Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی روز یکشنبه پس از دریافت استوارنامه «جوزپه پررونه» سفیر جدید ایتالیا، مناسبات و روابط تجاری، تاریخی و دیرینه دو کشور را مورد اشاره قرار داد و با بیان اینکه ایتالیا در سالهای متمادی اولین شریک تجاری ایران در اروپا بوده، اظهار داشت: مصمم هستیم روابط و مناسبات دیرینه ایران و ایتالیا دوستانه و توسعه‌یافته باقی بماند و تحریم‌های یکجانبه و غیرقانونی آمریکا هیچ‌گونه تأثیری بر این روابط نداشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش آفتاب‌نیوز؛ رئیس جمهور با تأکید بر آمادگی تهران بر گسترش روابط اقتصادی با رم، گفت: شرایط کنونی موقت است و نحوه رفتار دو دولت و تلاش آنها برای حفظ و توسعه روابط در حافظه تاریخی دو ملت باقی می‌ماند.

روحانی ایجاد تحرک مثبت در روابط تهران – رم در راستای تحکیم و تعمیق روزافزون مناسبات دو جانبه را مورد تأکید قرار داد و گفت: در شرایط کنونی بایستی با بهره‌گیری از روش‌های ابتکاری در مسیر افزایش همکاری و سرمایه‌گذاری مشترک و تقویت مناسبات و گام‌های مستحکم و پایداری برداریم که این در راستای منافع دو ملت و منطقه است.

رئیس جمهور همچنین با تجلیل از نقش سازنده و مثبت ایتالیا در دوران مذاکرات هسته‌ای، اظهار داشت: بعد از توافق هسته‌ای نیز روابط بسیار سازنده و مثبتی از لحاظ اقتصادی بین دو کشور برقرار گردید و امروز باید این مسیر را به پشتوانه اراده سیاسی دو دولت ادامه دهیم.

«جوزپه پررونه» سفیر جدید ایتالیا در تهران نیز ضمن تقدیم استوارنامه خود به رئیس جمهور، تاکید کرد: رم خواهان گسترش روابط در همه زمینه ها با تهران است.

سفیر جدید ایتالیا در تهران گفت: شرایط کنونی را گذرا ارزیابی می کنیم و روابط دو کشور باید روند رو به رشد خود را ادامه دهد.

خواهان توسعه روابط اقتصادی با بنگلادش در همه زمینه‌ها هستیم/دعوت از رئیس‌جمهور برای شرکت در اجلاس سران گروه "دی ۸"

همچنین روحانی هنگام دریافت استوارنامه سفیر جدید بنگلادش در تهران، با بیان اینکه ما خواهان توسعه روابط اقتصادی دو کشورهستیم، خاطرنشان کرد: تهران و داکا از نظر فرهنگی اشتراکات بسیاری دارند و ما آمادگی داریم روابط خود را در حوزه های مختلف سیاسی ، اقتصادی و فرهنگی بیش از پیش توسعه دهیم.

رئیس جمهور با بیان اینکه ایران از روابط سیاسی سطح بالای دو کشور استقبال می کند، رفت و آمد مقام های دو کشور را در جهت توسعه روابط مفید و تاثیر گذار دانست.

روحانی همچنین از دولت و مردم بنگلادش بخاطر میزبانی از مسلمانان روهینگیایی که به ناحق از کشور خود آواره شده اند، قدردانی کرده و آمادگی ایران را برای ادامه کمک ها به این آوارگان مسلمان اعلام کرد.

"ا.ف.م گوسال اعظم سارکار" سفیر جدید جمهوری خلق بنگلادش در تهران نیزضمن تقدیم استوارنامه خود به رئیس جمهور کشورمان و ابلاغ سلام گرم رئیس جمهور و نخست وزیر کشورش به دکتر روحانی، تاکید کرد: ماموریت من تعمیق روابط دو کشور در ابعاد مختلف است.

