Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس فراکسیون گردشگری و صنایع‌دستی مجلس گفت: با تشکیل وزارتخانه میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری روند ورود گردشگران خارجی به داخل کشور تسهیل می‌‌شود. ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۶ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

جبار کوچکی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت، در واکنش به ابلاغ اخیر مجلس به دولت مبنی بر تشکیل وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اظهار داشت: با تشکیل این وزارتخانه و با ایجاد یک معاونت گردشگری در حوزه سفارتخانه‌ها روند ورود گردشگران خارجی به داخل کشور تسهیل می‌‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس فراکسیون گردشگری و صنایع‌دستی مجلس با بیان اینکه تشکیل وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از مدت‌ها قبل در مجلس مطرح بوده است عنوان کرد: بسیاری از نمایندگان مجلس با توجه به اینکه دولت در خلال قانون برنامه ششم توسعه ملزم به کوچک‌سازی ساختار خود شده است به دنبال تحقق این امر بودند.

نماینده مردم رشت در مجلس عدم توسعه وزارتخانه‌ها توسط دولت را از موضوعات مهم و مورد تأکید مجلس در خلال تصویب برنامه ششم توسعه خواند و تصریح کرد: دولت در همین ارتباط قصد جداسازی سه وزارتخانه صمت، راه و شهرسازی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را هم داشت که مجلس به دلایلی با این کار مخالفت کرد.

مرکزی| درخواست رئیس سازمان میراث فرهنگی از سرمایه‌گذاران برای ورود به حوزه گردشگریزیرساخت‌های طرح گردشگری «بوشهر2022» تقویت می‌شودکمیسیون گردشگری و توریسم در اتاق بازرگانی بوشهر فعال می‌شود

کوچکی‌نژاد به استدلال و دلایل مجلس در مورد لزوم تشکیل وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیز اشاره کرد و ابراز داشت: با توجه به اینکه بحث گردشگری و تأثیر آن در فعل و انفعالات اقتصادی کشورمان و حتی در روابط دیپلماسی بسیار مهم است مجلس با تشکیل این وزارتخانه جدید موافقت کرد.

عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس ایراداتی که شورای نگهبان به طرح تشکیل وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گرفته بود را متذکر شد و بیان داشت: ایرادات یاد شده توسط مجلس بررسی و رفع شد و پس از نهایی شدن، طرح تشکیل این وزارتخانه از سوی رئیس‌مجلس به دولت ابلاغ شد.

وی ضمن ابراز امیدواری از اینکه دولت در کنار وزارت آموزش و پرورش هر چه سریع‌تر وزیر مورد نظر خود برای وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری را هم به مجلس معرفی کند خاطرنشان کرد: استفاده از افراد متخصص و توانمند که بتوانند تحول خوبی در این دو وزارتخانه‌ ایجاد کنند انتظار مجلس از دولت است.

رئیس فراکسیون گردشگری و صنایع‌دستی مجلس با بیان اینکه تشکیل این وزارتخانه تحول خوبی در کشور ایجاد می‌کند افزود: با ایجاد وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری هر کدام از سفارتخانه‌ها می‌توانند معاونت گردشگری داشته باشند که این امر در توسعه ورود گردشگران خارجی به داخل کشور بسیار مؤثر است.

انتهای پیام/ن

R7877/P/S6,71/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۱۸۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین جشنواره غذاهای سنتی (آش نغوزه) در چناران برگزار می‌شود

به گزارش قدس خراسان به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی، محمد طاهریان‌مقدم اظهار کرد: در این جشنواره تاکید بر غذاهای بومی محلی شهرستان و آش کمای انغوزه است.

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی چناران ادامه داد: غذاهای سنتی از نظر داشتن مواد مغذی، ویتامین‌ها و املاح ارزش غذایی بالایی دارد، شهرستان چناران غذاهای سنتی زیادی دارد که برخی از آن‌ها به فراموشی سپرده شده‌اند؛ هدف از برگزاری این جشن‌ها احیا سنن و آداب رسوم گذشتگان است که با شناسایی و حفظ آن‌ها می‌توان به سلامت خانواده کمک کرد.

وی با بیان این که برپایی جشنواره عاملی برای افزایش شور و نشاط در خانواده‌ها است، تصریح کرد: جشنواره غذاهای سنتی، موسیقی محلی و همچنین بازدید از مزارع گیاهان دارویی با مشارکت اقامتگاه بوم‌گردی منیژگان در روستای آبگاهی در مورخ ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ برگزار می‌شود.

طاهریان‌مقدم افزود: برنامه‌های این جشن شامل اجرای موسیقی سنتی، اجرای سرود و جشنواره غذاهای سنتی، نمایشگاه گیاهان دارویی و محصولات خانگی، دست بافته‌های زنان و دختران روستایی است.

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی چناران یادآور شد: آش انغوزه یکی از غذاهای سنتی این شهرستان است که بیشتر در دامنه کوه‌های هزار مسجد در بهار رشد می‌کند.

دیگر خبرها

  • دومین جشنواره غذاهای سنتی (آش نغوزه) در چناران برگزار می‌شود
  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌دستی استان سمنان به ۱۹ باب افزایش یافت
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس
  • سرمایه‌گذاری خارجی در گردشگری در دولت سیزدهم ۱۸ برابر شد
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • ارگ کریم خانی میزبان صنایع دستی وهنر‌های سنتی فارس شد
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری می‌شود
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری شود
  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی