Web Analytics Made Easy - Statcounter

آنچه زن‌ها را بیش وکم زیبا جلوه می‌دهد، نه لباس و جامه است، نه بزک و سرخاب و سفیدآب، نه زیور آلات و نه حتی نادر بودن،
می‌دانم چیز دیگری است، اما چه چیز؟! درست نمی‌دانم! ولی این را می‌دانم همانی نیست که خود زن‌ها می‌پندارند.

مارگریت دوراس

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، هر جامعه ایده‌آلی برای رسیدن به نقطه عطف موفقیتش نیاز دارد به تربیت زنانی که بتوانند نسل آینده را خوب بسازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زنان خودباوری که می‌توانند از فراز تمام مشکلات عبور کنند و به قله‌های موفقیت برسند. مدیران مقتدری که کارشان مدیریت پارادوکس‌ها است.گاهی در نقش یک مادر و همسری مهربان و گاهی در کسوت یک قهرمان ملی و جهانی، همان ها که در نگاهشان هیچ مانعی وجود ندارد و برای رسیدن به آنچه که خواستشان است اعتقادی به هیچ سقف شیشه ای ندارند. گام‌های استوار و بلندی که می‌توان ردش را در تمام سکو‌های مرتفع بین‌المللی علمی، ورزشی و سیاسی و ... دید. شاید ایران اسلامی در برخی زمینه‌ها ایده‌آل نباشد، اما قاطعانه بانوانی دارد که ثابت کرده‌اند از بهترین و شایسته‌ترین زنان جهان‌اند حقیقتی که دشمنان جمهوری اسلامی به آن اذعان دارند از این رو زنان به واسطه داشتن جایگاه و نقش بسیار مهمشان همواره مورد هجوم دشمن واقع می‌شوند.

فضای مجازی بستری مناسب برای جولان غرب‌زدگان

فضای مجازی با توجه به استقبال بسیار کاربران به‌ویژه زنان تبدیل به بستر ایده‌آلی برای سوءاستفاده معاندین در راستای ضربه زدن به نظام شده است، چرا که دشمن به خوبی به این حقیقت واقف است که داشتن زنانی با اعتماد به نفس بالا و با صلابت در جامعه خانواده محوری مانند ایران تا چه اندازه می‌تواند برای آن‌ها خطرناک باشد. از این رو با سرمایه‌گذاری درپروژه‌های عظیم ضد زن، بنیان نظام یعنی خانواده را هدف می‌گیرند. آن‌ها با اجیر کردن فریب‌خوردگانی، چون مسیح علینژاد تلاش دارند تا با تنزل سطح مطالبات زنان ایرانی به مقوله‌هایی مانند بی‌حجابی و یا مجوز ورود به استادیوم به بهانه آزادی، چهره و جایگاه زن در کشور را تقلیل دهند تا جایی که برهنگی را تمدن و حضور در ورزشگاه آزادی را بزرگترین دستاورد زنان ایرانی نشان دهند.

آیا حجاب مانع رسیدن زنان به خواسته‌هایشان است؟

تاریخ انقلاب پر است از صحنه‌های غرورآفرینی که زنان و دختران ایران در میادین بین‌المللی خلق کرده‌اند. اما آمریکا و حامیانش این موفقیت‌ها را پوشانده و سعی می‌کنند حجاب را مانعی در مسیر رشد و ارتقاء بانوان کشورمان نشان دهند. کشوری که آمار بالای تعرض و نگاه ابزاری به جنس زن در آن می‌تواند به وضوح دست این فریبکاران و مدعیان دروغین حقوق زنان را رو کند. آزار جنسی همواره پای ثابت سوژه‌های خبری غرب بوده است، اما نوچه‌های غرب‌زده ایرانی همچون مسیح علینژاد و همراهانش با تحریف واقعیات و روتوش چهره اصلی ایالات متحده، آنجا را بهشت گمشده‌ای نشان می‌دهند که قرار است منجی دختران ایرانی باشد، ادعایی پوچ و باطل که هرگز محقق نمی‌شود.
چه بسیار دختران غیور و شجاعی که فریب این وعده‌های پوشالی را نخوردند و با تلاش و پشتکاری مثال زدنی هیچ چیز را مانع و محدودیتی برای رسیدن به آرزوهایشان ندیدند. از دختران نینجایی که چندی پیش با درخشش در برنامه‌ای با مخاطب داخلی و خارجی بسیار، تا زن خلبانی که توانست در ۲۹ سالگی با رسیدن به درجه کاپتانی نشان دادند که برخلاف تبلیغات بی‌اساس این قشر، حجاب هیچ مانع و محدودیتی برای رسیدن به آرزوهایشان نیست. ویدئویی که در ادامه ارائه شده بخشی از این موفقیت‌ها را به تصویر می‌کشد.

