Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-27@20:46:06 GMT

کشتار بی‌رحمانه سگ‌ها با تزریق سم و اسید! +فیلم‌ دلخراش

تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۱۴۵۶۸

کشتار بی‌رحمانه سگ‌ها با تزریق سم و اسید! +فیلم‌ دلخراش

‍‍‍‍‍‍

مدتی پیش شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر شهرداری تهران برای ساماندهی سگ‌های بلاصاحب مناقصه‌ای برگزار می‌کند که نهایتا یک دامپزشک برنده این مناقصه شده و مدیریت مرکز ساماندهی سگ‌های مهدی آباد واقع در جاده تهران قم بعد از کهریزک را برعهده می‌گیرد.

ماموریت پیمانکار در این مناقصه عقیم‌سازی، واکسیناسیون و کنترل و نگهداری سگ‌های بدون صاحب بوده است، اما با ورود دامپزشک به مدیریت این پناهگاه همه چیز رنگ جنون می‌گیرد، سگ‌هایی که جمع‌آوری شده و به پناهگاه مهدی‌آباد می‌روند، سهم‌شان می‌شود گرسنگی، شکنجه و فرو رفتن مستقیم سرنگ‌های بزرگ اسید و سم در قلب‌های کوچک‌شان.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سگ‌ها در بدترین شرایط ممکن نگهداری می‌شده‌اند، در این مدت هفته‌ای یک بار دوستداران حیوانات به محوطه ورود کرده و به این حیوانات غذا می‌دادند تا اینکه از مدتی پیش پیمانکار از این اقدام ممانعت به عمل می‌آورد و آنقدر طول نمی‌کشد که خبر کشتار بی‌رحمانه سگ‌هایی که به امانت دست پیمانکار سپرده شده‌اند به حامیان حیوانات می‌رسد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

کشتار سگ‌ها در فقدان نظارت از سوی شهرداری


از سوی دیگر شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر که در خصوص کنترل حیوانات شهری دستگاه نظارت عالیه بوده و برگزار کننده این مناقصه است به رغم وظیفه خود درباره ارزیابی عملکرد پیمانکاران در امر کنترل حیوانات شهری و نظارت عالیه بر حسن اجرا و کنترل کیفی امر کنترل حیوانات شهری، این مهم را به فراموشی سپرده و به وظیفه خود در راستای نظارت بر رفتار پیمانکارعمل نمی‌کند، چنانکه در این پناهگاه بر خلاف قوانین خبری از نصب دوربین نیست و به نظر نمی‌رسد که پیمانکار حتی گزارشی نیز در این زمینه به شهرداری تهران ارائه دهد که اگر گزارش و نظارتی بود هرگز چنین جنایتی در حق این مخلوقات بی‌پناه رخ نمی‌داد.

براساس مقررات این شرکت سگ‌ها پس از ورود به مرکز نقاهتگاه، به محل قرنطینه منتقل و مقدمات فرایند دامپزشکی از قبیل: معاینات ابتدایی، تفکیک سگ‌های سالم از بیمار از سوی دامپزشک مستقر در مرکز صورت می‌پذیرد، پس از تفکیک و غربالگری، سگ‌های بیمار «مرگ باترحم» شده و به مرکز دفن بهداشتی ارسال می‌شوند و سگ‌های سالم پس از شستشو به سالن‌های نگهداری منتقل شده و از سوی دامپزشک فرایند جراحی، عقیم سازی، واکسیناسیون، انگل تراپی، میکروچیپ گذاری و... انجام می‌شود.

مرگ با ترحم سگ‌های بیمار واژه غریبی است برای آنچه در این پناهگاه ناامن سگ‌های بی‌پناه می‌گذرد، براساس آنچه در فیلم مشخص است سگ‌ها با وحشیانه‌ترین حالت ممکن کشته شده و سرنگی پر از اسید و سم به قلب‌هایشان تزریق می‌شود تا از داخل بسوزند و با ناله‌های جگرخراش جان دهند، تعداد سگ‌هایی که به این شیوه کشته می‌شوند آنقدر زیاد است که نمی‌توان گفت: همه آن‌ها بیمار هستند که اگر باشند هم این شیوه کشتار با مرگ با ترحم فاصله‌ای زیاد دارد براساس این فیلم حتی توله‌های شیرخوار نیز با بی‌رحمی کشته می‌شوند. به نظر می‌رسد کشتن حیوانات با اسید و سم بسیار ارزان‌تر از صرف هزینه برای غذا، دارو، واکسیناسیون و عقیم‌سازی آنهاست آنهم در شرایطی که پیمانکار برای پناهگاه نیز هزینه‌ای نکرده و این مرکز حاضر و آماده در اختیار او قرار گرفته است.

