فرمانده نیروی دریایی ارتش در مراسم گرامیداشت روز دریانورد و روز جهانی دریانوردی با بیان اینکه ملتی که در آن شهادت ارزشمند است، هیچ هراسی از دشمن ندارد گفت: تجارت دریایی روز به روز در حال پیشرفت است و بخش‌های زیادی که از آن به عنوان دارایی نام می‌بریم تغییر کرده و فناوری در آن حرف نخست را می‌زند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: توسعه فناوری در کشتی‌ها، تأثیر بالایی در این صنعت گذاشته و پیشرفت‌هایی که در این حوزه داشته‌ایم را معنی‌دار تر و پیچیده‌تر کرده است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه آزادی کشتی هپی‌نس از بندر جده عربستان پس از مدت طولانی و مشکلات بسیار زیاد صورت گرفت، گفت: این کشتی روز گذشته با اسکورت نیروی دریایی ارتش که به کمک شرکت ملی نفتکش آمده بود وارد آب‌های سرزمینی شد.

خانزادی گفت: علت اسکورت هپی‌نس ترس از دزدان دریایی نبود بلکه وجود و استقرار نیرو‌های نظامی آمریکا و انگلیس و ترس از تعرض به آن‌ها باعث شد که تا ورود به آب‌های سرزمینی اسکورت شوند.

بیشتر بخوانید: افزایش سطح کیفیت در حوزه دریانوردی / تحریم‌ها دریانوردان را از پا در نیاورد

او اظهار کرد: در سال‌های گذشته به طور متوسط ۶ ناو گروه در هر سال اعزام می‌شدند، ضمن آن که شرایط اعزام‌های آن‌ها طی یک سال اخیر تغییر کرده و ما در شرایط و آمادگی کامل هستیم.

دریادار خانزادی تصریح کرد: طی یک سال گذشته ۱۳ ناوگروه به منطقه اعزام کرده ایم در حالی که در سالهای گذشته به طور متوسط ۶ ناوگروه در هر سال اعزام می شد. ضمن اینکه شرایط اعزام های یک سال اخیر فرق کرده و به صورت شرایط رزمی و با آمادگی کامل بوده است. بیش از ۵۰۰ روز دریانوردی در ۳۰۰ مایلی نوار ساحلی کشور داشته ایم و این موضوع قابل تعمیم به نیروی دریایی سپاه که در تنگه هرمز و خلیج فارس مستقر است، خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: در کنار تلاش شبانه روزی ناوگروه ها، تعدادی از نیروهای دریایی ارتش، گشت دریایی شبانه روزی داشتند که به اینها نیروهای اطلاعاتی و موشکی را نیز باید اضافه کرد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با تأکید بر اینکه هر لحظه از وضع دشمن آگاه بودیم، گفت: این آمادگی کامل آنها را وادار کرد که یک دور ایستایی در منطقه نسبت به آب های ایران داشته باشند. البته امکان فرار نخواهند داشت و دوره بزن در رو پایان یافته است.

امیر دریادار خانزادی به فعالیت کارخانجات نیروی دریایی ارتش و آماده سازی شناورها اشاره و تصریح کرد: در یک سال گذشته این کارخانجات ساخت تجهیزات پیشرفته را انجام داده اند. سال گذشته ناوشکن سهند و زیردریایی فاتح  به نیروی دریایی ملحق شد.

امیر دریادار حسین خانزادی فرمانده نیروی دریایی ارتش در حاشیه مراسم روز ملی دریانورد در جمع خبرنگاران در پاسخ به سؤال، اعزام ناوگروه به جبل‌الطارق برای اسکورت گریس‌۱ گفت: نیروهای مسلح بخشی از اقتدار دریایی کشور هستند و این اقتدار را مکانیزم تعیین می‌کند؛ ما بخشی از این مکانیزم هستیم که از دریانوردی ما حمایت می‌شود.

وی افزود: بنا نداریم ناوگروه به جبل‌الطارق برای اسکورت گریس‌۱ اعزام کنیم اما هر زمان که حکومت جمهوری اسلامی چنین درخواستی داشته باشد، نیروی دریایی ارتش آمادگی دارد تا به این منطقه ناوگروه اعزام کند.

 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی راه و شهرسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۰۷۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امدادرسانی به ۴۲ شناور و نجات ۱۷۲ دریانورد در آب‌های استان بوشهر

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، محمد شکیبی‌نسب بیان کرد: در سال گذشته در مجموع ۴۲ شناور در آب‌های استان دچار اضطرار شدند که بیشترین اضطرار مربوط به آبگرفتگی، نقص فنی و آتش سوزی بوده است.

وی افزود: در سال گذشته از مجموع شناور‌های مواجه شده با شرایط مضطر، موتورلنج‌های باری با ۲۵ حادثه بیشترین فراوانی شرایط اضطرار را به خود اختصاص دادند.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر اضافه کرد: در مدت یاد شده بنادر عسلویه و دیر به ترتیب با ۱۲ و ۹، بنادر بوشهر و عامری هر کدام با ۷ و خارگ و دیلم به ترتیب با ۴ و ۳ حادثه بیشترین سوانح دریایی استان بوشهر را تجربه کردند.

وی گفت: همچنین در سال گذشته با حضور به‌موقع شناور‌های ناجی به ۷۰ نیاز پزشکی خدمه شناور‌ها در آب‌های استان بوشهر پاسخ داده شد.

شکیبی‌نسب با اشاره به فوت ۲ نفر به دلیل غرق شدگی در آب‌های استان، عنوان کرد: براساس بررسی‌های انجام شده، در سال ۱۴۰۲ بیشترین شرایط مضطر شناور‌ها ناشی از دریانوردی در شرایط نامساعد بوده که انتظار می‌رود دریاروی در شرایط مطلوب مورد توجه جدی دریانوردان قرار گیرد.

وی یادآور شد: دریانوردان در صورت مواجه شدن با شرایط اضطرار می‌توانند از طریق تماس با سامانه ۱۵۵۰ در سریع‌ترین زمان خدمات جستجو و نجات را دریافت کنند.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: در زمان حاضر ۷ شناور ناجی در بنادر استان و ۶ مرکز جستجو و نجات دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر در بنادر عسلویه، دیر، محمدعامری، بوشهر، خارگ و دیلم فعال هستند.

دیگر خبرها

  • عقب نشینی ناوهواپیمابر و یک ناوشکن آمریکایی از دریای سرخ
  • فرمانده نیروی دریایی ارتش: از نخبگانی که در قطب جنوب حضور پیدا کنند، حمایت می کنیم /دولت به دنبال حضور دائمی در قطب جنوب است
  • امیردریادار ایرانی: ایران برای حضور دائمی در قطب جنوب آمادگی دارد/ حرف اول را در جهان می‌زنیم + فیلم
  • امیردریادار ایرانی : آمادگی کامل ایران برای حضور دائمی در قطب جنوب/ حرف اول را در جهان می‌زنیم + فیلم
  • تاکید بر ضرورت تداوم هوشیاری و آمادگی مرکز فرماندهی عملیات ارتش
  • نیروی دریایی ارتش به داد سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان رسید + فیلم
  • بیانیه ارتش یمن درباره حمله موفق به سه کشتی آمریکایی و صهیونیستی
  • استخدام نیروی زمینی ارتش
  • امدادرسانی به ۴۲ شناور و نجات ۱۷۲ دریانورد در آب‌های استان بوشهر
  • بیش از 130 اجلاس نماز در ارتش برگزار شده است