 

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی        

حضور پروانه سهرابی در کسوت مدیریت فرودگاهی، خود موید این حقیقت است که زن در جامعه اسلامی از منزلت بالایی برخوردار است و بر مبنای توانایی و مهارت‌هایش می‌تواند در جایگاه و حقوقی برابر با مردان ظاهر شود.

 

 

آمار تکان دهنده از تساوی حقوق زن و مرد در غرب و اروپا

دفتر آمار آمریکا اعلام کرده است در ازای هر یک دلار که هر خانم در کلیه مشاغل کسب می‌کند، یک آقا ۱.۲۲ دریافتی دارد. در برخی حوزه‌ها مثلا در زمینه هنر این آمار حتی به ۱.۳۵ دلار هم می‌رسد. طبق بررسی ۱۸ موزه مهم آمریکا با بیش از ده هزار هنرمند، ۸۷% آثار متعلق به مردان است.  

گزارش سالانه بنیاد فری لندز نشان می‌دهد که در موسسات مهم هنری لندن، تنها ۲۲% نمایشگاه‌های انفرادی به دست زنان هنرمند برگزار می‌شود، جالب‌تر آنکه این آمار نسبت به سال ۲۰۱۶، کاهش یافته است.  به طور متوسط، تنها ۳۰% از هنرمندانی که کارشان در گالری‌های تجاری در ایالات متحده ارائه شده است، زنان هستند. این آمار در استرالیا، حدود ۴۰%، در چین، ۲۵%، در هنگ کنگ ۲۲%، و در آلمان کمتر از ۲۰% است. این تنها بخشی از به اصطلاح برابری‌های زن و مرد در غرب و اروپاست. آن هم در میان مدعیان تجددگرایی و روشنفکری.

در پایان 

آنچه دشمنان از آزادی غربی در قیاس با جمهوری اسلامی نشان می‌دهند، نمونه‌های گزینشی است که تنها یک هدف مشخص را دنبال می‌کند؛ شکست منزلت و صلابت بانوی ایرانی و ترویج بی‌بند و باری و فحشا در راستای سست کردن پایه‌های نظام و گرفتن قدرت اندیشه و تفکر و خودباوری از زنان کشور، چرا که می‌دانند زنی که می‌اندیشد، با تعقل بیشتری  انتخاب می‌کند که در چه مکانی حضور داشته باشد یا خیر. ساده‌تر می‌پذیرد که خانه‌داری و تربیت فرزند لزوما به معنای نقض حقوق وی نیست بلکه فرصتی برای پرداختن به خود و رشد و اعتلای خانواده است. بستری که قرار است در آن نسل آینده رشد و تربیت شود تا با تفکری صحیح، دنیای بهتری برای خود و دیگران بسازد.

انتهای پیام/ 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: زنان انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۱۴۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزیزم ۰۳/۰۳/۰۳ به دنیا بیا لطفاً!

به نظر می‌رسید از مُد یا از سر خیلی‌ها افتاده باشد، اما خدا می‌داند چطور شد که طی یکی دو هفته گذشته تلاش برای برگزاری مراسم ازدواج یا بچه‌دار شدن در ۰۳/۰۲/۰۱ یا ۰۳/۰۳/۰۳ بازهم در فضای مجازی داغ شد؟ - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم، به نظر می‌رسید از مُد یا از سر خیلی‌ها افتاده باشد، اما خدا می‌داند چطور شد که طی یکی دو هفته گذشته تلاش برای برگزاری مراسم ازدواج یا بچه‌دار شدن در 03/02/01 یا 03/03/03 بازهم در فضای مجازی داغ شد؟ البته هنوز آمار دقیق و مطمئنی از بیمارستان‌ها و زایشگاه‌ها به دست رسانه‌ها نرسیده که نشان دهد واقعاً روز اول اردیبهشت یا سوم خرداد امسال تعداد بچه‌های به دنیا آمده چقدر با روزهای قبل توفیر داشته است، اما می‌شود حدس زد لابد مثل چند سال گذشته که صدای مسئولان وزارت بهداشت بابت وضع حمل‌های زورکی و پیش از موعد درآمد، امسال هم نوزادان که نه، اما خیلی از پدر و مادرها تصمیم گرفته باشند بچه‌شان هرطور شده در روز مورد نظرشان با سزارین به دنیا بیاید!

