Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک متخصص شاخص کشوری در حوزه مدیریت پسماند با بیان این‌که تأسیسات زیربنایی مناسبی برای مدیریت پسماند در یزد وجود دارد، گفت: راه‌اندازی خط تولید 250 تنی پسماند برای شهر یزد به هشت میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

به گزارش ایسنا، دکتر«علی دهنوی» عضو هیأت علمی دانشگاه اصفهان و متخصص شاخص کشوری در حوزه مدیریت پسماند و تصفیه فاضلاب شهری با بیان این‌که زیرساخت‌های مناسبی در شهر یزد برای مدیریت بهینه پسماند وجود دارد، اظهار کرد: شوراهای اسلامی شهر و روستای کشور باید با استفاده از ظرفیت علمی و انسانی بومی بحث مدیریت پسماند را بیش از پیش در دستور کار خود قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به دستاوردهای سازمان مدیریت پسماند اصفهان، افزود: ساخت سرلند بالستیک برای اولین بار در کشور«جداسازی مواد به سه دسته  موادآلی ریز، سه بعدی و مواد دو بعدی»، ساخت پایلوت هاضم بی‌هوازی برای پسماندهای شهری، ورود به بحث مدیریت پسماند خشک روز و شب و طراحی و نصب چند مخزن زیرزمینی هوشمند از جمله اقدامات انجام شده و در دستور کار مدیریت شهری اصفهان در حوزه مدیریت پسماند است.

این استاد دانشگاه اصفهان در ادامه مدیریت هزینه را از جمله ویژگی‌های توجه به پسماندشهری دانست و گفت: تدوین برنامه‌های فرهنگی و استفاده از ظرفیت هنر برای نهادینه سازی فرهنگ تفکیک از مبداء یکی از ضرورت‌های اجرایی در راستای مدیریت پسماند است.

دهنوی با بیان این‌که مسئولان و مدیران شهری در استان‌های مختلف باید در راستای حفاظت از محیط زیست کشور هم‌افزایی بیش از پیش داشته باشند، تصریح کرد: افزایش کیفیت زندگی در نقاط مختلف کشور به مشارکت عمومی و هم‌افزایی ظرفیت‌های علمی و اجرایی متنوع نیاز دارد.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان پردازش را یکی از ضرورت های اجرایی برای مدیریت بهینه لندفیل دانست و تأکید کرد: اولین قدم برای پیشرفت در مدیریت پسماند طراحی خطوط جدید تولید متناسب با فرهنگ زندگی مردم هر منطقه شهری است.

این مسئول در ادامه با بیان این‌که خوشبختانه تأسیسات زیربنایی مناسبی برای راه‌اندازی کارخانه کمپوست در شهر یزد وجود دارد، گفت: به نظر من با توجه به ظرفیت‌های فیزیکی مناسب در همین دوره شورا و شهرداری امکان راه‌اندازی مجدد کارخانه کمپوست یزد در محل موجود وجود دارد.

وی در پایان با اشاره به این‌که به نظر می‌رسد یک خط تولید 250 تنی پسماند برای شهر یزد به اعتباری بالغ بر هشت میلیارد تومان نیاز دارد، خاطرنشان کرد: فکر می‌کنم اگر آن طور که باید اقدامات لازم برای تولید پسماند انجام شود هزینه انجام شده در بازه زمانی سه سال بر می‌گردد.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شهر یزد دانشگاه اصفهان کارخانه کمپوست سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۱۱۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری اصفهان باید فصل وصل سرمایه‌گذاری مخاطره‌پذیر با شرکت‌های دانش‌بنیان باشد

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: اگر معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اصفهان سال آینده درصدد است اتفاقی را رقم بزنند باید فصل وصل سرمایه‌گذاری مخاطره‌پذیر با شرکت‌های دانش‌بنیان باشد و با ایده‌پردازان و ایده‌نگاران ارتباط بگیرند تا در نهایت در کنار هم تامین‌کننده مدیریت شهری باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مصطفی نباتی‌نژاد در جلسه انعقاد قرارداد مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای بین سازمان مشارکت‌ها و سرمایه گذاری شهرداری اصفهان و شرکت صنایع شهر فرین به عنوان یکی از برنامه‌های ویژه دومین رویداد ملی حمل و نقل دانش بنیان ضمن تقدیر از برگزارکنندگان این رویداد مهم در حوزه حمل‌ونقل اظهار کرد: معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اصفهان برای دومین بار نسبت به برگزاری GoingEvent در این رویداد اقدام کرده‌اند که امیدواریم ادامه پیدا کند.

وی اضافه کرد: بر اساس گزارش ارائه شده ۷۰ درصد محتوای نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان نسبت به سال گذشته تغییر کرده است و این نشان دهنده شاخص بهبود در این موضوع است.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: به‌نظر می‌رسد اگر کل مجموعه خدماتی و امکاناتی مدیریت شهری اصفهان و کل شهر اصفهان را مورد توجه قرار دهید و آن‌ها را در آینده در این ره‌آورد فناورانه درگیر کنید، بسیار مؤثرتر است.

وی با بیان اینکه مدیریت شهری اصفهان ۸ درصد سهام بانک شهر را دارد، ادامه داد: همچنین مدیریت شهری اصفهان بخشی از سهام اولین VC یا سرمایه‌گذاری خطرپذیر اصفهان را دارد که اسم این VC شرکت هدهد است؛ در این برنامه باید تعدادی از وی‌سی‌های کشور دعوت می‌شدند، می‌دیدند، می‌خریدند و با همدیگر شراکت داشتند.

نباتی‌نژاد گفت: اگر معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اصفهان سال آینده درصدد است اتفاقی را رقم بزنند باید فصل وصل سرمایه گذاری مخاطره‌پذیر با شرکت‌های دانش‌بنیان باشد و با ایده‌پردازان و ایده‌نگاران ارتباط بگیرند تا در نهایت در کنار هم قرار بگیرند و تأمین کننده حرفه‌ای مدیریت شهری باشند.

کد خبر 749916

دیگر خبرها

  • هیچ فرصت سرمایه‌گذاری در شهر نباید از دست برود/ چاره‌ای جز مشارکت مردم در توسعه شهر نداریم
  • عزم جدی مدیریت شهری اصفهان برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان
  • احداث شهرک بازیافت، گامی برای جمع‌آوری انبارهای غیرمجاز در نصف‌جهان
  • شهرداری اصفهان باید فصل وصل سرمایه‌گذاری مخاطره‌پذیر با شرکت‌های دانش‌بنیان باشد
  • انتصابات جدید در مناطق یک و چهار همچنین سازمان مدیریت پسماند شهرداری ارومیه
  • نخستین مرکز مانیتورینگ مراکز معاینه فنی شهر اصفهان راه‌اندازی می‌شود
  • برنامه ریزی برای تولید سوخت حاصل از زباله در شهر تبریز
  • خودکفایی در تولید برخی از ملزومات خودرو‌های سنگین در جنوبشرق کشور
  • «شهرگاه» فرصتی برای هم‌اندیشی دانشگاه و مدیریت شهری است
  • خط سوم تولید کمپوست در تبریز راه‌اندازی می‌شود