سفیر جدید بنگلادش در تهران با بیان اینکه تهران و داکا روابط دوستانه ای در سطح عالی دارند، به اشتراکات فرهنگی دو کشور اشاره کرد و اظهارداشت: همکاری دو کشور بر پایه روابط دیرینه و ریشه های فرهنگی و مواضع نزدیک بین المللی بوده که برای توسعه و تعمیق آن همه تلاش خود را انجام خواهم داد.

وی با بیان اینکه توسعه ارتباطات دو کشور را در اولویت کارهای خود قرار داده است، بر اهمیت نقش بخش خصوصی در توسعه روابط اقتصادی و تجاری تهران و داکا تاکید کرد.

سفیر جدید بنگلادش در تهران به میزبانی این کشور در نشست آتی سران گروه "دی ۸" اشاره و از سوی مقامات ارشد کشورش، از دکتر روحانی برای شرکت در این نشست دعوت کرد.

هیچ‌گونه صلحی بدون حضور مردم و نمایندگان قانونی ملت افغانستان پایدار نخواهد بود

روحانی همچنین پس از دریافت استوارنامه «عبدالغفور لیوال» سفیر جدید جمهوری اسلامی افغانستان، گفت: از نظر جمهوری اسلامی ایران حضور نیروهای بیگانه در هر یک از کشورهای منطقه، مشکل‌آفرین است و مطمئن هستیم حضور نظامی آمریکا در افغانستان نیز هیچ سودی برای امنیت این کشور و مردم افغانستان نداشته و ندارد، بلکه آنها به دنبال اهداف خود به منظور ایجاد ناامنی در منطقه هستند.

روحانی در ادامه با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران همواره در روزهای سخت در کنار مردم افغانستان بوده است، گفت: به مردم مظلوم و عزیز افغانستان در ایران مانند مردم خودمان، خدمات ارایه کرده ایم و تعداد زیادی از فززندان این کشور در مدارس و دانشگاههای ایران مشغول تحصیل هستند.

رئیس جمهور با اشاره به آمادگی تهران برای استحکام صلح وامنیت پایدار در افغانستان گفت: وجود امنیت پایدار علاوه بر تشویق مهاجرین افغانستانی به بازگشت به وطن خودشان باعث افزایش روابط تجاری و سرمایه‌گذاری دو کشور است و امیدواریم روابط سیاسی، اقتصادی و فرهنگی تهران و کابل بیش از پیش توسعه یافته و مرزهای دو کشور از امنیت‌ بیشتری برخوردار باشد.

روحانی اتحاد و همدلی بین اقوام و مذاهب مختلف در افغانستان را حائز اهمیت توصیف کرد و گفت: شیعه و سنی و اقوام و مذاهب مختلف باید بدانند که اعضای یک خانواده بزرگ به نام افغانستان هستند و همه باید برای اتحاد و یکپارچگی کشورشان تلاش کنند.

رئیس جمهور گفت: هیچگونه صلحی بدون نظر مردم و نمایندگان آنها، معنا و مفهومی ندارد و بی‌تردید پایداری نیز نخواهد داشت و ایران از حاکمیت ملی و رای مردم افغان و نمایندگان آنها حمایت می کند.

روحانی همچنین اقدامات تروریستی در افغانستان را تأسف‌بار و غم‌انگیز توصیف کرد و با محکوم کردن اعمال تروریستی اخیر در این کشور، گفت: اقدامات تروریستی از طرف هر گروهی باشد، از نظر ایران محکوم است و اراده جمهوری اسلامی ایران تقویت هر چه بیشتر روابط دوستانه با دولت و ملت افغانستان است.

«عبدالغفور لیوال» سفیر جدید جمهوری اسلامی افغانستان نیز در این دیدار پس از تقدیم استوارنامه خود، با تبریک فرا رسیدن عید غدیر و نیز با قدردانی از حمایت‌ها و پشتیبانی‌های ایران از دولت و ملت افغانستان، گفت: مهاجرین افغانستانی در ایران بیشتر از جمعیت برخی از کشورها است و همواره ملت و دولت افغانستان قدردانی میزبانی خوب ملت بزرگ ایران هستند.