رودابه و مامان ژولیوس سزار
اختلاف‌نظرهای تاریخی به کنار؛ فرقی نمی‌کند که اولین بار، 700-600 سال قبل از میلاد مسیح، رومیان باستان قانون «سزاری» را وضع کرده و اجازه داده باشند که پزشکان، جنین را از بدن مادران بارداری که به رحمت خدا رفته‌اند، خارج کنند یا اینکه ماماهای خصوصی مادر ژولیوس سزار، ابداع‌کننده روش سزارین بوده باشند. مسئولیت ماجرای تولد پهلوان افسانه‌ای ایران، رستم و شکافتن پهلوی «رودابه» و ابداع «رستمینه» هم که به عهده فردوسی بزرگ است. یعنی مادران روم باستان، مامان ژولیوس سزار، رودابه، موبدانی که کمک کردند رستم به دنیا بیاید و... همه‌شان از سرناچاری و ضرورت برای حفظ جان مادر یا نوزاد یا هر دو، رضایت به رستم‌زایی یا سزارین دادند و اصلاً هم به ذهنشان نمی‌رسید که روزی روزگاری آدم‌هایی پیدا بشوند که برای لاکچری‌بازی، بر اساس مُد روز یا... اصرار کنند که فرزندشان را زودتر یا دیرتر از موعد، به دنیا آورده و به عبارتی یک روش درمان اورژانسی و تهاجمی را تبدیل به مُد  کرده و از آن سوءاستفاده کنند!

درد دارد، ندارد؟
البته نمی‌شود همه مسئولیت اینکه ایرانی‌ها براساس آمار و ارقام و گلایه و شکایت کارشناسان و مسئولان امور بهداشتی، رکورد زده و آمار زایمان به روش سزارین در کشورمان بیشتر از دو برابر و به قولی سه‌برابر استاندارد جهانی است را انداخت گردن رستم، رودابه و جناب فردوسی بزرگ و یا فقط یقه آن‌هایی را گرفت که برای تولد فرزندشان در 03/03/03 اصرار داشتند. در این مطلب هم اصلاً قرار نیست درباره مسائل علمی و تخصصی سزارین حرف بزنیم. بحث بر سر این است که واقعاً چطور می‌شود با همه تلاش‌ها و تبلیغات دو سه دهه اخیر درباره ترویج زایمان طبیعی در جهان و به‌خصوص در کشورمان، اما بازهم به موازات این تلاش‌ها و به مدد گسترش اینترنت و فضای مجازی یکباره مقولاتی مثل تاریخ تولد یا ازدواج رُند و خاص باب می‌شود؟ آن وقت کار به جایی می‌رسد که آمار و ارقام جدید هم نشان می‌دهد بیشتر از 50درصد وضع حمل‌ها در کشور به روش سزارین بوده است! حساب آن‌هایی که به خاطر وحشت از وضع حمل طبیعی، درد و عوارض آن و مسائلی از این دست، در کار طبیعت دست برده و دخالت می‌کنند به کنار، چون کارشناسان و متخصصان چندسالی است فریاد می‌زنند درد و عوارض و درگیری سزارین خیلی بیشتر است.

