Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-30@16:58:15 GMT

مخالفان امامت و ولایت از غدیر تا کنون

تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۱۸۳۳۷

آن روز که پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم در غدیر پیمان گرفت تا به فرمان خداوند علی علیه السلام را به عنوان وصی و وزیر و جانشین بعد از خود معرفی نماید، اولین کسی که مخالفت کرد حارث بن نعمان فهری بود .

وی پس از مخالفت آشکار خطاب به رسول خدا صلی الله و علیه وآله گفت: "اى محمد! ما را به خدا خواندى پذیرفتیم، نبوت خود را مطرح کردى، لااله الاالله و محمد رسول الله گفتیم، ما را به اسلام دعوت کردى اجابت کردیم، گفتى، نماز در پنج وقت بخوانید خواندیم، به زکات و روزه و حج و جهاد سفارش کردى اطاعت کردیم، حال پسر عموى خود را امیر ما ساختى که نمى دانیم این حکم از طرف خداست یا با اراده شخصى شما پیدا شده است؟"

رسول خدا صلی الله و علیه وآله پاسخ داد سوگند به خدا که جز او پروردگارى نیست، این دستور از طرف اوست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



حارث بن نعمان فهرى با غروری که تمام وجودش را فرا گرفته بود تقاضاى عذاب کرد. بیچاره فکر می کرد قدرتى وجود ندارد تا او را کیفر دهد. سر به آسمان بلند کرد و گفت: "خدایا اگر آنچه را که محمد صلوات الله علیه درباره على علیه السلام مى گوید از طرف تو است و به امر توست، سنگى از آسمانى بر من فرود آید و مرا عذاب کند" هنوز سخنانش به پایان نرسیده بود که از آسمان سنگى بر او فرود آمد و او را به هلاکت رساند که آیات 1 و 2 سوره معراج نازل شد. (مجمع البیان جلد 10 صفحه352)

پس از این واقعه ، اندک افرادی که حتی نیت مخالفت هم داشتند ، مخالفت خود را پنهان کردند و اتفاقا به عنوان اولین نفرات هم آمدند و بیعت کردند و تبریک گفتند و نام خود را به عنوان اولین بیعت کنندگان با علی علیه السلام در سه روز متوالی که پیامبر صلی الله علیه و آله در آن بیابان توقف نمودند، ثبت کردند .

آنها دریافتند که آن زمان ، زمان خوبی برای مخالفت نیست و ترجیح دادند مخالفت علنی خود را بعد از وفات پیامبر صلی الله علیه و آله مطرح کنند، تا حداقل از گرفتن پست و منصب بی نصیب نمانند، در این فاصله هم به روشهای مختلف دموکراسی عوام فریب دست زدند تا وجهه علی علیه السلام را به بهانه جوان بودن و کم تجربه بودن و ... تخریب و تضعیف کنند .

در فاصله خلافتشان هم تلاش کردند اصل روایات غدیر به ورطه فراموشی سپرده شود و از تاویل و تفسیر آیات و روایات جلوگیری کردند ، هم کوشش نمودند محتوای حادثه غدیر را از بحث "امامت و وصایت" پیامبر صلی الله علیه و آله به بحث "دوستی" تغییر هویت دهند تا بتوانند بدون عذاب وجدان این غصب خلافت را توجیه نمایند و مردم را برای این تغییر قانع کنند .

انقلاب سال 57 جمهوری اسلامی ایران به رهبری امام خمینی (ره) نیز در ادامه همان راه و سمت و سو منافقان و مخالفانی داشت که شاید همان ابتدای امر علنا حرفی نزدند و با موج مردم همراه شدند تا به نان و نوایی برسند .
ولی بعد از رحلت امام خمینی (ره) و با مطرح شدن جانشینی امام خامنه ای حفظه الله دیگر نتوانستند ساکت بمانند .

شاید جوان بودن ایشان هم در آن دوران از بهانه هایی برای رد کردن و مخالفت با ایشان بود . ولی آگاهی ایشان به امور سیاسی و مسائل روز بر هیچ کسی پوشیده نبود ! بعدها سعی کردند طور دیگری وجهه ولایت را تخریب کنند و با عناوین مختلف "توهم توطئه"،"آشتی ملی"،" گفتگوی تمدنها"،" سازندگی"،" اصلاحات"،"تدبیر و امید "، "اسلام رحمانی" و دیگر اصطلاحات عوام فریبانه و روشنفکر مآبانه مخالفت ضمنی خود را با تهاجم فرهنگی و مبارزه با استکبار و خوی ساده زیستی و انقلابی بودن و ... نشان دادند .

واقعیت آن است که تاریخ تکرار میشود و مخالفان و دشمنان و منافقان، همواره شگردهای خود را در جهت عدم اجرای حق و حقیقت به کار میبرند تا راه را برای رسیدن به منافع شخصی خود باز کنند . این ما هستیم که باید با بصیرت و شناخت و آگاهی نسبت به مسائل روز جامعه ، دوست و دشمن را بشناسیم و پیرو خواصی باشیم که ما را به حق هدایت میکنند .

