Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، میررضا مجیدی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با بازدیدی که چندی پیش با هدف گسترش و توسعه همکاری‌های بین‌المللی و نیز عملیاتی‌سازی تفاهم‌نامه‌ با دانشگاه های ترکیه انجام شد با هماهنگی‌های قبلی و حمایت کنسولگری‌های جمهوری اسلامی ایران در شهرهای ارزروم و طرابوزان از ۶ دانشگاه شرق ترکیه شامل دانشگاه‌های ایغدیر، آتاترک ارزروم، کافکاس، صنعتی ارزروم، فنی کارادنیز و آرداهان بازدید و با مسوولان این دانشگاه‌ها ملاقات و راه‌های توسعه همکاری بیشتر بررسی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس دانشگاه تبریز در این ارتباط در ادامه با اشاره به اهداف این سفر افزود: این سفر بیشتر برای توسعه همکاری‌های بین‌المللی، آشنایی با ظرفیت‌های دانشگاه‌های منطقه و به خصوص عملیاتی کردن مفاد تفاهم‌نامه‌های همکاری مشترک انجام شد.

مجیدی، اتصال شبکه آزمایشگاه‌های دانشگاه تبریز با مراکز علمی و دانشگاهی کشور ترکیه، تبادل استاد و دانشجو، اجرای طرح تحقیقاتی، ایجاد بسترهای لازم برای فرصت‌های مطالعاتی دانشجویان و اعضای هیات علمی، برگزاری دوره‌های مشترک، آشنایی و استفاده از امکانات و ظرفیت‌های همدیگر، توسعه همکاری‌های فرهنگی و آموزشی را از دیگر اهداف این سفر بیان کرد.

رییس دانشگاه تبریز با بیان این نکته که در بازدید از دانشگاه ایغدیر تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین روسای دانشگاه‌ها به امضا رسید، افزود: در همین راستا بر راه‌اندازی دوره‌های مشترک در ۱۲ رشته در مقطع کارشناسی ارشد و چهار رشته در مقطع دکترای و نیز طرح اراسموس پلاس تاکید شد.

وی با اعلام اینکه دفتر دانشگاه تبریز در دانشگاه ایغدیر راه‌اندازی خواهد شد، گفت: گروهی از اعضای هیات علمی آن دانشگاه به زودی جهت مذاکره با اعضای هیات علمی دانشگاه تبریز و بررسی چگونگی پیشبرد طرح‌های پژوهشی مشترک و نیز مذاکره جهت چگونگی استفاده از امکانات آزمایشگاهی به تبریز سفر خواهند کرد.

مجیدی اضافه کرد: در این سفر مذاکراتی جهت استفاده از آزمایشگاه‌های مجهز مرکزی دانشگاه‌های آتاتورک و نیز صنعتی ارزروم، دانشگاه صنعتی کارادنیز و نیز اعزام اساتید آموزش زبان فارسی به این دانشگاه‌ها و مطالعات مشترک در حوزه علوم انسانی انجام شد.

وی همچنین گفت: در بازدید از دانشگاه کافکاس دو طرف همچنین موافقت کردند که علاوه بر راه‌اندازی دوره‌های دو مدرکه، دفتر مطالعات مشترک فرهنگی تحت عنوان شهریار در این دانشگاه تاسیس شود.

رییس دانشگاه تبریز در این ارتباط یادآوری کرد: به دلیل قرابت جغرافیایی و فرهنگی دانشگاه‌های بزرگ شرق ترکیه با جمهوری اسلامی ایران و نیز جمهوری آذربایجان پیشنهاد راه‌اندازی کنسرسیوم دانشگاهی سه کشور نیز در این سفر مطرح شد که مورد استقبال روسای آن دانشگاه‌ها قرارگرفت و مقرر شد مطالعات اولیه در این خصوص به‌زودی توسط مدیریت‌های همکاری‌های بین‌المللی دانشگاه‌ها آغاز شود.

مجیدی در ادامه با تاکید بر اینکه دانشگاه تبریز به عنوان رئیس کارگروه همکاری‌های علمی ایران و ترکیه با تمام توان و امکانات آماده گسترش تعاملات علمی و فرهنگی بین دو کشور است، اعلام کرد: توسعه همکاری‌های بین‌المللی و قرار گرفتن در جمع دانشگاه‌های برتر دنیا از جمله راهبردهای کلان این دانشگاه است و از این رو دانشگاه تبریز جزو اولین دانشگاه‌هایی بود که در اتحادیه‌های بزرگ بین‌المللی از جمله اتحادیه دانشگاه‌های جهان (IAU)، اتحادیه دانشگاه‌های بین‌المللی (IUC) و اتحادیه دانشگاه‌های منطقه قفقاز (KUNIB) حضوری فعال داشته است.

