Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سازمان ملی استاندارد ایران با بیان اینکه فرایند تطبیق استاندارد در رابطه با ۸۲ درصد از کالاها بعد از صدور پروانه انجام شده است، گفت: هدف‌گذاری ما افزایش تطبیق استاندارد بعد از صدور پروانه به بیش از ۹۰ درصد است. ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۱۰ استانها کهگیلویه و بویراحمد نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، وحید مرندی‌مقدم عصر امروز در گردهمایی منطقه‌ای نظارت بر اجرای استاندارد اظهار داشت: در این نشست تحولات اظهار انطباق محصول با استاندارد بررسی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اظهار انطباق در برخی حوزه‌ها آغاز شده و تحولات انجام شده به صورت کارشناسی بررسی می‌شود، افزود: بر اساس آمارهای کمی می‌توان گام‌های موثرتری در جهت تحقق اهداف کیفی استاندارد برداشت.

معاون نظارت بر اجرای استاندارد سازمان ملی استاندارد ایران عنوان کرد: فرایند نمونه‌گیری از کالاها نشان می‌دهد که 82 درصد کالاها بعد از صدور پروانه با استانداردها تطبیق داشتند.

مرندی‌مقدم با بیان اینکه در چهار سال اخیر آمار تطبیق استاندارد کالاها بعد از صدور پروانه از 60 درصد به 82 درصد افزایش یافته، ابراز کرد: هدف‌گذاری ما افزایش تطبیق استاندارد بعد از صدور پروانه به بیش از 90 درصد است.

قزوین| محصولات صادراتی ایران باید با استانداردهای جهانی منطبق باشداستانداردهای ‌"غذای حلال"‌ تدوین می‌شود‌تولید کالای ‌غیراستاندارد ‌به اقتصاد کشور ضربه وارد می‌کند‌

معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد هم در این نشست با تاکید بر ضرورت ترویج فرهنگ استاندارد در بین مردم، گفت: امیدواریم با انجام اقدامات اصولی و مناسب، افزایش کیفی‌سازی در بخش‌های مختلف از جمله مصالح و صنایع کوچک را شاهد باشیم.

عزیز فیلی با اشاره  به بازدید و کنترل استاندارد بخش‌های مختلف، افزود: بر این اساس، واحد‌هایی با هدف تطبیق با استانداردها تعلیق شده و ارتقای کیفی و استاندارد‌سازی آنها در دستور کار قرار گرفت.

مدیرکل استاندارد کهگیلویه و بویراحمد هم در این نشست گفت: از ابتدای امسال تاکنون 16 پروانه استاندارد در استان صادر شده است که 15 مورد از این پروانه‌‌ها در بخش مصالح ساختمانی بود.

بهمن رحمتی به اهمیت استاندارد‌سازی مصالح ساختمانی اشاره کرد و افزود: با حمایت استانداری و برخی دیگر از دستگاه‌های ذی‌ربط اقدامات مناسبی در این بخش انجام شده است.

انتهای پیام/ش

R41452/P/S6,69/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۱۱۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های تبلیغاتی ابلاغ شد

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس محمدیان اظهار کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های آگهی و تبلیغاتی را که در اجرای بند ۱۶ ماده ۲ قانون اهداف و وظایف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تدوین شده است، ابلاغ کرد.

محمدیان با اعلام این مطلب افزود: دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های آگهی و تبلیغاتی بر اساس قانون و مصوبات شورای راهبری توسعه مدیریت و در راستای ساماندهی مجوزهای این وزارتخانه تهیه و پس از تصویب، از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای اجرا به معاونت امور رسانه‌ای و تبلیغات ابلاغ شد.

وی گفت: بر اساس این دستورالعمل، معاونت امور رسانه‌ای و تبلیغات موظف شده است مجوز کانون‌های آگهی و تبلیغاتی را از طریق درگاه ملی صدور مجوزها و بستر الکترونیک سامانه جامع تبلیغات با هماهنگی کامل با مراکز استان و شهرستان‌های سراسر کشور حداکثر ظرف ۲ ماه صادر کند. بدین ترتیب و بر اساس مفاد دستورالعمل ابلاغ شده، تمامی متقاضیان دریافت مجوز فعالیت تبلیغاتی می‌توانند از طریق سامانه جامع تبلیغات که به درگاه ملی مجوزها مرتبط است، درخواست مجوز ارائه دهند.

محمدیان با اشاره به سیاست‌های دولت سیزدهم مبنی بر تسهیل و تسریع فرآیندهای قانونی برای متقاضیان تأسیس مراکز فرهنگی افزود: در این ارتباط، دفتر تبلیغات و اطلاع‌رسانی نیز هم‌راستا با سیاست‌های کلان دولت، بسترهای لازم را برای تحقق تسهیل روند صدور مجوز کانون‌های آگهی و تبلیغاتی فراهم کرده و این دستورالعمل به انجام فعالیت‌ها در چارچوب‌های تعیین شده، کمک خواهد کرد.

مدیرکل تبلیغات و اطلاع‌رسانی تاکید کرد: پیش از این، دستورالعمل انتشار محتوای تبلیغاتی نیز از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ابلاغ و بر اساس آن، نحوه انتشار محتوای تبلیغاتی چارچوب انتشار انواع محتوا در حوزه تبلیغات را ترسیم شده است.

بدین ترتیب، تمامی فعالیت‌های تبلیغاتی در چهار رسته «تبلیغات فضای مجازی»، «تبلیغات پخشی و سمعی و بصری»، «تبلیغات محیطی» و «تبلیغات چاپی» ملزم به دریافت مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هستند.

کد خبر 6087981

دیگر خبرها

  • میان افزایش حقوق کارگران و قیمت کالاها، توازن برقرار شود
  • صدور ترور و خشونت به جهان/ کارکرد واقعی اتحادیه اروپا چیست؟
  • صدور ترور و خشونت به جهان/کارکرد واقعی اتحادیه اروپا چیست؟
  • صدور پروانه کسب برای بازنشستگان
  • دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های تبلیغاتی ابلاغ شد
  • صدور مجوز الکترونیک کسب و کار
  • سازمان غذا و دارو اعلام کرد: رشد ۲۰۰ درصدی صدور و تمدید پروانه ملزومات دارویی
  • رشد ۲۰۰ درصدی صدور و تمدید پروانه ملزومات دارویی
  • رشد ۲۰۰ درصدی در صدور و تمدید پروانه ملزومات دارویی
  • رشد ۲۰۰ درصدی صدور و تمدید پروانه ملزومات دارویی در سال گذشته