Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-30@14:06:31 GMT

از دلایل سینه درد هنگام سرفه

تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۱۵۰۶۸

آفتاب‌‌نیوز :

احساس درد در سینه هنگام سرفه می تواند نشانه ای هشدار دهنده باشد. افراد اغلب این شرایط را با قلب یا ریه ارتباط می دهند و معتقد هستند که نشانه ای از یک مشکل سلامت جدی است.

به گزارش "استپ تو هلث"، احساس درد در سینه هنگام سرفه شرایطی بسیار شایع بین افرادی است که از برخی بیماری های دستگاه تنفسی رنج می برند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه با برخی دلایل شایع بروز این شرایط بیشتر آشنا می شویم.

آنفلوآنزا
آنفلوآنزا یکی از شایع‌ترین عفونت های ویروسی در جهان است. از علائم اصلی این بیماری می توان به موارد زیر اشاره کرد:

- تب

- سردرد

- لرز

- احساس درد در سینه و عضلات

علائم آنفلوآنزا نسبت به علائم سرماخوردگی از شدت بیشتری برخوردار هستند و بهبودی آنها مدت زمان بیشتری طول می کشد. احساس درد در سینه زمانی که به آنفلوانزا مبتلا هستید، غیر عادی نیست که این درد می تواند هنگام سرفه تشدید شود.

سرماخوردگی
سرماخوردگی یک بیماری عفونی دستگاه تنفسی است. این شرایط بین کودکان شایع‌تر از بزرگسالان است و علائم آن طی سه روز نخست ابتلا به بیماری شدت بیشتری دارند.

افزون بر ضعف عمومی، گلو درد و افزایش تولید مخاط، سرفه نیز یکی از علائم شایع سرماخوردگی است. سرفه مکرر ممکن است موجب احساس درد در سینه شود.

از علائم اصلی سرماخوردگی که به طور معمول یک هفته طول می کشند می توان به موارد زیر اشاره کرد:

- احتقان بینی

- عطسه مکرر

- گلودرد

- سرفه

این حقیقت که سرماخوردگی دستگاه تنفسی را تحت تاثیر قرار می دهد، آن را به یکی از دلایل اصلی سینه درد هنگام سرفه تبدیل می کند.

برونشیت حاد
برونشیت به التهاب برونش گفته می شود. پس از عفونی یا ملتهب شدن برونش، توانایی فرد برای تنفس کاهش می یابد. از علائم شایع برونشیت می توان به موارد زیر اشاره کرد:

- خس خس سینه

- افزایش تولید مخاط

- سرفه

- احساس درد در سینه و پشت

دلیل اصلی برونشیت حاد معمولا یک عفونت ویروسی است. این شرایط اغلب در نتیجه درمان نامناسب سرماخوردگی شکل می گیرد. همچنین، یک عفونت باکتریایی نیز می تواند به برونشیت منجر شود.

آسم
آسم یک بیماری مزمن است که در نتیجه التهاب موجب باریک شدن مسیرهای هوایی می شود. در صورت عدم تشخیص و درمان مناسب، مواجهه با تنگی نفس، خس خس سینه، یا سینه درد هنگام سرفه بسیار رایج است. از جمله علائم آسم می توان به موارد زیر اشاره کرد:

پنوموتوراکس
پنوموتوراکس که به نام فروپاشی ریه نیز شناخته می شود، به واسطه سوراخ شدن ریه و خروج هوا از آن رخ می دهد.

نتیجه مستقیم پنوموتوراکس این است که فضای اطراف ریه ها با هوا پر می شود. بر همین اساس، ریه ها نمی توانند منبسط شوند که به بروز علائمی آشکار مانند سینه درد و تنگی نفس منجر می شود.

فشاری که هوای خروجی از ریه ها ایجاد می کند به سینه درد منجر می شود که احساس درد هنگام سرفه تشدید می شود.

آسیب دیدگی های عضلانی‌اسکلتی
زمانی که فردی با یک آسیب دیدگی به عضلات سینه یا استخوان های اطراف آن مواجه است، درد هنگام سرفه تشدید خواهد شد. شکستگی ها یا ترک خوردگی دنده ها، قفسه سینه، جناغ سینه یا ستون فقرات موجب سینه درد شدید هنگام سرفه می شوند. درد می تواند هنگام تنفس، ایستادن یا انجام برخی حرکت نیز تشدید شود.

