Web Analytics Made Easy - Statcounter

هدف از برگزاری مدرسه ملی زیست فناوری، افزایش مهارت‌آموزی و تکنیک‌آموزی دانش‌آموختگان علوم مرتبط با زیست فناوری است.

واکسن - مهندسی پروتئین، بیوتکنولوژِی محیط زیست، ذخایر ژنتیکی و بیو بانک، زیست فناوری صنعتی، رایانش زیستی و اقتصاد زیستی از محورهای دوره تابستانه این مدرسه است.

این دوره ویژه دانشجویان و فارغ‌التحصیلان مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری علوم پزشکی و علوم زیستی در سطح مقدماتی است و به صورت غیرحضوری (مجازی) در ۱۵ شهریور ماه برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاقه‌مندان به کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام در این رویداد علمی می‌توانند به سایت http://www.biotechcourse.com مراجعه کنند.

دبیر علمی مدرسه ملی زیست فناوری ایران و عضو هیئت علمی انستیتو پاستور ایران گفت: مدرسه ملی زیست فناوری ایران با هدف آشنا کردن محققان جوان با علوم زیستی که به خلق یا تولید ثروت منجر می‌شود، شروع به فعالیت کرده تا به جهت‌گیری ایده‌های نوین در علوم زیست فناوری در مسیر دانش‌بنیان شدن کمک کند.

داریوش نوروزیان اضافه کرد: با توجه به نیاز کشور به تولید هر چه بیشتر محصولات ملی و نوآورانه و با عنایت به بیانات مقام معظم رهبری و شعار امسال، رونق تولید و معیشت مردم و با توجه به پتانسیل بالقوه فارغ‌التحصیلان علوم پزشکی و زیست‌شناسی در تولید محصولات نوآورانه، مدرسه ملی زیست فناوری ایران می‌تواند نقش به سزایی در تحقق این مهم ایفا کند.

دکترای ژنتیک انسانی و دبیر اجرایی مدرسه ملی زیست فناوری ایران نیز توضیح داد: مدرسه ملی زیست فناوری ایران در دو دوره تابستانه و زمستانه و در دو سطح مقدماتی و پیشرفته با محورها و مباحث متفاوت در هر دوره، در ۱۵ شهریورماه و ۱۵ بهمن‌ماه برگزار می‌شود.

مجید مسگر طهرانی افزود: دوره تابستانه این رویداد علمی به صورت غیرحضوری ( مجازی) و دوره زمستانه به صورت حضوری همراه با کارگاه‌های جانبی خواهد بود، رویکرد مدرسه ملی زیست فناوری برای برگزاری مجازی دوره تابستانه، صرفه‌جویی در هزینه ایاب و ذهاب و اقامت برای شرکت‌کنندگان و انتقال دانش در یک سطح در سراسر ایران و دورترین نقاط کشور است.

وی بیان داشت: رویکرد آموزشی در ایران برای حرکت به سمت دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم باعث ایجاد نقص در دانشگاه‌های نسل دوم شده و این امر که آیا دانشگاه‌های نسل دو با کیفیت مطلوب ارائه می‌شوند یا خیر به فراموشی سپرده شده است.

به اعتقاد مسگر طهرانی، یکی از نواقص این گروه از دانشگاه‌ها ارائه نکردن آموزش‌های کافی و تکنیک‌های لازم به دانشجویان برای تبدیل ایده به محصول و ورود به فضای دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌هاست، مدرسه ملی زیست فناوری ایران با هدف آموزش این مهارت‌ها و تکنیک‌ها به علاقه‌مندان و دانش‌آموختگان رشته‌های مرتبط با زیست فناوری برپا شده است.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انستیتو پاستور ایران معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۱۷۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران میزبان یک رویداد علمی - هسته‌ای در سطح بین‌المللی است

به گزارش قدس آنلاین، جواد کریمی‌ثابت صبح امروز (دوشنبه، ۱۷ اردیبهش‌ماه) در آیین آغاز به کار میزگردها و پنل‌های تخصصی سی امین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای گفت: شاهد برگزاری نخستین کنفرانس هسته‌ای در سطح بین‌المللی و به‌صورت گسترده هستیم که این رویداد علمی با استقبال بسیار خوبی مواجه شده است.

رئیس انجمن هسته‌ای ایران درباره تعداد آثار ارائه شده به این کنفرانس عنوان کرد: بیش از ۵۰۰ مقاله در سطح علمی بسیار بالا را دریافت کردیم که از میان آن‌ها، ۴۲۰ مقاله توسط داوران پذیرفته شد.

وی افزود: در جریان این کنفرانس ۳ روزه، برنامه‌ریزی شده تا ۱۶ میزگرد و پنل تخصصی برگزار شود که در حوزه‌های گوناگون که تمام فعالیت‌های هسته‌ای را پوشش خواهند داد.

کریمی‌ثابت گفت: حدود ۱۰۰ سخنرانی علمی در قسمت‌های گوناگون ارایه می‌شود که در مجموع بیش از ۵۰ سخنران خارجی خواهیم داشت که به‌صورت مجازی و حضوری در کنفرانس سخنرانی حضور دارند و به ارایه آخرین دستاوردهای علمی خود می‌پردازند.


رئیس مرکز ملی نظام کیفیت و استانداردهای اتمی ایران تصریح کرد: نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در ۴ بخش سخنرانی‌های علمی، پوسترها، میزگردها و پنل‌های تخصصی و نمایشگاه جانبی برگزار خواهد شد.

گفتنی است مراسم افتتاحیه سی امین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای با حضور محمد اسلامی، معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی ایران، معاون وی، مدیران ارشد صنعت هسته‌ای، متخصصان داخلی و خارجی و ... عصر امروز (دوشنبه، ۱۷ اردیبهشت‌ماه) در اصفهان برگزار می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • از اینوتکس ۲۰۲۴ بیشتر بدانید
  • آغازهمایش بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران نقشی بزرگی در گسترش و رشد علمی ایران ایفا کرده است
  • اسلامی: آماده‌ایم فناوری‌ها را به سایر کشور‌ها منتقل کنیم
  • ایران میزبان یک رویداد علمی - هسته‌ای در سطح بین‌المللی است
  • نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای آغاز به کار کرد
  • آموزش ۷۰۰ دانش‌آموز در مدرسه رباتیک امیرکبیر
  • برگزاری نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • چین صدر جدول نمایشگاه‌ها؛ ۸۵ درصد صادرات ایران برپایه نفت است
  • همایش شاهنامه و امر سیاسی برگزار می‌شود