Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، سید کمال خرازی رئیس شورای راهبردی سیاست خارجی امروز در مراسم رونمایی از بخش روسی، اسپانیولی و فرانسوی سایت دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای با بیان اینکه فضای رسانه‌ای فعلی با زمان دفاع مقدس متفاوت شده است، گفت: در زمان جنگ با مشکلات زیادی برای رساندن ندای مظلومیت رزمندگان به جهانیان مواجه بودیم، اما امروز این امکانات افزایش یافته و به راحتی می‌توان اخبار را به جهان مخابره کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه دفاع از انقلاب اسلامی و ایران عزیز از ابتدای انقلاب برعهده اصحاب رسانه بوده است، افزود: در واقع اصحاب رسانه رزمندگان انقلاب اسلامی در صحنه ابلاغ ایده‌های انقلاب به جهانیان هستند.

رئیس شورای راهبردی سیاست خارجی با تأکید براینکه امروز فضای مجازی در حال پیشرفت است و در آن امکانات جدیدی به وجود آمده است، تصریح کرد: یکی از این سرمایه‌ها در فضای مجازی کشورمان جوانان هستند که باید از این طریق ندای انقلاب اسلامی را به گوش جهانیان برسانیم.

خرازی با بیان اینکه هوش مصنوعی امروز در شبکه‌های اجتماعی تأثیرگذار است و باید در آن جدی ورود کنیم، گفت: امروزه تأثیرگذاری بر ذهن‌ها یک امر پیچیده است این زمینه‌ای است که باید توانایی‌های خود را در آن توسعه بدهیم و بدانیم که چگونه می‌توان بر ذهن‌ها تأثیرگذاشت.

او تصریح کرد: هر انسانی مدل ذهنی خودش را دارد و اگر ما از دریچه چشم آن انسان به آن مسائل نگاه نکنیم آنچه را که خود می‌بینیم نمی‌توانیم به او انعکاس بدهیم و بر ذهن آن فرد تأثیرگذار باشیم. در این زمینه باید کار‌های بیشتری انجام دهیم.

رئیس شورای راهبردی سیاست خارجی با بیان اینکه رسانه‌ها به ویژه دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب از اهمیت زیادی برخوردار هستند، گفت: اگر سیر تحول جوامع از ۵۰ سال پیش را بررسی کنیم، نه تنها ایران دچار تغییر و تحول عظیم شده بلکه برخی کشور‌ها براثر انقلاب ایران متحول شدند.

خرازی اضافه کرد: به طور مثال بنده قبل از انقلاب اسلامی به ترکیه سفر می‌کردم و در آن زمان آثار اسلامی در این کشور ضعیف بود و کمتر در شهر‌های بزرگ ان کشور حجاب رعایت می‌شد، اما بعد از انقلاب اسلامی در ایران نوع پوشش و حجاب متفاوت شده است که این ناشی از تأثیر از انقلاب اسلامی ایران است.

او با تأکید براینکه یکی از محور‌های ندای انقلاب اسلامی آزادی خواهی، مبارزه با سلطه طلبی و استقلال خواهی است، عنوان کرد: این ویژگی انقلاب اسلامی جذابیت‌های خاص خود در همه کشور‌هایی که به دنبال استقلال طلبی مبارزه هستند دارد منادی استقلال خواهی جمهوری اسلامی در جهان پیچیده است که باید این موضوع نیز از طریق رسانه هابه جهانیان انعکاس بیشتری داشته باشیم.

رئیس شورای راهبردی سیاست خارجی با بیان اینکه امروز با سیاست‌های ریاست جمهوری امریکا وابستگی کشور‌ها به امریکا بیشتر و روشن شده است، گفت: اروپایی‌ها یک نوع وابستگی دارند که این وابستگی سرآغازش بعد از جنگ جهانی و ایجاد سیستم مالی جهانی و اعلام شدن دلار به عنوان یک ارز جهانی آغاز شد که از آن موقع نیز سلطه مالی امریکا بر جهان ریخته شده است.

