Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@16:42:30 GMT

جزئیات ورود عراقی‌ها به ایران با وسیله نقلیه شخصی

تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۲۱۴۷۵

جزئیات ورود عراقی‌ها به ایران با وسیله نقلیه شخصی

مدیرکل اداره پلیس راه بصره توضیحاتی در رابطه با ورود مسافران عراقی به ایران با وسایل نقلیه شخصی خود ارائه داد.

به گزارش ایسنا، در پی اعلام کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در بصره مبنی بر ورود مسافران عراقی با وسایل نقلیه شخصی به ایران ، عادل فیاض، مدیرکل اداره پلیس راه بصره در گفت‌وگو با پایگاه خبری المربد گفت که ورود وسایل نقلیه شخصی شهروندان عراقی به ایران نیازمند این است که مالک خودرو قبل از آن درخواست به اداره گمرک منطقه جنوب ارسال کند زیرا اغلب اقدامات در رابطه با این مکانیزم از طریق این اداره اتخاذ می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود که اداره گمرک نیز باید از اداره پلیس راه استان درخواست کند که آرمی بر روی آن خودروها نصب کند که این آرم بعد از بازگشت از سفر برداشته می‌شود.

به گزارش ایسنا، پیش از این محمد اسماعیلی، سخنگوی کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در بصره اعلام کرد که مسافرین عراقی از این پس مجاز هستند با وسایل نقلیه خود از تمام گذرگاه های مرزی از جمله مرز شلمچه وارد ایران شوند.

وی افزود که شرط ورود وسایل نقلیه عراقی به ایران این است که راننده باید مالک خودرو باشد و صاحب وسیله مبلغ 250 دلار برای بیمه پرداخت کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ايران و عراق گذرگاه های مرزی ایران و عراق کنسولگری ایران در بصره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۲۱۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو چالش پروژه راه آهن شلمچه-بصره؛ مین روبی و ساخت پل

مدیر کل روابط خارجی وزارت اقتصاد با بیان اینکه سه ماه پیش از اجلاس ششم کمیسیون مشترک بین دو کشور پیشنهادات وزارتخانه‌ها و نهادهای دو طرف مورد بررسی قرار گرفت، گفت: در حال حاضر مشکلاتی برای مین روبی و ساخت پل وجوددر مسیر پروژه شلمچه بصره وجود دارد. - اخبار اقتصادی -

مصطفی پاک‌باطن مدیر کل روابط خارجی وزارت اقتصاد در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در خصوص برگزاری اجلاس ششم کمیسیون مشترک ایران و عراق گفت: در سال 1401 کمیسیون پنجم در کشور عراق رو برگزار شد.کمیسیون ششم تقریباً یک سال پس از آن تاریخ در اردیبهشت ماه سال 1403 برگزار شد. در کمیسیون مشترک سال 1401 تفاهماتی در حوزه‌های مختلف اقتصادی و سرمایه‌گذاری و حمل و نقل و مطالبات شرکت‌ها و صدور خدمات فنی مهندسی بین دو کشور صورت گرفت.

وی افزود: از جمله این تفاهمات می‌توان به برنامه تاسیس شهرک‌های صنعتی مشترک بین ایران و عراق را اشاره کنیم که در منطقه زورباتیه در استان واسط عراق واقع شده و هم مرز با مهران است. ساخت پروژه استراتژیک راه آهن شلمچه بصره نیز در کمیسیون پنجم پیگیری شد. پس از کمیسیون پنجم و در طول سال پیگیر این پروژه‌ها بودیم.

این تفاهمات و توافقات برای افزایش حجم روابط تجاری دوجانبه است که رسیدن آن به 20 میلیارد دلار در کوتاه مدت هدف‌گذاری شده است. ضمن اینکه تصفیه بخشی از بدهی عراق به ایران در خصوص فروش گاز و برق نیز از جمله تفاهمات بود.

