Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ حجت‌الاسلام مصطفی درایتی، درباره اظهارات آیت‌الله محمد یزدی و پاسخ آملی لاریجانی و تاثیرات مقابل هم گرفتن شخصیت‌های کشور گفت: این موضوع عجیبی نیست، اینکه تصور کنیم این شخصیت‌ها همیشه چه به جا و چه نا به جا باید از کار یکدیگر تعریف کنند و نباید انتقادی کنند نه در گذشته اینطور بوده و نه به مصلحت است، در نتیجه از این جهت امر جدیدی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مشاور رئیس دولت اصلاحات تاکید کرد: آنچه مطرح است این است که گاهی لحن صحبت متفاوت است. لحنی که انسان در انتقاد به کار می‌گیرد اهمیتی دارد که از چشم جامعه هم دور نیست. بعد از آن موضوعی که درباره آن صحبت می‌شود، اهمیت دارد. در این‌جا هم حساسیت‌هایی وجود دارد که به صورت معمول موضوعی را که انتقاد می‌کنند بررسی شود که جا و زمانش هست یا نیست. سپس این موضوع هم اهمیت دارد که آیا آن فردی که انتقاد می‌کند جایگاه آن انتقاد را دارد یا خیر.

این عضو حزب اتحاد ملت با بیان اینکه بخشی از صحبت‌های آقای یزدی به انتقاد از دیگران برمی‌گشت و نه خود آقای لاریجانی، اظهار کرد: ایشان برای مرجعیت تعیین تکلیف می‌کرد که طبیعتا هیچ‌کس برای ایشان چنین جایگاهی را در حوزه قائل نیست و بعد ممکن است مورد انتقاد دیگران قرار بگیرد. این نوع صحبت کردن و تعیین تکلیف برای دیگران در شأن هرکسی نیست که بخواهد اینگونه صحبت کند و مراجع اینطور حرف نمی‌زنند. اینگونه مسائل است گاهی ممکن است عکس‌العمل‌هایی منفی داشته باشد که طبیعتا باید احتیاط بیشتری کنند.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب در پاسخ به این سوال که ریشه اینگونه اختلافات را در چه مسائلی می‌توان جست‌و‌جو کرد و چگونه می‌توان از بروز موارد اینچنینی جلوگیری کرد؟، گفت: مشترکات زیادی در این دو شخصیت وجود دارد، هردو عضو شورای نگهبان هستند و هردو به مدت سال رئیس دستگاه قضا بودند و حال بحث‌هایی مطرح شده است. اینگونه صحبت‌ها در فضای اینچنینی از نظر برخورد اجتماعی این است که تعبیر جامعه این است که این‌ها با یکدیگر دعوای قدرت دارند.

درایتی با بیان اینکه دعوا مفید نیست، عنوان کرد: حتی گاهی برخی اختلافات هست که به بالا بردن سطح آگاهی جامعه کمک می‌کند که آن اختلاف اشکالی ندارد، اما بعضی اختلافات اینچنینی که به وجود می‌آید متاسفانه تخریب‌هایی را ایجاد می‌کند که یقینا مفید نیست. هر دوی این بزرگواران در قدرت بوده و الان هم هستند و جایگاهشان هم تقریبا یک جایگاه مشترک می‌شود یعنی یک توازن بین‌شان وجود دارد اگرچه از نظر سن تفاوت‌هایی وجود دارد.

وی ابراز کرد: آغاز کننده این ماجرا آقای یزدی بوده است، طبیعتا باید حق دهیم که طرف مقابل از خودش دفاع کند و پاسخ دهد. بالاخره در دعوا هم حلوا پخش نمی‌کنند. آقایان باید خودداری بیشتری کنند. البته به نظر می‌رسد آقای یزدی سطح تحمل خیلی محدودی پیدا کرده است. با توجه به اینکه سن‌شان هم بالا رفته بهتر است که کمتر اظهارنظر کنند که در این صورت فکر می‌کنم مصونیت بیشتری خواهند داشت.

مشاور رئیس دولت اصلاحات یادآور شد: ممکن است در هر جایی اشکالات و خطایی باشد، اما شکل گفتن و فردی که می‌گوید خیلی مهم است. این موارد ممکن است مسائلی را درست کند که به نفع نیست. این دعوایی که آقای یزدی شروع کرده هم که با ما نیست که بگوییم از همان اول موضع مناسبی با آقای یزدی نداشتیم بلکه آقای آملی لاریجانی از همفکران خود ایشان است. اگر عده دیگری هم حرف و حدیث‌هایی که راجع به آقای یزدی مطرح بوده و هنوز هم هست را طرح کنند شاید به مصلحت ایشان هم نباشد.

این عضو حزب اتحاد ملت بیان کرد: اگر بنا است صحبتی می‌شد باید همان زمانی که ایشان سر کار بود و این اتفاقات در حال رخ دادن بود و ایشان هم به عینه یا می‌دانست یا دیده بود، گفته می‌شد. از جمله صحبت مدرسه‌ای که می‌کند شاید فاصله‌اش تا منزل ایشان بیست متر هم نباشد. اما گفتن آن در این زمان و طرح این مسائل چه مشکلاتی را می‌تواند حل کند؟ فقط اتفاقی را ایجاد می‌کند که بزرگانی که اینقدر ادعا داشتند که چنین و چنان کنند این شده عاقبت‌شان.

