Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-03@02:05:20 GMT

تکمیل پروژه زیست محیطی تغلیظ گازهای اسیدی

تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۱۰۳۱۳

به گزارش خبرنگار ایلنا،احمدرضا علیزاده با اعلام این خبر افزود: این پروژه در راستای استراتژی های شرکت و عمل به مسئولیت اجتماعی در حوزه حفظ محیط زیست و ارتقاء شاخص های زیست محیطی همراه با صرفه جویی اقتصادی و مدیریت بهینه عملیات در حال انجام است.

وی با بیان اینکه با اجرای این پروژه، گاز اسیدی خوراک واحدهای بازیافت گوگرد از 34 درصد به حدود 50 درصد حجمی تغلیظ خواهد شد تصریح کرد: به واسطه اجرای این پروژه مهم و اثرگذار، ارتقاء راندمان واحدهای بازیافت گوگرد را شاهد خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام مسئول همچنین گفت : از دیگر مزایای این طرح افزایش تولید گوگرد به میزان 11 هزار تن در سال، کاهش هزینه های خرید کاتالیست تا 110 تن در سال و افزایش میزان پایداری تولید می باشد که با توجه به حجم سرمایه گذاری و مزایای فراوان پروژه، نرخ بازگشت سرمایه حدود دو سال پیش بینی می شود. 

علیزاده اضافه کرد: برای این پروژه با اعتباری بالغ بر 200 میلیارد ریال برآورد گردیده که بخشی مربوط به ساخت و خرید تجهیزات و بخشی مربوط به نصب آن است.

وی در ادامه به مشخصات این برج اشاره و اظهارکرد: این برج به ارتفاع 43 متر، قطر سه و نیم متر و وزن حدود 110 تن به سفارش شرکت پالایش گاز شهید هاشمی نژاد و توسط متخصصین داخلی ساخته شده است.

رئیس اجرای طرح های شرکت پالایش گاز شهید هاشمی نژاد خاطر نشان کرد: ساخت تجهیزات پروژه تغلیظ گازهای اسیدی از حدود دو سال پیش آغاز شده است و امیدواریم عملیات نصب و بهره برداری کامل از این پروژه تا پایان سال جاری به اتمام برسد.

علیزاده تاکید کرد: با افتخار می توان ادعا کرد همه مراحل پروژه فوق شامل طراحی و محاسبه، ساخت و خرید تجهیزات و اجرای آن به دست توانمند متخصصان و صنعتگران داخلی انجام شده است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: محیط زیست سرخس پالایشگاه خانگیران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۱۰۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فاجعه زیست محیطی؛ خلیج فارس شورتر شد

 به گزارش تابناک، یک نهاد علمی بین‌المللی توسعه آب‌شیرین‌کن‌ توسط کشورهای عربی تا سال ۲۰۳۰ را عامل شکل‌گیری یک فاجعه زیست‌محیطی در خلیج فارس دانست.

ژورنال علمی Scientific Reports از فعالیت شدید کشور‌های عربی در نمک‌زدایی آب دریا ابراز نگرانی کرده و هشدار داد، رهاسازی شورابه سامانه‌های نمک‌زدایی اثرات مخرب گسترده‌ای بر اکوسیستم‌های دریایی خلیج‌فارس دارد که انسان‌ها نیز از آن در امان نخواهند بود.

شورابه‌ها اشباعِ سامانه‌های نمک‌زدایی از هفتاد سال پیش یکی از مهمترین منابع آلوده‌کننده محیط زیست به حساب می‌آیند.

امارات، عربستان، کویت و قطر ۴ کشوری هستند که تا سال ۲۰۳۰، سالانه ۱۲ میلیارد متر مکعب آب خلیج فارس معادل مصرف کل مصرف آب شرب و صنعت یک سال مردم ایران را نمک‌زدایی کرده و شورابه حاصل را به دریا می‌ریزند.

رهاسازی شورابه به دریا در کنار تغییرات اقلیمی و افزایش تبخیر دو عامل موثر بر شور شدن خلیج فارس و بروز فاجعه زیست محیطی در منطقه هستند.

کارشناس منابع آب صبا شیرودی حجم آب نمک‌زدایی شده در قیاس با خلیج فارس را ناچیز دانسته و معتقد است که خلیج فارس به آب‌های آزاد راه دارد و نسبت شورابه رها شده از سامانه‌های نمک‌زدایی به آب‌های آزاد جهان به حدی است که جای نگرانی وجود نخواهد داشت.

در مقابل، کارشناس زیست دریایی، عظیم رهبری‌فرد می‌گوید که خلیج فارس کم عمق است، دمای آن در ۲۰ سال گذشته بالا رفته و تبخیر افزایش یافته، از طرفی یک درصد افزایش شوری تعادل اکوسیستم را برهم زده و فاجعه در زندگی آبزیان ایجاد می‌کند، کما اینکه در ۲ دهه اخیر زندگی گونه‌هایی از آبزیان را به انقراض برده است.

ایجاد کنوانسیون خلیج فارس با حضور ایران و کشور‌های حوضه خلیج‌فارس ابتکاری است که می‌تواند برنامه نمک‌زدایی از آب دریای کشور‌های این منطقه را کنترل کرده و از بروز فاجعه زیست‌محیطی در خلیج فارس جلوگیری کند.

منبع: فارس

دیگر خبرها

  • احترام به HSE رویکرد احترام به کارکنان و شهروندان است/هدف برنامه ۱۴۱۰ مباحث زیست‌محیطی است
  • اجرای عملیات کف‌سازی بتنی پارکینگ‌های مجموعه خورشید شهر
  • اجرای بخشی از مصوبات سفر رئیس جمهور به استان کرمانشاه
  • لزوم اعتبار ۱۰۰ همتی برای تکمیل پروژه‌ های آب و خاک
  • لزوم اعتبار ۱۰۰همتی برای تکمیل پروژه‌ های آب و خاک
  • فاجعه زیست محیطی؛ خلیج فارس شورتر شد
  • تقویت و تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن اولویت مدیران شهرستانی باشد
  • همه پروژه های عمرانی شورای ششم کرج پیوست زیست محیطی دارند
  • سرمایه‌گذاری پتروشمی‌ها در بالادست صنعت برای حل مشکل خوراک
  • لزوم شتاب بخشی به تکمیل زنجیره ارزش/ نباید به خارج وابسته باشیم