وی خاطرنشان کرد: این دانشگاه در حال حاضر نیز در عرصه‌های جهانی بسیار فعال بوده و هم‌اکنون با نزدیک ۲۰۰ دانشگاه از کشورهای مختلف دنیا  قرارداد و تفاهم‌نامه همکاری دارد که از این تعداد حدود ۸۰ دانشگاه از کشور جمهوری ترکیه است.

دانشگاه تبریز در حال حاضر با داشتن بیش از ۲۱ دانشکده، چندین پژوهشکده و گروه پژوهشی، قطب علمی، ۸۰۰ نفر عضو هیات علمی، بیش از ۲۴ هزار  نفر دانشجو و ۴۵۷ هزار مترمربع فضای آموزشی، کمک آموزشی و پژوهشی و نیز به جهت همجواری با دانشگاه‌های بزرگ کشورهای منطقه، به عنوان بزرگترین مرکز علمی غرب و شمال‌غرب کشور، عهده‌دار بخش بزرگی از مسوولیت تولید علم و فناوری و رقابت در عرصه‌های بین‌المللی است.

۳۰۹۳/۳۰۷۱

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه ترکیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۱۹۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرکزملی مغز توسط ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر تهران ایجاد و راه اندازی می‌شود.

این مرکز با هدف توسعه کمی وکیفی پژوهش‌های بینرشته‌ای بالینی، گسترش خدمات و فناوری‌های نوین و توانمندسازی نیروی انسانی درزمینه علوم شناختی و اعصاب، مراحل احداث خود را در  مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر تهران، طی می‌کند.

مرکز ملی مغز به عنوان یک مرکز پژوهشی، آموزشی، درمانی، توانبخشی، ترجمان دانش و تولید فناوری‌های نوین در زمینه اختلالات عصبی و سلامت مغز به‌صورت کنسرسیومی از دانشگاه‌ها و کادر علمی وآموزشی مرتبط با مطالعات بالینی و پایه مغز و اعصاب و حوزه‌های مرتبط در دانشگاه‌های وزارت بهداشت و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی ایجاد و فعالیت خواهد داشت.

مرکز ملی مغز ماهیت اصلی آن عملی کردن دیدگاه همکاری‌های علمی و تحقیقات بینرشته‌ای و نزدیک کردن فضای علوم پایه و بالینی می‌باشد. این مرکز به عنوان یک واحد مستقل با تمامی دانشگاه‌ها و مراکز علمی همکاری‌های علمی و فناورانه خواهد داشت و برای قسمت درمان با بیمارستان چندتخصصی متعلق به دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر در تعامل خواهد بود.

مراحل اجرایی ایجاد مرکز ملی مغز هم اکنون با ۳۰ درصد پیشرفت عمرانی طرح و تشکیل هسته‌های تخصصی با حضور متخصصان بینرشته‌ای، تفاهم همکاری با شرکت‌های فعال درحوزه نوروتکنولوژی و مراکز علمی از جمله آزمایشگاه ملی نقشه‌برداری مغز و همکاری با انجمن جهانی آلزایمر و شروع اجرای پروژه پیشگیری از اُفت عملکرد‌های شناختی سالمندان در ایران دردست اقدام است.

هم‌زمان با اجرای این برنامه، دو فراخوان در حوزه توسعه نوروتکنولوژی برگزار و کتاب کار «ذهن فعال در سالمندی» نیز انتشار یافته است و تلاش‌هایی نیز برای همکاری در برگزاری مدرسه علوم اعصاب اجتماعی، تدوین پروپوزال دیتا بانک جامع عصبی ایرانیان در مرحله ثبت، تاسیس آزمایشگاه فوتوبایوماجولیشن و درد نیز انجام شده است.

در راستای اجرای این طرح ملی شماری از پزشکان پژوهشگر جذب و همکاری با اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی و فنی نیز انجام شده و ۲۰ پروژه تحقیقات کاربردی درحوزه‌های اولویتدار، فعالیت کمیته عصب روانپزشکی دستیاران روانپزشکی و تدوین برنامه کمیته دستیاری نورولوژی؛ راه‌اندازی پروژه نوراکس در قالب دوره‌های تربیت پژوهشگر و فناور و همچنین راه‌اندازی وب‌سایت و شبکه‌های اجتماعی مرکز از دیگر اقدامات در راستای ایجاد مرکز ملی مغز نیز صورت گرفته است.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه شریف با دانشگاه‌های عراق
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • انتصاب رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معرفی شد
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • بیش از ۱۲ هزار پزشک امروز با هم رقابت کردند/ ظرفیت پذیرش آزمون دستیاری ۱۲ درصد افزایش می یابد