Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-05@20:40:22 GMT

یادداشت عضو هیأت یمنی پس از بازگشت از تهران

تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۱۷۴۴۸

یادداشت عضو هیأت یمنی پس از بازگشت از تهران

عضو شورای سیاسی انصارالله پس از بازگشت از سفر تهران نوشت، در دیدارهای تهران از هیچ مسئولی نشنیدیم که از ما چیزی بخواهد بلکه حرف آنان این بود که برای حل بحران چه کمکی می‌توانند بکنند.

به گزارش مشرق، «عبدالملک العجری»، عضو شورای سیاسی انصارالله که به تازگی با هیئتی از انصارالله به ایران سفر کرد پس از بازگشت به صنعا در یادداشتی برای وبگاه خبری شبکه «المسیرة» درباره ایران و نحوه تعامل تهران با متحدانش نوشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این یادداشت با عنوان «این ایرانی است که به آن پی بردم»، آمده است: ایران کشوری است که بیشترین حمایت و همبستگی را با یمن داشته و بیش از هر کشور دیگری، جنایات وحشیانه و تحریم‌های ظالمانه کشورهای متجاوز علیه یمن را محکوم کرده است.

بیشتر بخوانید: دست برتر نیروهای انصارالله و دولت آزاد یمن آیا حملات دردناکتری علیه عربستان در راه است؟

العجری افزود: ایران بیشترین حمایت را از راه حل سیاسی و تلاش‌ها برای حل و فصل سیاسی بحران یمن ابراز کرد و در ماه‌های نخستین جنگ، طرحی مرکب از چهار بند را به عنوان اصول کلی راه حل سیاسی و توقف جنگ پیشنهاد داد.

به گفته این مقام انصار الله، در جریان دیدارهایش در تهران، مقامات ایران از رأس هرم سیاسی تا ریاست جمهوری و وزارت خارجه بر پایبندی خود به یکپارچگی و استقلال یمن تاکید کرده و در برابر هر چیزی که وحدت، حاکمیت و استقلال یمن را تهدید کند، ایستاده‌اند.

العجری با بیان اینکه ایران هرگز در امور داخلی یمن دخالت نکرده و به دنبال تحمیل دیدگاه خود بر تصمیم حاکمیتی یمن نبوده است، افزود:  آیت الله خامنه‌ای رهبر عالی انقلاب ایران از طرف خود و حکومت ایران تاکید می‌کند که مسائل مورد اختلاف در یمن باید از طریق گفت‌وگوی یمنی-یمنی و بدون دخالت هیچ طرف خارجی حل شود.

وی ادامه داد: ایران کشوری است که بیش‌ترین احترام را به دوستان و متحدان خود می‌گذارد و با آنها در کمال شایستگی و دوستی برخورد می‌کند. از طریق تجربه خودم و دیدارهای مکرر ما با آنها ، چیزی را که حاکی از تمایل آنها برای تحمیل نظرشان بر یمن  یا تمایل به اینکه ما یا متحدان و دوستانشان را سرسپرده خود نشان بدهند، احساس نکردم.

دیدار هیأت یمنی با رهبر انقلاب- 22 مرداد ماه

این عضو انصار الله گفت: در تمام جلساتمان با مقامات ایران و مقامات وزارت خارجه ایران بیش‌ترین حرف آنها به ما این بود که «چه چیزی از ما می‌خواهید؟». «تصور شما از راه حل سیاسی چیست و چگونه می‌توانیم به شما در آن کمک کنیم؟» و هرگز از آنها کلمه‌ای مثل «از شما می‌خواهیم» یا «شما باید»، حتی به اشتباه هم نشنیدم.

العجری افزود: ایران بر خلاف برخی کشورهای عربی حوزه خلیج (فارس) اگر کار خوبی کرد، آن را با منت گذاشتن و آزار و اذیت خراب نمی‌کند. ایران کشوری است که بیشترین حمایت را از مسئله فلسطین داشته و در برابر هژمونی آمریکا ایستاده و بهای سنگینی به دلیل مواضع خود در قبال مهم‌ترین مسائل جهان عرب داده است.