کوستوکندریت
تمام دنده ها به استثنای دوتای آخر با غضروف به استخوان جناغ متصل هستند. زمانی که این غضروف ملتهب می شود موجب شرایطی به نام کوستوکندریت یا سندرم کوستواسترنال (جناغی-دنده ای) می شود.

پیامد اصلی این شرایط سینه درد شدید است که هنگام سرفه یا انجام برخی حرکات تشدید می شود. کوستوکندریت یکی از دلایل اصلی این درد است. از دلایل اصلی ابتلا به این شرایط می توان به موارد زیر اشاره کرد:

- آسیب دیدگی های قفسه سینه

- بلند کردن وزن های سنگین

- عفونت ها در مسیرهای هوایی

- فشار بیش از حد هنگام سرفه

- برخی انواع آرتریت

منبع: عصرایران

منبع: آفتاب

کلیدواژه: سینه سینه درد سلامت سرفه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۱۵۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟

به گزارش مدیسن نت، محققان تاکید کردند که خطر سرطان ثانویه برای هر بازمانده سرطان سینه بسیار کم است. با این حال، نسبت به افرادی که هرگز سرطان سینه نداشته اند، این خطر افزایش می‌یابد.

«آنتونیس آنتونیو»، نویسنده ارشد این مطالعه از بخش بهداشت عمومی و مراقبت‌های اولیه در دانشگاه کمبریج در بریتانیا، خاطرنشان کرد: «این بزرگترین مطالعه تا به امروز برای بررسی خطر ابتلا به سرطان دوم در بازماندگان سرطان سینه است.»

تیم او داده‌های بیش از ۵۸۰ هزار زن و بیش از ۳۵۰۰ مرد بازمانده از سرطان سینه را که در مجموعه داده‌های ملی ثبت سرطان بریتانیا ثبت‌نام کرده بودند، بررسی کردند. همه آن ها تشخیص اولیه سرطان سینه شان بین سال های ۱۹۹۵ تا ۲۰۱۹ انجام شده بود.

این تیم گزارش داد که زنان نجات یافته از سرطان سینه در مقایسه با زنانی که قبلاً هرگز سرطان سینه نداشته اند، دو برابر با احتمال ایجاد تومور در سینه دیگر روبرو بودند.

این مطالعه نشان داد که برای بازماندگان مرد (که سرطان سینه در آن ها یک بیماری بسیار نادر است)، احتمال ابتلا به سرطان در سینه دیگر ۵۵ برابر افزایش یافته بود.

در مورد دیگر انواع تومور، زنان نجات یافته از سرطان سینه در مقایسه با زنان بدون سابقه سرطان سینه، ۸۷ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان آندومتر، ۵۸ درصد خطر ابتلا به لوسمی میلوئیدی و ۲۵ درصد بیشتر با احتمال ابتلا به سرطان تخمدان روبرو بودند.

سن بیمار در نخستین تشخیص سرطان سینه نیز مهم بود: زنانی که قبل از ۵۰ سالگی مبتلا به سرطان تشخیص داده شده بودند، ۸۶ درصد بیشتر با احتمال ابتلا به سرطان دوم مواجه شدند، در حالی که زنانی که برای نخستین بار پس از ۵۰ سالگی مبتلا به سرطان سینه شده بودند، تنها ۱۷ درصد بیشتر مستعد ابتلا به تومورهای ثانویه سرطانی بودند.

چرا سن مهم بود؟ به گفته تیم آنتونیو، احتمال دارد زنانی که در جوانی به سرطان سینه مبتلا می‌شوند نسبت به زنانی که سرطان‌هایشان در مراحل بعدی زندگی ظاهر می‌شود، حامل ژن‌های مرتبط با سرطان باشند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین دلایل خودکشی در استان وضعیت فرهنگی، اقتصادی و افسردگی می‌باشد
  • دلایل «پاریس» برای انتخاب اسلام + فیلم
  • ویدیو کامنت| دلایل خستگی دائمی چیست؟
  • کمبود ویتامین D چه خطراتی برای زنان دارد؟
  • دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌های ایرانی
  • کمبود این ویتامین باعث سرطان پروستات و سرطان سینه می‌شود
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • دانیال 120 دقیقه با سرفه بازی کرد!
  • همه‌چیز درباره سردردهای بعد از ورزش؛ چگونه درمانش کنیم؟
  • فیلم/ خوابیدن یک سگ روی ریل هنگام عبور قطار