یک منبع آگاه گفته پیمانکار این پروژه پیش‌تر هم درمناقصه‌ای مشابه برنده و مرتکب تخلف شده است حال آنکه شهرداری بار دیگر کار را به دلیل ارائه قیمت پایین از سوی وی -که دلایل آن نیز کاملا مشخص است- واگذار کرده است.

شهرداری عنوان کرده بود که سگ‌های بدون صاحب پس از پلاک‌کوبی در نقاهتگاه و با تایید دامپزشکان در اختیار افرادی که نیاز به سگ نگهبان داشته باشند قرار داده می‌شوند. این در حالی است که سگ‌ها توسط این پیمانکار به قتل می‌رسند و اگر هر چه سریع‌ترر به کار این پیمانکار رسیدگی نشود قطعا حیوانات بیشتری زجر خواهند کشید و قلب شهروندان بیش از پیش به درد خواهد آمد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: سگ کشی سگ های ولگرد شهرداری تهران اسید سم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۱۴۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا ربات‌ها و هوش مصنوعی هنوز به گرد پای حیوانات نرسیده‌اند؟

غزال زیاری: دنیای رباتیک مدرن مملو از ماشین‌های ساخت دست بشر است که از دنیای حیوانات تقلید می‌کنند؛ از سگ‌های ربات که در استادیوم‌ها به نقشه‌برداری می‌پردازند تا ربات‌های اکتشافگری که با الهام از بابا لنگ دراز ساخته شده‌اند؛ هر چیزی را که تصور کنید، در این جمع وجود دارد. پیشرفت‌ در سیستم‌های هوش مصنوعی، مواد مصنوعی جدید و چاپ سه‌بعدی باعث بهبود توانایی این ربات‌ها در دویدن، بالا رفتن و دور زدن موانع شده است.

ولی حتی با وجود پیشرفت‌های فنی و سرمایه‌گذاری‌های هنگفت در صنعت رباتیک طی سال‌های اخیر، ماشین‌های مکانیزه هنوز هم در رقابت با نمونه‌های بیولوژیک خود (حیوانات)، فاصله زیادی دارند و عقب‌ترند. همین مشاهدات، عملا زیربنای مطالعات جدیدی شده که توسط گروهی از محققان انجام شده و نتایج آن در مجله Science Robotics منتشر شده است.

محققان برای انجام این بررسی، پنج "زیرسیستم" مختلف مرتبط با دویدن را مدنظر قرار داده و به مقایسه آنها بین حیوانات و همتایان روبات‌شان پرداختند. حیواناتی که استخوان و بافت‌ دارند، شاید در نگاه اول، از هر حیث جزئی، بدتر و ضعیف‌تر از ربات‌ها و ماشین ها به نظر برسند. اما محققان در جریان این بررسی متوجه شدند که مزایای واقعی این حیوانات، در کنترل پیچیده و به هم پیوسته آنها بر بدن‌هایشان است و همین قابلیت همکاری روان، باعث می‌شود تا این حیوانات چیزی فراتر از یک مجموعه اجزای جداگانه باشند.

تام لیبی، مهندس ارشد تحقیقات بین‌المللی SRI و یکی از نویسندگان مقاله، در این رابطه گفت: « ما در جریان این تحقیق متوجه شدیم که به جز در موارد استثنایی جزئی، زیرسیستم‌های مهندسی عملکرد بهتری نسبت به معادل‌های بیولوژیکی‌شان داشتند و گاهی حتی به مراتب بهتر از آنها عمل می‌کردند. در عین حال کاملا واضح است که اگر بخواهیم در سطح کلی سیستم، حیوانات را با ربات‌ها مقایسه کنیم، حیوانات از نظر حرکت، شگفت‌انگیزند و ربات‌ها هنوز نتوانسته‌اند به گرد پای حیوانات برسند.»

بهره‌گیری حیوانات از پیچیدگی‌های زیستی و نسل‌های فرگشت

هر یک از پنج محقق این پروژه روی یکی از زیرسیستم‌های خاص مرتبط با دویدن حیوانات و ربات‌ها متمرکز بودند. این سیستم‌ها به پنج زیرشاخه "قدرت"، "قاب"، "فعالیت و عملکرد" ، "احساس" و "کنترل" تقسیم شدند. به شکل انفرادی، ربات‌ها تقریبا در همه این زیرشاخه‌ها، از حیوانات پیشی می‌گیرند. مثلا در مورد قاب‌ها (چارچوب‌ها) ربات‌های مجهز به بدنه‌ فیبر کربنی سبک و مستحکم می‌توانند ساختارهای جرمی بزرگ‌تری را بدون خم شدن در مقایسه با استخوان‌های حیوانات پشتیبانی کنند. محققان حتی به این نتیجه رسیدند که سیستم کنترل کامپیوتری یک ربات از نظر زمان تاخیر و پهنای باند کلی از سیستم عصبی حیوانات، عملکرد بهتری دارد.

