Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@04:20:47 GMT

مراکز علمی و کاربردی کرمان ۵۳ درصد ارتقای سطح دارند

تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۱۲۵۱۸

مراکز علمی و کاربردی کرمان ۵۳ درصد ارتقای سطح دارند

به گزارش ایرنا، محسن شمسی روز یکشنبه در آیین تجلیل از خبرنگاران و اصحاب رسانه استان کرمان افزود: در حال حاضر ۱۰ هزار و ۶۰۰ دانشجو در ۱۶ مرکز علمی کاربردی در ۱۴۰ رشته مشغول به تحصیل هستند که پیش بینی می شود در مهرماه سه هزار و ۵۰۰ دانشجو به این دانشگاه وارد شوند.

وی تصریح  کرد: در سال گذشته ۳۹ درصد از دانش آموختگان دانشگاه جامع علمی کاربردی در رشته خود مشغول به تحصیل شدند که این آمار در سالهای قبل ۲۰ درصد بود و امیدوار کننده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان تاکید کرد: هیات رئیسه دانشگاه بر ارتقای کیفیت مراکز تاکید دارد و در سال ۹۷ حدود ۵۰ درصد افزایش سطح در مراکز داشتیم.

وی با بیان اینکه دانشگاه جامع علمی کاربردی مولود انقلاب اسلامی است اظهار داشت: تاسیس این دانشگاه بر اساس مهارت آموزی است و آموزش در محیط کار نخستین چشم انداز آن محسوب می شود.

شمسی افزود: آموزش ها در دانشگاه علمی کاربردی ۶۰ درصد عملی و ۴۰ درصد تئوری است و دانشگاه توانسته رسالتش را به خوبی انجام دهد.

وی با اشاره به بیکاری فارغ تحصیلان دانشگاهی تاکید کرد: در آینده جنگ مهارت آموزی داریم و هر جا مهارت داشتیم توانستیم برنده باشیم.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان بیان کرد: دوره های کاردانی، کارشناسی و پودمانی بر اساس نیازهای جامعه در مراکز آموزش داده می شوند که مدرک مورد تایید وزارت علوم در پایان دوره به آنها داده می شود.

وی  با بیان اینکه در حال حاضر ۸۰۰ رشته در این دانشگاه تدریس می شود. ادامه داد: افرادی که در کنکور شرکت کردند و در رشته های مورد علاقه قبول نشده اند می توانند در رشته های متنوع این داشنگاه ثبت نام کنند.

شمسی گفت: آمادگی داریم افراد خبره را در رشته های مختلف برای آموزش در رشته های متفاوت جذب کنیم و در حال حاضر ۶۴ فرد خبره مهارت ها را در مراکز و کاربردی کرمان آموزش می دهند.

وی بیان کرد: هم اکنون در پنج مرکز دانشگاهی جامع علمی و کاربردی مرکز نوآوری راه اندازی شده است و سعی داریم تا سال آینده در تمام مراکز علمی و کاربردی کرمان مرکز رشد تاسیس شود.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان افزود: در صورتی که دانشجویان و دانش آموختگان این دانشگاه ایده های خود راپیاده سازی کنند، برای تجاری سازی و راه انداختن کسب و کار مبلغ ۴۰ میلیون تومان با سود چهار درصد تسهیلات به آنها پرداخت می شود.

وی با اشاره به فعالیت های فرهنگی و هنری در دانشگاه جامع علمی و کاربردی تصریح کرد: پنج کانون قرآنی در استان کرمان فعالیت دارند و دانشجویان کرمانی این دانشگاه در المپیاد ورزشی موفقیت های خوبی کسب کردند.

شمسی با اشاره به همکاری دانشگاه علمی و کاربردی با مرکز صنعتی و معدنی استان کرمان افزود: در شهرهای بم، سیرجان و زرند مراکز و رشته های مرتبط با صنعت ایجاد کرده ایم و همچنین مراکز آموزشی در شرکت های زغال سنگ و هواپیمایی ماهان فعال هستند و آمادگی داریم با شرکت های مس سرچشمه و گل گهر سیرجان نز در بخش آموزشی همکاری کنیم.

وی اظهار داشت: برگزاری استارت آپ خرما و نمایشگاه اشتغال و کار آفرینی از جمله برنامه های دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان در پاییز است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان با تبریک روز خبرنگار گفت: خبرنگاران خدمات بزرگی به بشریت کرده اند و در دنیای امروز باید با ابزارها و هنرهای مختلف آشنا باشند تا پیام خود را بهتر انتقال دهند.

وی افزود: خبرنگار خوب ترکیبی از انسان فرهیخته و دلسوز و دانا است و باید علاوه بر حوزه های اجتماعی و سیاسی به صنعت، کشاورزی، خدمات اجتماعی و فرهنگ هم توجه داشته باشند.

