Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی آهون‌منش، رئیس اتحادیه مؤسسات و دانشگاه‌های غیرانتفاعی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره ادغام موسسات غیرانتفاعی اظهار کرد: با توجه به کاهش تقاضا برای ورود به دانشگاه‌های غیرانتفاعی، یکی از بهترین راهکار‌ها که خود موسسات هم نسبت به آن علاقه نشان می‌دهند، ادغام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



آهون‌منش ادامه داد: هنوز هیچ یک از این دانشگاه‌ها نسبت به ادغام، اقدام نکردند؛ تنها ۴ موسسه در خراسان رضوی برای اعلام آمادگی کرده‌اند، اما مشروط بر آنکه بعد از ادغام به دانشگاه تبدیل شوند. چند موسسه در اصفهان هم شرایط مشابه دارند و منتظر نتیجه اقدامات موسسات خراسان هستند.

رئیس اتحادیه مؤسسات و دانشگاه‌های غیرانتفاعی درباره علت کاهش استقبال از دانشگاه غیرانتفاعی و افزایش گرایش به دانشگاه آزاد بیان کرد: دانشگاه غیرانتفاعی نسبت به دانشگاه آزاد، کمی ناشناخته مانده است؛ در حالیکه موسسین دانشگاه آزاد از افراد برجسته کشور هستند و ۳۰ سال فعالیت این دانشگاه موجب شده است که اعتماد بیشتری نسبت به آن وجود داشته باشد.
او با اشاره به حمایت نمایندگان مجلس، ائمه جمعه و غیره از دانشگاه آزاد گفت: اعضای هیئت موسسه دانشگاه‌های غیرانتفاعی، اعتباری برابر با موسسین دانشگاه آزاد ندارند و هیچ کدام در آن سطح شناخته شده نیستند؛ همین امر موجب تشدید نبود شناخت کافی از دانشگاه غیرانتفاعی می‌شود.   به گفته آهون‌منش، عدم شناخت کافی از دانشگاه‌های غیر انتفاعی ضریب اعتماد خانواده‌ها را از این دانشگاه کاهش می‌دهد.
بیشتر بخوانید: سهمیه بسیج چه تاثیری در انتخاب رشته کنکوری‌ها دارد؟
آهون‌منش درباره اقدامات انجام شده برای بر طرف کردن نقاط ضعف و کاستی‌های موسسات غیرانتفاعی تصریح کرد: برطرف کردن نقاط ضعف موسسات غیرانتفاعی و تجهیز شدن آنها به امکاناتی مثل کارگاه، ساختمان و غیره نیازمند حمایت مالی است؛ نمایندگان محترم مجلس به راحتی امکانات و کمک‌های لازم را در اختیار دانشگاه آزاد قرار می‌دهند و به واسطه همین کمک‌ها این دانشگاه موفق به رشد و کسب جایگاه مناسبی شده است، اما زمانی که از طرف دانشگاه‌های غیرانتفاعی تقاضای کمک می‌کنیم، بهانه بخش خصوصی را می‌آورند؛ متأسفانه با این دو دانشگاه به مساوات برخورد نمی‌شود.

رئیس اتحادیه مؤسسات و دانشگاه‌های غیرانتفاعی گفت: امروزه شرایطی به وجود آمده است که تنها ۱۵ درصد از دانشجویان به صورت با آزمون وارد دانشگاه می‌شوند و ۸۵ درصد مابقی تنها با سوابق تحصیلی وارد دانشگاه می‌شوند. البته به دانشجویان جذب شده به دانشگاه غیرانتفاعی این اطمینان را نمی‌دهیم که مطابق وعده‌های تعیین شده، مدرکی از طرف وزارت علوم بله آنها داده خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار علمی اخبار دانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۱۳۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از‬ صندوق توسعه ملی، رضا محمدی‬ معاون سرمایه‌گذاری و تأمین مالی صندوق توسعه ملی، ‏گفت: این صندوق در ‏جهت توسعه زیرساخت‌های صنایع کشور و توسعه روزافزون ایران اهداف و پروژه‌های بزرگی را برای خود برنامه‌ریزی کرده است؛ ‏یکی از این پروژه‌ها، شیرین‌سازی و ‏انتقال آب از خلیج فارس به استان‌های فارس و اصفهان و از دریای عمان به استان‌های سیستان بلوچستان، خراسان رضوی و جنوبی است که یکی از ابر پروژه‌های کشور در ‏حوزه آب ‏محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه این پروژه با هدف تأمین پایدار آب در جهت مصارف صنایع بزرگ و کوچک و ‏همچنین شرب در کشور هدف ‏گذاری و برنامه‌ریزی شده است، عنوان کرد: به منظور رفع مشکلات آبی ‏صنایع در استان‌های فارس و سیستان و بلوچستان به زودی ۲ مگا ‏پروژه شیرین‌سازی و انتقال آب دریا ‏از خلیج فارس و دریای عمان با تأمین مالی صندوق توسعه ملی شروع به فعالیت خواهد کرد.

محمدی افزود: برای انجام این پروژه، تأمین ‏مالی حدود ۲ میلیارد دلاری از ‏طرف صندوق توسعه ملی در نظر گرفته شده است.

معاون سرمایه‌گذاری و تأمین مالی صندوق توسعه ملی‬ در‬ پایان‬ گفت: طرح‌های انتقال آب خلیج فارس به فلات مرکزی ایران از وعده‌های ‏رئیس جمهور در ابتدای فعالیت بود. لذا صندوق توسعه ملی برای به ثمر رسیدن این ‏وعده برای آینده‌ی روشن‌تر این سرزمین اقدام خواهد نمود‎. ‏

کد خبر 6097601

دیگر خبرها

  • اساتید و معلمان بهترین راهنما و الگوی جامعه
  • سهم ۱۹ درصدی آموزش عالی از کل بودجه عربستان/ دولت به دانشگاه‌ها آزادی عمل می‌دهد
  • وزیر صنعت: برای تولید اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس
  • برای تولید اتوبوس و کشنده نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند
  • وزیر صمت: در تامین اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • کاخ سفید برای تأمین کسری بودجه دست به دامن افزایش مالیات می شود؟
  • وزیر صمت: در تامین اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم+ فیلم
  • کاهش سهم آموزش و پرورش از بودجه ۱۴۰۳ / ۶۳ درصد منابع دانشگاه فرهنگیان با کسر از حقوق دانشجومعلمان تأمین می‌‎شود