خرازی ادامه داد: در دهه‌های اخیر نیز وابستگی مالی و اقتصادی سایر کشور‌ها به امریکا بیشتر شده است که از همین جهت است امروز ترامپ می‌تواند تحریم ثانویه بگذارد و کشور‌ها را تحت فشار قرار دهد.

او با بیان اینکه متأسفانه کشور‌های اسلامی منطقه نیز نه تنها امروز وابسته شده‌اند، بلکه مورد تحقیر امریکا نیز قرار می‌گیرند، اظهار داشت: آنچه که ترامپ درباره عربستان گفت مورد خوشایندی نبود که این نتیجه وابستگی است.

رئیس شورای راهبردی سیاست خارجی با بیان اینکه یک فرانسوی چند وقت پیش به ایران آمده بود به بنده گفت که با این حجم تحریم‌ها شما چه راهکار‌هایی دارید و چه می‌کنید، افزود: بنده گفتم آنچه که آن‌ها پیش بینی می‌کردند محقق نشد اگرچه فشار بر روی مردم است، اما ما حاضر نیستیم عزت خودمان را بفروشیم و این فشار‌ها را تحمل می‌کنیم.

خرازی افزود: من از آن فرانسوی پرسیدم اگر چنین تحریم‌هایی برضد شما اعمال می‌شد شما چه کار می‌کردید آیا آن را تحمل می‌کردید؟ او جواب داد اگر تحریم‌های حداکثری ضدما اعمال می‌شد ما نمی‌توانستیم تحمل کنیم.

او گفت: ما امروز در برابر زورگویی‌ها ایستاده‌ایم و پیروز شده‌ایم به مخیله به کسی نمی‌آمد که پهپاد امریکایی را سرنگون کنیم و آنها عکس العمل نشان ندهند، کشتی ما را بگیرند ما عکس العمل نشان بدهیم و آنها کشتی را آزاد کنند. این‌ها قدرت و اقتدار ملی کشورمان را نشان می‌دهد که برای سایر آزادی‌خواهان نیز جذاب است.

رئیس شورای راهبردی سیاست خارجی تصریح کرد: این ظواهر قضیه را نبینید که فحاشی می‌کنند، اما خودشان در خفا به قدرت ما اذعان می‌کنند به طور مثال وزیر دفاع امریکا عکس سردار قاسم سلیمانی را در اتاق خود گذاشته است اگر چه او می‌خواهد که بگوید با جمهوری اسلامی و قاسم سلیمانی دشمن است، اما به قدرت ما نیز اذعان دارد.

خرازی با اشاره به کشور‌هایی که امروز سایت دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب به زبان آنها رونمایی شد، گفت: این کشور‌ها از نظر ژئوپلوتیک مهم هستند روسی زبانان که شامل قفقاز و آسیای میانه است یک جمعیت بزرگ را شامل می‌شود فرانسوی زبانان در اروپا و افریقا هستند که آشنایی آن‌ها با آثار رهبرانقلاب مهم است.

او با تأکید براینکه زبان اسپانیایی بسیار مهم است، گفت: بعد از چین اسپانیولی زبان‌ها بزرگترین زبان جهان هستند که به زبان مادری صحبت می‌کنند. ۵۰۰ میلیون اسپانیولی زبان در جهان وجود دارد در امریکا لاتین جمعیت زیادی را تشکیل می‌دهند ۶۰ درصد مردم در این منطقه به این زبان صحبت می‌کنند و در امریکای لاتین نیز انقلاب اسلامی طرفدار دارد.