اَللَّهُمَّ أَحْیِنِی عَلَی مَا أَحْیَیْتَ عَلَیْهِ عَلِیَّ بْنَ أَبِی طَالِبٍ وَ أَمِتْنِی عَلَی مَا مَاتَ عَلَیْهِ عَلِیُّ بْنُ أَبِی طَالِبٍ علیه السّلام

مهدی پیرهادی

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: انقلاب تهاجم فرهنگی جامعه جمهوری اسلامی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۱۸۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجمع حامیان و مخالفان قانون ماموران خارجی در تفلیس

در حالی‌که کمیته حقوقی پارلمان گرجستان لایحه «شفافیت نفوذ خارجی» را در قرائت دوم تصویب کرد تا بعد به تصویب نمایندگان برسد، گروهی از مردم تفلیس در حمایت از این قانون در مقابل پارلمان تجمع کردند و اعتراضات مخالفان این لایحه نیز همچنان ادامه دارد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، کمیته امور حقوقی پارلمان گرجستان شب گذشته در پایان نشست ویژه خود لایحه جنجال برانگیز مربوط به «شفافیت نفوذ خارجی» را در قرائت دوم تصویب کرد.

کمیته حقوقی این ابتکار عمل را به مدت 10 ساعت مورد بررسی قرار داد. در طول این نشست مناظرات داغی بین نمایندگان حزب حاکم "رویای گرجستان - گرجستان دموکراتیک" و مخالفان صورت گرفت. به دلیل نقض قوانین پارلمان، 14 نماینده مخالف از حضور در سالن محروم شدند.

هنوز تاریخ ارائه این لایحه برای رای گیری در نشست عمومی پارلمان گرجستان اعلام نشده است.

همزمان با این نشست، در خیابان مرکزی تفلیس، تجمع حامیان حزب حاکم "رویای گرجستان - گرجستان دموکراتیک" در حمایت از تصویب لایحه "شفافیت نفوذ خارجی" برگزار شد. ایراکلی کاباخیدزه، نخست وزیر گرجستان در این گردهمایی سخنرانی کرد.

این در حالی است که یک روز قبل تظاهرات اعتراض آمیز دیگری علیه تصویب قانون عوامل خارجی در تفلیس برگزار شد و در جریان آن هزاران نفر در میدان جمهوری پایتخت تجمع کردند.

در اوایل ماه آوریل، حزب حاکم گرجستان اعلام کرد که قصد دارد لایحه مربوط به عوامل خارجی را بار دیگر به پارلمان ارائه دهد که در مارس سال 2023 به دلیل اعتراضات گسترده از دستور کار پارلمان خارج شده بود. این لایحه در نخستین قرائت در 17 آوریل به تصویب رسید. 83 نماینده به تصویب رای دادند و هیچ رای مخالفی وجود نداشت. سالومه زورابیشویلی، رئیس جمهور گرجستان گفت که این لایحه را وتو خواهد کرد.

پس از آن، نخست وزیر گرجستان، زورابیشویلی را عامل نفوذ خارجی خواند. سپس تظاهرات کنندگان در مقابل ساختمان پارلمان گرجستان در تفلیس یک ساعت به مقامات فرصت دادند تا لایحه را پس بگیرند. چند هزار نفر در این تظاهرات تجمع کرده بودند که تجمع به خشونت کشیده شد و پلیس 14 نفر از معترضان را بازداشت کرد.

نخست وزیر گرجستان خواستار پذیرش این کشور در اتحادیه اروپا با در نظر گرفتن حاکمیت آن شد

ایراکلی کاباخیدزه، نخست وزیر  گرجستان شب گذشته در تجمع بزرگ حامیان لایحه «شفافیت نفوذ خارجی» تاکید کرد که تفلیس  قصد دارد و حق دارد به اتحادیه اروپا بپیوندد، ولی خواهان آن است که حاکمیت و ارزش‌های این کشور مورد توجه و احترام قرار گیرد.

او گفت:  امروز گرجستان یک کشور مستقل و دارای حاکمیت است. جامعه گرجستان دارای ارزش‌های قوی است و ما می خواهیم با استقلال، حاکمیت و ارزش‌های خود عضو اتحادیه اروپا شویم.

نخست وزیر یادآور شد: ادعاهای متعددی وجود دارد مبنی بر اینکه اتحادیه اروپا تنها در صورتی گرجستان را می پذیرد که از حاکمیت دولتی و ارزش‌های ملی خود چشم پوشی کند، ولی هرگز چنین نخواهد شد. وی همچنین از اتحادیه اروپا خواست تا مذاکرات برای پیوستن گرجستان به این سازمان را در سال جاری آغاز کند.

گاریباشویلی قطعنامه پارلمان اروپا علیه گرجستان را رد کردنخست وزیر گرجستان: به دنبال توسعه روابط با ایران هستیمقانون «عوامل خارجی»دست غرب را در گرجستان می‌بندد؟-بخش پایانی

انتهای پیام/ 

دیگر خبرها

  • غدیر، اصل و اصول مهندسی دین خداست
  • مخالفان سوریه: موضع ترکیه در قبال ما ثابت است
  • حرکت دسته عزاداری در روز شهادت امام جعفر صادق (ع) در تهران برگزار می شود
  • کمال نامه ی مستان حیدری / امیرالمؤمنین در شعر خواجوی کرمانی
  • تجمع حامیان و مخالفان قانون ماموران خارجی در تفلیس
  • عملیات جدید مقاومت اسلامی لبنان علیه مواضع صهیونیست‌ها
  • حمله به نمازگزاران در گذره ولایت هرات
  • حرکت جبهه جهانی انقلاب، مستحکم‌تر و نیرومندتر از پیش
  • اعتراض علیه سیاست‌های ضد اسلامی دولت آلمان در هامبورگ
  • عملیات پهپادی موفق حزب الله علیه مقر‌های فرماندهی صهیونیست‌ها