درایتی گفت: به نظر من این موضوع حل می‌شود، چون هردو متوجه می‌شوند که به نفعشان نیست. اگر شخص دیگری غیر از آقای یزدی به آقای لاریجانی انتقاد می‌کرد که تشابهات زیادی هم از این جهات به یکدیگر نداشتند شاید پذیرشش برای جامعه بیشتر بود، ولی طرح این مسائل از طرف آقای یزدی شاید عکس‌العمل منفی‌اش برای خود ایشان بیشتر از آقای لاریجانی باشد.

 

 

منبع: ایلنا برچسب ها: رویداد24 ، صادق آملی لاریجانی ، نامه لاریجانی ، آیت الله محمد یزدی ، درگیری لاریجانی و یزدی ، درگیری لاریجانی و یزدی ، شورای نگهبان ، قوه قضائیه سرگرمی

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 صادق آملی لاریجانی نامه لاریجانی آیت الله محمد یزدی شورای نگهبان قوه قضائیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۱۵۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بنای اقتصاد کشور به دست کارگران ساخته می‌شود

امام جمعه شهر سنندج گفت: تقویت اقتصاد کشور به دست کارگران صورت می‌گیرد و کارگر پایه و بنای اقتصاد یک کشور را می‌سازد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، ماموستا فایق رستمی ظهر امروز _جمعه هفتم اردیبهشت_ در خطبه‌های نماز جمعه مسجد جامع شهر سنندج اظهار کرد: سنندج مرکز علم و عرفان بوده و از گذشته تا کنون بزرگان زیادی را در دل خود پرورش داده است.

وی افزود: نام و یاد آرمان بنفشی جوان فداکار سنندجی را گرامی می‌داریم که با نثار جان خود موجب نجات جان ۴ نفر دیگر شد که برای او علو درجات و برای خانواده‌اش صبر مسئلت می‌کنیم.

امام جمعه سنندج با اشاره به فرا رسیدن هفته کار و کارگر گفت: تقویت اقتصاد کشور به دست کارگران صورت می‌گیرد و کارگر پایه و بنای اقتصاد یک کشور را می‌سازد؛ بر اساس حدیثی از پیامبر اکرم (ص)، تا عرق کارگر خشک نشده باید مزد او را پرداخت کرد که امیدواریم کارفرمایان نیز حق و حقوق کارگران را به خوبی ادا کنند.

وی در ادامه سخنان خود به ۵ اصل مهم در توسعه کشور اشاره کرد و افزود: امنیت کشور، امنیت معیشت مردم، اجرای عدالت در همه عرصه‌ها، رسیدگی به مسکن محرومان و ایجاد اشتغال برای جوانان از جمله مطالباتی است که باید همواره مورد توجه مسئولان قرار گیرد.

امام جمعه سنندج با اشاره به وضعیت کنونی غزه به‌عنوان مسئله اول دنیای اسلام، تصریح کرد: جنایات رژیم خون‌ریز و انسان‌کش صهیونیستی تمامی ندارد و ما همچنان شاهد بی‌تفاوتی و سکوت کشورها و مجامع بین‌المللی هستیم.

ماموستا رستمی اضافه کرد: در مدت ۲۰۰ روز جنگ غزه، ۳۴۱۸۳ نفر شهید شده‌اند که ۱۴۷۷۸ نفر از آن‌ها کودک، ۹۷۵۲ نفر زن، ۴۸۵ نفر کادر درمان و ۱۴۰ نفر خبرنگار بوده‌اند.

وی ادامه داد: در این مدت ۲ میلیون نفر از سرزمین خود آواره و ۱۸۱ ساختمان دولتی، ۱۰۳ مدرسه، ۳۳۹ مسجد، ۸۶ هزار خانه، ۳۲ بیمارستان و ۵۳ مرکز بهداشتی و درمانی ویران شده‌اند که این درندگی رژیم سفاک صهیونیستی را نشان می‌دهد.

ماموستا رستمی، سکوت سازمان‌های بین‌المللی مدافع حقوق بشر را در مورد جنایت غزه غیرقابل قبول دانست و خواستار اتمام هرچه سریع‌تر جنگ و خونریزی در این سرزمین شد.

کد خبر 748075

دیگر خبرها

  • تاکنون کدام گزینه ها برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح شده اند؟
  • شهید مطهری روشن‌فکر، زمان‌شناس و مخاطب‌شناس بود
  • موفقیت در اسپیکینگ آیلتس!
  • رسانه‌ها مشکلات را با رعایت اخلاق منعکس کنند
  • بنای اقتصاد کشور به دست کارگران ساخته می‌شود
  • اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع پیکر عروس ارشد امام خمینی
  • صحبت‌های پدر حسن یزدانی درباره زمان بازگشت او
  • رییسی مطرح کرد؛کاهش نرخ بیکاری در کشور/ بر عهد خود با شما مردم باقی هستم
  •  ارتقای سواد سلامت مردم/ محور کار شورای سلامت، سند جامع سلامت باشد
  • رئیس جمهوری با حدود یکصد اتهام