رئیس شورای راهبردی سیاست خارجی تصریح کرد: در خود امریکا نیز ۴۶ میلیون اسپانیولی زبان داریم و زبان دوم امریکا نیز اسپانیولی است و در مدارس این کشور ۷۰ درصد دانش آموزان اسپانیایی صحبت می‌کنند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سیاسی شورای راهبردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۱۹۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرطان اسرائیل در روزهای پایانی

پانزدهم سپتامبر ۲۰۲۰ (۲۵ شهریور ۱۳۹۹) هنگامی که سران دو دولت عربی امارات و بحرین در قالب معاهده ابراهیم به میزبانی دونالد ترامپ رئیس‌جمهور وقت امریکا، توافق عادی‌سازی با رژیم صهیونیستی را امضا کردند، شاید کمتر ناظر و تحلیلگری فکر می‌کرد که این توافقنامه سیاسی - امنیتی که آن روزها رویکرد اقتصادی‌اش بیشتر تبلیغ می‌شد و حتی به نفع صلح و امنیت منطقه تفسیر می‌شد، به سرنوشتی دچار شود که اکنون نه فقط هیچ اثری از آن نیست که اکنون دانشجویان دانشگاه‌های امریکا، اروپا و کانادا مدافع آرمان فلسطین شده‌اند و اعتراضات گسترده آن‌ها به چالشی امنیتی برای سران دولت‌های غربی رژیم صهیونیستی تبدیل شده است.

به گزارش ایسنا، رحیم زیادعلی در سرمقاله روزنامه جوان با این مقدمه نوشت:  هدف خطرناک‌ترین توافق عادی‌سازی روابط، ادغام رژیم صهیونیستی در جوامع عربی و اسلامی و نادیده گرفتن مسئله فلسطین در ازای برخی منافع اقتصادی بود، که این طرح امنیتی و سیاسی قرار بود از طریق گشایش سفارتخانه‌های رژیم صهیونیستی در پایتخت‌های عربی اجرایی شود که حتی زمزمه‌هایی برای عادی‌سازی روابط عربستان سعودی هم شنیده شد. 

عملیات غرورانگیز مجاهدان فلسطینی در قالب طوفان الاقصی در ۱۵ مهر سال ۱۴۰۲ (۷ اکتبر ۲۰۲۳)، اما همه این رشته‌ها را پنبه کرد و چنان ضربه‌ای به رژیم صهیونیستی زد که هیمنه آن در ابعاد دفاعی، امنیتی، نظامی و اجتماعی یکجا فروپاشید. 
رژیم صهیونیستی پس از آن برای جبران حیثیت از بین رفته خود با حمایت و پشتیبانی امریکا و دیگر شرکای غربی‌اش، حملات موشکی، توپخانه‌ای و زمینی گسترده‌ای را علیه ساکنان بی‌دفاع غزه در گستره ۳۶۰ کیلومتر مربع تدارک دید که حاصل آن شهادت ۳۴ هزار نفر از زنان و کودکان این جغرافیای کوچک است، بی‌آنکه در حوزه نظامی دستاوردی برای سران رژیم صهیونیستی درپی داشته باشد. همین جنایات و نسل کشی هاست که اکنون و پس از قریب به هشت ماه از عملیات طوفان الاقصی، فلسطین نه تنها مسئله دنیای اسلام که فراتر از آن به مسئله اول جهان تبدیل شده است. 
گسترش دامنه اعتراضات دانشجویی در امریکا و اروپا علیه رژیم صهیونیستی که این روزها با شدیدترین روش‌های پلیسی، به خشونت کشیده شده است، فقط نمونه‌ای از این خیزش جهانی است که روز به روز در حال افزایش است. مهاجرت معکوس یهودیان از سرزمین‌های اشغالی، اختلافات درونی سران ارتش صهیونیستی و شکنندگی و بی‌ثباتی سیاسی هم از چالش‌های امنیتی است که هراز گاهی اخبار آن به رغم سانسور شدید، سر از رسانه‌ها در می‌آرود. رژیم «غیرقابل ترمیم» صهیونیستی، اما با وجود این همه چالش امنیتی، دفاعی و سیاسی ۱۳ فروردین ماه گذشته دست به حماقت بزرگ‌تری زد و ساختمان کنسولی سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق سوریه را هدف حمله موشکی قرار داد که طی آن هفت تن از مستشاران جمهوری اسلامی ایران را به شهادت رساند. 

