Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@22:07:12 GMT

کشمکش هند و موزه‌های آمریکا

تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۱۹۲۲۲

کشمکش هند و موزه‌های آمریکا

موزه متروپولیتن نیویورک تمامی مجموعه آثار باستانی هندی خود را به دلیل مشکوک بودن به منشأ آن‌ها مورد بررسی قرار می‌دهد.

به گزارش ایسنا به نقل از نیویورک‌تایمز، پس از آن‌که چندی پیش دو اثر باستانی هندی  قاچاق‌شده توسط یکی از بزرگ‌ترین باندهای قاچاق آثار باستانی جهان با همکاری مقامات ایالات متحده و بریتانیا  به هند بازگردانده شد،‌ مقام‌های هندی از موزه متروپولیتن نیویورک که از سه دهه‌ پیش تا کنون خانه‌ تعداد قابل توجهی از آثار باستانی هند است می‌خواهند تا از منشا آثار خود و قاچاق نبودن آن‌ها مطمئن شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داستان از جایی شروع شد که چندی پیش یک دلال آثار باستانی و هنری به نام «کاپور» به جرم خرید و فروش غیرقانونی آثار باستانی و سرپرست یکی از بزرگ‌ترین باندهای قاچاق آثار باستانی توسط مقامات ایالات متحده دستگیر و به عنوان متهم شناخته شد. مقامات ایالات متحده معتقدند ارزش تمام آثار خرید و فروش‌شده توسط «کاپور» در ۳۰ سال اخیر ۱۴۶ میلیون دلار بوده است.

مقام‌های هندی معتقدند از سال ۱۹۹۰ تاکنون، حدود ۱۵ اثر باستانی هندی از طریق باند بزرگ قاچاق آثار باستانی «کاپور» به طور غیرمستقیم به موزه متروپولیتن نیویورک فروخته شده است. اما موزه متروپولیتن نیوریوک تنها موزه‌ای نیست که اتهام نگهداری از آثار باستانی قاچاق‌شده متوجه اوست؛ مقام‌های هندی مدعی هستند تعداد بسیار زیادی از آثار باستانی و هنری هند در سال‌های فعالیت باندهای بزرگ قاچاق آثار باستانی به ده‌ها موزه‌ آمریکایی فروخته شده است.

تب بررسی آثار باستانی هند در موزه‌های مختلف زمانی آغاز شد که مقام‌های هند پس از انجام تحقیقاتی به این نتیجه رسیدند که ده‌ها هزار اثر باستانی نادر و ازرشمند هندی در ۵۰ سال اخیر توسط قاچاقچیان مختلف از این کشور خارج شده‌اند.

با توجه به تحقیقات مقام‌های هند،‌ اولین مجموعه آثاری که توسط باند «کاپور» به موزه متروپولیتن نیویورک منتقل شده شامل تعدادی مجسمه‌ تراکوتا  متعلق به قرن اول میلادی با تصویر الهه‌ طبیعت بوده است. آخرین اثری که توسط این باند به موزه متروپولیتن نیویورک فروخته شده نیز به سال ۲۰۱۵ بازمی‌گردد.

با این‌ حال موزه متروپولیتن معتقد است، تاریخچه هیچ‌یک از آثار مجموعه هندی این موزه به فردی که با «کاپور» ارتباط داشته باشد،‌ بازنمی‌گردد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: هند موزه متروپولیتن قاچاق آثار باستانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۱۹۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلیس آمریکا با گاز اشک‌آور به دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه فلوریدای جنوبی حمله کرد

به نقل از الجزیره، تصاویر ویدیویی نشان می‌دهد که پلیس بامداد چهارشنبه به سوی معترضان گاز اشک‌آور شلیک و ۲ نفر را نیز بازداشت کرد.

از سوی دیگر خبر‌های رسانه‌ها حاکیست که پلیس شهر نیویورک نیز برای سرکوب اعتراضات دانشجویان و حامیان فلسطین، وارد دانشگاه کلمبیا شد.

تصاویر ویدیویی نشان می‌دهد که پلیس نیویورک سیتی وارد دانشگاه شده و معترضان نیمکت‌ها را مقابل ورودی‌های ساختمان قرار داده و دست‌های یکدیگر را گرفته و شعار‌هایی در حمایت از فلسطین سر دادند.

آسوشیتدپرس گزارش داد که پلیس معترضان را بازداشت کرد.

یکی از خواسته‌های اصلی گروه‌های دانشجویی طرفدار فلسطین در دانشگاه کلمبیا آن است که این دانشگاه وجوه سرمایه‌گذاری را از شرکت‌هایی که از حملات اسرائیل به غزه سود می‌برند، خارج کند.

دانشگاه کلمبیا روز دوشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که در حالی که گفتگو‌های سازنده بین رهبران دانشجویان و مقامات دانشگاهی ادامه دارد، «متأسفانه، ما نتوانستیم به توافق برسیم.»

۲۱ نماینده دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا روز دوشنبه به وقت محلی در نامه‌ای به هیات امنای دانشگاه کلمبیای نیویورک نوشتند: زمان آن است که دانشگاه قاطعانه عمل کند، کمپ‌های معترضان را منحل کرده و امنیت و ایمنی همه دانشجویان خود را تضمین کند.

دانشگاه کلمبیای نیویورک آمریکا که این روز‌ها کانون جنبش «همبستگی با مردم غزه» شده است، از معترضان حامی فلسطین خواسته بود متفرق شوند و در برابر خواسته دانشجویان این دانشگاه اعلام کرد که روابط با اسرائیل را قطع نخواهد کرد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • ادامه سرکوب اعتراضات ضدصهیونیستی دانشجویان آمریکا
  • برپایی نمایشگاه آثار آندره سوروگیان درباره شاهنامه در ایروان
  • ترامپ: حامیان فلسطین در دانشگاه کلمبیا پول گرفته‌اند
  • با عشق به ایران در ارمنستان
  • لشکرکشی پلیس آمریکا به دانشگاه کلمبیا
  • پلیس آمریکا با گاز اشک‌آور به دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه فلوریدای جنوبی حمله کرد
  • لشکرکشی پلیس آمریکا به دانشگاه کلمبیا/ دانشجویان بازداشت شدند
  • دادگاه نیویورک ترامپ را ۹۰۰۰ دلار جریمه کرد
  • موزه نادر، خانه‌ای برای ادب‌ورزی/ مهمانی هر روز هفته با یار مهربان
  • دانشجویان دانشگاه نیویورک: ورق علیه صهیونیست‌ها برگشته است