سفیر جدید جمهوری اسلامی افغانستان با تأکید بر اینکه کشورش برای توسعه همکاری‌ها و هماهنگی‌های روزافزون با جمهوری اسلامی ایران اهمیت ویژه‌ای قایل است، تصریح کرد: افغانستان به هیچ عنوان اجازه نخواهد داد از خاک این کشور علیه جمهوری اسلامی ایران استفاده شود.

علاقمند به توسعه روابط با بولیوی در تمام زمینه ها هستیم

روحانی همچنین هنگام دریافت استوارنامه سفیر جدید دولت چند ملیتی بولیوی در تهران، خاطرنشان کرد: ملت بولیوی یک ملت انقلابی است که برای استقلال خود همواره تلاش کرده و در برابر قدرت های بزرگ سر فرود نیاورده اند.

روحانی تصریح کرد: اعتقاد قلبی ما این است هر ملتی برای منافع خود در برابر تجاوزگران ایستادگی کند، پیروز خواهد شد و تاریخ نیز گواه این است.

رئیس جمهور با بیان اینکه ایران و بولیوی به عنوان دو کشور انقلابی، اهداف راهبردی داشته و در مجامع بین المللی مواضع مشترک دارند، تاکید کرد: دو کشور برای تحقق اهداف خود در کنار هم بوده و خواهند بود.

روحانی ابراز امیدواری کرد که در دوران ماموریت سفیر جدید بولیوی در تهران روابط دو کشوردر زمینه های مختلف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی بیش از پیش توسعه یابد و سرمایه گذاران و تجار دو طرف به هم نزدیک‌تر شوند.

خانم " رومینا گوادالوپه پرز راموس" سفیر جدید بولیوی در تهران نیز ضمن تقدیم استوارنامه خود به رئیس جمهور ایران و ابلاغ سلام گرم "اوو مورالس" رئیس جمهور کشورش به دولت و مردم ایران، تلاش برای توسعه بیش از پیش روابط دو کشور را ماموریت ویژه خود در تهران عنوان کرد.

وی با بیان اینکه ایران و بولیوی نقاط مشترک فراوانی دارند، افزود: انقلاب های مردمی دو کشور و رهبران برخاسته از قلوب مردم، موقعیت ویژه جغرافیایی در منطقه و همچنین برخورداری از منابع بزرگ نفت و گاز از ویژگی های مشترک دو کشور است.

سفیر جدید بولیوی در ادامه حمایت از برنامه هسته ای ایران را موضع قاطع بولیوی اعلام کرد و گفت: تهران و لاپاز هر دو بدنبال مقابله با سیاست های یکجانبه گرایی آمریکا و مسابقه تسلیحاتی این کشور در منطقه هستند و ما از استقلال و دموکراسی کشورهای هم حمایت می کنیم.

سفرای جدید ایران در ساحل عاج و ازبکستان با روحانی دیدار کردند

همچنین سفیران جدید جمهوری اسلامی ایران در ساحل عاج و ازبکستان، پیش از عزیمت به محل ماموریت خود با رئیس جمهور دیدار و گفت وگو کردند.

حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی روز یکشنبه در این دیدار، برای موفقیت سفرای جدید کشورمان آرزوی موفقیت کرد و از آنان خواست ضمن معرفی توانمندی ها و ظرفیت های کشورمان به سرمایه گذاران و بخش های خصوصی و دولتی محل ماموریت خود، بیش از پیش برای توسعه، تقویت و تحکیم روابط و مناسبات همه جانبه با کشورهای محل ماموریت خود تلاش کنند.