با این حال اگرچه ربات‌ها ظاهراً قطعات مجزای قوی‌تر و مستحکم‌تر دارند ولی حیوان‌ها در انسجام دادن به قطعات مجزا و ساخت یک "کل" منسجم، ماهرترند.وقتی که در محیط‌های واقعی، حیوانات و ربات‌ها را مورد آزمایش قرار می‌دهید، این تفاوت به وضوح آشکار می‌شود.

این در حالی است که ربات‌های جدیدتر می‌توانند سریع شتاب بگیرند و حتی حرکات آکروباتیک انجام دهند ولی از نظر روان بودن و سازگاری در مقایسه با همتایان بیولوژیکی خود (حیوانات) عملکرد ضعیف‌تری دارند. گاهی ربات‌ها در زمین‌های سخت به دردسر می‌افتند، اما حیوانات این توانایی را دارند که بدون هیچ زحمتی بر موانعی مانند گل، برف، پوشش گیاهی و آوار غلبه کنند و بدون فکر کردن این کار را انجام خواهند داد.

مکس دونلان، استاد گروه فیزیولوژی زیست‌پزشکی و حرکت‌شناسی دانشگاه فریزر در این باره توضیح داد: «یک حیوان وحشی می‌تواند هزاران کیلومتر در زمین‌های ناهموار حرکت کند و یک بز کوهی به راحتی روی صخره‌های واقعی جای پایی پیدا می‌کند که حتی به چشم نمی‌آید و به راحتی از صخره‌ها بالا می‌رود؛ سوسک‌ها حتی در شرایطی هم که پای‌شان را از دست بدهند، می‌توانند بدون کاهش در سرعتشان به حرکت ادامه دهند. ولی ما هیچ رباتی با این میزان استقامت، چابکی و استحکام نداریم.»

سبقت ربات‌ها از حیوانات

حیوانات هم‌چنین برتری بزرگ دیگری نیز دارند: زمان. گرچه ربات‌های مدرن در چند دهه گذشته واقعاً پیشرفت کرده‌اند ولی حیوانات میلیون‌ها یا در برخی موارد میلیاردها سال این روند فرگشتی را طی کرده‌اند که این یکامتیاز ذاتی و چشمگیری برای حیوانات نسبت به مهندسی است. اما از سوی دیگر، کار تحسین‌برانگیز ربات‌ها آن بوده که این شکاف را با سرعت خیره‌کننده‌ای پر کرده‌اند. از همین رو محققان خوشبینند که ربات‌ها در روزگاری نه چندان دور، بتوانند از حیوانات پیشی بگیرند.

پروفسور سام باردن، دانشیار گروه مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه واشنگتن در این باره گفت: «روند پیشرفت ربات‌ها خیلی سریع‌تر است؛ چرا که فرگشتی بدون جهت است. راه‌هایی وجود دارد که به لطف مهندسی ربات‌ها می‌توانیم خیلی سریع‌تر از فرگشت با انتخاب طبیعی حرکت کنیم؛ اما باید این را هم در نظر داشت که فرگشت، شروع بزرگی در گذشته دور داشته است.»

محققان امیدوارند این یافته‌ها بتواند به توسعه آینده ربات‌های دونده کمک کند. سازندگان ربات‌ها می‌توانند با بهره‌گیری از این یافته‌ها، تصمیم بگیرند که بیشتر وقت و تلاش‌شان را روی یکپارچه‌سازی اجزای آنها متمرکز کنند تا بتوانند سخت‌افزار قوی‌تر و بهتری بسازند. درسی که ما از زیست‌شناسی می‌گیریم این است که گرچه بهبودهای بیشتر در اجزا و زیرسیستم‌ها مفید است، اما بهترین فرصت برای بهبود ربات‌های دونده، بهره‌گیری بهتر از قطعات موجود به نظر می‌رسد.

منبع: popsci

۵۴۵۴

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899702

دیگر خبرها

  • کشف جسد خون‌آلود مرد جوان در غرب تهران/ قتل بی‌رحمانه فاش شد
  • اعلام حمایت دانشجویان اردبیلی از جنبش ضدصهیونیستی
  • بدون همکاری شهروندان معضل سگ‌های ولگرد حل نمی‌شود
  • لاشخورهای مست را ببینید
  • کدام مواد غذایی را نباید با معده خالی خورد؟
  • گوزن سفید
  • چرا ربات‌ها و هوش مصنوعی هنوز به گرد پای حیوانات نرسیده‌اند؟
  • تاثیر این گیاه دارویی بر بیماری دیابت
  • اگر حیوانات جنگل زندگی اشرافی داشتند! (عکس)
  • لحظه هدف قرار دادن پناهگاه صهیونیست‌ها توسط حزب‌الله |ببینید