۷۴۳۷ / 5054

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرمان ایرنا دانشگاه جامع علمی کاربردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۱۲۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری دیپلماسی علمی محور مقاومت به دانشگاه شاهد

رییس دانشگاه شاهد برنامه‌ها و اقدامات دو ساله این دانشگاه را تشریح کرد. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، احمد چلداوی رئیس دانشگاه شاهد صبح امروز در نشست خبری  با اشاره به تاریخچه تاسیس این دانشگاه گفت: دانشگاه شاهد در سال 1369 با دستور امام خمینی(ره) تاسیس و در ابتدا در چند رشته محدود فعالیت خود را آغاز کرد. دانشکده‌های این دانشگاه در گذشته در سطح شهر تهران پراکنده بود که در حال حاضر تجمیع و در مجاورت مرقد مطهر امام مستقر شدند.

وی افزود: این دانشگاه هم‌اکنون 10 دانشکده دارد که 4 دانشکده در حوزه پزشکی و 6 دانشکده در حوزه‌های هنر، علوم انسانی، علوم پایه، کشاورزی، فنی-مهندسی و ... فعالیت می‌کنند.

چلداوی خاطرنشان کرد: این دانشگاه هم‌اکنون 38 رشته کارشناسی، 40 رشته دکتری و 2 رشته دکتری عمومی در پزشکی و دندانپزشکی و  6 هزار دانشجو دارد.

وی با اشاره به حضور 2 ساله خود در جایگاه ریاست این دانشگاه به اقدامات این دوره اشاره کرد و گفت: اقدامات مهمی در این 2 سال انجام شده است. برای مثال بودجه پژوهشی دانشگاه 10 برابر شده است هر چند پژوهش در اغلب دانشگاه‌ها مظلوم است انا سعی کردیم پژوهانه استادان را هم  10 برابر کنیم. همچنین آزمایشگاهی با هزینه 5 میلیارد راه‌اندازی شده است که دانشگاهیان می‌توانند از ابرکامپیوتر این آزمایشگاه استفاده کنند.

رئیس دانشگاه شاهد با اشاره به اینکه  فرآیندهای مالی گرنت تسریع شده است، افزود: 20 میلیون کمک هزینه خرید لپ تاپ به استادان اعطا کردیم. قراردادهای ارتباط صنعت در 2 سال، 17 برابر شده و مبلغ آن‌ها هم 14 برابر شده و از نظر پژوهشی رشد 2 برابری رخ داده است.

چلداوی از راه اندازی  هزار متر مربع مرکز نوآوری در این دانشگاه خبر داد.

وی با اشاره به اقدامات فرهنگی یادآور شد: در زمینه فرهنگی دوره‌های مختلفی برای دانشجویان، اساتید و کارکنان برگزار کردیم. برای مثال اردوهای راهیان نور و مشهد مقدس برگزار شده است.

چلداوی گفت: تحولاتی که در حوزه فرهنگی داشتیم در 2 شاخص فرهنگی بوده است که شامل سرانه فرهنگی و بودجه فرهنگی می‌شود و از این نظر رتبه اول دانشگاه‌های گروه ب وزارت علوم را کسب کردیم.

وی با یاداوری اینکه پذیرش دانشجو در این دانشگاه به صورت غیرمتمرکز است، افزود: 4 برابر ظرفیت دانشگاه‌ برای مصاحبه به ما معرفی شده  و دو مرحله مصاحبه در این دانشگاه انجام می‌شود. ولایتمداری از مهم‌ترین فاکتورهای مصاحبه است. دانشگاه شاهد ملجأ و ماوای خانواده‌های ارزشی است که تمایل دارند فرزندانشان در دانشگاهی با سطح علمی خوب و محیط ارزشی پرورش داده شوند و در این سال‌ها فقط پذیرای دخترانی بوده‌ایم که به انتخاب خودشان حجاب برتر را انتخاب کردند.

وی از حضور 344 عضو هیات علمی در دانشگاه شاهد خبر داد و تصریح کرد: هم اکنون سرانه متوسط مقالات بین المللی دانشگاه شاهد 1.5 مقاله به ازای هر استاد است.

وی با اشاره به اینکه پیش از این دوره دانشگاه شاهد خوابگاه متاهلی نداشت، تاکید کرد: در این زمینه برنامه‌ریزی کرده و مراحل نقشه‌برداری خوابگاه متاهلی در محوطه این دانشگاه در حال انجام است.

وی با اشاره به فضای سیاسی حاکم بر دانشگاه گفت: دانشگاه شاهد دانشگاهی سیاست‌زده نیست اما منفعل هم نیست. اینکه دانشجویان دانشگاه شاهد در اغتشاشات شرکت نکردند به معنی انفعال نیست بلکه حاکی از رشد عقلی و معرفتی دانشجویان و تحلیل درست آنهاست.

