Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@13:49:46 GMT

چگونه شبکه 5G اپلیکیشن‌های موبایلی را تغییر می‌دهد؟

تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۱۶۹۳۷

چگونه شبکه 5G اپلیکیشن‌های موبایلی را تغییر می‌دهد؟

کارشناسان فعال در حوزه فناوری بر این باورند که توسعه شبکه نسل پنجم اینترنت همراه 5G موجب تغییر و تحولاتی در اپلیکیشن‌های موبایلی می‌شود.

به گزارش ایسنا، با توجه به آنکه در سال‌های اخیر محبوبیت و استقبال از شبکه نسل پنجم اینترنت 5G در جهان به میزان قابل توجهی افزایش یافته است، کشورهای مختلف با همکاری و عقد قرارداد با شرکت‌های مخابراتی و اپراتورهای معروف سعی دارند که به توسعه و برقراری زودهنگام زیرساخت‌های لازم برای این شبکه اینترنتی بپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از طرفی دیگر، شرکت های تولیدکننده موبایل و سایر غول های تکنولوژی نیز در تلاشند تا امکان برقراری و اتصال به شبکه 5G را در جدیدترین محصولات خود بگنجانند تا کاربران و علاقمندان بتوانند از خدمات اینترنت پرسرعت آن بهره مند شوند و به انجام کار و فعالیت های خود بپردازند.

بر اساس گزارش وب سایت techengage، حالا به تازگی کارشناسان و تحلیلگران فعال در حوزه فناوری برآورد و اعلام کرده‌اند که توسعه و برقراری شبکه نسل پنجم اینترنت همراه 5G، نحوه توسعه ، طراحی و برنامه‌نویسی اپلیکیشن‌های موبایلی مختلف را متحول خواهد کرد.

آنها در تشریح جزئیات اظهارات خود خاطرنشان کرده‌اند که در صورتی که شبکه 5G توسعه پیدا کند، برنامه نویسان موبایل اپلیکیشن‌های موردنظر خود را به صورت بسیار بهتر و سریعتری طرح‌ریزی کرده و توسعه خواهند داد. این بدان معناست که اپلیکیشن‌های موبایلی در آینده‌ای نزدیک، از قابلیت‌های جدید و متعددی برخوردار خواهد شد که از جمله مهم‌ترین آنها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

1. اپلیکیشن‌های موبایلی بدون هیچ‌گونه تاخیر و تعلل، باز شده و عمل خواهند کرد.

2. اپلیکیشن‌های موبایلی قابلیت اتصال به تمامی گجت‌های هوشمند خانگی و بهره‌گیری از اینترنت اشیا (IoT) را خواهند داشت.

3. سرعت عملکرد اپلیکیشن‌های موبایلی به طور قابل توجهی افزایش پیدا خواهد کرد.

اوایل سال ۲۰۱۲ میلادی بود که اتحادیه بین‌المللی مخابرات (ITU) تحت نظر سازمان ملل برنامه‌ای را برای توسعه تیم ارتباطات بین‌المللی موبایلی (IMT) برای افق ۲۰۲۰ و فرای آن (IMT-۲۰۲۰) آغاز کرد. در نتیجه رسماً یک مسابقه جهانی برای تعیین نسل پنجم شبکه موبایل شروع شد و از آن پس، شاهد رقابت تنگاتنگی میان اپراتورهای اینترنت و تلفن همراه در سراسر جهان هستیم که هر یک به‌دنبال برقراری و راه‌اندازی نسل جدید و پرسرعت اینترنت ۵G در کشورهای مختلفی همچون کره جنوبی، ژاپن، چین، ایالات متحده آمریکا، استرالیا و غیره هستند و از توانایی‌ها و برنامه‌های خود در این زمینه رونمایی می‌کنند.

کشورهای بسیاری در سراسر جهان از جمله ایالات متحده آمریکا، کانادا، استرالیا، چین، کره جنوبی، ژاپن و بسیاری از کشورهای اروپایی و غیره با همکاری بزرگترین اپراتورهای جهان در حال برقراری نسل پنجم اینترنت همراه ۵G هستند و در این زمینه فعالیت‌های گسترده‌ای را انجام داده‌اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اپلیکیشن موبایلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۱۶۹۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰۰۰ میلیارد ریال صرف اصلاح و توسعه آبرسانی مازندران شد

به گزارش خبرنگار مهر، بهزاد برارزاده صبح پنجشبه دربازدید از عملیات لوله گذاری شبکه آبرسانی در سطح استان هدف از این اقدام را افزایش کیفیت و پایداری آب شرب و نیز کاهش هدر رفت آب دانست و گفت: در سال گذشته ۳۶۳ هزار و ۳۱۱ متر اصلاح و ۱۷۵ هزار متر توسعه شبکه توزیع در اقطار مختلف در این استان انجام شد.

وی داد: ۳۳۴ هزار و ۳۹۰ متر اصلاح و ۵۸ هزار و ۳۵۹ متر توسعه خط انتقال نیز انجام شد تا هم استانی‌ها بتوانند از نعمت آب شرب مطلوب برخوردار شوند.

مدیرعامل آبفای مازندران تصریح کرد: امورات ساری با ۱۷۱ کیلومتر، بابل ۱۲۱ کیلومتر و نکا با ۶۴ کیلومتر بیشتر اصلاح و توسعه شبکه آب را انجام دادند.

برارزاده اعتبار صرف شده برای این اقدام را در حدود هشت هزار میلیارد ریال و جمعیت برخوردار آن را ۵۰۰ هزار نفر عنوان کرد.

کد خبر 6088310

دیگر خبرها

  • تغییر الگوی ساخت مسکن نیازی جدیست
  • وعده تأمین اینترنت برای روستاهای بالای ۲۰ خانوار کشور
  • ۸۰۰۰ میلیارد ریال صرف اصلاح و توسعه آبرسانی مازندران شد
  • ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند
  • پروژه فیبر نوری در خوزستان ظرف ۴ ماه به پایان می‌رسد
  • محور‌های بزرگراهی برای متخلفان نا امن می‌شود
  • ببینید | رفع فیلتر اپلیکیشن پرطرفدار پس از ۲ سال؟؛ وزیر ارتباطات توضیح داد
  • رای مثبت سنای آمریکا به ممنوعیت تیک تاک
  • اینترنت خانگی 5G چیست؟
  • سقف تراکنش‌ها در شبکه بانکی تغییر یافت