آقایان کوروش مجیدی و حمید نیرآبادی به ترتیب بعنوان سفیر جمهوری اسلامی ایران در ساحل عاج و ازبکستان نیز در این دیدار، ضمن ارائه گزارشی از وضعیت روابط ایران با کشورهای محل ماموریت خود در زمینه های مختلف، بر تلاش و جدیت در راستای توسعه مناسبات اقتصادی و همکاری های همه جانبه ایران با دیگر کشورها تاکید کردند.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

منبع: آفتاب

کلیدواژه: رئیس جمهور حسن روحانی ایتالیا بنگلادش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۱۳۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اراده ایران و کشور های آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است

به گزارش جام جم آنلاین، رئیس‌جمهور در دومین همایش بین المللی ایران و آفریقا اولین گام بین جمهوری اسلامی ایران و قاره آفریقا را اراده دو کشور در توسعه روابط دانست و گفت: ضرورت دارد که برنامه دقیقی هم نسبت به کل قاره آفریقا و هم نسبت به یک یک کشورهای آفریقایی با زمانبدی مشخص شود. اولین گام بین جمهوری اسلامی ایران و قاره آفریقا اراده است، به حمدالله این اراده وجود دارد و این نشست نمادی از اراده کشورهای آفریقایی و ایران است برای گسترش روابط اقتصادی است. 

آیت الله رئیسی دومین گام را شناخت ظرفیت‌های قاره آفریقا و جمهوری اسلامی ایران برشمرد و بیان کرد: بعضا برخی فعالان اقتصادی آشنایی کامل با ظرفیت‌های فی مابین ندارند و برگزاری این همایش به شناخت بهتر ظرفیت‌های متقابل کمک شایانی خواهد کرد.

رئیس جمهور خاطر نشان کرد: به رغم تهدیدها و تحریم‌ها جمهوری اسلامی ایران پیشرفت‌های خوبی داشته و می‌توان ایران اسلامی را کشوری پیشرفته و فناور نامید. شناخت پیشرفت‌ها و دستیابی جمهوری اسلامی ایران به فناوری‌های نوین اهمیت بسیاری دارد.

وی با اشاره به تفاوت نگاه ایران به آفریقا به نسبت کشور های غربی اظهار کرد: همکاری با آفریقا مورد تاکید امام خمینی و همچنین مورد تاکید رهبر انقلاب بوده است. غربی‌ها آفریقا را برای خودشان می‌خواهند اما ما آفریقا را برای آفریقا می‌خواهیم. این تفاوت دیدگاه حائز اهمیت است. تاریخ آفریقا نشان دهنده این است که بسیاری از کشورهای غربی چگونه ذخایر آفریقا را چپاول کرده‌اند.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه نیروی انسانی کارآمدی در آفریقا وجود دارد، بیان کرد: این باور ماست اگرچه غربی‌ها تبلیغ می‌کنند که خودشان می‌توانند دستیابی به فناوری نوین و خلاقیت دارند اما ما باور داریم که استعداد،‌ دانش و توانایی آفریقا از مغرب زمین چیزی کم ندارد و توان دستیابی به بسیاری از عرصه‌ها را دارد.

شکل‌گیری اقتصاد مکمل در گرو همکاری همه طرف‌هاست

آیت الله رئیسی با تاکید بر اینکه پیگیری مجدانه برای تحقق اهداف لازم است، تصریح کرد: اگر پیگیری مجدانه صورت نگیرد اهداف فقط بر روی کاغذ و به عنوان آرمان دست نیافتنی باقی خواهد ماند.پیشینیان کارهای بسیاری می‌خواستند انجام دهند اما فرصت‌ها از دست رفت و نشد آنچه باید اتفاق افتد.امیدوارم نمایشگاه توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران و هم این نشست بتواند اقتصاد مکمل ایران و آفریقا را شکل دهد.

وی با اشاره به توانمندی های ایران در صدور خدمات فنی مهندسی اظهار کرد: ما توانمندی‌هایی داریم تحت عنوان صدور خدمات فنی و مهندسی، ظرفیت‌هایی نیز در آفریقا وجود دارد که اگر این ظرفیت‌ها به هم ضمیمه شود اقتصاد مکمل شکل می‌گیرد.شکل‌گیری اقتصاد مکمل در گرو همکاری و فعالیت همه طرف‌هاست و اگر همه دست به دست هم دهند این اتفاق خواهد افتاد. 