امضای تایید دو وزیر بر اسناد سرمایه‌گذاری‌های مشترک

پاک‌باطن در خصوص کمسیون ششم مشترک ایران و عراق گفت: تقریباً سه ماه پیش از برگزاری کمیسیون ششم، بندهای پیشنهادی از وزارتخانه‌ها و سازمان‌های داخل ایران جمع‌آوری کردیم. همچنین بندهای پیشنهادی طرف عراقی که از وزارتخانه‌ها و سازمان‌های مختلف این کشور جمع آوری کرده بودند مبادله شد. در 16 و 17 اردیبهشت ماه و در جلسات کارشناسی، نمایندگان وزارتخانه‌ها مذاکره کردند و پیشنهادات دو طرف از لحاظ حقوقی مورد  بررسی قرار گرفت.

وی با تاکید براینکه در اختتامیه اجلاس ششم صورت جلسه تهیه شده توسط وزیر تجارت عراق (اثیر داوود) و وزیر امور اقتصادی دارایی ایران (سید احسان خاندوزی) به امضا رسید، گفت: در روزهای 16 و 17 اردیبهشت پیشنهادات دو طرف در 6 کمیته مورد بررسی قرار گرفت. کمیته اول تجاری، صنعتی، کشاورزی و خدمات، کمیته دوم، مناطق آزاد و شهرک‌های صنعتی مشترک(به ریاست دو معاون وزیر)، کمینه سوم متمرکز بر انرژی(شامل موضوعات آب و برق، نفت و گاز و پالایش)، کمیته چهارم، کمیته مالی بانکی، سرمایه‌گذاری و بیمه، کمیته پنجم حمل و نقل و گمرکات و کمیته ششم نیز مربوط به روابط کنسولی، علمی، آموزشی، گردشگری، بهداشت و ورزش بود.

طی دو روز بررسی‌های کارشناسی موضوعات متعددی از جمله روابط تجاری، سرمایه‌گذاری‌های مشترک، صدور خدمات فنی و مهندسی، توسعه همکاری‌های ترانزیت، کنسولی و فرهنگی و آموزشی انجام شده که طی اختتامیه به تایید وزرای دو کشور رسید. 

مین روبی و ساخت پل دو چالش پیش روی راه آهن شلمچه بصره

مدیر کل روابط خارجی وزارت اقتصاد در پاسخ به سوالی در مورد اقدامات انجام شده در خصوص پیشرفت پروژه راه‌آهن شلمچه-بصره گفت: در کمیته‌ای که اخیرا در این خصوص برگزار شد، مقرر شد تا توافقات انجام شده در اجلاس پنجم ادامه پیدا کند. ضمن اینکه مقرر شد تا یک جلسه اختصاصی بین مدیر عامل راه‌آهن ایران و راه‌آهن عراق برگزار شود. در حال حاضر مشکلاتی در زمینه مین روبی و ساخت پل وجود دارد که حل آنها ادامه دارد.

وی با اشاره به اینکه روز سه‌شنبه نیز جلسه‌ای با حضور وزیر تجارت عراق و تجار و شرکت‌های ارائه دهنده خدمات فنی و مهندسی ایرانی برگزار شد، گفت: قرار بود تا در این جلسه مشکلات پیش‌روی تجار ایرانی مورد بررسی قرار بگیرد و وزیر عراق قول داده بود تا حد ممکن به حل مشکلات کمک کند. حل چنین مشکلاتی سبب افزایش مبادلات تجاری بین دو کشور خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۰ هزار خودرو در پارکینگ‌های آذربایجان‌غربی توقیف هستند
  • توقیف ۱۰ هزارخودرو در پارکینگ/خودروهای توقیفی تعیین تکلیف شود
  • گرانی بنزین عامل خرید خودروهای برقی می شود؟
  • ثبت چهار میلیون و ۲۸۲ هزار تردد بین استانی در فروردین سال جاری
  • دو چالش پروژه راه آهن شلمچه-بصره؛ مین روبی و ساخت پل
  • گرانی بنزین عامل خرید خودرو‌های برقی می‌شود؟
  • تعمیر و نصب هزار و ۱۱۰ علائم ایمنی در محورهای خراسان جنوبی
  • ۷۵ میلیون تردد بین استانی در فروردین ثبت شد؛ رشد ۱۳ درصدی ترددها
  • کشف بیش از ۹۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در گمرگ پرویزخان
  • گلایه شهروندان تهرانی از وضعیت نامناسب برخی از بی آر تی‌ها + فیلم