چند برابر؟
نه اینکه فکر کنید طی این سال‌ها مسئولان ما در سازمان‌ها و نهادهای مختلف هم برای کاهش آمار سزارین‌های غیرضروری و هم برای پیشگیری از ترویج لاکچری‌بازی و زایمان‌های تقویمی پیش از موعد فکری یا کاری نکرده‌اند. گزارش‌‌کارها و سخنرانی‌های مختلف مسئولان، مدعی‌اند هم از حیث فرهنگی و هم ارائه طرح و برنامه برای مشکل اول (افزایش آمار سزارین) تلاش‌های بسیاری انجام شده و می‌شود. لابد مقصر، آمارها و گزارش‌های سالانه دستگاه‌های مختلف هستند که بی‌توجه به سخنرانی‌ها و برنامه‌های فرهنگی و غیر‌فرهنگی اجراشده بازهم نشان می‌دهند نیمی از وضع حمل‌های کشور هنوز به صورت سزارین است. برای مشکل دوم و سوم هم همیشه و هرسال و هر سال چند بار مسئولان هشدار می‌دهند که تولد زودهنگام فرزندان در تاریخ معین چه عوارض و پیامدهای خطرناکی دارد، ولی گوش متقاضیان داشتن فرزندانی با تاریخ تولد رُند و احتمالاَ سیسمونی با پستانک طلا و اتاق زایمان تزئین شده و... بدهکار این حرف‌ها نیست. حتی سال1399 که متقاضیان وضع حمل در 99/9/9 به شکل نگران‌کننده‌ای افزایش پیدا کرد مسئولان ثبت‌احوال اعلام کردند به همه متولدان 9/5 /99 تا 99/9/15 شناسنامه 99/9/9 می‌دهند تا مردم همه در یک روز به بیمارستان‌ها مراجعه نکنند و مشکل درست نشود. البته بعد آمار و ارقامی از کاهش روند مراجعه‌ها منتشر نشد وگرنه ممکن بود ثابت شود با این راه‌حل در بازه زمانی 10 روزه، 5 تا 15 آذر99، لابد 10 برابر میزان دوره‌های 10 روزه دیگر متقاضی زایمان پیش از موعد به بیمارستان‌ها مراجعه کرده‌اند! 

پدر و مادرهای تازه‌کار
شما را نمی‌دانم ولی من اولین بار حدود بیست و چند سال پیش بود که پدیده وضع حمل‌های عمدی پیش از موعد به اصرار والدین را جسته و گریخته شنیدم. آن روزها البته هنوز این پدیده شیوع آنچنانی نداشت و بیشتر به عنوان شیرین‌کاری‌های نادر پدر و مادرهای تازه‌کار تلقی می‌شد! در سال‌های بعد اما با رواج رفتارهای عجیب و غریب قرن بیست و یکمی که ریشه و ردی در فرهنگ خودی نداشت، سروکله لاکچری‌بازی و ادا و اصول‌هایی از قبیل برگزاری جشن ازدواج یا طلاق در تاریخ 09/08/07 و یا تلاش برای به دنیا آمدن فرزند در 99/9/9، 01/01/01 و... پیدا شد. دیروز هم که مطلبی با تیتر:«هوس لاکچری در 03/03/03» در خبرگزاری‌ها منتشر و خودش بهانه نوشتن گزارش امروز شد. به جز آمار و ارقام تخصصی و البته نگران‌کننده درباره بالا رفتن میزان سزارین در کشورمان، این نکته هم در مطلب روز گذشته قابل توجه بود که تولدهای زورکی با تاریخ معین اگرچه پدیده‌ای مختص به ایران نیست و گویا در کشورهای دیگر هم به صورت محدود و خاص دیده می‌شود، اما ما ایرانی‌ها در تقلید و درآوردن ادای همان گروه اندک، مثل آمار میزان سزارین، پیش افتاده و ممکن است حتی رکورد جدید هم زده باشیم و نوآوری‌های لاکچری مثل اجاره و دیزاین اتاق زایمان در بیمارستان به تاریخ مثلاً 03/03/03 و تزئین سیسمونی  نوزاد در بیمارستان با پستانک طلا را ترویج و رسم کرده باشیم!

منبع: قدس

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکنش وزارت خارجه به ادعای آمریکا علیه شرکت‌های ایرانی
  • زنانی که در دام «پیج اینستاگرام مادر» افتادند
  • واکنش وزارت خارجه به ادعای آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی
  • آیت الله جوادی آملی: بهشت و جهنم محصول کار ما در همین دنیاست
  • واکنش ایران به ادعای آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی درباره فعالیت‌های سایبری
  • واکنش ایران به ادعای آمریکا در خصوص فعالیت‌های سایبری
  • گزارش مغرضانه وزارتخارجه آمریکا درباره وضعیت حقوق بشر در ایران
  • گزارش مغرضانه آمریکا درباره وضعیت حقوق بشر در ایران
  • عزیزم 03/03.03 به دنیا بیا لطفاً!
  • عزیزم ۰۳/۰۳/۰۳ به دنیا بیا لطفاً!