اراده،شناخت ظرفیت ها و رفع موانع از مسائل مهم بین ایران و آفریقاست

رییس جمهوربیان کرد: فراوری معادن در آفریقا از موضوعات مهمی است که با توجه به دانشی که جمهوری در این زمینه دارد ومی تواند به فرآوری معادن آفریقا کمک‌کند.کشت فراسرزمینی از دیگر ظرفیت های مهم است.تامین مواد اولیه با قیمت مناسب می‌تواند برای همه فعالان اقتصادی ومراکز تولیدی از سوی آفریقا صورت گیرد.

وی با اشاره به شاهکار مهندسان ایرانی در ساخت سد در سریلانکا تاکید کرد: خدمات فنی ومهندسی در ایران به برکت انقلاب اسلامی جایگاه قابل قبولی دارد که مورد قبول همگان است سدی که در کشور سریلانکا ساخته شد متخصصان ایرانی تکنولوژی و فناوری که در آن بکار برده بودند کم نظیر و در بخشی بی نظیر بود.امکان ساخت پالایشگاه ونیروگاه از سوی جمهوری اسلامی وجود دارد و می توانیم در این زمینه با کشور های آفریقای همکاری داشته باشیم.

آیت الله رئیسی اراده و شناخت ظرفیت ها و رفع موانع پیش رو را از مسائل مهم بین ایران و آفریقا برشمرد و گفت: رفع مشکل نقل وانتقال مالی وپولی از زیرساخت های ضروری است. در قاره آفریقا ارتباط با کشور ها نسخه مختص خود را می طلبد و باید برنامه های متفاوت برای هر کشور و اقلیم داشت‌.

پیگیری مجدانه شرط موفقیت در فعالیت‌های اقتصادی است

رئیس‌جمهور در ادامه پیگیری مجدانه را شرط موفقیت در فعالیت‌های اقتصادی دانست وبیان کرد: برای انجام کارها باید هدفگذاری داشته باشیم. کار را باید به روز دنبال کرد و این ظرفیت‌های برای قاره آفریقا و ما مهم است. باید زمان‌بندی انجام کارها را محدود کنیم.برنامه کار با زمانبندی دقیق انجام شود. پیگیری مجدانه شرط موفقیت در کار اقتصادی است. به همکاران در وزارت‌خانه‌های مختلف به ویژه وزارت امور خارجه و وزارت صمت اعلام کرده‌ام که شرط موفقیت در شناخت، انعقاد قرارداد، حل مسائل زیرساختی و دستیابی به اهداف اقتصادی پیگیری مجدانه موضوع به صورت روزانه است.

دومین اجلاس بین المللی ایران و آفریقا امروز جمعه هفتم اردیبهشت ماه سال جاری با حضور نمایندگانی در سطح مقامات عالی کشورهای آفریقایی از جمله وزرای اقتصادی بیش از ۳۰ کشور آفریقایی برگزار شد.

دیگر خبرها

  • روسیه : از پیوستن بولیوی به «بریکس» حمایت می‌کنیم
  • آماده تبادل توانمندی‌های ایران با کشورهای آفریقایی هستیم
  • اراده ایران و کشور های آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است
  • همکاری اقتصادی خراسان رضوی و ولایت هرات وارد مرحله جدید شد
  • عزم ایران و پاکستان برای تبدیل «مرز صلح» به «مرز شکوفایی»
  • توسعه همکاری های بانکی ایران و افغانستان
  • رایزنی معاون اقتصادی نخست‌وزیر طالبان با هیات دیپلماتیک ایران
  • رایزنی معاون اقتصادی نخست‌وزیر طالبان با کاظمی قمی
  • مالزی: روابط با حکومت افغانستان را گسترش می‌دهیم
  • تاکید بر توسعه روابط تجاری وبازرگانی اصفهان وازبکستان