رییس دانشگاه شاهد با بیان اینکه تا پیش از این دوره دانشگاه شاهد هیچ فعالیتی در سطح بین‌المللی نداشت از واگذاری دیپلماسی علمی جبهه مقاومت به این دانشگاه خبر داد و گفت: هم‌اکنون 60 دانشجوی بین‌المللی داریم که از افعانستان، نیجریه و پاکستان در حال تحصیل هستند. همه این دانشجویان از سوی بنیاد شهید بورسیه شدند و هزینه‌های آنها نیز به دانشگاه پرداخت شده است.

وی با اشاره به بورسیه دانشجویان کشورهایی نظیر پاکستان و عراق از سوی آمریکا به نقش مهم ایران به عنوان کشور اصلی محور مقاومت اشاره کرد و گفت: سال آینده از 12 کشور شامل استرالیا، پاکستان، سوریه، عراق و افغانستان دانشجو خواهیم داشت که 200 نفر خواهند شد. رویکرد دانشگاه شاهد در حوزه بین‌الملل درآمدزایی نیست بلکه هدف ما تربیت نیرویی با تفکر اسلامی و پرورش یافته برای کمک به جبهه مقاومت و امام زمان است. 

چلداوی یادآور شد: قصد داریم 20 هزار متر فضای آموزشی برای رشته پزشکی‌ در پردیس مرکزی دانشگاه اختصاص دهیم. همچنین دانشکده کشاورزی از محل فعلی جا به جا خواهد شد و در زمین‌های کشاورزی ساختمانی برای این دانشکده ساخته می‌شود. ساختمان فعلی دانشکده کشاورزی به دانشکده حکمرانی اختصاص داده خواهد شد.

رئیس دانشگاه شاهد خاطرنشان کرد: افزایش بودجه دانشگاه شاهد سال گذشته 25 درصد بود و امسال حدود 30 درصد افزایش یافته است. با توجه به افزایش 20 درصدی حقوق اساتید، این افزایش باید بیشتر صرف حقوق و دستمزد کارکنان می شود.

حیدری رییس دانشکده پزشکی این دانشگاه نیز با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه پزشکی این دانشگاه گفت: در 2 سال گذشته  شاهد توجه و سرمایه گذاری بر مقوله پزشکی و توسعه و بهبود فعالیتهای رشته‌های پزشکی دانشگاه شاهد هستیم.

وی از تجهیز آزمایشگاههای جامع مربوط به دانشکده پزشکی و تعمیرات اساسی ساختمان های پرستاری و دندانپزشکی این دانشگاه خبر داد و گفت: در طی این دو سال روح تازه ای به حوزه علوم پزشکی دانشگاه شاهد دمیده شده و طب ایرانی، پرستاری در این دانشگاه رشد کرده است.

وی از تدوین برنامه 5 ساله دانشکده پزشکی دانشگاه شاهد خبر داد و از حضور بهتر و توجه بیشتر به دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته پزشکی دانشگاه شاهد در این دو سال  ابراز رضایت کرد.

عباسی، معاون دانشجویی دانشگاه شاهد نیز از رشد 120 درصدی  خدمات و فعالیت های دانشجویی این دانشگاه نظیر مرکز مشاوره خبر داد‌.

یکی از مسئولان این دانشگاه نیز با اشاره به فعالیت های گروه جهادی پزشکی شهید سلیمانی این دانشگاه این گروه را برترین گروه جهادی و موکب فرهنگی، پزشکی دانشگاه در سال  1402 دانست و گفت: موکب فرهنگی اجتماعی شهید سلیمانی در راهیپایی اربعین و در عوارضی قم خدمات مختلفی را به  زوار ارائه می دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تشکیل قرارگاه ارتقای کمک به کارآمدی نظام حکمرانی کشور در بسیج اساتید
  • بررسی علل مهاجرت در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی در سیستان و بلوچستان
  • راهکارهایی برای به روزرسانی نقشه جامع علمی کشور
  • اجرایی کردن طرح جامع جهاد علمی
  • تاسیس رشته‌های جدید ‌ متناسب با ظرفیت‌های هرمزگان در دستور کار است
  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی
  • ضرورتِ هدایت نخبگان به سمت علوم انسانی
  • واگذاری دیپلماسی علمی محور مقاومت به دانشگاه شاهد
  • بسترسازی برای مشارکت بخش خصوصی در ایجاد پایگاه‌های بزرگ‌داده
  • مقابله با معضلات فرهنگی به کمک کاربردی‌سازی سیره حضرت عبدالعظیم(ع)