این عضو انصار الله تاکید کرد: ایران بارها آمادگی و تمایل خود را برای امضای پیمان عدم تجاوز به همسایگان و همکاری مشترک برای حفظ امنیت خلیج (فارس) و منطقه به دور از هر گونه حضور نیروهای خارجی اعلام و مرتب تاکید می‌کند که تامین امنیت خلیج (فارس) و منطقه مسئولیت کشورهای حوزه خلیج (فارس) است.

العجری تصریح کرد: این ایران بود که داعش را در منطقه سرنگون کرد و این ایران بود که به واقع در برابر تروریسمی که آمریکا و متحدانش آن را برای ایجاد هرج و مرج خلاق بکار گرفتند، ایستاد. این ایرانی است که ما شناختیم و شواهد بی شماری گواه این قضیه است. پس چرا باید علیه ایران جنجال کرد یا سفر به آن را جنجالی کرد و علیه برقراری روابط با آن موضع گرفت؟

وی افزود: ایران می‌گوید دشمن من و شما، اسرائیل است و هیچ کدام از آنها (ایرانی‌ها) نمی‌گویند عربستان یا هیچ کشوری عربی یا اسلامی را دشمن خود قرار دهید. پس چرا می خواهید ایران را به جای اسرائیل دشمن قرار دهیم و رابطه با ایران را خراب کنید؟

در پایان این یادداشت آمده است: ایران یک کشور اسلامی است و قانون اساسی یمن و نتایج گفت‌وگوی ملی از یمن می‌خواهد روابط خود را با کشورهای عربی و اسلامی مطابق با منافع ملی و نه منفعت هیچ کشور دیگری نظیر آمریکا، عربستان یا هر کشور دیگری توسعه بدهد. پس به چه حقی می‌خواهید با ایران قطع رابطه کنیم؟

«محمد عبدالسلام» سخنگوی جنبش انصارالله و رئیس هیات ملی مذاکرات صلح یمن هفته گذشته در رأس هیأتی به تهران آمد و با رهبر انقلاب، وزیر امور خارجه و شماری از مقامات دیگر دیدار کرد. در پایان این سفر دولت یمن در صنعاء از تعیین محمد الدیلمی که در این هیأت بود، به عنوان سفیر یمن در ایران خبر داد. عبدالملک العجری عضو دیگر این هیأت بود که این یادداشت را نوشته است.

عبدالسلام. العجری. الدیلمی منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: دادگاه نجفی بازار سکه و ارز اخبار خودرو نفتکش انگلیسی یمن انقلاب ایران محمد الدیلمی انصارالله آیت الله خامنه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۱۷۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیح دانشگاه تهران درباره انتخاب همسر ابراهیم رئیسی به‌عنوان عضو هیات جذب دانشکده علوم خانواده

به گزارش خبرآنلاین از مهر، رئیس دانشگاه تهران در این مراسم با اعطای حکمی انسیه خزعلی معاون رئیس جمهور را به عنوان عضو وابسته هیأت علمی و عضو هیأت اجرایی جذب هیأت علمی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران معرفی و منصوب کرد. محمد مقیمی، همچنین جمیله علم الهدی عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی و همسر رئیس جمهور را به عنوان عضو دیگر هیأت اجرایی جذب هیأت علمی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران معرفی کرد.

روابط عمومی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران، نسبت به برخی حاشیه‌سازی‌ها درباره بهره‌مندی از ظرفیت شخصیت‌های حقوقی مرتبط با مأموریت‌ها و فعالیت‌های این دانشکده، واکنش نشان داد.

متن توضیح روابط عمومی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به این شرح است:

باسمه تعالی

در پی انتشار هدفمند برخی اخبار در خصوص انتصابات صورت گرفته در دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به استحضار عموم دانشگاهیان می‌رساند که دانشکده علوم خانواده با هدف تأمین نیروی انسانی متخصص در راستای تحکیم بنیان خانواده، افزایش مشارکت اجتماعی، اقتصادی و سیاسی زنان، توجه به عرصه خانواده، جمعیت و سلامت آن، تولید دانش بومی، بازبینی و طراحی رشته‌های مرتبط به منظور کاهش چالش‌های این حوزه و بر اساس اصول حاکم بر قانون اساسی، منویات مقام معظم رهبری و سیاست‌های دولت مردمی شکل گرفته است. برای تحقق اهداف مذکور، شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده تشکیل گردیده است که برخی از کارکردهای مورد انتظار این شورا عبارتند از:

• سیاستگذاری و نیازسنجی برای جذب هیأت علمی دانشکده بر اساس سیاست‌ها و استانداردهای دانشگاه تهران؛

• تعیین راهبردها برای متمرکزسازی و ایجاد پایگاه علمی، پژوهشی، تخصصی و همچنین اجرایی در راستای بهبود نقش‌پذیری خانواده در نظام اجتماعی در قالب نگرش خانواده به مثابه بنیان اجتماع.