سران رژیم شاید با این تصور که جمهوری اسلامی ایران از رویارویی مستقیم ابا خواهد داشت و در صورت اقدام متقابل ایران، امریکا و دولت‌های غربی را در کنار خود خواهند داشت، دست به قمار بزرگی زدند که نتیجه آن از هر دو سو باخت مطلق بود. پس از حمله تروریستی به بخش کنسولی جمهوری اسلامی ایران در دمشق، صبر استراتژیک جمهوری اسلامی ایران به سر آمد و رهبر معظم انقلاب اسلامی، رسماً و علناً از پاسخ پشیمان کننده و سیلی به سران رژیم صهیونیستی سخن به میان آوردند. وعده‌ای که چندان طول نکشید و بامداد ۲۶ فروردین نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در یک عملیات ترکیبی که «وعده صادق» نامگذاری شد، با استفاده از انواع پهپادها و موشک‌های بالستیک و کروز، مواضع دفاعی و امنیتی رژیم صهیونیستی را درهم کوبید. آن‌هم در شرایطی که به اذعان بسیاری بیش از ۲۰ کشور از جمله شرکای غربی و متحدان منطقه‌ای در مقابله پدافندی با حمله تلافی جویانه جمهوری اسلامی ایران بسیج شدند و در عمل نتوانستند مانع از عبور موشک‌ها و پهپادهای تهاجمی ایران از آسمان رژیم اشغالی و گنبد آهنین پوشالین شوند.

اکنون که تحولات سه سال گذشته را مرور می‌کنیم، نه تنها از طرح عادی‌سازی روابط خبری نیست، که سران رژیم صهیونیستی در حصارهای امنیتی خود هم احساس نا امنی می‌کنند. آن‌ها نه تنها با حملات جنایتکارانه نتوانستند غزه را فتح کنند و اسرای نظامی خود را آزاد کنند، بلکه برای رهایی از این باتلاق خود ساخته، حاضر شده‌اند به مطالبات مجاهدان فلسطینی تن بدهند و برای به تأخیر انداختن مرگ تدریجی خود زمان بخرند. اما این تحرکات نتیجه‌ای در اصل ماجرا ایجاد نخواهد کرد. رژیم صهیونیستی اکنون نزد افکار عمومی جهان مرده است و دانشگاه‌های امریکا و اروپا به جنازه او لگد می‌زنند. روند تحولات هیچ چشم انداز روشنی را برای رژیم صهیونیستی ترسیم نمی‌کند، سرطان بدخیم اسرائیل روزهای پایانی خود را سپری می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رویداد گفتاورد ملی نخبگان برگزار می‌شود
  • ارزیابی رسانه‌های عبری از وضعیت بد نتانیاهو/ خواب از چشم بی بی گرفته شده!
  • جوانان بسیجی مایه فخر و مباهات کشور هستند
  • کرگر: از هر 10 نفر، 8 نفر مسی را به رونالدو ترجیح می‌دهند؛ آن‌ها تحمل یکدیگر را نداشتند!
  • سرطان اسرائیل در روز‌های پایانی
  • کنگره شهدای مرکزی به یک جریان عظیم فرهنگی در کشور تبدیل شده است
  • شهدا برای بقای جمهوری اسلامی جانفشانی کردند
  • جزئیات جریمه قطعی بدحجابی از زبان عضو کمیسیون ویژه لایحه عفاف و حجاب
  • فشار‌ها بر اسرائیل احتمال آتش بس در غزه را افزایش داده است
  • سرطان اسرائیل در روزهای پایانی