• تجمیع میان رشتگی‌های موجود در حوزه مطالعات خانواده و رشته‌های مشابه

• زیست بوم‌سازی و توسعه چندبعدی فعالیت‌های مرتبط با خانواده، زنان و جمعیت

• توسعه مطالعات میان رشتگی با هدف قرار دادن محور سلامت خانواده از منظرهای سلامت اجتماعی، سلامت جسمی، روحی، معنوی و فکری

• طراحی الگوهای علمی و نهادهای پژوهشی برای توسعه و ارتقای شاخص‌های رفاه اجتماعی بر پایه و محوریت خانواده

• تقویت مشارکت اجتماعی خانواده محور و زنان در مواردی همچون نوآوری، کارآفرینی، اقتصاد خانواده محور و کارآفرینی مبتنی بر مشارکت خانواده

• طراحی سازوکارها و برنامه‌ها به‌منظور مشارکت فعال و پویا در حوزه مسائل و چالش‌های مرتبط با خانواده

• طراحی سازوکارهای عملیاتی به‌منظور پرورش و ارتقای شایستگی‌های پژوهشگران کوشا در حوزه خانواده

شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده مرکب از اعضایی با شخصیت حقوقی و حقیقی است که برخی از اعضای حقوقی آن عبارتند از:

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر انسیه خزعلی)

دبیر ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر جمیله علم الهدی)

دبیر ستاد خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر فهیمه فرهمند پور)

مشاور امور زنان و خانواده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری (خانم دکتر فخرالسادات نصیری)

مشاور امور زنان و خانواده رئیس دانشگاه تهران (خانم دکتر فاطمه یزدیان)

علاوه بر شخصیت‌های حقوقی مذکور، برخی شخصیت‌های علمی و دانشگاهی فعال در حوزه زنان و خانواده از دانشگاه تهران و سایر دانشگاه‌های ایران و جهان نیز عضو حقیقی شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده هستند که توسط رئیس دانشگاه تهران منصوب شده و یا خواهند شد.

همچنین دانشکده علوم خانواده به منظور تحقق مطالبه رئیس محترم دانشگاه تهران جهت ایفای نقش محوری در زمینه فعالیت‌های علمی، تحقیقاتی و حل مسائل حوزه زنان و خانواده در کشور، علاوه بر جذب اعضای هیأت علمی جوان، از ظرفیت استادان پیشکسوت و برجسته دانشگاه‌های مختلف که دارای تخصص‌های مرتبط با رشته‌ها و گروه‌های آموزشی این دانشکده هستند، به صورت استاد وابسته بهره خواهد برد.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902347

دیگر خبرها

  • طالبان خواستار بازگشت افغانستانی‌های مقیم خارج به وطنشان شد
  • اندیشکده آمریکایی بررسی کرد؛ رشد خیره‌کننده ایران در بازار تسلیحات پیشرفته جهانی
  • مقام یمنی: حمله ایران به اسرائیل اثرگذار، قدرتمندانه و تاریخی بود
  • بازدید هیأت نظامی جمهوری آذربایجان از ارتش ایران
  • توضیح دانشگاه تهران درباره پست جدید همسر ابراهیم رئیسی
  • ابوترابی: «وعده صادق» آغاز تحول در منطقه و معادلات سیاسی است
  • توضیح دانشگاه تهران درباره انتخاب همسر ابراهیم رئیسی به‌عنوان عضو هیات جذب دانشکده علوم خانواده
  • واکنش دانشگاه تهران به حواشی برخی انتصابات در دانشکده خانواده
  • گسترش فعالیت هیات های آزادگان تهران به سمت خودباوری
  • حکم رئیس دانشگاه تهران برای جمیله علم الهدی، همسر ابراهیم رئیسی